Коментари - МВР търси свидетели на сбиване на бул. "Черни връх" в София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

авторите е ул. "Златен връх" в София? Освен това "Единият от шофьорите изпада в кома ..." - с над 2 промила алкохол и дрогиран? какъв шофьор? А и по спорза за паркирането - На видеото има автомобил, който не само че няма право да паркира на това място, а даже не може да спира, не само защото е върху пешеходна пъкета, а защото е на самия завой!!!

Падналият на земята е криминално проявеният Иво Пилето. Починал е в Пирогов, след месец в кома. Този с пикапа е 21 годишен син на друг бандит, който е официален вносител на Филип Плейн за България, и държи бардак в Шератон, заедно с Гълъбин Боевски. Бащата на убиеца е крупен спонсор на Столична община. МВР до сега са криели случая.

Ако бях там щях да се бия до смърт

Абе тоя с белите маратонки как излезна с краката напред от тоя пикап!?!

Да търсиш свидетел при видеозапис е патент на родните следователи.

Кво ...нема оправяне в разграденият двор....баретите в засада на околовръстното с едно РПГ-7 с ПГО и тоя пикап като го мярнат да го изпарят....

Златен връх???? Къде ли не я търсих тази улица. Да не е Златовръх? Дир.ру, милорд!!! Хванете някой бакшиш да ви списва статиите!!!

Никакво чувство за срам няма, това е проблема. Е такива като тези коментиращите тука как никой няма право да ти пипа вратата спират където си искат, на пешеходни пътеки, на тротоари, но направиш ли им забележка ... вместо да се извинят и да се преместят започват да се репчат и да налитат на бой. Тоест тези дебили имат право да спират където си искат и да пречат на всички други, но на тях никой нищо не може да им направи? Простотията е на невероятно ниво, но то и за това тази кочина наричана държава е най-бедната в европа и никой не иска да остава тук ...

ший ималу и преследване тука... въри ги оправяй.

тая крава тя не наша....

бела маратонка у суратя приспа плешивио спайдърмен

връх, черни връх, златен рог, елин връх... ?

и ония го "паркираха" неправилно перпендикулярно на платното като"легнал полицай"....тва брато такъв къч му тегли...гачи унгарски кон тежковоз го е ритнал...опъна го като прани гащи на простор...може да е паркирал неправилно ама тоя бабаит въобще няма право по закон да отваря вратата на чуждо превозно средство и да посяга защото на видеото се вижда как се опитва да удари шофьора.....

като ти чета коментара става ясно че и ти си един лаладжия КВО ЩЕШЕ ДА НАПРАВИШ БЕ ОТВОРКО ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ УСТА В УСТА НА ПЛЕШИВИЯ ТРУП НА АСФАЛТА И СЪРДЕЧЕН МАСАЖ ЛИ......

След като го изгледах 10-на пъти, ясно се вижда, че го удря с краката, т.е. виновния, но нахален мишок най-вероятно се бил свил към пасажерската седалка, и с краката напред го удря в главата. Друго, което се вижда - смешния надувко, с кекави крака, който върви по тротоара, и се оглежда като закачалка, като видя как пада човек, се направи на разсеян, и подмина, после спря на 10 метра, насра се смешника. Само стойкаджии и тъпаци в тази държава.

май са те ритали у бъклицата....и ти кой знай къв ну пагади си на улицата като вървиш ама блещиш.....като чета коментара ти.....ся помисли....не си паркирал правилно ок грешка...а ония петух за къв хуй въобще отваря врата на чужд автомобил и посяга на водача който в случая е в неудобна позиция....гледай още веднъж видеото и се постави на негово място..

Еми ако тебе те натисне некой бабаит като тоя плешивия в купето докато си на седалката вързан колана да видим в случая дали не е самоотбрана......тоя въобще няма право да се докосва до чуждо превозно средство камо ли да отваря вратата и да не позволява на шофьора да я затвори и да посяга да го бие.......браво на шофьора че просна кат торба с лайна тоя плешив скелет.....НОКАУТА НА ГОДИНАТА

НЕРАЗКРИВАЩИТЕ НИЩО,ЗАНИМАВАЩИТЕ СЕ С-ПЪТЕН РЕКЕТ(ЕДИНСТВЕНО),ОБЯВЯВАТ ТЪРЖЕСТВЕНО,ЧЕ ИМАЛО-“НАМАЛЕНИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА”!!!!!! ОТДАВНА НИКОЙ НЕ ХОДИ В-ПОЛИЦИЯТА,ЩОТО ЗНАЕ,ЧЕ Е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО! НЯМА НИТО ЕДНА РАЗКРИТА ДОМОВА КРАЖБА,КРАЖБА НА-МПС,А НАРКОТИЦИ СЕ ПРОДАВАТ КАТО БОНБОНИ ПО:ГРАДИНКИ,УЧИЛИЩА,ЗАВЕДЕНИЯ! ПОД ОХРАНА НА ПОЛИЦИЯТА ЕСТЕСТВЕНО!

Какви свидетели дирят, когато има видео?! Свидетели на кое точно?! Някой на 2 метра от тях ли? Невидим?

МВР да го духа! Тюфлеците да стават от дебелите си гъзове и да отидат да си потърсят свидетели, вместо да чакат да им дойдат на крака!

тъпите куки! нещастници! сетили сте се 1 месец по-късно. какво стана? достраша ви, че ще започне чистка и при вас ли?

Пикапът е нов сив Хайлкус, при това брандиран. Ясно е, че е установено чия е колата и кой кой е. Търсят свидетели не за да хванат бияча, а да проверят версията му, щото сега се усуква, че всъщност се е отбранявал. Сетили са се месец по-късно, което навежда на мисълта, че са преквалифицирали обвинението, т.е. вероятно досега се е водило тежка телесна повреда, обаче въпреки опитите на лекарите, вече е друго. Естествено, кой е луд да ходи да свидетелства доброволно и да го направят на маймуна по съдилищата. Свидетелите се установяват на място, а не да се разчита някой от тях да се окаже достатъчно глупав сам да се обяви в последствие.

и глътнатия език са най-малкото. При такъв неотразен удар се получават невъзвратими увреждания. При удар в главата мозъка се отдръпва на 1 см от черепа с фатални хематоми и неврони увреждания. Само по филмите могат да издържат няколко преки удара в главата.

май са те ритали у бъклицата....и ти кой знай къв ну пагади си на улицата като вървиш ама блещиш.....като чета коментара ти.....ся помисли....не си паркирал правилно ок грешка...а ония петух за къв хуй въобще отваря врата на чужд автомобил и посяга на водача който в случая е в неудобна позиция....гледай още веднъж видеото и се постави на негово място..

Бабанката от пикапа се оказа мълниеносно бърз и силен убиец. Ковна го отвътре с един удар и онзи се строполи, като чувал с брашно. Много опасен, професионален бияч на стероиди, спрял на пешеходна пътека. Жертвата беше едър, но разплут аматьор, без бойни умения. Разчитал е на вербална агресия, следвствие на неовладян гняв. Дано е оживял онзи. В такива ситуации може да си глътнеш езика или да си удариш фатално главата в асвалта. Бияча го осъзна и напълни гащите, при мисълта, че може да го е убил. Извода: България е мутренска страна, в която цари хаос и несправедливост, но си владейте емоциите, за да няма нелепи, но фатални инциденти.

швепса е от мен...

Те са се сетили полицаите ,почти месец по-късно...

Имате видео, каква друга информация? Хората се насъбраха, когато единият падна, може би е бил и убит от удара, иначе няма причина да търсите мераклии за свидетели.

То това не беше сбиване,а буквален нокаут,бой нямаше...

Спад на престъпността има,защото и населението спада главоломно,та и за напред ще е така,защото не остават хора в България...

Там е сборище на селяци, да се избият най-добре.

златен рог, да Ви..

ритна като кон и изглежда са се познавали та му търси пулса после

Е кви свидетели. Някакъв го удря ток от електрически пикап. Шофьора се впуска да го спасява. Друг звъни на 112. Или е дошла линейка или са го закарали в лечебно заведение. При всички случаи е регистрирано още тогава. Ами проверете си какво е записано в дневниците. На болниците. Ами явно на 112 са се отнесли безпардонно и няма никаква регистрация за събитието.

Докато КАТ е зает да слага безумни ограничения, които да контролира с камери, самоуправството ще се увеличава.

А тия отрепки няма ли да започнат да разрешават случаи без доноси?! Преброителни камери сложиха на всеки главен булевард и на изходите от булевардите. Няма как да засекат номера на колата ли, или подобни пикапи в София са под път и над път?!

Ако не си сигурен, по-добре не се прави на мъж.

Аз си спомянм за един футболист, които е бил сигурен какъв мъж е.... и е получил няколко куршума от един старшина.

Стойчо Стоилов

Стойкас Стоилкас

Преклонената главица, нали, мижитурко?