МВР търси помощ: Познавате ли тази жена?

Възрастната жена не може да посочи никакви данни за себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за жената! Жалко и за нас! Сигурно децата и гледат и се правят, че не виждат.

Как оаквате да бъде разпозната, когато патрулката е завзел екрана, а снимката едва се вижда?

Милата женица дано и намерят дома

Да не остаряваш в България!

Направих скрийншот на новината с грешките. Ако някой го иска, ще му го пратя.

17ч. -> 17 ч. см. -> см, може и на латиница cm, но не е задължително. гражданите, които могат да дадат информация за възрастната жена да се -> гражданите, които могат да дадат информация за възрастната жена, да се – тук имаме разширено определение към "гражданите, въведено с "които". Задължително в края му се слага запетая. Мисля, че това се учи в 3 или 4 клас на началното училище. От мен да мине, може и да е в пети.

Уви. това бе тъй отдавна, не ще да се повтори пак, а в бъдещето виждам само мрак, еднички пустота и мрак. Помниш ли ти как двама в седми на чина учехме как да гоним горест и мрак ... Твойта ръка аз чувствах я на крака ... Искам я пак - не таз на моя глупак ...

80-85г. Тук има "само" 2 (две) грешки. Преди "г." ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има интервал (шпация). За цифрите писах по-долу. Моля уважаемата редакторка да направи справка с правописния речник от 2012 г. и коригира грешките. Предлагам dir.bg като толкова се хвали за новия облик на сайта, да даде възможност и да се качват (ъплоудват) снимки, за да може да доказваме твърденията си, след като коригират/манипулират и т. н. писанията си.

Според най-новия правописен речник от 2012 г. цифрите се пишат по следния начин: 2 – 3, а не 2-3, както е било преди. В българската типография има само 2 (две) тирета. Кратко тире, наричано и дефис (руска дума !!!), и дълго тире, което го няма на клавиатурата. Ама чукча не чиатель. Краткото тире се използва в съставни думи и за пренос и не се огражда с интервали (шпации).. Във всички останали случаи се използва дългото тире, което се огражда с интервали. Дългото тире може да се напише, като се набере кодът му на цифровата клавиатура по следния начин: Alt + 0150. В съветско-руската типография се използва трети вид тире – "—". Такова се използва и в щатската типография. То се получава с: Alt + 0151. Ето ги трите вида тирета едно до друго: - – –.

Тази е със сини очи, онази - с кафяви.

През нощта е било студено и са посинели ... Всичко друго съвпада, нали?

Същата жена от вчера е. Описанието на дрехите също съвпада. То бива, то може, ама 1-во и 8 РПУ в София да нямат нищо общо, не може!!! Да пази Господ да опираш до родната полиция!

Само недейте твърди, че МВР не може да съчетае вчерашните си данни от "ТЪРСИ СЕ" със същите данни от "КОЯ Е ТАЗИ ЖЕНА" ... Нали не го твърдите?

Полезен съвет до всички, по-възрастни хора или техните близки: Сложете в портмонето си/им за всеки случай малка бележка с името и адреса. Може да помогне.

Много дебилно е да публикувате 4 пиксела снимка на жената на огромен безсмислен фон на полицейска лампа. Wtf?

Дир, сложили сте миниатюрна снимка на издирвана жена до огромната снимка на лампа на полицейска кола...

Бедната жена изоставена и безпомощна.

Не е ли тази, за която писахте вчера??? https://dnes.dir.bg/sofia/stolichnata-politsiya-izdirva-88-godishna-zhena --- Столичното 08 РУ- СДВР издирва Кръстинка Найденова Митева от с. Лозен. Възрастната жена е в неизвестност от вчера следобед, когато е напуснала дома си. Тя е висока около 150 см, слаба, с побеляла коса до раменете, кафяви очи. Облечена е била с черна блуза, черна пола на бели цветя и черни обувки.

Изглежда е друга жена, тази е със сини очи, а от твоя линк с кафяви.

Тя е.