Въоръжен ограби бензиностанция в Търговище

Въоръжен мъж ограби бензиностанция в Търговище тази нощ, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен ограби бензиностанция в Търговище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не се страхувайте! Ще умрете много лесно, няма да се мъчите. Никой не ви страхува повече! БСП! БСП! БСП! Некадърници, срам за света!

Ето, вижте какви полицаи имаме? И това ли ни е полицейската държава? Че то полицаи няма бе! Само тюфлеци.

Овчев нали смаза престъпността??

НЕ МОЖЕМ ДА "СЛОЖИМ" ПРЕД ВСЯКА БЕНЗИНОСТАЦИЯ ПО ЕДИН ПОЛИЦАЙ. Г-Н ПОРЕДЕН МИНИСТЪР НА В.Р. : МНОГО ОТ СЛУЖАЩИТЕ СА ИЗЛИШНИ ЗА СИСТЕМАТА, А ЗАПРАТИТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ Х 2

Ха Ха Ха Хмммммм......Я сега да видим. Ограбил бензиностанция казвате- че що да не ограби ?!?! То си стана професия, незнам защо от бюрото по труда не организират курсове за начинаещи и напреднали в занаята. Тук не виждам някаква сензация.

Не е ли по-добре да се напише..."Въоръжен мъж с пистолет,нахлул в бензиностанцията и заплашил работещият там 21 годишен младеж и отмъкнал оборота от 600лв."....и точка.

Е не...то си е грабеж...ако ще да са 5лв...

С такава система в Търговище е нищо чудно,че не са почнали да грабят банките!!!Интересно ми е РП как ще реагира,ама те имат много по важна работа,понеже е открадната кокошката на леля Пенка от Алваново...другите престъпления могат да почакат...

То Търговище е друга България....там трябва да си човек на някой си или да имаш познат прокурор иначе нямаш шанс колкото и да си пострадал....Това да не ти е София...))

каква новина е? Въоръжените грабежи са ежедневие при "експертното" управление. Много по-лесно е да биеш деца по площадите и да арестуваш старици, да се правиш на клоун по телевизиите и да премахнеш страха в престъпниците. ОСТАВКА!!! червени гниди

С всеки изминал ден расте процентът на преборената престъпност! Нали, бе, Йовчев?;о))

Бандюгите не се научиха че на бензиностанция не могат да гепат повече от 500-600 лв.Има разпореждане на всеки 500 лв. оборот се прави СЕЙФ-Джоб-в смисъл прави се пачка с номерче и се пуска през специален отвор в касата.Дори да знаете кода за отваряне и да имате ключ за нея има време за задължително изчакване-обикновенно около 20 мин..........

Ей , върнаха се комунистите и престъпленията зачестиха.Само в главата на йовчев и малоумния главсек нещата са иначе !

По сташно е ,че се завръща друго- заедно с бандитите,престъпната съдийска мафия и тяхната закрила ! При цецо и двете мафии бяха страхувани и много внимаваха в картинката дали ще настъпят котака! затова пък гражданите живееха свободно,подслушванията бяха само за двойните гадове!

АБЕ БРАТЯ, КВО СТАНА С ОНАЯ АКЦИЯ С БТР НА ЖАНДАРМЕРИЯТА ПО СЕЛАТА ,ДЕТО ПАЗЕХА КОКОШКИТЕ НА БАБИЧКИТЕ ОТ РОМСКИТЕ КЕЛЕМЕТА?

Ами ромските келемета очевидно се преместиха в градовете;о)

а "експертното" правителство ни убеждава,че престъпността намалявала!Фактите май говорят друго!

В България СТРАХ няма! Вече е истинска Свобода за разбойниците!:((( Слава на ТЯХ и ръководителите ИМ! Да треперят гадните капиталисти!:))) Начело с БСП!

бсп,...ПРОСТИ СЛУГИ НА --ДПС.

В едно изречение: Ежедневието в Бг ,...слаба държавност---26г. НЯКОЙ ИМА ЛИ ДРУГО МНЕНИЕ?

А обекти с хиляден оборот...това са 600 лева ?

"Въоръжен мъж е влязъл в бензиностанцията и заплашил дежурния служител - 21-годишен младеж от Търговище с пистолет." Абе, драскачи, след като 21-годишният служител е имал пистолет (защото това се разбира от написаното), кой кого е заплашвал?! Върнете се в началното училище, за да понаучите родния си език!

delly

И кое не Ви е ясно? Изречението е абсолютно коректно.

21-годишен младеж от Търговище, въоръжен с пистолет е влязъл в бензиностанцията и заплашил дежурния служител.

"Да се помилва не, да се обеси." "Да се помилва, не да се обеси." Не питайте мен - по-горните две изречения на мен са ми ясни, а на Вас?

Може би има връзка с най-високите нива на безработица в момента? Представете си, че детето му е болно и пари за лекарства няма... А собствениците на бензиностанции се возят в лимузини и пият 12 годишно.. Кой закупи "Петрол"? А правителството продължава да "открива" работни места.. Оставка.

Интересувам се от вчерашното дело на М.Николов.Някой знае ли кво става с този казус. А какво става с парите от уговореното дело. Малкия шарден връща ли мангизите? Съдията плаща ли лихва? Или само мъмрене за съдията и пито платено.

С гаранцията на БСП-ДПС!

Как ще установят марката и модела на оръжието, като то си е в нападатела

за голямата сума от 600 лева

Ами и и! Браво. Това вече става нещо съвсем нормално! Въоръжени да грабят, да застрелват, СЪВСЕМ НОРМАЛНО ЗА ЕДНА НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА. Това оръжието вече под път и над път го раздават, който не иска го бият.

Обектите с голям стокооборот би трябвало сами да се натискат да работят с ПОС терминали. Обаче ми прави впечатление, че нарочно искат лични карти само и им дадеш пари в брой. По света ти трясват терминал и се оправяш сам. Даже дупката за картата е на самия маркуч или на колонката. В Бг обаче се правят всякакви врътки и кандърми не искаш ли туй ама не искаш и унуй. Пък туй са мацането на предния прозорец с мазна четка от предната кола или песачинки утаени в кофата направо ми разплаква душата. Абе тъпчовзи поне питайте дали водача иска. Предния прозорец си има всчико необходимо от производителя ако толкова искате да се врете където не вие работа почистете поне задния който няма чистачка. То се иска акъл яма те не така ми каза шефа. Ами кой е казал, че шефа ти има повече мозък

И задното стъкло на колата си има чистачка,и при плащане с карта в чужбина ти искат личната такава,не разбирам за какво мрънкаш,ако не носиш ЛК,спокойно приемат шофьорската книжка,нея поне я носиш-предполагам.

Я се светни малко ко съм написал и не се прави на улав. Да те светна ако не си разбрал нито искам да ми мацат предното стъкло нито искам да си вадя документите за щяла и не щала покупка. Колата ми е без чистачка на задното стъкло и никой не го мие, а е наложително щото е изцапано мислят си, че "Мият" предното обаче всъщност го цапат с течността в кофата от предната кола

Обрали бензиностанция?Е,голяма работа-важното е,че на баба ми кокошките на село,са на място и тя със сигурност,ще глсува за коалицийката:СерГей,Владко и Доленчо!

баба ти на село ще умре от глад ако няма кокошки. Веригата бензиностанции е награбила от теб достатъчно за да преглътне този обир. А най вероятно има и застраховка.

ОВЧЕВ,ОЩЕ ЛИ СИ МИНИСТЪР НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ???

БСП е на власт. И гус'ин Йовечев вече пребори престъпността с жандармерия.

Цецооооооооооо,братко връщай се , че тези ни е...ха мамата за 1 година,няма нестрахуван боклук да не се е проявил по 2-3 пъти досега! Всеки ден!!!!

Че тея разсипници харчат държавна пара като за световно.

"Че тея разсипници харчат държавна пара като за световно." Не като за световно, а като за ПОСЛЕДНО!

Даже и заеми взеха и тях изхарчиха.Защото са експерти!!!