Майка и син са лидери на групата за убийства

Лидери на разбитата вчера група за поръчкови убийства са Мила Георгиева и синът й Мартин. Той и още един от членовете на групата Пламен Цеков се издирват.

Обратно в новината

Коментари - Майка и син са лидери на групата за убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо чурук ми се чини тоя арест! Ей Богу, не го разбирам това нашето МВР?!?!

Браво на полицията!Данотази Мила и синът й да лежат до живот в затвора....

Ами като докажат вината им, ще имат и ефективна присъда, надявам се! Иначе, може да ги изпратим в парламента, като Цвъки тъщин, да раздават от там правосъдие.....

Да не са Шопарчо и мама му?!?!

По думите на Даниела Попова, разследващите имали данни за връзки с Георги Славов - син на Стоил Славов ЯВНО СА ГОТВЕЛИ УБИЙСТВОТ НА ВИСШИ СИК-АДЖИИ ... ФАТИКА И СИКАДЖИИТЕ СТОИЛ СЛАВОВ И ДИМАТА РУСНАКА, СИ ГИ УБИХА БОЙКО , МАРГИНИТЕ И МАДЖО :)))

Ей как ги разбираш нещата.Пишеш тука кой кого е убил-а съм сигурен че на улицата ако ти шибнат един шамар ще се скриеш в последната дупка на Детройт.Аман от посредствени типове.

Целувки од дубай. Ние сме добре

Има жертви поне 5 за две седмици. Но няма намерени "групи за убийства". Има група за убийства но няма жертви. Затова не ни искат никъде Е.а ти и държавата

От 4 опита убийства 3 са неууспешни. Егати "престъпната група". В булгаристан дори престъпниците са некадърна и проста измет.

може би по тях са се учили как се стреля

Кой са работодателите на бандитите?

първо се научи да пишеш, кимонеееее....

Пълна деградация! Три поколения престъпници, и за толкова години никакви разкрития, никакви присъди....

една дума олигофрени - полиция, прокуратура и наи-вече клепоухия лазаров. събраха се при галеви.

Вървим в правилна посока зададена от Дон Корлеоне , създаване на Фамилни кланове . Каквато държавата такива и хората ! Учим се от тези който ни управляват а нито един от тях не може да докаже парите си - да де на тъста и тъщата са !

Нямa смисъл дa ви припомням кой е Премиер нa стрaнaтa. Сегa могa дa ви кaжa Честитa 1990 година.

До тук не е зле.Допусната е ,обаче немалка грешка-не е осигурено 100% задържането на всички, без изключение.Дано да успеят да задържат и двамата липсващи, защото в противен случай започва едно прехвърляне върху тях, такова,че останалите изведнъж се оказват само свидетели

каква пародия,каква нелогика(освен ако не е поредната грешна "интерпретация")!!! значи,ако трепят "другите" може,но ако почнат да трепят себе си арест!? лазаров да не би да се е притеснил,че това ще се приеме от общността като един вид протест и затова да е осуетил самоубийствата!?

до разкриването на групата се стигнало, защото разследващите получили сигнал, че можело да се стигне до разчистване на сметки между членовете й заради неразбирателство помежду им""" родната полиця се грижи за бандюгите да не се затрят случаино !

Какво толкова се учудвате, знаели ги но не ги ловели. Полиция, наркодилъри, килъри съдии, прокурори,адвокати, депотати. Всички са под една шапка. Едни се грижат за бизнеса, други за отрстаняване на неудобна конкуренция, трети за това да държат под контрол раята за да работи а не да се бонтува. Това е фирмата, различни отдели с обща цел, пари и власт.Всичко е просто бизнес, не го приемайте лично.

NonCompos

депОтати, бОнтува .... Ти май си пропуснал урока за буквата У в първи клас! Но няма лошо! СигурнУ си магистър от някой световно известен Ониверситет. Напред науката е слънце! :)

момчето,то просто е жертва на демократичната ни образователна система и общо взето добре се е справил с правописа

ЮАР ще се сдобие с още балканска имиграция. ;)

Тази майка не се ли казва Партията? А синчето Звено. Крадци и фашисти недни! От 30-те години грабят България с всичката сволоч.

Да попитам и аз нещо - що има снимков материял от спец-операцията а няма видео...неорганизирана работа ей...

понеже групата направила 3 неуспешни опита за убийство решили да се избият помежду си, но родната полиция ги пази.

NonCompos

Участвали над 200 полицаи, а арестувани само 8! (+2 ненамерени). Ба.. маа.. му! Е на това му викаме ние в България полицейска ЕФЕКТИВНОСТ! За залавянето на 1 (един) престъпник 10 (десет) куки са нужни). ;)

NonCompos

20 куки! Извинявам се за математическата грешка!

Приятелю , а как беше във Франция миналата седмица ? Бяха няколко хиляди срещу двама !

Да ама там ги ликвидираха, а тук ще ги черпят по кафенце и ще ги пуснат.

NonCompos

Моля те, не ни давай примери с Франция. Ако си имал работа с франсета, сигурно ти е ясно, защо тези няколко хиляди едва успяха да се справят с двама арапина!

май, май кандидат за престъпник! А дали е , кой, кой ще ми каже! хахаха

Много са 72 часа. Макс. 24 стигат. Това е България, не е САЩ.

Докато ни занимават със някаква "въображаема" група БОКО тиквата вече продаде България на Хамериканците, само да е на власт.

Нали това е целта на мафията "ГЕРБ"!Да ни пълнят очите с прах, докато си въртят далаверите - американски ТЕЦ, ВЕИ-та, АЕЦ ще строим (не наш, а американски), газ ще купуваме - е пак руски, ама от Гърция, за да ни легне по-евтиничко и да сме диверсифицирали доставките!? Ама хак ни е! Тъпи сме и тъпи ще си умрем за честта на наш Боко и на братята американци!

"По думите на Светлозар Лазаров до разкриването на групата се стигнало, защото разследващите получили сигнал, че можело да се стигне до разчистване на сметки между членовете й заради неразбирателство помежду им."!!! Значи досега полицията е знаела за тях, но е бездействала! И сега понеже щели да се избият помежду си - ги арестуват!!!

арестуват ги за да ги запазят като ценни кадри, хубаво снасят и гушки пълнят - аман от отрепки бе - ако сте поне малко порядъчни,строите ги в една редица и им теглете куршума, при това с тяхното оръжие

Лелеееее много братя , бе - В групата са участвали още бившият съпруг на Мила Георгиева - Михаил Георгиев, и родният й брат Ангел Ангелов, Мирослав Стоянов, Олег Попов, Георги Божилов, Антоний Янков

Силно се чудя на масовата дебилна част от тук пишещите , какво толкова ви вдъхнови и разбира ли някой изобщо, какво се прави в момента в държавата ? Ами , просто е бе другари ! Допреди няколко месеца хората на Трактора колеха и бесеха ... сега това правят хората на Пашата и Цурка ... Смяна на поста .. и пак пълен напреде...а за държавата засега няма време !

ти си гений пич, ако всички бяха като теб еееееееееее .......

ia gi puskaite veche,che glavniat sekretar zakusniava za niakoi obiad s prestupnici!

Това е най-малката ТАКАВА група ,в Бг . Кои са по-големите ,и НА-ГОЛЕМИТЕ ? Този бизнес не е от вчера . За да се практикува и от елементарни ''килъри'',смятайте колко е затънала държавата и държавността ,в Бг.?

Чудно тези спецполицаи как тичат, скачат и преследват лошите с толкова големи шкембета отпред!

Това са тактически обеми или тъй наречените кореми за бира.

Не разбрах от статията те убили ли са някого в крайна сметка, защото имената не ми говорят нищо. Само простреляли един, но той оцелял. Е, от какво са се издържали - от трима убити ( ако приемем, че са ги убили по поръчка и им е платено)

Тъпак , на тъпи въпроси очакваш да ти отговорят , май а ? Трябва да е някой по-тъп и от теб обаче !

Жалък, жалък нещастник! До обяд мразиш себе си, а след обяд - другите хора! Защо обиждаш без основание!

нали не си мислиш,че всички са просветени колкото тебе? простосмъртните не разбираме от убииства и отвличания,ако имаш да не кажеш нещо го кажи,просвети ни.

Ами ти му отговори :)

поредния цирк

Гледам една статия в СЕНЗАЦИЯ БГ с заглавие "Внукът на митничарския бос Христо Кулишев върти марихуаната в София" и се питам - ако я чете ченге, трябва веднага да ги изловат. Ама надали е стигнала до полицията. Ако се пише, че ги знаели кои са и какво правят - какво чакат? какво са чакали досега? Баламосват ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И както винаги :Майката и синът да се подготвят за чужбина ,''СЛУЧАЙНО''заминаване ,точно преди панделата...

само не разбрах от какво са се издържали? Какъв им е бизнеса? От малко марихуана едва ли са печелили луди пари за 10 души в бандата?

,, По думите на Светлозар Лазаров до разкриването на групата се стигнало, защото разследващите получили сигнал, че можело да се стигне до разчистване на сметки между членовете й заради неразбирателство помежду им.,, Ето я истината за арестите бе....недай боже да се изпозастрелят.Голяма загубаааа.

голяма загуба, я! После кой ще плаща на ченгетата за чадър, ако се избият един друг!?

Значи групата работи от 2012, при Цветанов ги хващата и влизат в ареста, а след "Костинброд" съда ги пуска! До кога с този комунистически съд? Протест!

толкова се смях на статията,че забравих какво щях да пиша,продължвам да се смея.

Абе това ми звучи, като малък и среден семеен бизнес... Ама дейността нещо....

То туй днешното килари ли са? Едно време какви наемни убийци имаше , ехеее.Три опита за убийство и все неуспешни.Дори и да ги пусне полицията, кой ще ги наеме с такъв имидж? Отиде им бизнеса.

Ей, тази от снимката е на 62, а Мила бандитката е на 42 год. Това е друга жена....

Стига сте писали глупости, това е прокурорката, а не Мила!!!

TИPAMИCУ

Той чукча оисатель не читатель,

Нищо и прокурорката си я бива . . . . .

Поредният смешен КАСОВ епизод от МВР, следствие и прокуратура! Много народни пари хвърлени ПАК за НИЩО! А ОСКАРИТЕ се раздават за филмите от Пазарджик, около Петрич и София!

точно така - снасят всички кинти, които имат и ги пращат при братя галеви

Полицията е съхранила групата за да останат живи.После съдът ще ги пусне поради липса на доказателства и те ще се разбягат кой къде види и всичко ще е ок.А,намериха ли осъдените убийци на студента Балтов????

Ало, журналята, като прочетох коментарите, се успокоих. Не съм само аз, която веднага щях да ви снеса сведения за тази на снимката. Помислих, че тя е набедена за тарторка. Лелеее, каква грешка щеше да стане. И сега с тази "риформа".

Майката и синът ѝ ,...като НЕИЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ ЛИ СЕ ВОДЯТ ?

А ве пуснете хората да си вършат работата. Нали уж щяхме да подпомагаме семейния бизнес?

Каква лелка убийца само. Червенокосата килърка. След 10 години протакане некадърното правораздаване ще смънка грешка. Искаме присъди. Дайте информация колко са самоубийствата. Дайте информация колко младежи напуснаха Булгаристански Мутристан през 2014г. Дайте да видим колко народ навърши 18г. и колко народ навърши 60г. през 2014-та за да видим накъде се движим. Стига кьорфишеци герберски.

Да се внушава : "ГЕРБ са виновни"!

Мартин шиба Мила. Сигурно има клипове. Скоро може да ги пусне некой бандит в нета :)