Въоръжени обраха 215 000 лв. от банков клон в Студентски град

Двама въоръжени мъже обраха банков клон на ОББ в Студентския град в София тази сутрин. От банката съобщиха, че откраднатата сума възлиза на 215 082 лева. Това е било установено след вътрешна проверка.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжени обраха 215 000 лв. от банков клон в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

със здраве да си ги харчат

Крокодилите не спят!

Това е ежедневие,а не новина.Едва един от пет,шест подобни обира или убийства излизат наяве понеже се случват пред много хора.Останалите се премълчават от продажните ни медии.Така ще е докато на власт са генерал-комунист лидер на организирана банда и физкултурник милионер,бивш милиционер.

това си е вече ежедневие в България!!!

След като комунистите вече не могат да обират държавата, преминаха на по- дребни обири...

Бе може и да си прав те хората на боко са толкова стръвни че сигурно са ги изтикали от копанкята и комундетата сега правят кокошкарски обири. Само язък, че объркаха на физкултурника плановете.

на мотоциклета е била йорданка фандъкова

Сергей е рокер.

Абе ей до кога ще ви обяснявам, че такива неща не се случват в България, цвърцко ви го каза! Най-вероятно е станала грешка, обири убийства и като цяло организирана престъпност по тея земи нема! Цвъки го каза аз му вярвам нали има 6 апартамента...

Както казва министър Цветанов, при управленито на Герб, престъпността рязко намаля. Особено в последно време

Само твърдата ръка на БСП може да въдвори ред.

Отново поредната глупост....няма журналистика у нас! НИКАКЪВ КЛОШАР НЕ Е НАМЕРИЛ ПАРИТЕ, ДОБРЕ ЧЕ СА ХОРАТА ОТ СОТ 161, КОИТО РЕАГИРАХА ДОСТАТЪЧНО БЪРЗО и АДЕКВАТНО!!!!!

СОТ 161 са гола вода , нали те са охранявали банковия клон . Само рекламата им е голяма .

Който си е мислил че ще става по хубаво много се е лъгал. Това е действителността за съжаление!!!!!! Какво може да се очаква от един физкултурник?????

Охраната да не е бил някой шкембес милиционер, човек на свой човек? обикновено такива тумбаци слагат, а после реват че го обрали. Те като не са ги еб.ли, пак добре. Сигурно са бързали много :)

прекалено бързо и точно на време направено за да бъде случаиност . имали са вътрешна информация . ченгетата имат доста добър шанс в този случаи ... друг въпрос е дали имат желанието :)

...време е да създават отново ОФ- та по места...с тази измет няма друга оправия...

Цветанов знаел и имената на крадците, ама щял да ги каже друг път, били с чисто минало та за това не ги казвал.

сега ще обвинят клошаря за обира понеже неговите отпечатъци са върху парите.Само трябва да докажат къде е скрил мотора и оръжието хаххахаха.

Спорът между боговете и титаните ще бъде разрешен от един човек и той е Бойко Борисооооов!

Цветан Цветанов не може да овладее надигащата се вълна от престъпления. Филмите и акциите по сценарии ги гледахме. Сега да го видим какво ще направи в реалния живот.

БРАВО, ЧУДЕСНИ НОВИНИ! ЗАСТРЕЛЯЛИ ЕДИН, ОГРАБИЛИ ДРУГ, ПРОМУШИЛИ ОНЗИ, КАТАСТРОФИРАЛИ И ИЗМРЕЛИ, ПАДНАЛ САМОЛЕТ, УВЕЛИЧИЛИ ЦЕНИТЕ НА ПАРНОТО И..., БЕНЗИНА И ГАЗТА СКОЧИЛИ ФАНТАСТИЧНО, ЯЙЦАТА ПО 50 СТ., АГНЕТАТА ПО 16 ЛВ. КИЛО И Т.Н., И Т.Н. ТОВА СА ЧУДЕСНИТЕ НОВИНИ, КОИТО СЕ ВЪРТЯТ ПО РАДИОТО, ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, В НЕТА, ПО ВЕСТНИЦИТЕ. НИЩО ХУБАВО И ВЕСЕЛО НЯМААААА, А ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ БИЛИ НЕЩАСТНИ И НАМРЪЩЕНИ? ЗАЩО ЛИ??

ми е жал за клошаря.

На мен ми е чудно как така после са търчали из София с мотори и автомати на рамо и никой не ги е видял. Първо една кола е много по-анонимна, можеш да скриеш автомата, че и цяла картечница. Ама мотор...Най-вероятно наблизо в гараж са оставили моторите и са се прехвърлили на кола. Ама и тия смотани крадци-да ръсят пачки след себе си, това просто ме разсмя от сърце. Не са ли се сетили поне чанта да си вземат да приберат плячката.

В началото на 90-те имахме бизнес партньор белгиец, чиято фирма работеше в сферата на системи за банкова сигурност вече 150 години. Когато видя състоянието на нашите банки, човека направо се втрещи. Системи за сигурност - нула. Инкасо коли - обикновени мерцедеси през лятото и джипове 'Гранд Чероки" през зимата. Бронирани автомобили - какво е това. Бронирани гишета и витрини - няма такива. Човека каза, тогава, че в Белгия - страна с населението на България и три пъти по-малка по територия, има средно по 3-4 въоръжени обира на банки НА ДЕН. И изобщо не ме разбра, като му казах, че да обереш банка на човек като Моллов, да речем, е равносилно на самоубийство. Е, нещата взеха да се нормализират и у нас :)

нищо не разбрах от твоето изказване освен, че си имал познат на 150 години, който е имал фирма за банкова сигурност?! Или и това не разбрах?

никой не ти е крив, че не си разбрал човека какво е написал . ами да си го разбрал . малко ти е общата култура

Какво е престъплението да ограбиш банка, сравнено с....

ААА няма обир, какви са тия приказки. Публични разстрели пък хептен нямаме. Виж пари и апартаменти имаме. Който не вярва да знае, че аз помощник вожда цеко сифоня съм го казал.

по 2 м. високи?? руснаци са само, или германци???

В Сърбия ходил ли си? Мъже под 1.80 м рядко можеш да видиш.

Не бе били са на високи токчета....

Така е, докато министърът на МВР обикаля телевизиите като панаирджийска мечка ръсейки тъпизми и лъжи, престъпниците вилнеят. Вчера убийство в центъра на София, днес банков обир. А утре?! Утре момчето от ВИФ ще е в поредната телевизия и ще продължи с неговите лъжи.

- ДА ОБАЧЕ ПРЕСТЪПНОСТТА Е СВЕДЕНА ДО 0 ... АМА НУЛАТА НА ЦВЪКИ Е ДРУГА...- - НУЛА НА ПОЛИТИК , А НЕ НА ЕКСПЕРТ..

"По-голямо престъпление от това да обереш банка ,е да притежаваш банка "- Марк Твен

Най-страшното е, че това може да стане пред очите на хиляди свидетели и полицията много трудно ще намери някой, който да свидетелства, защото хората ги е страх и не вярват, че полицията или съда могат да ги защитят

Мотоциклетисти с каски имат предимство пред всички останали, защото са анонимни !!!!!

"Банкнотите са намерени от клошар, който започнал да си взима от тях, но бил забелязан от собственик на близко заведение, който сигнализирал полицията". Този собственик го е било яд,че не той е открил парите, иначе щеше да сигнализира другия път!

Аз го предрекох това преди 3-4г.- отрязаха другите възможности на бандитите и остана само банковия обир.Нашите банки са слабо защитени в сравнение с чуждите,но и това ще стане.

Почти всяка седмица има въоръжени грабежи. Изглежда има 1 или повече банди, а за съжаление полицията като че ли нищо не прави. Въпрос на време е тези въоръжени грабежи да зачестят, след като няма нулева разкриваемост. За съжаление само въпрос на време е някой невинен да пострада.

Абе отрязали били другите възможности- най-голямата мафия е във високите етажи на властта и задкулисието!

Цецко добре се справя с престъпността. Евала! Почвам да си мисля, че е част от нея.

Ама поне имаме офис на ДЕА. Нищо, че единия ден застрелват човек в столицата, а на другия въоръжени с АВТОМАТИ обират банка. Иначе проблем било само "битовата престъпност в селата". То вярно, че Студентски много прилича на провинция, ама едва ли това е имал предвид Ц.Ц.

Естествено ,че ще крадат,като никой не може да ги хване в тази скапана ,корумпирана,беззаконова,анти демократична,парадоксална и апсурдна държава то и аз се замислям дали да не пробам. Какво пък толкова най-много някоя годинка да вляза ама като изляза и си отровя заровеното ще си живея като лорд.

Чудно нещо е интернет. Може да пишеш и да викаш колкото си искаш, че ... ЦАРЯТ е с магарешки уши. И какво от това ... нашият народ си има поговорка- кучетата си лаят, керванът си върви!

През 1922 година в Петербург(Ленинград) вилнее бандата на Леонид Панталеев,обира предимно непмани и буржоа на даржавна собственост не е посягал даже е давал стипиндия на бедни студенти в университета. Когато бандата я разгромяват 50 души неини членове са разстреляни.Ако нещо не бъркам през 1986 година в Хасково е обрана банка от двама души и познайте какво е станало с тях когато са заловени _познахте разстреляни са.

Предлагам сега да се забранят и банките в студентски град. Минава се на купонна система, забранява се на студентите да си носят буркани от вкъщи. Всички почват да ядат хлебни кюфтета, хлебарки и кисело зеле в столовете и пари не им трябват

Единият от крадците е бил въоръжен.И двамата били с автомати ????????????????

тоя е бил ваоружен с кураж,а другите с автомати :ддд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сетен път се потвърждава категоричната истина, че КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ПРЕСТЪПНОСТТА! Днес тя е ежедневие. Престъпниците стават все по-находчиви и брутални и непрекъснато се възпроизвеждат. Защото обществото на частната собственост по дефиниция ражда омраза, алчност и насилие!

Заради такива млаоумници, като теб няма да можем да се оправим още 1000 г.! Иначе казано вместо да направиш нещо чакаш да дойде "правилния" строй та нещата сами да се оправят.....................

Не си прав! Заради такива като тебе сме на този хал. Които скачахте като маймуни по митингите и плюехте върху обществото, което гарантираше сигурност на народа!

Изобщо не ги съжалявам банките ! Те вионаги са на печалба и никога не губят.Дори когато беше кризата 2009 на никого не свалиха лихва или разсрочиха кредит ( за разлика от много други банки по света ). Да са живи и здрави момчетата и да се почерпят и те по едно ! Бълха я ухапала ОББ.