Арестанти са бити с боксове, вериги и бутилки

13 случая на смърт след полицейско насилие са регистрирани от 2004 г. насам, което е средно по два случая на година.

Обратно в новината

Коментари - Арестанти са бити с боксове, вериги и бутилки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванова да пострада от насилник ,природозащитник ,да е наяден от куче ,защитник на правата на ромите да живее в гето И тогава ще видим ,лесно е от топли и уютни канцеларий да се правиш на активиист

Полицаите са най-голямата и долнопробна измет! На такива не заплати а говна не трябва да дават!

Ами те за такива приказки , ви дънят като брашнарски чували по участъците..Пак ви е малко ,аз да съм и един 5 км крос голи около районното ще ви направя,преди да гризнете дървото...

....да ама не си.ти сигурно cи някое кухо канче което стиска палката - хранителка и чакаш да ощавиш някои......ето такива са всички полицаи-разбоиници и бандити.погледни министара и за полицаите не питаи

ченгетата тъпи бият и крадът на поразия ама ако им кажеш "гък" те осъждат на 5 години затвор, 10 000 на куката за "нанесени щети" и екстра те хамалят в затвора.

Милите престъпници... да им се осигурят компаньонки и пухени юрганчета в килиите!

Ако са престъпници.... Ами ако не са? Я си представи че си ти? Спират е катаджията - забравил си си личната карта. Има право да те арестува. И като си вече в ареста к'во? За 24 часа може да няма кой един сандвич да ти даде да хапнеш. И вода не са длъжни са ти дават. Не са длъжни и да те оставят да спиш. А ако случайно си поискаш 2 пъти да отидеш до тоалетната може и бой да ядеш. Весело нали? Опитай у вас да си заключиш ръката за парното със стегнати белезници и стой така 8 часа. После пиши за пухени юргани.

Арестувания не е престъпник. Той е "заподозрян". Ако има достатъчно основания да му се повдигне обвинение (от прокурор, а не от полицай) той става "обвиняем". А ако има доказателства и бъде осъден - тогава е престъпник. Присъдите се издават от съда, съгласно законите на Република България, а не от МВР, медиите или "общественото мнение".

Ми кво да ги правят да ги гледат като писани яица ли . Те бандитите са толкова нахални че може да те изкарат че ти си бандита а не че те са .

Скъпа мими, Нали точно това се опитват да направят милиционерите - да изкарат всички ни бандити

Цветануф сега дали ще каже, че това е манипулация и за миналогодишните побойща от страна на полицията е виновна Тройната Коалиция? Наркоразпространителите не са убили толкова цивилни, колкото полицията. те са просто поредната силова групировка, а оня малоумник цц се чуди зашо няма осъдителни присъди. нали виждате как си вършат работата...

Едно време милиционерските коли бяха боядисани в жълто и синьо.Това напомняше на нарушителите че влизат в милицията прижълтели от страх, а излисаха посинели от бой.Тогава всеки уважаваше старшинката

То и отворено общество са едни лекета... а ак под насилие се разбира бой при съпротива, то може и да са 2 на година случаите. Само че май са смесили едното с другото, което НЕ е правилно. Но е типично за кампанията по доохулване на България (и невкарването в Шенген)

Под фуражка мозък не вирее!

Първия залп е винаги от нашата "Аврора". След него се вдигат матросите и работническо -селската интелигенция. Как не се умори да ликвидира буржоазните отрепки? Да, строга е , но справедлива.Става за съдия.

Силната полиция не е силна, защото пребива задържани. А защото може да реагира бързо и адекватно, когато се налага. И не с боксове, във всеки случай... Специалистът по пребиване е милицията, която не може да се справи професионално с опазването на обществения ред. Отворено общество са напълно прави

ПАРАДОКСАЛНО,НО ФАКТ !ПОЛИЦИЯТА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТИ ОТ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ,А ТЯ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,КОИТО ИМ ДАВАТ ЗАПЛАТИТЕ ,НО ВЗЕТИ ОТ НАС.

Оште са милиционери не убиждайте полицайте.Който го осъдят в ЕС. той да плаща а не бюджета от бъдещите 120 заплати!Казах и да се СПАЗВА.

Оставам с убеждението, че това Отворено общество се занимава само със защита на престъпниците, наркоманите, циганите и всякакви други отрепки по всички възможни начини. За такива като Чората ли трябва да се разтревожим сега?! Утрепаха се да измислят инициативи за подобряване живота на циганите, за прекрасни условия на наркоманите и превръщане на затворите в санаториуми с двойни стаи и фитнес съоръжения ... Защо не направят нещо за нормалния данъкоплатец, който издържа всички тия отрепки от мизерната си заплата?!

Забравяш на кого е фондацията.

не знам коя от двете Аврори си но тук те подкрепям на 100%

Е как коя от двете е? Разбира се тази, която пише глупости! Четете добре новината и тогава пишете! Бити от полицаи с боксове и вериги, даже и с копието на Шака Зулу - това редно ли ви се вижда? За какви санаториуми бълнува Аврорка, за какво подобряване наживота на циганите и какво общо има това с новината по-горе?

ДА СЕ ЗАТВОРИ ТОВА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО !

Хахахахаха,добре ми прозвуча!

Аз ти пожелавам да те хванат в някое районно и да те бият без причина. Нямам търпение после да споделиш впечатленията си.