Задържаните при ”Шок” отиват на съд до 72 ч.

Всички заловени при спецоперацията на МВР с кодово име "Шок" до 72 часа ще бъдат изправени пред съда, за да се реши дали искането за екстрадиране с европейската заповед за арест ще бъде уважено.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните при ”Шок” отиват на съд до 72 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У БГ-то управляващи и престъпници плачат за непрекъснати съвместни акции! Друго разрешение няма, оплетени са като свински черва... Между другото на какво стана с на Гоце спонсорите???

А какво стана с имотите на Цветанов?

Браво на МВР!!!Много добре е измислено по бързата процедура за 72часа екстрадация и да ги поемат европейските съдии пък тогава гледайте малко правосъдие!

този сайт като са изтрили коментарите ми?

Много интересно нашият съд дали ще разреши да бъдат изведени от страната хванатите престъпници, та да ги осъдят в Италия

Ясно ! Сикрет сървис дойдоха да застрелят кучето на един заподозрян , защото е много зло :) Смешници ! Сикрет сървис се интересуват само и единствено от ФАЛШИВИ ДОЛАРИ и ИЗТОЧВАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ СМЕТКИ. Изобщо не ги е.. за крадени коли и други глупости.

Ха ха ,та те Италиянците не могат да се справят с тяхната си мафия,имат си цял един квартал в който се вихри престъпноста на впля,спринцовки и игли се търкалят където ти погледнат очите и редом с военните постове седят и постове на мафията ,ама тръгнали българи да ловят:)Защо яките европейци и шенгенци не говорят за този безпрецедентен случай в една европейска държава като Италия ,или нещо май не им е изгодно ХА-ХА :) Смешници,карабиниери Ха ха :)

Тия наще момчета много филми са гледали да се пита човек кога имат време да работят.Тия имена шок килари пеперуди респект ....взеха да ни звучат като сапунки от близка наша съседка;-)Лошо няма да си вършат работат ама стига ни занимавали с нея.Ако всеки от нас почне да занимава другия с свойте акци....ама то вече имена не останаха за тях;)

Добре че се обадиха италянските прокурори та тия наще да се събудят. Вчера се обаждам на 112 да пратят поиция че циганите ми бутат оградат и казах на диспечерката да остави телефона на запис и чакам да дойде полиция, а те им било празник" Щракат с пръсти".... Ще чакам некой да дойде да ме пита що съм се обаждал , къв ми е проблама, ще има ли некои да се самосизира????

Включвате ги нашичките в шок след шок, като ги поразтърсите могат и у Бг-то да разберат каква е тая професия полицай, съдия, прокурор... Не е само пием вода, пусим, прибиране подкупи, вземаме 12-13 заплати премии от икономии и си клатим делата до изтичане на срока...

Ако се размърда независимият съд, не съм гласувал напразно!! Давайте сега Галеви, Маргини, Масларки, доганци, руменовци, крадливи дупета.....

Защо спря до руменовци? Продължавай - бойковци(рапоновци), цеветанковци.. А и за Цветелинка нещо си забравил? Не бива така! Все пак е приятелка на Вожда, а и най- богатата дама в БГ.

Нямаш работа с барон Мюнхаузен, сам да се издърпа за косата от блатото! Ако се почувстват застрашени сегашните ще спрат да ловят предишните!!! Каквато беше практиката до сега!!! На сегашните управляващи задачата им поставена от народа е да се справи с наглите крадци от Триглавата и ще са герои!!!

А така пропищяха комунетата. Ама този път нека рипат срещу Европата... нека пищат...ама тези дето искат Герб да си отиде заедно със Станишката ще получат и Доган..да им разпределя порцийте...

Есента, на изборите, ще е пълно със спукани тикви! С гаранция!

Глупак!

То при Станишката, царя и Доган "порцийте" май бяха по-големи. Тези от герб се оказаха по-големите лапачи и от тройната ламя

Би било чудесно да екстрадират поне половината от тях, та да им се въздаде правосъдие - тук няма такъв шанс.

До pepi_BS. Драги ми пепи, като ти гледам ника, и това, че говориш за мъже явно не си от тях, а си от онези, които се впечатляват и ръкопляскат на кадрите на МВР пикчърср. Да знаеш от кака си Пенка, която е доста опитна, че дейстително перченето на МВР само дава крила и знания на престъпниците как да реагират. Така, че я си перем, а ти не се прави на мъж!

Пенке бегай при ТРАКТОРОВ, че търси труженички С тоя акъл там ще блеснеш

Много добре,но кога ще дойде реда на този на снимката.

Да се направи същата акция в офисите на съдиите-изпълнители за превишаване в правомощията ! Без индивидуален договор на нито един човек не може да му бъдат спирани паричните потоци (пенсия ,заплата и т.н) и да се каже на обществото как завеждат дела без индивидуални договори . Топлофикация която и да е ТЯ след като дава хората на съдия-изпълнители предоставя ли на съдия-изпълнител и копие от договор за да се видят условията на тези договори . Съдия - изпълнителите на база договор ли работят или на база искане??? Аз съм си платил сметките , но много хора не са и нека се замислят за какво става дума и тогава да ме обиждат .

абсолютно си прав................но какво им е зор на управниците за нас........важното е да да се представим пред братята американци-еба.................лници!

Спешно да се направи същата акция и в българският Парламент защото 240 депутати получават пари в плик и не се отразяват в данъчните делкарации . Стотици не а хиляди хора ги тормозят за сметки парно за което нямат договори с ТОПЛОФИКАЦИЯ а 240 плучават ей така пари . Много ми е чудно на каква база се дават хора на съдия-изпълнител без да имат индивидуални договори .

спешно трябва да се приберат циганите, убили професора в захарната, младежа в овча и още маса народ.

Ако не са ги прибрали да ги приберат ! Или мислиш ,че ми дреме за каквато и да е измет ... Къде видя нахалство от моя страна ?

Показна акция, PR акция, все едно, важното е, че още 60 бандита може да отидат на топло и то в затвор в друга държава. БРАВО на полицията. Факт е, че когато отвън имаме поръчка действаме повече от добре. Братя Галеви вкараха в затвора, БРАВО

До въпросната адвокатка ,която реве с крокодилски сълзи за полицейско насилие!Госпожо адвокат,това е полицейска акция не е игра на джобен пинг -понг!Хвърляйте шапка ,че има само един убит пес!

Много ми е интересно нейния довереник като е невинен как така има адвокат. Еми аз като не съм проявен от криминална гледна точка и общо взето си спазвам закона защо не издържам адвокат.

Явно си доста прост българин! Всеки нормален човек в Европа, а вече и в БГ си има адвокат, който го съветва. Моето семейство, което няма нищо със сенчестия бизнес, също си има доверен адвокат. Докога ли в БГ плебеса ще дава акъл?

защото си прост работник затова - много ясно си пишеше че човекът е бизнесмен и е нормално да има адвокат

БРАВО БЕ УМНИК!!! утре при полицейска акция може и нечие дете да застрелят и дакива идиоти, като теб, пак ще им ръкопляскат!

още едно, браво

чак сега уличните помияри ще се изпокрият от страх и няма да ни хапят

така е, голяма новина трябва да има, когато някой извършва нещо голямо извън това, за което получава заплатата си от данъкоплатеца

Считам, че МВР не трябва така да се хвалят при всеки задържан. Цялата правораздавателна система следва да се отчита след като вече има влязла в сила присъда, а не със задържаните лица. При тази ситуация винаги стои въпроса - ние ги хващаме - те ги пускат. Изключително грешно е министъра на ВР да се явява като един ментор, който да определа дали някой си е свършил работата.

пенке гледаи си прането а залавянето на престапниците остави на мажете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То па едни мъже в България...хвалипръцковци.

Както преди малко предположих, щом Сикрет сървис участват, значи става въпрос за компютърни и финансови престъпления- акцията няма нищо общо с краденето на коли и наркотиците.Току-що го изясниха по новините.Коригирайте се!

Браво, прав беше !

Глупости....я вземи малко прочети и тогава започвай да расиш мозъци......тази служба има много обширна зона на действие,включително и охраната на американския президент.

Поредната серия на МВР пикчърс представя..... 60 човека задържани, утре 59 пуснати, ама нали е излязло вече в медиите.

Айде сега! Сикрет сървис? Те се занимават само с компютърни престъпления и фалшифициране на пари. Защо не кажете истинската причина за тази акция?

Глупости....я вземи малко прочети и тогава започвай да расиш мозъци......тази служба има много обширна зона на действие,включително и охраната на американския президент.

Браво!