Полицейски US началник ще обучава 100 директори от МВР

Сто ръководители на дирекции на МВР в страната ще бъдат обучени с помощта на полицейския началник от САЩ Робърт Върнън.

Обратно в новината

Коментари - Полицейски US началник ще обучава 100 директори от МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Страната с най-голяма престъпност ли ще ни учи на борба с престъпноста ....

Байно, нали се сещаш, че книжките за политпросвета на партийния агитатор от които четеш са поне 30 годишни!

Повече да не се чудите защо няма полицаи по улиците. От 60000 на щат в полицията само около 20000 работят на улицата.

Няма съкращения за МВР - независимо от изявленията и процинта "недокомплект"... Сто директора... добре звучи, с по пен 2000 и отгоре чиста заплата, коли, телефони, шофьори и секретарки всичко със заплати и осигуровки - не ми се смята ама цифрата е около милион на месец, че и отгоре...

Хаосът в МВР ще продължава, независимо че взимат скъпоплатени американски учители( на гърба на българския най-беден данъкоплатец в Европа), защото в Българи няма разделение на властите, както е в демократичните държави. На практика това означава съдебната, изпълнителната и законодателната власт да са отделени от политическата, т. е да не живеят под политическа шапка. МВР сега живее под политическата щипка на ГЕРБ и така е живяло и при предишните правителства. Професионалния принцип при избора на кадрите, който се залага в демократичния общества, е хвърлен на прасетата в България цели 20 години демокрация В този случай професионалистите ще бъдат изхвърляни и в МВР ще влизат само верни на Цветанов хора. Цветанов, как твоите американски учители са пропуснали да ти казаха основен този принцип и го оставиха тайна? Смешна и трагична същевременно работа! Идея за България

Сто директори???? Много вожд,малко индианец.

Много директор, много нещо. А нашата полиция май е единствената, която си разкрива методите по които разкрива престъпниците.

какви са тези 100 директора при 28 области, и сега какво ще покаже новият ни роднина - как се прелива от пусто в празно, бравос, да ни е честито обучението, но ще раздават ли дъвки и слънчеви очила.....

Мафия!!! С тази полиция Гестапо изглежда като Патето Яки!

Колко управляващи сме слушали да се заричат, брой нямат....

Нека да се вдигнем целия народ на крак,за да опазим родното МВР от хаос!И нека Веско да възпее любовта на народа към общия ни любимец Цветанов!

Г-н Министър, защо изгонихте от системата хора, които работиха честно и почтенно за имиджа на това министерство? За да останат тези, които Ви се кланят, тъй като са некадърни и ближат ....... за да останат! Нека да се огледат сегашните директори на дирекции за колко от освободените от тях служители за уронване на престижа на системата е лепнато някакво обвинение, тъй като са си вършили работата и не са влизали в комбинации, а някой, който са затънали до гуша в ангажименти към нерегламентирани дейности си командват най-безпардонно и пазят ли пазят престъпността тъй като имат преки интереси от това!

Не хулете вътр.министър, ами се опитайте да видите голямата картинка на дърежето на държавата и ставащото в нея (и най-важното кой стои зад това). Поставете се също така на мястото на министъра и се опитайте да си представите като как ще действате, когато сте заобиколен от акули, които правят всичко възможно да осуетят и пречат на действията ви. Наблюдавайте реакциите и коментарите на онези, които са във властта, поп повод на един или друг важен за държавата проблем и ще започнете да разбирате кой от кои е, и за какво се бори...

Ми че как няма да намаляват полицаите - то през ден взеха ту да арестуват някой за корупция или подкуп, ту вземе че някой изпуши по семейни или служебни причини и се гръмне, а доброволно пенсиониралите се заради фурашките с хилядарки - тях не ги броя. Ха дано така пуснете поста, скъпи дираджии, щото и вас ви е ударила яко цензурата и най-вече самоцензурата.

...органите, които използват СРС, да си плащат... Правилно. Те изкарват щури кинти от откупи и др., така или иначе си плащат за другите услуги, поне да им включват и такса СРС

58000 ПОЛИЦАЙ!! ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ...., А КОГАТО ПОТРЯБВАТ ВСЕ ГИ НЯМА. ПЕТДЕСЕТ И ОСЕМ ХИЛЯДИ ЗА ЕДНА 6 МЛН. ДЪРЖАВА, КАК ВИ СЕ СТУВА ТОВА???????? НАПРАВО УЖАС, НО ПЪК ТОГАВА ВСИЧКО ТРЯБВА В ДЪРЖАВАТА ДА Е НАРЕД, ДА НЯМА КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, УБИЙЦИ, ПО УЛИЦИТЕ ХОРАТА ДА СА СПОКОЙНИ И Т.Н..., НО МАЙ НЕ Е ТАКА.

Повече да не се чудите защо няма полицаи по улиците. От 60000 на щат в полицията само около 20000 работят на улицата.

Прав е министъра, че числеността на полицията намалява. А и да иска да спре този процес, самият той е безпомощен като дете пеленаче. Та нали почти през ден я ще арестуват и уволнят някое корумпирано ченге, я някое ще изпуши и ще вземе да се гръмне, друг пък ще подаде рапорт да се пенсионира и да вземе полагащите му се при пенсионирането фуражки с хилядарки. И така - числеността намалява. Щото да служат в МВР-то все по-малко напират. А и за какво - ни заплатата като заплата, нито уважението като уважение, нито порционът и т.н. То и затова самата полиция все повече се криминализира. Щото се натискат да влезат в нея престъпници и под прикритието на ченгета да си вършат престъпната дейност. ЕХ, бедни ми бедни Цветанов, що не си остана физкултурник, а тръгна анализи да правиш. И да се излагаш като кифладжия.

Цветанов, докато говориш,хаосът продължава - погледни какво правят твоите милиционери в Кърджали с невинни хора!!!!

Ма министърът оставката ли ще си подава или аз нещго не вдявам. Щото само така може да опази МВР от хаос и излагащите системата показни псевдоакции с още по-потресаващи имена, дело на болен мозък и недоразвит юноша, който за жалост е начеро на същата тази система.

А нас, гражданите на България кой ще ни опази от МВР? Освен Веско Маринов де!? В друга инфо полицаи пребили в собствената им къща семейство заедно с госта им от Турция. По погрешка!!!

"...Полицаи пребиха семейство и госта им погрешка..." и тези явно са си регистрирали картите...

Какво означава 20-30% от СРС-тата се ползват за доказателства в съда? Останалите 70-80% процента за какво се ползват? За изнудвания ли, отвличания ли, заплахи ли или икономически обслужвания ли? За какво се ползва такъв ОГРОМЕН процент, след като не се ползват пред съда?

Не се спекулира, г-н Цветанов! Това е ФАКТ! Най-много полицаи, най-много съдии на глава от населението! Но най-голямата престъпност в ЕС! А за хаосът нека първо МВР си оправи опашките за новите документи. След това в КАТ да не се държат сякаш са структура извън МВР и да ти взимат 2 пъти данните! И още нещо началниците в РПУ-тата са се барикадирали та гражданин да не може да стигне до тях. Питам кой плаща заплатите на МВР? Все си мислех, че са от данъците на хората!

Вътрешният министър се зарече да опази МВР от хаос и отново да стане учител по физкултура.

Де това щастие ама кокала не се изпуска и за всичко е виновна тройната коалиция

на полицията и по съвместителство - на народното здраве! Какво, по-младите не са ли чували, че длъжността е била оформена по подобен начин преди 60-70 години? Гротескно - първо те бият, после те лекуват. Така е било, така и ще бъде по тези ширини, докато някой наивник не наддаде за територийката в "Сотбис" или "Кристис"....Ако някое говедо понечи да ме обвини в непатриотизам, ще му кажа веднага, че дядо ми е основал исконното БДНС, правуйчо ми е загинал на 18 г. за България в Междусъюзническата война на завоя на р. Черна в Румъния, половишната ми рожднини са минали през лагери, а баща ми се е бил в танк на Драва - Соболч 1944-45 г. и е побелял от ужасите за една нощ, бидейки тогава едва 20-годишен. Толкова и млък, да не ида и аз в Страсбург като любимото ви царче и разни шпиони и мутри.

Да не би да си мислите, че след като Вашите предци са се били за България т.е. са патриоти то това автоматично прави и Вас патриот? Нее, не е така! Всеки сам доказва патриотизма си.

Или е вярно, или има най-много тикви и тиквеници, че вярват! Кое да бъде?