Жена бе прегазена от снегорин пред Община Банско

58-годишна жена загина, след като бе прегазена от снегорин пред сградата на Община Банско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Жена бе прегазена от снегорин пред Община Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на душата й! Съболезнования на близките! Преди няколко години и в Русе имаше подобен случай. При ремонт на оживен булевард - бул. Липник, беше прегазен с валяк мъж, който е пресичал булеварда зад валяка. Това се случи в ясен и топъл ден. Може би, ако тези машини имаха звукова и светлинна сигнализация за заден ход, такива нелепи инциденти нямаше да се случат. Не че пешеходците нямат вина. Но не такава, че да я заплащат с живота си!

Да те прегази снегорин на заден ход...живот!

Докато пешеходците не научат правилата за движение, така ше бъде. Не се пресича пред спрял автобус, след спрял, или движещ се на заден ход влак, снегорин и танк, изобщо, преди да стъпиш на платното, поне се огледай!!!

машината има звукова сигнализация на заден ход и е много силна

Пешеходците често не си дават сметка,че водачите правещи маневра на заден ход може и да не ги видят!Пешеходците обаче напук на всякакви инстинкти за самосъхранение, нарочно се бутат зад автомобилите. Като искат да покажат на нас водачите ,че сме длъжни и там да ги виждаме.Пешеходците нямат никаква култура на пътя и смятам, КАТ и Общините, трябва да напечатат брошури за тях,как да се пазят и съобразяват с пътните условия без и те да пречат на водачите.

Тръгнете и вие пеша,щом ви пречат метеорологичните условия и не можете да са справяте с шофирането. И не мисли,че не съм шофьор.Имам 54 /нямя грешка,54/ години стаж и карам със златен талон.

остана кметът да е гледал, но да не се е намесил, щото в момента говорил с НЕГО....

Имаш уникално чиста и гладка мисъл. Браво!

такае в някой държави ...ама там не се живее добре ктаов България както казва нашто СЛЪНЦЕ

В талиБанско всичко е възможно!

моите саболезнования за женицата...сега сигурно ще я искарат виновна че е била зад снегорина и ще оправдаят шофиора

В държави като САЩ и Канада всички камиони, тежки и строителни машини, вкл. снегорини автоматично включват звуков сигнал, когато са на заден ход. Той е едно много натрапчиво пиюкане. Не съм видял такава практика тук и в Европа. Съжалявам за жената!

всички по-нови машини имат този сигнал, няма значение ЕС или останалата част от света.

то ти черен президент не беше виждал ама видя....много сте напреднали нещо там бе...някой сиукс да не писука от машината)))) смешник

Съболезнования. Но защо в Банско?

d4

Пред общината защо със снегорин? Да излязат тунеядните и подкупни общинари и да изринат на ръка! Жалко за женицата! И за близките й. Нелепост!

О,Мили Боже!Горката женица и нейните близки! :(Моите съболезнования........................

Нелепа смърт. Бог да я прости

Съболезнования на семейството и близките ! --------- Много 'странности'. ( и в материала, а и в района напоследък)