Фотокапан за мечки заснел изчезналия Ивелин

Фотокапан за мечки е заснел 20-годишния Ивелин Узунов от село Смилян, който е в неизвестност от 5 май. Младежът е издирван и с термокамери от гранични полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Фотокапан за мечки заснел изчезналия Ивелин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и друга версия. Да е попаднал на следа от нелегални мигранти и да е станал тяхна жертва. Селото е близо до границата все пак, гориста местност е.

Щото са го видели тази сутрин може би.... аз предлагам да се разследва версията за отвличане от извънземни. те са му имплантирали чип и той не знае какво прави, затова се лута като муха без глава....

slavrado

Момчето очевидно е ок. Той е на 20 - явно не иска да бъде намиран. Освен ако няма заболяване някакво и близките му не са притеснени.

Оф, една шепа държавичка сме, па сложете камери повече, както е в нормалните държави, всичко ще се мирне и престъпление и изчеснали и какво ли още не. Айййй много е трудно, много, да се върви срещу майняната мафия!

Фотокапан(???) за мечки? Някой по-запознат може ли да разясни що за безумен израз е това? Или се има предвид просто камери, следящи придвижването на мечките в района?

буквално разни малоумни лафове и резултатът е булгаристанска джурналистика. Смисълът на "phototrap" е да се снимат диви животни необезпокоявано, без те да разберат.

Защо всъщност го търсят? Той като си е пълнолетен човека няма ли право да си ходи където иска, не е извършил и престъпление...?

И аз това не разбирам, аман от побъркани "планинари" по шушляк, скитници или наркомани като този и "притеснени" родители... Дарвин за какъв уй се е счупил от бачкане !!!

Естествено, че има право да си ходи, където си иска. Но, когато някой изчезне просто така, без да каже нищо, нормално е близките му да го търсят. Може да е станал жертва на престъпление, например. Като го намерят, ако иска да не се среща с близките си, никой няма да го задължи, а просто ще престанат да го търсят. Но не ви разбирам логиката - примерно сутринта майка ми да излезе до магазина за хляб, да не се прибере до вечерта, аз да не подам сигнал в полицията, защото тя е пълнолетна и може да ходи където си иска...

Като го намерят да му хвърлят един здрав бой на тоя, заради хилядите левове дето ще се дадат за неговото намиране.

...какъв бой бе ...той дедо мечок вече му го е хвърлил като го е "обидил" преди това ... Ненормалник ,ще скита сам ,без оръжие ,без да се обади в места където има ...КАМЕРИ ЗА МЕЧКИ !?!? Ще му намерят маратонките само ,че дори мечоците са по-умни от нас и не се хранят с пластмаси и ГМО ...

whatever

И правилно, то тея пари трябват да се закупят още по-най-съвсем новите коли за БОКЛУЦИТЕ, а не бива да се харчат за плебса!

Странни са ми всички коментари по-долу преди момчето да бъде открито и да се разбере какво всъщност е станало. Дано го открият жив!

Келешът върти постановки на родителите си!!

дкми

Тоя да не се окаже като оня, дето го търсиха в балкана, а се оказа - той нарочно се бил скрил, и си чакал там... Дано да е така де, а да не е нещо лошо. Но ако се крие нарочно - после следва "да си плати мастрафа"...

Не се беше скрил нарочно от търсещите - той изобщо не знаеше, че го търсят.

дкми

Да де, това имах предвид - че нарочно се забутал някъде, където слънце не огрява.... а те си го търсят. И после нагляра излезе и каза - "ми аз да не съм ги карал да ме търсят"...

При това гъсто разположение на села, с тази малка територия е странно да се загубиш и да ти трябва помощ, освен ако не си обездвижен и не може да се придвижиш. Следваш наклана и само надолу, намериш ли поток или река, след него надолу... Този явно си се движи добре, значи или е с ментални проблеми или просто търси самота.

Уж няма причина младия мъж да излезе и тръгне на някъде внезапно, а явно е станало така?! Или има здравословен проблем, или някакъв скандал?! Не че това има значение. Дано все пак бързо го открият.

Силно се надявам, да не е бил вечерята на баба меца.

Мечките стръвници не са опасни колкото мечките гризли.

Изби рибата с това "научно обосновано" изхождане по въпроса! Та викаш гризлите по опасни от мечките-стръвници! Откри "нов" вид мечки! Бравос!

куде отива тоя всущност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех, тия хлапенца разглезени...

Ти живей 5 дни в гората в тоя студ, облечен само със суичер, после говори за разглезване.

Колумбиана

А какво прави в гората, бе умнице?