Млад мъж скочи от 6-ия етаж след 3 часа преговори

27-годишен мъж от Шумен скочи от терасата на апартамента си, след като повече от 3 часа с него разговаряше психолог от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж скочи от 6-ия етаж след 3 часа преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Метър и половина празни кашони покрити с найлон и човека щеше да е жив , кретенннни.

Роднините да заведат дело. Има си механизми при такива спасителни случаи, евтини и прости, защо не са ги приложили?

според мен е бил наранен от лоши, егоистични, завистливи хора, които у нас са болшинството.

да аз това се чудя , не узмислиха и как д аго хванат..мрежа батут, такива депресии се лекуват ако не са хронични

Да бяха опнали една мрежа фуражките тъпи, нагли , противни хрантутници ниедни!! Ма ви де* !

Ало пожарната толкова ли едно платнище нямахте , че да го хванете ?

Тъпите фатмаци още веднъж доказаха че не стават за нищо. И имат наглостта да искат увеличение на заплатите. Боклуци

Жертвите на НАШАТА демокрация отдавна надхвърли жертвите по време на 45 години социализъм. Днес дори не е необходимо "държавна сигурност" да съществува. Ние сами слагаме край. Това ако го знаеха "комунистите" преди 50 години, отдавна щяха да обявят че преминават към "демократично народен капитализъм".

Как пък всяка лична драма свързвате с демокрацията, поне малко уважение не можете ли да проявите при такива трагедии. Самоубийци винаги е имало и ще има, и преди демокрацията също. Но тогава, разбира се, никой нямаше да ви уведоми, че Пешо от Койнаре се е самоубил.

най вероятно мама и тате са го критикували че е на 27 и все още не се е оженил..... със сигурност не се е хвърлил заради мизерния живот в Шумен... вервайте ми....

т.е. искате да ми кажете че 3 часа тъпите куки не са се сетили да опънат едно платнище долу, такова което се използва от пожарникарите за да спасяват хора от високи сгради, Много "умно"

Сетиле се,но казали,че,като тръгне да скача тогава.Щом за толкова време не бил скочил само ги разигравал.После искат високи заплати,а на база какво,че ги мързи и не си вършат работата ли!? Винаги се оправдават с началниците си,а сега всичко е зависело то тях. Не им ли тежи сега смъртта на това момче.Вечерта как са си легнали,как са вечеряли,как са се прибрали при децата си и какво са им казали? Позор!!!

Същото нещо си помислих и аз. За съжаление полицията не пази обикновените граждани, като, Вас и мен. Полицията пази мутри, властта и "Спонсорите " си. А от доста години насам, полицаи стават само хора, от които нищо друго е става. Както аз обичам да казвам, (понеже съм се сблъсквал с много "недобре" обучени полицаи) Приемат ги на работа след положен IQ тест, ако резултата е с точка под коефициента на интелигентност на маймуната, стават за полицаи, ако е равен или по голям, става и човек от него, кадърен за различна от тази работа.

Ясно е защо е скочил - ГРОБ и Б.Б.

Явно всички се чудим как за три часа преговори не са успели да сложат специална мека платформа да омекоти удара.

Едва ли причината е липса на такава, просто щяха да предизвикат скока по-рано.

За три часа не можаха ли да докарат едно платнище?

Байо ли си , зайо ли , не те знам , но иди ти да опнеш ,,едно платнище,, и се метни в него откъдето е скочил тоя, да видиш колко ще е ефекта. По долу гледам един предлага дюшек, нека се пробва и той.

Ами просто е да се открие причината! Живее в България! Навсякъде всичко показва безнадежност.

И как за 3ч.не са сложили дюшек на който да скочи момчето?

часа да говори психолог и пак да не е разбрал причината?

Путлерофашистите почнаха да се самоубиват. Разбраха че няма да е тяхната..ха.ха.ха

?????????? Не знам какво му е било на момчето, но ти със сигурност си за психиатрия. С диагноза "Остра идеологическа параноя". Усмирителна риза и инжекции през 2 часа.

Щерев, хайде върни се по живо, по здраво в прайда! Колкото и да се перчите, обществото ви показа категорично, че не обича педерастите, защото всичката ви работа е педерстка!!!

тъи итъи решил да си "оди", поне да беше те намерил -да си правите компания

Хора пишете за беднотия и мизерия а все на почивки ходите и все баровци го давате....а всъщност си е беднотия до шия и всичко е преструвки и чупене на стоики

Какъв е смисълът да се предадеш? Дори да си паднал, ставаш, изтърсваш се и продължаваш..

Отстрани погледнато е така.Но всъщност само човек си знае какво е в душата му, какво изживява или какво не може да преживее.Не можем да съдиим тези хора, защото не познаваме живота им.Не може и да ги оправдаем, защото нанасят огромна травма на своите близки. Душата на момчета да почива в мир и дано намери покой.

Скочил е, от порутената циментова остъклена тераса на панелнната дупка, след като е осъзнал че и тази година комшиите му са с 0 консумация на парно, и той и още 2-3 ще ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ цялата сметка за парно на тарикатите. Скочил е, защото ако е излизал поне веднъж от българия, е видял че в нормалните държави така, в такива дупки не живеят и кучетата. Скочил е, защото детето му трябва да играе по ръждиви железни катерушки от времето на баба му, със стърчащи железа и пирони. Скочил е, зашото са му отказали зелена карта, или виза за която и да е нормална държава... Даа... и аз щях да скоча, но не ми отказаха виза

Ти верно ли още не си разбрал, че за ЕС визи отдавна няма?

до ЕС ти стига погледа нали? ;) а светът извън ЕС е в разцвет и прогрес. Скоро гледах един филм за германия, имаше кадри от берлин... приплака ми се, все едно че софия гледах. виж го: Berlin syndrome и не ми говори за ЕС, пич! единствената свестна дърржава от ЕС реши да излиза, сешш ли се?

Chefo77

Да ги пита човек защо не са ти отказали ...

Въпроса сега е къде са били пожарникарите със спасителното платнище?

SS-Nebel

въпросЪТ*

Жалко за момчето, но си мисля,че по-голям е шанса да го убедят с разговор. Гледката на разпъващите някакво съоръжение само ускорява нещата. Пък и имаше случай в който след опит за самоубийство и откарване в болница, човекът скочи от прозореца на болницата.Така, че който го е решил, намира начин за съжаление.

Гласувал е за ГЕРБ или ОП сега като се видя пак в кереча и скача от терасата друг да му плаща бързите кредити !

Жалко за този млад човек, тъжно е, че той е бъдещето на България! Но по страшно е, че всички ние, ти, той тя и аз позволяваме това да се случи. Тъжно е, че упрекваме, коментираме а дори не се замисляме, че толкова сме оскотели и че не виждаме на метър разстояние от себе си. Вместо да се обединим, да сме като гърците, македонците, сърбите и румънците и да се борим протестираме да живеем малко по добър, нормален и човешки живот! С нашето робско примирение, даваме лош пример на младите хора, те са информирани, те искат повече от нас, те искат нормален живот, да имат работа, дом, възможност да учат и успяват, да могат да пътуват по света и да могат да се реализират. Какво им предложихме, наркотици, чалга, мизерия и никаква периспектива!

обобщавате? И в България има млади хора, които учат, не употребяват наркотици, имат хубава работа и се реализират! Това, че някои са лумпени и си избират такъв живот си е техен избор! Техникумите със специализирано обучение са полупразни, мързеливите младежи не искат да учат за специалност, макар че има голямо търсене и високи заплати.

В нормалните държави им бият шута без никви преговори и падат директно на батута (платнището) по живо, по здраво....Ама ние нали сме окомуш, та можем "да работим" само с "преговори" и без платнище, и шут в задника, само, дето е по-смъртоносно....

Факт, специалните спасителни служби в повечето европейски държави опъват едно огромно специално платнище, подобно на батути в такива случаи и психологът освен всичко друго има за задача да "спечели" време, за да може да се приогтви въпросното съоражение. Ако е паднал по този начин, шансовете му да оцелее биха били много по-добри. Въпросът е къде е било това оборудване и защо пожарната и гражданска защита не са го инсталирали.

за три часа можеше да построят скеле, да го полеят с каноколит, или да разширят долната тераса с три метра! това едва ли щеше да помогне, защото тоя щом е решил да се трепе, ще успее следващият път. но това всичкото показва, че полицията, пожарната, спешната помощ, и най вече психоложката всуе взимат заплати!

Като го знаят, че ше скача, що си губят времето да преговарят.... Само да им пишат черни точки за криви преговори...

Лека му пръст на момчето....кой крив кой прав ...вече няма значение .....

мен ми прилича на 16 годишен, не на 27 ?!

"Млад мъж скочи от 6-ия етаж след 3 часа преговори". А ако бяха преговаряли 6 часа, щеше да скочи от 12-ия ...

Не разбраха бг журналисти и редактори, че не се публикуват такива новини... Всичко ни е евтино...

"Всички наблюдаваха как психологът разговаря с него вече повече от 2 часа ... Отново попитах пожарникаря - няма ли да разпънат батут под самия блок или нещо подобно. Неговият отговор беше - " Ти май си гледала много филми. Имаме си план за действие. Ако реши да скача - ще му разпънем". Не ми стана ясно какво още е нужно, освен това, че Даниел виси от 6-ти етаж, за да решат, че има намерения да скочи... Разбрах, че 100 метра от блока, в който е Даниел стои баба му. Възрастната жена беше седнала на един стол, който и бяха дали съседите и плачеше. Плачеше и се молеше тя да умре, а внукът и да слезе жив и здрав. Огледах се дали под самия блок няма пожарникари, които да са в готовност с платнище, но не видях никой

Планът им за действие е бил да измият кръвта от бетона с маркуча... нямам думи горката женица, какво й дошло на главата на тия години

ти хващал ли си с платнище човек, скочил от 20 метра ?! За такова нещо трябват поне 5-6 човека, а заради някакъв дебил същите тези хора да клечат 3 часа с изпънати ръце в очакване Господ да скочи ?! Пък ще вземе да скочи встрани от платнището и всички филмари като теб да ревнат = защо не го хванахте, как можахте.. Много филми гледаш, ама не си видял/а най-важното, че там не са с платнища от брезент, ами разпъват едно надуваемо огромно скочище, високо поне 5-6 метра, отдолу твърдо, а отгоре купчина като многослойни найлони и когато самоубиецът скочи, тези найлони омекотяват удара много внимателно и постепенно, за да не си счупи врат, крак или ръка. Тук такова нещо няма, тъй като и бройката на самоубийците е много малка и е безмислено заради някакви неудачници и несретници държавата да инвестира 2 милиона лева (по 1 такова скочище на областен град)

Голям си математик бе - 2 милиона нямало. Държавата си позволява с лека ръка да загуби 3 милиарда, а няма 2 милиона ! Няма и медицински хеликоптер - и той ли е за неудачници ? Та чак Бойко праща неговия от време на време - това нормално ли е за бяла държава ? Моли се другия път ти или твой близък да нямат нужда от спешна помощ. Друга песен ще запееш тогава.

гледайте го !! Въобще не са се опитали да го спасят, пили са кафе , докато момчето е паднало. Не са отворили отдолу нищо, защото "бил ги разигравал", ужас !!

Напротив бре, били са разпънали чаршафа, ама 5 метра по-в лево и у съседния квартал... Иначе всичко си е било според хартиите (процедурите)

Защо не са надули възглавница под прозореца/балкона? Нелепа държава...

Самоубийството е много егоистичен акт спрямо живите. В друга статия четох, че е скочил от апартамента на баба си, тя е стояла вътре и е плачела, докато психологът е разговарял с момчето. Горката жена!

Вярно е,че има всякакви типове. Но и че българската полиция е най-простото и крадливо племе в България е неоспорим и дразнещ факт.

Причините са 2 1. Неадекватни държавни органи. 2. За последните 30 години имаме две загубени за тази държава поколения, израснали с чалга във фитнес клубовете. Нямаши никаква реализация и живеещи с родителите си.

пожарникарите в 99% са едни тюфлеци, които нямат нито собствено мнение, нито акъл да вземат решения. Ако бяха опънали един брезент, можеше да се размине със счупени крайници младежа, но да е жив и да му е обица на ухото. А тюфлеците са пиели кафе и са си клатили краката. Буквално

Имай предвид, че 6-ят етаж са си 18-20 метра. Но ти що не разпъна на жена си сутиена, да скочи в него и да се оттърве без счупвания ? Събери още 3-4-ма дебили като теб, опънете един брезент а аз ще хвърля 1 гума от камион с джантата от 20 метра да ви гледам сеира, как ще се съберете в една точка в центъра на брезента с разбити глави !

Мърлящината в нашата кочина УБИВА. Този млад човек можеше да е жив, ако НЯКОЙ си бе свършил работата както трябва. Пожарната и полицията просто са гледали СЕЙР... -------------------------------- "Всички наблюдаваха как психологът разговаря с него вече повече от 2 часа ... Отново попитах пожарникаря - няма ли да разпънат батут под самия блок или нещо подобно. Неговият отговор беше - " Ти май си гледала много филми. Имаме си план за действие. Ако реши да скача - ще му разпънем". Не ми стана ясно какво още е нужно, освен това, че Даниел виси от 6-ти етаж, за да решат, че има намерения да скочи... Разбрах, че 100 метра от блока, в който е Даниел стои баба му. Възрастната жена беше седнала на един стол, който и бяха дали съседите и плачеше. Плачеше и се молеше тя да умре, а внукът и да слезе жив и здрав. Огледах се дали под самия блок няма пожарникари, които да са в готовност с платнище, но не видях никой

какво толкова щеше да се промени ако беше останал жив? Много обичате да драматизирате. Щеше да намери друг начин след известно време.

На 27 години всичко е безнадежно само ако ти остават 1 месец живот. Да в България, болестите са смъртна присъда.

Познавам човек, на който лекарите, когато е бил само 16 годишен са казали, че ще доживее най-много до 25. Сега човекът е на 59. Така че да си живеем живота и да не се задълбочаваме много. А от 20 до към 30 човек е доста неориентиран за това какво е живота. Много жалко за този случай.

не е ясно защо е бил разстроен?

TIREX

да бяха го застреляли поне...

Глад , мизерия , безизходица - който има по лабилна психика и се огъне изпада в крайности.

gonzales

който е тръгнал да се самоубива ще го направи - рано или късно. ако сега бяха го спасили утре нямаше да го спасят.

Истинският живот е отвъд тях. Опитайте! Пазете разсъдъка си. Прекратявайте ЕМОЦИИТЕ, които могат да помрачат разсъдъка ви.

Такива новини не трябва да се публикуват. Много хора с лабилна психика, депресирани, отчаяни само търсят подтик и начин да свършат със себе си. Ефектът копи / пейст. Ние с вас нищо не печелим от такива новини, освен да си почешем малко езиците. Както има филми забранени за деца до 12 години, така и определен тип новини трябва да бъдат филтрирани. Нека си има статистика, нека се знае като цяло. Но не и отделните случаи и точно как е станало.

Много е тъжно да живееш в България. Все едно, богат или беден, не знам защо, май царя е прав за чипа.

момчето е в депресия , я рабата ..липся на преспектива...всичко е възможно ..

Пардон - БЪЛГАРИЯ!

Фалшиво уиски, фалшива диплома, фалшива държава - БЪГАРИЯ!

3 часа не сте могли да обезопасите площадка от 20 кв.метра. Безнадежността на момчето е надделяла. Такива са ни и психолозите, и полиция, и пожарна. Срамна, жалка и безпомощна гледка сте. Някой да дръпне шалтера в тази държава вече, да спира тока и да ни рестатрира ако може, ако не може, друг да се надстанява на тази територия.

Е те другите, почнаха да ги настаняват вече.