Коментари - МВР ще провери как са изтекли снимките на приятелката на кандидат-кмет, ако бъде поискано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за мацката, че всички я видяха в тази хммм неудобна поза...Обаче нейните снимки нямат нищо общо с изборите, архитектът няма да спечели. Вече всички го знаят заради секс скандала, ама до там. Шанс за победа няма и то не заради снимките. Не е дорасъл за кметското място. Не че фаворитките са цвете за мирисане, но...

С този кандидат за Кмет е свършено! По цял свят такъв секс скандал при това признат от самият кандидат за кмет е политическа смърт за него и няма никакви шансове на предстоящите избори. Чудя се, как издигналите го не са го сменили до сега! Имат време днес до 17:00 часа!

МВР ще провери. Аз мога веднага да му кажа на меверето и няма да му искам пари. Пишеш в търсачката "оли снимки на приятелка на кандидат кмет" и ги получаваш. А това, че всяка снимка поместена в интернет е там, за да бъде видяна е абсолютен факт. Това е единственото абсолютно нещо, което потвърждава Теорията на относителността, защото благодарение на него дори твърдението "всичко е относително" става относително. Снимките са били поместени не от доверие (човек, който те обича, не би искал такова нещо), а за да направи впечатление. "Ах сега като ме видят и ще ме поканят я за говорителка, я за рекламно лице". Дамата знае поговорката "Сухо дупе риба не яде" и смело е нагазила в дълбокото.

Що се правите на глупаци бре!? Ясно е всичко! Женската се е клецала, кефила се е да си бърка по дупките и да я фотат. Това, че днес някой вади фото не е проблем! То има ли фото, все някога, някой ще го види ... Друг е контекста, обаче! Че се прави с цел ... еди каква си. А кой ги правил тия снимки, защо и т.н. са смешни и безсмислени дирения! Не се правете на мъже! Осен ако не сте, де ...

само това умеят комунистите , шантаж и ужас

Си е, какво ми я изкарват светица. Доверила се била... пълни глупости. Пък и този кандидат със сигурност заслужава такава хаха

Това вече да е урок за всички влюбени да не се снимат по без гащи без пръстен на ръката... па и с пръстен пак не е добре. Изобщо гол задник и лице на една и съща снимка не е добре.

Що да не е добре? Целио свето го прави. Пишат си еманата, показват си децата и семействата и после голи, как се щибат или ги шибат. Това не е срамно. Срамно е, че е направено срамно. Защо ли??? От кого ли???

Та нали тази жена има профил в най-големия порно сайт - сама се предлагала и публикувала снимки и обяви за секс срещу пари ?

Драги жени на политици не се снимайте разчекнати със заврени пожарогасители защото медиите ще бъдат виновни

АК 47

Ха-ха-ха, направо ви повярвахме.

Защо да се занимава МВР? За да упражнява цензура ли? Според мен МВР има много работа за вършене: наркоразпространители, мутри и мотористи по пътищата, цигани, каналджии и мигранти и не трябва да се занимава с глупости. Както е казал Стамболов: "Мръсните гащи на г-жа Савова не са въпрос на правителството".

Да не би вибратори си завряла, не би в медиите попала.

В жанр ейнъл има ли нещо?

Какво МВР, каква държава, какъв морал, каква законност....? Снимките продължават да си стоят в ПИК. Редакторчето и собственика на ПИК очевидно са пълни отрепки! Знаем ги кои са!

ТОЛКОЗ НАПЪНИ ЗАРАДИ ЕДНА МУРВА,БИВА ЛИ?!

на бельо и секс играчки. По ме устройва такъв формат, отколкото Валерката да бие ханъни по границата. Любовта ще спаси....изборите.

2011 нищо не са направили, та сега ще хванат виновния. Успех ;) Ама като се замисля... я направо го пишете на сметката на ТАД груп.... Бива ли да сте чак такива смешници....

В партия ДеЙБъ само такива проблеми изкачат.

А бре що министъра ни прилича на мутра?

Щото началникът му е такъв.

Това моме би запълвало по чудесен начин Дупката между приходи и разходи в София.

На подобни ченгесарски въдички може да се хване само селянията, допълзяла до София. Селянията и без да е шантажирана пак няма да гласува за стойностен човек да е кмет на София. Истниските софиянци обаче и с шанташ и без шанташ знаят за кого да гласуват!

Добре че дойдоха избори....че да оплакнем окото.

''Шантаж'', бе съгражданино! ''Шантаж''!

Много интересно как ще ги провери като тези снимки са някъде от 2013-2014. Логове, айпи-та и т.н. ще са мешана скара за 6 години. Постваха се и по форуми помня имаше и дискусии българка ли е или не. Отмъщение на ревнивец са със сигурност, но това не оневинява тъпотата на момичето точно тъпа гъска.

Ей, големи комунистически провокатори - изнудвачи, бе! Цялата партия ДСБ са комунисти - провокатори, единствените дето отказаха да се обединят с новата десница ГЕРБ. Използват обаче много нетърпима тактика: Рада Дълбоката спечели с порно селфи, сега и тоз се надява по подобен начин. Първо пуска един фишек, че щял да събаря паметника на съветската армия за да привлече вниманието на десните избиратели, а после иска да го съжеляват и да получава съчуствие и от други. ДСБ са комунисти!

Та за туй са ДеЙБъ.

Този скандал го скалъпиха както с партийната книжка на Софиянски. Само че на ченгетата не им се получи номера. И сега няма да им мине!

Видях снимките ... пълна отврат, това момиче освен, че е много глупаво за да позира така на човек в който не е сигурна, явно е и не много чистоплътно, стаята и леглото са меко казани мърляви, а няма и никакво самоуважение е видно от 3-та снимка, на която фотографаа си помага с крак за да и напъха вибратора. Е, съжалявам но няма как такива снимки да са секси, сладострасни, възбуждащи, красиви ... а като добавим, че тя се хили като пача, направо са си евтини, грозни, долнопробни ... не изглеждат като любовна игра, а направо като позиране за порнографски сайт. Проблемът не е, че са изтекли, нито че е разкрепостена .... проблемът е че, тази жена е глупава, няма стил, вкус и представа за реалността ... но е нахакана, със самочувствие и амбициозна. Е като му виждам вкуса ... как да му гласувам доверие да стане управник!?!

А тези на хиксвидеос.сот/профайлс/биохазардBG разгледа ли ги?

Недялко от ПИК-ня, ти ли си?

А МВР по закон не се ли занимава с данни за престъпление и не ги ли разследва дори без да бъде сезирана ? Трябва ли МВР да разследва когато няма сезиране от потърпевшо лица , но има данни за престъпление ? Отговора е да но на някой не му са работииии , защото ще го бият през пръсчетата

Ако това което казва кандидат кмета е вярно то излиза че потърпевшата вече се е жалвала в МВР, и дори им е дала флашка със снимките си... Така че на министъра му остава само да разбере кой от подчинените му е свършил, или пък не, тази работа;)

Знаете ли къде мога да ги видя или поне кажете какво има на тях

Значи, едно момиче в бяла рокля, тясна, позадигнала роклето да се виждат записките и се боцка с пластмасов заместител на мъжки атрибут. Като цяло не е нещо, което някоя влюбена не би направила за любимия, ама в случая "любимия" е излязъл голям боклук и като скъсали, ги разпространил, за да ѝ е гадно.

Явно съм много възрастна и закостеняла ... ама навремето тези влюбените имаха инструменти и не се налагаше да се боцкаме с пласмасови заместители ... че и заради тях. Горките млади жени!

За съжаление съм напълно съгласен с теб, ама свободията и тъпотията дотук ни докараха. Както се казваше в един виц, мъжете вече не са като едно време, но поне читави пияници са останали.

Това е много силен ход и Фандъкова ще спечели, помнете ми думата!

Ще я назнача пак искате да кажете за това вдигат предварителна гирултия за да отвлекът вниманието от себе си..

Само за лумпените на ДСБ не стана ясно, че дамата сама си е качвала снимките и то не от вчера - та сега не се правете на ощипани и да говорите за компромати и т.н - какво е виновен сайта ПИК, че е публикувал снимки, който ги има в други сайтове? Като сте тръгнали да ставате политици поне си свалете снимките на ку-ветата от сайтовете.

Само за лумпените като теб не стана ясно защо само на определена партия изкарват компромати, ами то е ясно, защото само те искат качествена прокуратура, а на някой не им изнася!!

Деляне, ти ли си бе хипопотам!

Само ти май не разбра, че дамата е шантажирана от 2011 година със тези снички!!! Четеш и не разбираш прочетеното!

Дамата за каква власт кандидатства за да я унижават пикльовците??? Не е ли долно да намесваш човек в изпълнението на поръчката си дето няма нищо общо с нея??Да бяха икарали нещо закандидата а не за това с коя силяга .. Явно някои хора закон ги не лови, защото ако открият тези снимки на моя компютър ще ме изкарат че се занимавам с порнография ама на тия никакви санкции от никъде защото от ясно по ясно е кой е поръчителя..

Абе, тая мацка зорлем ли така разчепертена е позирала, та сега реве, че била изнудвана?! Не се вижда принуда на снимките.

Ако сме нормална държава МВР ще разследва хората направили черния ПР, ама няма как прокуратура и МВР работят за него и го наричат ШЕФЕ!!

Ясно е за кой работи сайта дето излязаха снимките и против кого!! Даже бяха казали че следва Мая Манолова с подобни компромати!!

Аууууууууу, ужас. За бога, не.

Требе ГРЕБ да се подпира, дорде дотам додяе, та белким БСП-то (БКП?) домиляе, и со златний пръст напреде ил со некой президентин (ил со ДПС-то йощ еднъжка), сущото ке биде.

Ха, ха.... МВР щели да си ГО преместят от едната на другата страна! Абе има ли още някой дето да им вярва на тая паплач - слугинаж на управляващите ха, ха...!

Тази явно се шиба като свирка, каква проверка да поиска !

Това не е забранено и бута густо! Проверката е за шантажирането!

гласувайте за фандупкова. В нейните дупки кола може да падне, а не - вибратор.

Та значи тя била изнудвана от години с порно материали, била се жалила, пък жалба нямало. ДСБ съвсем се омазаха да се чудят как да избършат акото от това ку. рве. Всичката им работа такава - аматьорски гащнически изпълнения

Ако приемем, че "професионалстите" са полицаите и военните, това е точно така! Техният кандидат е архитект и въобще не попада и в двете категории!

Аз като жена и майка не приемам, че една достойна жена би позволила да и се развяват дреболиите из порно сайтове. Прави каквото искаш, както искаш, но с човека с който поделяш живота си-никой няма да те съди, ако си отдаден на мъжа си и взаимно и споделено си удовлетворявате желанията в секса. но да си развяваш мин*жата по целия свят и после да твърдиш, че си "злепоставен" е меко казано нагло, безочливо и нахално. Тази разюздана кака опропасти кариерата на млажеда, пък той като е толкоз тъп да продължава да и вярва и да си я обича! Само да знае ,че тва дет си го завират по входове и изходи с момата, вече много народ е завирал и дори не се знае какво къде и в каква последователност.

Малдежът е само на 47.

Бих искал да видя голите снимки,и най вече ''Пизда Чьорная'' На Десито Атанасова,Нежното острие на Герб,където винаги имала неприятен сърбеж,във опластта на интимната област.

Чета коментарите и разбрах колко големи боклуци са българите.

ЦИК трябваше да се обърне към МВР, защото това е незаконна предизборна агитация и някоя партия трябваше да бъде глобена поне.

Снимките са собственост на този, който ги е направил, а не на модела. Дори за папарашки снимки се плащат много пари, а тези снимки не са папарашки, а са правени със съгласие и позиране. Авторът е искал да изкара някой лев от труда си. Къде се бута МВР да разследва? За това ли плащаме заплати на милиционерите. И кандидатът признава, че те са истински. Моля, не ограничавайте правото ми на мислене и решение за кого да гласувам, като забранявате изнасянето на всякаква информация за кандидатите, която може да бъде полезна, защото това прилича на цензура. Кандидатът има право да говори и върши каквото поиска, а избирателят има право да научава всичко за живота, навиците, приятелите, семейството и политиката му, преди да вземе решение за гласуване.

Изтекъл им е мозъка на тея комунистически коп-лета, дето ни се правят на модерни и млади. Я да се свира под полата на ББ...

Къде мога да ги намеря тези снимки,за да видя за какво е всичко това а?Къде и какво да напиша?

Не си губи времето, ебасимо и тъпнята са...

Интересно ми е как все снимките на власт свързани излизат в нета? И винаги някой искал да ги злепоставя. Аз само знам, че всеки си носи последствията от действията си! Това че някой си е снимал/а в неумесни фотоси, си е лична грешка! А отговорен човек не би допуснал такава! Тоя дори не го знам кой е, нито пък ме вълнува, нито пък ме вълнуват снимките на него ли, на друг ли. Така, че не знам с какво точно го злепоставят? Все пак никъде не видях да са направени насила! А това че ме занимават с този ме дразни! Такъв човек не може да е на отговорна позиция!

Аа този щял да маха паметника на съветската армия. Пффф. Да бяхте започнали с това! Е то сега всичко се нарежда. То явно с това не му стига известността, та дай да правим скандали за снимки.... А за паментика - само с референдум! Какво е построил, та да руши?!

Голите снимки са малко безвкусни, лъха на евтино порно от годеницата. Иначе снимките са изтекли от МВР най- вероятно, като дребна услуга ) Живеем в лудница, хора, няма да я има тази държава до 20 години, но вие продължавайте да ходите по моловете и да си слагате изкуствени ци ци и филъри, след кремацията, те остават следа - свидетелство за висш интелект и извънземен разум.

За тази никой не знаеше , че съществува докато този не реши , че ще съсипе паметника на Съветската Армия ! Да би мирно седяло не би чудо видяло ! И как ще сринеш човек който е никой в медийното пространство ?! Никак !! Явно архитекта е решил , че е много велик и сега стана за смях !

Ако ми хареса пичето с голите снимки може да гласувам за кмета.

Само си загубих времето да й търся голите снимки.