Пиян заспа в джипа си на кръстовището на СУ

Пиян шофьор заспа зад волана на джипа си около 7 часа на кръстовището на Софийския университет.

Обратно в новината

Коментари - Пиян заспа в джипа си на кръстовището на СУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, сигурно са го глобили за неправилно паркиране :D

еи тя селяни не се спряха ако не е в сф е по селата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

взехте ли му книжката? Или само му взехте пари (за подкуп)?

Ако 1,86 е "мъртво пиян", как ли ще определите "полицейската доза" от 3,11 промила ,господа дЖурналисти? :-) Имам в предвид Монтанският полЮцай.

Ето колко са важни редовните тренировки. Близо два пъти са по-добри от обикновените пиянки.

На този светофар всеки би заспал, камо ли пияна мутренска свиня...

Грешно го написахте. На този светофар докато минеш става ракиено време - имаш време и да се напиеш, и да попсуваш, и да придремеш, и да изтрезнееш.

Слава Богу, че тоя изрод е заспал, а не е убил някое дете!

"Проверката с дрегер е показала 1,86 промила" Пиян да, но не 'мъртво пиян' . Две бири с мезе за час за едър мъж са към 0.5%о.

Разбира се не е трябвало да кара кола !!

за 4 бири 1 промил ли е? демек линейна ли е "графиката"? питам,щото не ми е ясно много...

Да, приблизително е линейна - този е ударил 7 бирички ... ма за последната е свършило мезето и за това е 1.86 про ;)

Изрод мръсен - убиец!!!

Това трябва да е дъното до което е стигнал българския шофьор - повече от това какво ?!?

Най- умното нещо което е могъл да направи. Представете си, че не беше заспал, а повлякъл десетина души на спирка.

Не е умно. Просто е късмет, че е заспал, когато колата не е била в движение. Господ, съдбата, случайността, или както искате го наречете, е спасила него и други хора. Умът стига до там да не се качиш на колата, когато си пил. Останалото е чиста проба опит за убийство, а късметът решава дали ще е успешен или не.

Уморило се момчето,цялден чака да се класира с джипката,после няколко питиета да настигне на компанията и нещеш ли,дошло време за лягане-то не пита-като си гладен-ядеш,като ти се спи-спиш...а какво по-хубаво от това и да те охраняват полицаи,нали всички това искаме-държавата да бди над спокойния ни,сън!

интересното в случая , че и крадците на коли са спали в същото време и не са го смъкнали просто на тротоара .

Патрула да го беше черпил една БИРА ;)= Пиян=Убиец.......нула толерантност....има дринк енд драйв...щом има пари за пиячка и джип да е така добър да го ползва и да пази другите.Иначе ще ви кажа какво ще стане след време ако убиват с колите си и избягват от отговорност хората сами ще започнат да наказват...как ли?....Трябва да е ясно че всички сме в един казан и номерата на тарикатите покачват налягането -рано или късно системата ще се само регулира но това няма да е лице приятно.

Това показва колко дълго трябва да се чака на този светофар!!!

Това да не е сценарии за някой филм...

в един филм на ужасите....

Всички простотии в София ги творят селяндурите! Да върнат жителството!

откога софиянци не пият до напиване ??

Недей така , ще трябва да те изселят от голямото село!

Не знам,защо е забранено да караш пиян,като точно тогава си по внимателен на пътя,то е същото все едно да караш пиян колело,даже е по трудно колело да караш пиян,от колкото кола,ако имаше някъде полигон бих ви показал на пияно как се кара и паркира на заден,всичко е до опит.

Малко пийнал или пиян,когато реакциите ти са забавени и си в еуфория ?

продължавай да си караш пиян , но гледай да си по-далеко от невинни хора ! моля те !!!

Единици са тези които се контролират добре, когато са пийнали. За себе си мога да кажа че след малко алкохол имам бързи реакции, но изпитвам еуфория, което е опасно - пробвал съм го на ски.

след всеки твой нов пост се убеждавам, че нещо в главата ти е МНОГО сбъркано...

васко

Някой да те е питал теб а???Мижатурко!!!

народът явно е пиян , затова е заспал на к р ъ с т о в и щ е т о ....

е опиянен вече 25 г.от "мъдрото" управление на нашите преди всичко т.н. "политици". Проклети да са!!

yes !

РЕШЕНИЕТО: Колата на гугъл измина 500 000 километра без да направи нито едно нарушение, и да причини нито един пътен инцидент! Нека да променим малко закостенялото си мислене и да използваме технологията да реши проблема с убийствата по пътищата!!!

джип беше блъснал депутатски мерцедес на депутат от комисията по безопасност на движението?

да го пратят 5 години в арабска държава със сух режим , там ще го откажат от пиенето !

Изобщо не е трудно да карате пияни,даже напротив,тръпката е много яка,даже когато човек кара пиян,е много по сръчен зад волана,казвам ви го от личен опит:)

И като се събуди, какво стана?

васко

И не правете глупостта когато сте пили до късно сутринта,и ви се налага да карате на дълъг път,сутринта да ядете сладко като шоколад или бонбони,защото ще се застреляте наново,казвам ви го от личен опит,едвам се бях прибрал от Руссе след един запой и на сутринта хапнах два бонбона,и главата ми стана отново замяна,а все едно съм изпил 200 грама уиски,едвам се прибрах до София,добре че не ме бяха спрели Куките,че си бях направо Пътник,а и Тези Селяни Полицаите от Прованса как ни мразят нас Софиянци,направо си бях за пандиза.Само Господ ме спаси от нещо лошо.като си спомня тръпки ме побиват.

Поожелавам ти точно в пияно състояние воланът да ти се навре в гръдния кош. Тръпката ще е настина неописуема.Че даже можеш час да изкараш така в съзнание,докато намерят в дерето.

Мамин сладък!

За този трябва отнемане на книжка, глоба и затвор.

Колко нагли типове се разкарват недосегаеми из градовете, докато не стане някоя голяма беля!

И като стане голяма беля , колко от големите беладжии са зад решетките на дълга и заслужена "почивка" ?

джипът е направил поне 50 нарушения преди това: неподаване на мигач, неправилно пристрояване, неспазване на предимство и т.н. НИКОЙ НЕ ГО Е СПРЯЛ ЗА ТОВА!

А там е пълно с камери и полиция!

От Утре да бъде забранен със закон продаването на всякакъв алкохол и цигари,и тогава ще станем една чиста нация,даже ще ги задминем и Германците и Хамериканците,какво ще кажете по въпроса Другарки и Другари.

И ще се създадат поне 9001 нови милионера от всичките подкупи и черен пазар, който ще се развие. Не става така. Животните са си животни, какъвто и закон да им напиеш, нищо не ги повлиява, както огъня.

добре , че господ е приспал потенциалния убиец !

Добре че не е прегазил някого. Поднесен е на тепсия на органите на реда, обаче господ дава, но в кошара не вкарва. Вкарването в кошарата е за прокуратурата и съда! Хайде да видим те какво ще свършат!

Толкова много убийци на пътя са на свобода , та този "беден" човечец за едно заспиване само ли да го окошарят ?!? Объркал си държавата и съдебната система приятелю, пий една студена вода!

ОХ ЩЕ МЕ УМОРИТЕ ДНЕС ОТ СМЯХ!ЗАСПАЛ!НА КРЪСТОВИЩЕ!В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!СПИНКА СИ ЧОВЕКА!СИГУРНО ТРУДНО СА ГО СЪБУДИЛИ!КОЛКО ЛИ УЧУДЕН Е БИЛ?КЪДЕ СЕ НАМИРА?МОЖЕ И ДА СЕ Е СТРЕСНАЛ ДАЖЕ!!!!!!

'Ми спрял човекът , пийнал си и заспал в колата ! К'во станало толкоз ??? Закона НЕ забранява да похъркваш подпийнал в колата си . Ама , че спрял на кръстовището - голяма работа ! Паяците са виновни , че не са го дигнали ...

Милиционерите са оставили пълна анархия по пътищата! Тях ги интересуват съвсем други неща

значи трябва да се коригира времето на червения сфетофар за наляво....там сутрин можеш спокойно да заспиш и без да си пиян:)

Разбирам го човека тоя светофар за ляв завой там държи с часове, нормално е да земе да дремне човек.

"Селяните нямат спирка. Само куршум в главата." И 10 са му дали плюс. Лошо, много лошо. Такъв народ няма бъдеще. просто изчезва.

Така е , изчезва, оставате само селяците

прав си , но дори и ти не му цъкна минус- !

Не съм изненадан, че полицията е проспала заспалия шофьор. В неделя на Незабравка един пред преминаваща патрулка влезна в парка. Знака забранено влизането щеше да им избоде очите, но как да се престрашат да спрат макар и старо Ауди А8. Пък и момчето вътре изглеждаше на не повече от 20-22. Толкова е спестявало от закуски за да го купи този танк, как да му напише човека акт. Първенци сме по брой полицай, пенсионираме ги най-рано, а в замяна 70-80% от тях не правят нищо - живеят в безвремие чакайки пенсииката.

Много добре казано. "...не правят нищо - живеят в безвремие чакайки пенсииката". Че и нетърпеливи - даже не искат да чакат мързеливците от Министерството на Връзкарите и Рушветчиите.

Да кажа и аз колко точно им се работи на родните ни полицаи. Паркираме пред Радисън наскоро и гледаме до бордюра една регистрационна табела на кола. Като съвестен гражданин, съпругът ми я взе и отиде до стоящата наблизо патрулка, за да я предаде на органите на реда. Обаче не... Този бил голям шеф в патрулката и отказа да я вземе. Прати го при колегата във вишката на СУ. Там му се размърморили колко работа им отваря и как нямало сега как да си я спестят, щом е имал и неблагоразумието да мине първо през шефа им... После писане на показания на коляно и така - половин час. Да съжали човек, че изобщо е опитал да направи нещо правилно...

Сложете го да нанка на ортопедичен матрак и възглавница. През това време назначете 4-ма полицаи да наглеждат джипа, да не му стане нещо. А след като се събуди морният човечец, умийте му краката, дайте му да пийне високоалкохолен фреш, извинете му се ако е имало нещо, върнете му ключовете от джипа и го изпратете с поклон.

Надявам се камерите на кръстовището да са го записали, когато е спрял за спане на светофара! И ако го оставят да си ходи по живо по здраво от където идва, значи КАТ е на закриване! За какво иде реч, ако на този тип не му бъде отнето правото да шофира поне за 20 години!? Аман от безотговорни селски тарикати!!!!

Той не е карал! Ще го глобят за неправилно спиране.

шофьори в софия са провинциалните фрустрати! Пегида за тях!!!

ДО КОГА НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ РАЗНИ ПИЯНИ УРОДИ ДА ГИ КАРАТ В БОЛНИЦА И ДА ГИ "ЛЕКУВАТ?!АКО ВСИЧКИ ПИЯНДУРНИЦИ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКИ ЩЕТИ,КОИТО СА ПРИЧИНИЛИ ,ВКЛЮЧИЕТЕЛНО И ЗА" ЛЕЧЕНИЕТО СИ",МАЙ ПИЯНИТЕ СВИНЕ ПО ПЪТИЩАТА,ЩЕ НАМАЛЕЯТ ДРАСТИЧНО !ДА МИ ПРОСТИ БОГ,ЧЕ ОБИДИХ СВИНЕТЕ!

Защо не му пишат името? Защото е или полицай или съмнителен бизнесмен,който спонсорира полицията,ще се оправи,не го мислете.

humfry

Най-вероятно не му е и първото заспиване.

Преди години почти аналогичен случай - една пиянка беше заспала на волана, но с главата беше натиснала клаксона. Клаксонът квичал цяла нощ, акумулаторът паднал, но пиянката не се събудил.

... ха на бас ,че си от Варна ! :)

Не в болницата, а в затвора е трябвало да го закарат!

Селяните нямат спирка. Само куршум в главата.

Ех , амебо, дълъг път те чака ! .....

Ако не беше заспал , нямаше и да разберем , че кара пиян,защото такива автомобили изобщо не се спират от полицаите. Тези мутри го знаят и затова не им пука от полиция , закони и правила. Нали държавата е тяхна...

Хич не си прав. Пишеш по инерция. КАТ спират мерцедеси и БМВта, особено лъскави доста по-често от разни мизерни 20-годишни опелчета. Дали не е защото шофьорите им си цакат кеш, докато опелчето няма какво да даде - не знам. Не ми скачай да ме ругаеш, аз карам хюндай, просто като караш, обърни внимание.

Имаше подобен случай преди години в Сливен. Пиян заспал на централната улица в колата си, куките го намират и прибират. И познайте какво стана. На следващия ден го пуснаха по живо по здраво да си ходи защото в момента, в който са го гепили колата не е била в движение. Тоест по закон той не е управлявал МПС с алкохол в кръвта. Сега ми се струва, че пак ще гледаме същия филм.

Баси му си и законите!

Щом е седнал на шофьорската седалка и е на шосето - няма как да се говори, че не управлява МПС. Може би е стигнал до мястото трезвен, напил се е докато чака на кръстовището и веднага е заспал? Номерът минава единствено, ако е слязъл от колата без да го видят - може да пикае отстрани при отворена врата, но не кара.

Защо му давате минуси бе, неграмотни ли сте? Такъв е закона, колата не е в движение като са отишли. Едно е какво ви се иска, друго е какъв е закона!

Щом ключът е на арматурното табло, е управлявал. Ако е там ключът, според закона е управлявал и автомобилът е в спряно положение. Спряното положение е елемент от уптравлението. Като изкара ключа, автомобилът е паркиран. Тогава могат да го глобят само за неправлино паркиран автомобил. Ако камерите не покажат друго разбира се, т.е. ако не покажат, че не е слизал от колата, след като я е "паркирал" в нъртво пияно състояние.

Пред СУ има официално видеонаблюдение. Да ги разправя на благоевградските съдии, че не бил карал, може да му се вържат.

Щом ключът е на арматурното табло, е управлявал. Ако не е там, според закона не е управлявал.

Аз отдавна като видя регистрация " Е " и отбивам да ме отминат поне на 500м и тогава продължавам.Такива идиоти като там няма. А ако тизи светофар го беше хванал зелено и да заспи на цариградското със 100-120? Какво щеше да стане като този 2,5 тонен танк се забие и отъркаля в някоя Корса или Клио с майка която си кара детето на градина? Знаете нали? Ей дринк енд драйв направиха хората и пак няма оправия.Що за откачен народ сме ние бе?!!

Така е. Щото има пари да изкара да си купи Мерцедес, ама няма кинти да бъде пич и да си вземе дринк енд драйв. Кво да се прави, селски естет.

Така е. Сега трябва да му вземат книжката, глоба и затвор. Ако това не стане тези убийци ще продължават да си карат и да трепят хората по пътищата.

Веднага конфискация на джипа и книжката доживот

Може да пие и да кара този,който има пари,а който няма няма пари.той не може да пие и да кара,защото ще лежи във затвора.парата оправя играта!!!

Не се палете толкова, сега ще се оправи с полицаите и ще си иде по живо, по здраво. Той си е оправил положението, мислете му вие.

Да му вземат и джипа и книжката и кръщелното завинаги.

.... и партийната членска карта !

Това последното е най-важното, и джипа и алкохола и парите за катаджиите и всички следващи по веригата, са изкарани с партийната книжка.

Добре, че е заспал.

ПАЗИ БОЖЕ НАИСТИНА,НО МНОГО МИ Е СМЕШНО КАТО СИ ГО ПРЕДСТАВЯ КАК Е ЗАСПАЛ!И ВЯРНО-ДОБРЕ ЧЕ Е ЗАСПАЛ ! ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ"ВСИЧКО Е ДОБРЕ КОГАТО ЗАВЪРШВА ДОБРЕ"!