Жена се е самозапалила край язовир ”Пасарел”

Жена е починала, след като се е самозапалила в района на софийското село Пасарел.

Обратно в новината

Коментари - Жена се е самозапалила край язовир ”Пасарел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самозапалванията-запазена марка на модната линия Тикве-1 и Тикве-2.

Овце сме ние българите овце, Вместо да набие една кирка на тоя дето и пречи, Тя наранява себе си. Явно системата правилно ни е дресирала.

Абе тая е оная с поршето от протеста срещу скъпите винетки. Не и вярвайте!

Пламен Горанов "разкара" Кирил Йорданов, но пожарникаря-ленторез само "приятелят му" Ердоган може да го ИЗ ПЪРЗАЛЯ. Пусне ли му през границата "бойният сокол" INVANDERS в количество което не сме в състояние да приемем, Боко става Бокохарам.

Аномалияли е ???!!! Главната Мутра баш пожарникар а народа се пали???!!!Липса напревантивна работа може би ????

Боко се върна, върнаха се самозапалванията.

Егати тъпата новина - нито се знае коя е жертвата, нито се знае дали се е самозапалила или и била вече убита и са я запалили, тя полицията изобщо нищичко не е свършила. А отгоре на всичко говорят за някакви убийства отпреди 7-8 месеца!

разбира се. трябва постоянно да ти се набива в главата, колко ти е зле с това управление. денонощно.

Едва ли ти знаеш, че си ОРГАНИЧЕН БЕЗ ДУШЕВЕН ПОРТАЛ?!

служебен самолет и фъстъци на корем за едни, кибрит за други. така е при боковизъма.

трябва да си признaе че поне 4 миолиона българи не виждат пред себе си никаква переспектива да оправиям пълно отчаяние...

на тази планета сам носи отговорност за благосъстоянието си. Ако в България са 4 милиона, значи това са 4 милиона некадърници.

по скоро 200-300 кадърника в краденето ни пречат

Истината е че Българските Граждани са измамени от Плана Ран-Ъп,който гласи дайте им на Българите високи заплати,за да могат да купуват,и да взимат заеми,после ги оставете без работа,за да си продадат имотите за без пари,поради липса на пари,за да си плащат заеми,и ипотеки,Гарантирано от Герб!!!

Бойкошизъма продължава!

Бойко ти е виновен, че си се родил олигофрен!

Не,но олигофрени като теб са причина да е премиер

Еми, при т.нар. "демокрация" в България е така - самозапалени, запалени, застреляни, удушени, пребити, ограбени, изнасилени, измамени... Абе, прави ще излязат онези, че турското робство си е било рахат, и че нищо не знаем още.

Неведнъж съм го казвал, че новините за самозапалили се трябва да се цензурират! Разбира се, всеки има правото да бъде информиран, свобода на словото и т.н. Но в случая такъв тип новина носи повече злина на обществото, отколкото полза. - Каква е ползата за нас? Започваме да плюем по правителствата, че на, заради тях хората се палят. Злобеем малко и после забравяме за новината. - Каква е вредата? Психически нестабилни и депресирани виждат в пламъците някакъв особено очарователен начин да се самоубият. Хем си заминават от живота, хем красиво, хем другите после говорят за тях. Това е много коварно нещо обаче, защото екато зараза. Преди онзи варналия да се палне през февруарските протести, у нас никой не посягаше към туба с бензин. И след това стана мода. МОДА е точната дума. А това е най жестоката смърт, на каквато никое живо същество не бива да бъде подлагано. Адски болезнена и мъчителна смърт, която обезобразява жертвата. При това смъртта не идва веднага, понякога минават седмици преди да дойде. До тогава - адски мъки в някое интензивно отделение в болница. Лежи се на специално легло, защото кожа вече няма и няма как изгорялото месо да се сложи на чаршафи да лежи. Мъки, мъки, които никой глупак решил да се пали даже и не подозира за тях. Заради всички тези причини аз съм за цензура за такива новини. За да се прекъсне ефектът копи/пейст. Който иска да си се беси, който иска да се дави, но да не си причинява такива адски страдания с много бавна смърт както е при горенето. Това е.

Разпространението на вредни меми и психически вируси е цената, която плащаме за свободата на словото.

няма да видиш тази новина в българска медия.

Самозапалили са я и са подхвърлили бутилката! Свидетел по знакови дела или на престъпление?!?! Мафията не прощава, а така едва ли ще намерят и матриял от самозапалителя за ДНК проба!

Браво на умниците: писаха я набързо самозапалила се, за да няма разследване. А дали наистина сама се е запалила?

Навремето, заради малоумната политика на дянкофф се самозапалиха много хора, ето че пак почнаха - личи си, че герп са на власт!

Мизерията в България е невероятна, повече от половината българи живеят под прага на бедността с доходи по 200 - 300 лв, не могат нито да си осигурят прехраната, нито отоплението, нито лекарствата. Една шайка престъпници управляват България, от 26 години са едни и същи. Те ограбиха и унизиха българския народ, станаха милионери и милиардери. Народа ни трябва да им потърси сметка, вместо да се пали и самоубива.

Ще гаси пожарът в България ? ... Няма КОЙ, щото всички строят МАГИСТРАЛИ!!!

1000 "+"

даже малко се палят. То у нас - ненормални - с лопата да ги ринеш. Това което остана у нас - тъпи, не знаят да говорят, да разсъждават, психично болни, мързеливи - с една дума животни.

Едно е сигурно. Ако самозапалването преследваше политически цели щеше да го направи пред народното събрание. Не тревожете паметта на нещастната женица. Мир на праха и.

Боко е виновен!!!

Сега пак ще почнат като на конвейер да се палят.

Матряла!

МА ТАЗИ ЗАЩО НЕ НИ Е ИЗВИКАЛА ДА СЕ ГРЕЕМЕ!!!

DIDA

КЕЛЕШ!

нящастници всякакви.

ТИКВАТА ДА ГОТВИ ОСТАВКА.

Колко ли трябва да е изплющял човек, че да си причини сам такава смърт?

Думата изплющял мисля,че не е най-подходяща-по-скоро отчаян.Колко жалко и тъжно!

Голяма трагедия.Защо се случват такива неща в Бг за пръв път в историята ни?

АЙДЕЕЕ ПАК ПОЧНАХА ХОРАТА ДА СЕ ПАЛЯТ!!! ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ!!! ВРЕМЕ Е БОРИСОВ ДА БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С мъка и ужас, неволно се връщам в 2013 год. и си спомням самозапалванията предизвикани от "управлението" на шайката Бочко-1! Май историята се повтаря, но за разлика от преди, започва доста по-рано!

Официалната причина за самозапалването на Ян Палах е "Деморализацията на чешкото общество". Интерсно каква причината за самозапалването на тая българка. Едва ли е от добър живот.

Тъкмо да ни информират за случая,и някак си се отплеснаха и повече ни уведомиха за онзи случай с детенцето,че и с майка му и забравиха за какво започнаха...

Шиниъд О'Конър?!?

...Nothing Compares 2U

Гарантирано от ''П.П-ГЕРБ''!!!

То да бяха само герб, с мед да ги намажеш... Ама цялата ни т.нар. "българска" политическа "класа" е за преработка в завода за боклук.