Софиянец се хвърли от 15-ия етаж и загина

Мъж е скочил от 15-ия етаж на блок до Южния парк в София и е загинал на място.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец се хвърли от 15-ия етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо всичко обръщате на политика? Ами може вие тук във форума да сте виновни, да сте го обявили човека за Гей и той вместо да взема ножа да ви намушка или автомата да ви пръсне болните мозъци, се е хвърлил, вместо да ви търпи простотиите!!!

от откачалки!

Преди нямаше такива неща, откак се въведоха европейско-американските демократични ценности, народа взе да умира.

Ако има статистика предполагам сме на 1 во място по брои на самоубииства в Европа Това е от добрата политика на ГЕРБ А по брои на милионери като махнем милиардерите на глава от населението също на 1 во място Пак благодарение на прекрасните управления на РУШИТЕЛИТЕ НА БГ народа БСП И ГЕРБ

Хората се изплашиха след сборището на бесепето какво искат да правят с българите и са решили, че не могат да преживяват такова нещо за пореден път.

Днес отварям първата страница на дир-а и от 9 заглавия (статии) и 9-те са негативни! Да не говорим, че като идеш на всички заглавия (последни) и заглавията за лоши или негативни новини вече трудно могат да се преброят. Как се живее така! Аз се замислям дали да не спра да чета тук.

Cтига с тези сеирджииски статии дето се пускат само, за да може разни недоклатени безделници да си пускат мозъчните пръдни в коментарите. Tова е лична драма, която засяга единствено близките на загиналия.

Или е заради курва, или е заради експлоататора-бизнесмен, дето не му е плащал от миналата година...

Да не е бивш легионер, щото имат склинност към самоубийство.

Причината е в управлението на герб , успеем ли да заграбим властта ще дойде светлото бъдеще

ДАНО Е БИЛ ЧЕРВЕН ТРОЛ ПОДТИКНАТ ОТ НИСКИЯ КУРС НА РУБЛАТА;)

наложената ни система се отразява прекрасно на патриотичните гробари,които съзнателно издържаме ,докато същото време има съмнителни убийства на цели семейства ,бизнесмени и т.н . убитите ни пенсионери(те са нашите родители! ) и самоубитите изобщо нямат официална статистика . за всичко това- нито един отговорен гражданин на Бг. не е ли време да лбъдем малко по-осъзнато и активно общество р,което е на път да бъде заличено от историята ? лично аз ,вярвам,че можем да бъдем по-разумни и по-човечни към самите нас ,като народ с 13 века зад гърба си ! трябва да се уважаваме ,ако сме истински българи ,но и да докажем ,че сме стара цивилизация с бъдеще,която ще се спаси с помощта на Господ . Без него сме ИЗГУБЕНИ ЗАВИНАГИ ! А ТОЙ Е В СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН И ПОКАЗВА НА ВСЕКИ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ! в началото трябва задължително да разобличим всички предатели на народа и да ги обезвредим по походящ начин ,в името на БЪЛГАРИЯ и нейната вечна слава ! СЪБУДЕТЕ СЕ ЛЪВОВЕ !!!

Я ги поясни тези 13 века, нещо не разбрах.

ти българин ли си или новоизлюпена ционгнида ?за да знам на какъв език да ти изяснявам неща,които българите научават в училище и университет .

Вчера един се самозапали, днес друг се хвърли от 15-ия етаж, а българското европреЦедателството си вървиииии...

СПОМНЯМ СИ КАК БСП ПЛАЩАХА ПРИ ББ1 НА РАКОВО БОЛНИ ДА СЕ ПАЛЯТ.ДАЛИ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА ДА ПОДДЪРЖАТЕ РИТЪМ?

Кой каквото прави на себе си го прави. Това се отнася за всички - за ГЕРБ, за БСП, а и за теб, така че ако лъжеш...

И е станал на мед и пита.

Моди , това ''майка плаче'' не е цинизъм бе , обърсал си се нещо. Това ''Тиквуний управлява'' ще се съглася с тебе , цинизъм си е.

d4

Бог да го прости, нещастника! сигурно е скочил в пристъп на еуфория от европредседателството.

ПИПО

Или е видял Нинова...

Видял е Тиква и Пъпеш на един щанд.

Зелените човечета нямат почивен ден!

Днес явно правят компания на бръмбарите в главата ти.

Тикволандия е страна на екстремните спортове , като последен шанс. За някои де.

Кой му е помогнал?

ГЕРБ=ГРОБ=КРАДЦИ-Народа се самоубива заради вас бе вървете си най-сетне бе крадци на ЕВРОВА ПАРА И ЕВРОПАТА ЛИ ЩЕ ОКРАДЕТЕ И ПРИВАТИЗИРАТЕ, КАК ОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ?ГРОБ ОСТАВКА И БОЙКО ВЪРВИ СИ НЕ ТЕ ЩЕМ-ЦАРЕ И ВЕЧНИ ГОСПОДАРИ НЕ ЩЕМ И НЕ ЩЕМ ДА СМЕ ТИ РОБИ И ПО ДОЛНИ ОТ ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ!

леко ,да не получиш удар,че и тебе ще те пишат после по форумите...

ПИПО

Човека ти е прочел постовете и се е хвърлил от балкона.

КАКТО СТЕ ГО НАПИСАЛИ ЧОВЕК ЩЕ ПОМИСЛИ ЧЕ ТОЯ Е СКОЧИЛ ПО ПОГРЕШКА :))

айде стига сте политизирали всяко самоубийство...може да е любовна мъка,може да е неизлечимо заболяване...а може и да е просто психично болен..

Ама разира се,че е любовна мъка. Масово се самоубива , убиватине се раждат бг от любовна мъка. Нещо не харатерно за българина векове наред,,но явно евроатлантизма ни направи любовни неудачници.

ами като се има предвид ,каква част от българите са алкохолици....всичко е възможно

Всичките ги изкарват психопати и социопати и че имат психологически проблеми-А ИСТИНСКИТЕ ЛУДИ които би трябвало да са в лудниците се правят на психически здрави и са на свобода И ВЗИМАТ ВАЖНИ ПОСТОВЕ ЗАЩО?

Тая с любовната я гледахме в друг сериал.

Поредния загинал длъжник или неудачник не платил си осигуровките неуспял млад предприемач.Кво да се прави зарад женската демокрация ще гинат невинни мъже ма немаме избор ЩЕ ТЪРПИМ!НАЛ СМЕ В ЕВРОПАТА И УЖКИМ ЩЕ ЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВО ТАМ?

Правителството не носи никакво ответственост за съдбите на своите граждани , пита се защо тогава е правителство.Ако може някой да ми обясни де.

Ние нямаме правителство,а колониаална администрация. Ня тях им пука какво ще кажат на вън техните "началници",изпълняват техниз аповеди,и не им пука за бг народ,който те под чужда заповед подложиха на 28 годишен геноцид.

Благодаря , че ми го каза все пак.

а кое правителство е носило отговорност,та искаш това да носи...

Искам правителството да носи , не ме интересува , кое е носило и кое не.

Тази новина трябва да я прочетат нашите политици. Направо се осраха с копачване на цени, данъци, хранителни стоки и пр. Щом и циганите вече взеха да емигрират е ясно, че идва тотален линч :).

с това ГЕРБ е виновен, че вече ми писна! Като че ли при другите беше по-различно!Същата мизерия, че и по-голяма! И защо в резвитите страни правят същото, нали тук е от недоимък! Не е причината бедността, а безверието и безпътието, мълзела!

Защото при ГЕРБ се увеличават еврофондовете , пък в резултат на това има ръст на самоубийствата , нема логика , ама е така , пита се кой прибира разликата.

А малката фидоска продължава да ме радва, както преди Плевнелиев... Когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания.

И да го гледаш ,без звук ,като на ням филм от времената на Чаплин...ПАК ЩЕ СЕ СМЕЕШ ... Липсва ми,както и "професора" всичколог Вучков и когато ми е сиво си ги търся в тубето...Смях до скъсване...

недооценил добрините, които герб донесе на народа. Цъфтим и вързваме. От 2009та до 2017та раждаемостта е паднала от 80 000 само до 63 000 деца годишно. Притова народа се самоубива вече масово - по 500 годишно, бяга в чужбина, загива по катастрофи. За сравнение при всичките си кусури, а те са много Станишев повиши раждаемостта от 70 на 80 хиляди деца годишно за един мандат. Данни. Кой не вярва има си статистика.

Ей, тоя Станишев яко ни е оправял!

БРАВО НА БСП И КОАЛИЦИЯ-по ВРЕМЕ НА ГРОБ САМОУБИЙСТВА ПОБОИЩА НА УЛИЦАТА ОТ УЧЕНИЦИ СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ИНЦИДЕНТИ-АКО НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА НА НЯКОЯ МУТРА ИЛИ УЧЕНИК ИЛИ ОТКАЧАЛНИК ОХРАНИТЕЛ МОЖЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯ ДИРЕКТНО В ГЛАВАТА-И ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ТЕ ИЗКАРАТ ЧЕ ТИ СИ ВИНОВНИЯ-викат му европейска демокрация-БОЙКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛО БАНКЯ АКО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ С ПРЕСТЪПНОСТТА ИДИ СИ В СЕЛО БАНКЯ ПИСНА НИ ОТ ТЕБЕ ИМАМЕ ЛИ НЯКАКВА СИГУРНОСТ НА УЛИЦАТА ВЪОБ?ПОЛИЦИЯТА СЕ Е СДУШИЛА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ЗАЕДНО СА В РЕСТОРАНТИТЕ И КРЪЧМИТЕ НАС НИ ИЗКАРВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ИСКАМЕ ДА ВЪДВОДРЯВАМЕ РЕД-СРАМ??

Има ли в статистиката, как да бъдат извадени раждаемостта при родители със средно образование? Понеже ако завъждаме ниско интелигентни индивиди, няма да просперираме.

Защо да им пука на европейските лидери от самоубийства. Та при тях това е ежедневие, както стана тук.

хаха,на всяко самоубийство билдербергите вдигат тост за тяхния просперитет и бойковия геноцид над бг малцинство .в техния клуб има и поне една бг криСталинина георгиева !

аз бях там , чух го като извика "аллах бойко акбар" и скочи ! или поне на нещо такова приличаше .май само той си знае ... Бог да го прости нещастника !

а да знаете колко повече самоубийства не се отразяват изобщо в медиите!

...около 500 на година, средно по 1,5 на ден. Съобщават ни едва за две-три месечно.

а вас ,какво ви интересува...по-голямата част са си лични трагедии...

Препоръчвам на Тиквун , около всяка висока сграда да се опънат мрежи , до всеки гражданин да се постави противопожарен екип , на всяко дърво да има съгледвач с нож готов да реже въжето.

Да не им прави впечатление ! От луксознитедепутатски коли всичко изглежда бляскаво лъскаво прекрасно , а същевременно хората умират от глад в мизерия и нищета ! Приказка за стълбата най добре описва случващото се в днешни дни , както и Тома Измирлиев в неговото стихотворение ( ``Депутат ``) Друг Факт е че депутатите в Холандия ходят на работа с колела а у нас това вероятно им е под достойнството !

комунизма е зло , но при баи тошо никои не скачаше толкова често от прозорците и никои не си драскаше клечката залят с бензин ...

Винаги може да стане по-зле, приятелю.Винаги.

а може и по-добре ! ако третополовите благоволят да мислят за всички ,а не само за собственото си его !

сти с този тошо, ходи да плачеш на кУУУрнелия, защото бкп и кадрите на тошо си спретнаха преврата, станаха първи "капиталисти", узакониха си парите и грабят не само от хората, но и от европейските страни. крадци бяха и при тошо, а сега са по-голями крадци, но все възпитаници на развития социализъм. нещо и на тях коминистите не им харесваше. и в булгаристан на доган се прилага путинивият модел НЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

В Тиквуния всичко е тихо и спокойно , дори падането на самоубийци от 15-тия етаж не нарушава тишината.

Да се беше тръшал поне на някой евродепутатски електромобил.

43 години щом е изкарал в България - значи вече е герой.Решил е човека, че му стига толкова.За повече трябва повечко мазохизъм. Лека му пръст, отмъчил се е.

Жалко,млад мъж. От какво ли толкова му е прекипяло?

От убаф живот , нема от какво друго да е. В Тикволандия е така.

Ха да му е честито на Тиквун това е от ПРЕКРАСНОТО му управление, а иначе бог да го прости горкия човек.

Дреме му на Тиквун.

То май за нищо не му дреме

Важното е, че на Павлова и евро- лидерите не им прави впечатление!

Както казват - скокът не ги е притеснил.

Освен че не им прави впечатление важно е да се отбележи че от луксознитедепутатски коли всичко изглежда бляскаво лъскаво , а същевременно хората умират от глад в мизерия и нищета ! Приказка за стълбата най добре описва случващото се в днешни дни , както и Тома Измирлиев в неговото стихотворение ( ``Депутат ``)

Ами явно му е писнало от евроблагинки и красив евроживот...лека му пръс

скочил от 15-ия етаж ОТ РАДОСТ ! че европредседателство дойде !

Причините са ни ясни,в евроатлантическата колония се самоубиват и убиват само заради любовни драми. Българина,който е прагматик по природа стана неуравновесен люовчия според официалните версия.

Горкият човек- жалко за млад похабен живот, Бог да го прости! Една молба към тези, които наистина са взели това страшно решение и не се съмняват в правилността му- вземете с вас по един ояден самозабравил се "кърлеж", направете поне малко смислена тази ваша рокова постъпка.

Вие не сте ли кърлеж?

Такова решение изобщо не е правилно, а ако вземеш някой кретен със себе си, било то престъпник или депутат, ще му плащаш и неговите грехове. Не си струва...

Определено е виновна управляващата партия. Няма друг вариант.

И защото действително нямат никаква вина , я коментирай примерно нещо от последните им идиотщини - подаването единствено по електронен път на определени данъчни декларации и въздействието му върху бизнеса на баба от село , дето едва оцелява с него.

... да го разбираме ли, че всички останали живи - също... лека му пръст...

довеждаш всички българи до мизерия, отчаяние - съответо те емигрират, други се самоубиват и така умните гербаджии ще си сложат в джоба всичко от хазната на страната - няколко милиарда, а на останалото ще станат собственици, щото ще са единствените населяващи територията...Умно а!?

Ей хора, ако ви дойде до гуша от този мръсен живот през последните 28 години и решите да скачате, правете го като шведите- ТЕ КАТО РЕШАТ ДА СЕ САМОУБИВАТ СКАЧАТ САМО ОТ ПРОЗОРЕЦА НА МАЗЕТО. После се радват, че още са живи.

Само психично болен може да се самоубие .Какво му е виновно икономическото положение на България . На запад кплко певци и артисти си сложиха край ,да не би и те да нямаха какво да ядат

Секи ден с административен и социален тормоз смело напред от 15-тия етаж.

Откачалки многоооооо......

Ти си едно от многото доказателства. С коментара си.

Може да са го бутнали. Защо решихте ,че е се е матнал сам.

щото няма 31 фирми и необезпечени кредити за милиони, затова

Може и да има. да не ви е познат ,че да знаете?

с 500 лева в столицата, а в провинцията и толкова не дават, а и те предупреждават, няма да казваш, къде работиш и в сивата икономика, бачкаш за 300 кинта, иди се жени, и от там много полуграмотни влязоха в НС,парламенту, прост, неук, съм, но зъркалите ми виждат на километри