МВР с нови мерки за празниците: Спецполицаи с автомати и кучета ще има на ключови места

Основният ангажимент на униформените ще е наблюдение и предотвратяване на груби нарушения на обществения ред

Обратно в новината

Коментари - МВР с нови мерки за празниците: Спецполицаи с автомати и кучета ще има на ключови места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

педали с автомати ...

Жертвите от Одеса са над 200 според различни източници са към 300......вкл жени и деца.......50 души в прфсъюзният дом са убити по особенно брутален начин и още 160-200 безследно изчезнали за три дена и впоследствие на развилнелите се украински нацисти в Одеса. След това 2000 нациста блокират профсъюзният дом и изнасят труповуте в чували забележете а не санитари,пожарникари и полицаи......

да разходят кученцата от приютите, поне. И те имат право да се порадват на празника.

По нощите флексът реже историята, изкуството и паметта. Парче по парче. През 1923 г. българските фашисти отрязват дясната ръка на Александър Стамболийски и го бият с нея. После режат Стамболийски парче по парче. Накрая го обезглавяват. Вестниците пищят възторжено. През 1967 г. боливийските фашисти под ръководството на офицери от ЦРУ убиват Че Гевара u му отрязват ръцете. През 1973-та чилийските фашисти, подкрепяни от ЦРУ, премазаха ръцете на Виктор Хара. И го разстреляха. Германските нацисти започнаха с изгарянето на книги. После изгаряха хора. Укронацистите започнаха с изгарянето на хора – изгориха живи 50 души в Одеса и квичаха щастливо в своите фейсбуци. Българските неонацисти 34 години воюват с паметниците на антифашистите. В тъмна доба режат с флекс Паметника на Съветската армия. Щото са евроатлантици. И квичат щастливо в своите фейсбуци. Бездарието е фашизъм. Фашизмът е престъпление.

Това е Българя - олигофрени спрете се !

И за чий кур са им тези автомати? Че те даже на границата срещу ислямистките нашественици нямат право да ги използват!! Пълен ташак.

Да вземат да изкарат танкове, заграждения, да сложат пехотни мини. Що така леко го раздават. Ами ако станат безредици по празниците?

Стрикерчо,щели да ви раздават чалми,за да не ви бъркат с истинските Българи

Стрикерчо е поканен за коледа у Холандията на коледна "работна"обиколка празнично ще задоволява нуждите на кюрдски,сибирски,анадолски,полски,румънски тираджии по паркингит за тирове.Известен прайдър,велик дилдонавт и световноизвестен страпонавт Всеки трети тираджия в света си има снимка с неговият разпран п........ърдял......ник в кабината.Смятай колко изпаднала уруспия е щом останалите курвентиите ги водят по Малдиви,,Бали а тоз парцал обикаля по паркинги за тирове по празниците да заработва оранално....в свободното време препълнен и преливащ от емоции и тираджийска с...пер...ма с бомли в гърлото и седалищните мускули нищо друго не ще му остава освен да напише некой тъпизъм у дира....

Крайно време е Президентът на България да въведе военно положение

От какво ще ни пазят?! Та ние вече нямаме държава! Или индианците трябва да стоят мирно в резервата! Честита ,, демокрация ""

Кученцата свикнали ли са с пиратките?

Новият майдан на България, украински граждани или влизащите ескортирани емигранти ще пазите ? Защото със сигурност няма нас да пазите ? И, органите на реда ще докарате до лудост и те имат семейства ! Весели празници българи !

И до това доживяхме .... Ебем ти деМОРкрацията!

Да дръпнат по един пълнител по празниците вместо заря!

Сложете ги пред останките на МОЧА. Ако някой минувач пророни сълза и шпреха па руски - веднага да бъде елиминиран! Хахахха!

Защо още има хора, които смятат че травеститите Денков и Габриел управляват нещо?! #Прасе и #Тиква са на власт и танцуват кючек на Посолството

Очевидно Васко ДСто добре е слушал дядо си как се постила пътя към ада

Пълзи, пълзи... Бавно, но все по-сигурно. Фашизмът настъпва по всички фронтове и правото на силния все по-отчетливо заменя силата на правото. Ама като гледам, май като започнеш от лигавия ЕС с неговата комисия и парламент, слугуващи на кравария, това у нас е закономерно явление. Ние нали сме най-послушното стадо в т. нар. Е "С"... А сега пък, за да не се отпуска масата поради липса на стресиращи явления, ще ни наплашват с автомати по улиците. Защото наистина няма особена логика да се пуснат из навалицата тези. От кого ще ни пазят? Те джебчиите си работят организирано, а по селата лилавият терор не спира.

Свиквайте с гледката! Скоро ще е за постоянно! Натам са ни подкарали!!

Това е резултатът от тиквите, които вместо сигурност, ни докараха страх! Спокойствието не се осигурява с въоръжени до зъби полицаи по улиците, а когато няма нужда от такива! И на това му викаме още "свободния свят" - смях!

Само, че такива новини нямаше при Баце Главната тиква. Интересно, че тези новини се появяват при управлението на жълтопаветната паплач

Смени си дилъра! Ако не виждаш #КОЙ е на власт в момента, няма смисъл да коментираш

Не аз ще си сменям дилъра, а от ДайБългария - Подпираме по Парапетите трябва да го направят. И да ти кажа ли, не знам кой точно дърпа конците и определя решенията, но гладките мозъчета от Партиите на Прокопиев се навиха да перат пешкира. Така, че ще перат

И ти намираш разлика между тях и Тиквата и Прасе?! ...

Да, те са по-некадърни в пъти. На техен фон Баце е кандидат за Нобел

Съгласен съм! Тиквата беше ненадминат! В краденето и диктатурата!

Щом не ти влиза в празната глава, че Про100 и Василев са проксита на Тиквата и Прасето, много хляб имаш да ядеш още. А диктатурата в момента последните двама я бетонираха!

Страх! От какво да те е страх? Жив от този живот няма да се исмъкнеш. И по-добре да загинеш като свободен човек, отколкото като роб. Правителството е враг. МВР е враг. Щом с това тръгват, това и ще получат.

До сега всяка година се случваха толкова много неща точно в тази част на годината, че е крайно наложително да извадят оръжията и кучетата. Онзи ден едни попита за какво ни подготвят, че правят тази демонстрация? Щом имаме толкова много пари за да вадим тези на улицата... що не вземем да си оправим образованието и здравеопазването първо?

В Истанбул, полицайте са без кучета и с късоцевно автоматично оръжие, почти незабележими. никого не плашат.Но, стане ли нещо, на осмата секунда са на място.Това е, шенгенци.

И как с калашници ще предотвратяват престъпления? Вероятно ако видят ромеин да каде ще го застрелят на място ? Или по-скоро ги готвят за мащабните протести дето предстоят ?

Тези оръжия нищо няма да променят, ако има протести. Мислиш, че при тази ситуация с тези калашници хората няма да се въоръжат ли?

Прозорчето на Овертон се отваря! Свиквайте ГОИ!

Мен повече ме мъчи въпроса как са с дрехите и обущата, че общо взето приличат на немци след битката за Сталинград!?! Бронежилетки и друго оборудване ще имат ли, щото в по-големите европейски градове техните въоражени патрули ходят и с такива работи!!!

Възниква и въпроса, дали гражданите могат да се снимат с кучетата и да стрелят с автоматите?

Сетила се Мара да се побара...Римляните берат пари от старците по селата и ги грабят цяла година под благия взор на служебни и сглобяеми правителства и никой не ги закача а сега се сетиха за ред...

Опитвате се да ни свикнете да виждаме полицаи на улицата с автоматично оръжие в ръце ли? Имате ли представа от близко разстояние, колко уязвим е човек с това преметнато през рамо безполезено от толкова близо желязо? Не само те ще бъдат въоръжени. Бъдете сигурни. И ние ще имаме оръжие. За защита от тях. Поне някои от нас. Не вярвам на държавата, не вярвам на МВР. За мен те са врагове. И това ненужно въоръжаване с армеско оръжие го доказва. Държавата е враг на народа.

Като събитията в Южна Африка - започнали да крадат кабели и да ги продават, но забелязали, че компаниите всеки път изпращат екип. Тогава се въоръжили и започнали да ограбват всеки екип заедно с колите им. След това компаниите започнали да изпращат въоръжена охрана с екипите, самите престъпници се въоръжили още по-тежко и ограбвали колите, заедно с колите на охранителите и техните оръжия. И това докога продължава?

Зорлем се тикаме в нещо, ама да видим!...

Това пък защо?!? Кому е нужно?!? Странно е!

Тук всеки коментар е излишен. Не доумявам как може България да е плен на ес и въобще да е в Европа. Имате ли представа как изглежда полицията в Испания, Франция, Англия.... Удоволствие ти прави да ги гледаш, в България те отвръщават.

Орки слагат минуси, защото истината за тях не съществува, това просто показва за каква комплексирана нация от ОРКИ става въпрос

Да гледам прасе, че чак и да ми харесва...що за извращение?!

Милиционери изглеждат пародично, единствено внасят смут сред хората. Няма ли едно нещото в този клозет България да изглежда като хората?? Отвратително място