Откриха къде се е крил заподозреният за шесторното убийство

Полицията е открила къща във вилната зона на село Луково, в която вероятно се е крил заподозреният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов.

Обратно в новината

Коментари - Откриха къде се е крил заподозреният за шесторното убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се е крил а живял там последните 7-8 години - и там го самоубиха

На снимката ,човека не се казва Росен,и въобще не българин...

Кмет за пример? Тъпи българино затова ша та трепят защото сам си избираш такива кметове и управници. В нормална държава след такова интервю кмета си подава оставката.???Трагедия.

От снощи Росен Желев Ангелов е обявен за общодържавно издирване от МВР а от 2009 какво е било издирването-само на Луната ли

в тефетерите, там ще видиш всички собственици на къщите. Да не би да е поръчал някой на този убиец тази работа.

Абе тоя да не е като Осама и Багдади измислен герой?

Някога рецивидистите се наблюдаваха денонощно.При отсъсвие се биеше тревога и след откриване алибито на рецидивиста се проверяваше от оперативния работник по местоживеене.Не се спазваха човешките права на престъпниците.

Някога се спазваха правата само на другарите партийци и ченгета, останалите всички бяха броени като рецидивисти.

На пресконференцията полицаите се обидиха на журналистите, че не оценяват труда им , според мен основателно. Толкова са им умствените възможности журналистките.

Хора, замислете се за фактите около сина на Юнаков, един от убитите! Кой би отишъл да работи в психиатрията в Карлуково като санитар почти за без пари, а не в застрахователната фирма на баща си или някъде другаде за една по-добра заплата? Работата с психичноболни хора е трудна и дори опасна, особено за млад човек! Това семейство е богато - кара BMV X5, купува къща за 60 000 евро, синът се снима с черни очила като баровец... Пациентите там се дрогират ежедневно с всякакви наркотици, които минават през санитарите... Дали някой не е решил да краде от психичноболните, за да печели от продажба на наркотици? Вкарал е младежа там без последният да знае какво трябва да прави, но той се е опънал и е казал дори, че ще издаде на полицията схемата... В Карлуково пациентите са доста агресивни според медийни разследвания - вероятно защото пият вместо антидепресанти аспирин или аналгин... Лесно може да се разбере какво пият с тест на кръвта, но държава няма и няма кой да защитава интересите на гражданите от ширещата се престъпност в и извън държавните учреждения...

На работа, за измислена заплата, на място където се работи с наркотици и се търгува с тях би отишъл човек, който е част от наркоканал и щипва нещо за себе си, а в лудницата го реализира без риск да го хванат.

Никой от журналята не попита, кой, къде, кога и защо е обучил Росен?

Бил е на самоподготовка

И КАТО ГО ОТКРИЯТ "ТОЯ" ПРЕСТЪПНОСТТА ШЕ ПРИКЛЮЧИ В БЪЛГАРИЯ, АЗ КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ГИ СРЕЩАМ ЕЖЕДНЕВНО В ГР. ТРАНСПОРТ НА СОФИЯ БИЛО КАТО "ПРОВЕРЯВАЩИ" ОТ ГР. МОБИЛНОСТ, БИЛО КАТО ОБИКНОВЕНИ ПЪТНИЦИ ИЛИ КАТО "РАЗХОЩА СЕ" ПО ВСИЧКИ УЛИЦИ НА СОФИЯ

ама тези които ги срещаш са "бивши" настоящи доносници и в скоро време българия ще е в европа, пардон сега е президент на европа на всички европейци

от най-старите заселници по тези земи от 6-8век от н.е. от индийският полуостров и централна азия

ЕКСПЕРТИТЕ от ПОЛИЦИЯТА са свършили чудесна работа и са доказали това!Неизвестни труженици с мижави заплати! Вождовете са гола вода без научно техническа полиция.За съжаление и тя си отива.

Кметът ни лук ял, ни лук мирисъл, къщата не е ясно на кого е, но е луксозно обзаведена с електричество и интернет, знае се че идвал и си отивал, има присъда, но, абе ...

и то по телевизята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колеги, да добавя и аз своя принос в разследването - може да го използвате за заглавие. Росен е превъртял от ревност и е убил жената и кучето, понеже на снимката в интернет се вижда, че жената има много близки отношения с животното. Останалите са убити, защото са били свидетели на смъртта на кучето.

Лелееее , тия наистина ни мислят за дебили !!

Не знам какво мислите, но на мен ми се струва че цялото разследване е абсолютен фарс.

Браво бе! Той даже си е оставил снимки в къщата, та да е по лесно на полицията да докаже че точно той е бил там. И ел уреди били включени.... Като е така що не са го хванали?... Няма да е стигнал далеч.....

Нито Цацаров , нито говорителя му е излязъл с коментар по случая, Ако ви прави впечетление и никой другар от правителството , президенството или НС е изказал събулезнования или е коментирал нещо по случая. Живият син е в пълна неизвестност и дълбоко се е покрил-ченгетата пропускат и разпиляват доказателства в гората-за да ги намерят журналистите и цялата армия търси някакъв полулуд-който го е страх-за да не го гръмнат предварително.Голям сценарии оформи този който има интерес.

фалшиви новини.....

6 ТРУПА ЗА ЕДНА СТАРА 44годишна ВМИРИСАНА СЛИВА!!!!!Даже не е опитал на изпроводяк!!!!НЕ МА ТАКАВ СЦЕНАРЙЙ.бРАВО МВР-ТО,ЕВАЛА ТИ БОЙКО,ЦЕЦО И КОМПАНИЯ

Ама как ако е невинен ще избяга? Това е най-глупавото решение.. По този начин изглежда, че точно той е убиеца.. И още се чудя как има хора, които не вярват, че е той и още си поддържат конспирациите и филмарските сюжети.

Аз пък се чудя как има още хора, които да вярват на медии?! Те служат единствено за манипулиране, та чак моделиране на общественото мнение, за нищо друго.

Само като и видиш ника, трябва да си отговориш сам на всичките си въпроси......

Ами като знае как ги разпитват в следствието нормално е да избяга,особено ако е посрещнал новата година сам и няма сигурно алиби.

Това Росеновците са големи любовчии,шъ знайш.

Росене жив нема да те хванат. Явно не си стока.Ама требва да препишат не някой таз касапница...За това бегай у бтв-то.!!!Сигорно е им разпоредено да стрелят после да питат..????

Нещата са много сериозни момчета-този Росен не е убиецът , но може и да е видял и чул нещо-много удобно сега да го изкарат убиец- пък и нещо ми е познат.мисля че съм го мярката по телевизията на протести.

То не бяха ДДС-фирми,не беше жената извършител,и какво ли още не беше.Сега като го намерят,ще окаже съпротива при ареста,и ще го гръмнат,за да не лъсне несъстоятелността и на тая версия.

КАК, по дяволите, се доказва убийство, БЕЗ ДА Е НАМЕРЕНО ОРЪЖИЕТО?!

Разговор по телефона между Цацаров и Борислав Сарафов: - Ало, Сарафов! - Да, другарю Цацаров, слушам ви! - Ще слушаш, я! Оседлавайте конете, че снощи се случи чудо и...я по-добре си записвай. - Записвам! - Снощи ми се яви Дева Мария. - Сериозно ли, бе?!.. - Не ми бе-кай, пиши. Яви ми се и ми каза " Сотире, тръгваш покрай Искърското дефиле посока Владо Тричков. Минаваш го и влизаш в Луково. Там, преди пощенската станция завиваш вдясно, после вляво, след това пак два пъти вдясно и караш докато свърши пътя. Ще видиш отдалечена от селото къща. Голяма и хубава! Стопаните ги няма там отдавна. Влез вътре и огледай внимателно! - Това ли е? И кво да правим там?! - Абе тръгвай, ти казах!!! След два часа: - Ало, другарю Цацаров! - Казвай, какво стана? - Няма да повярвате! Влизаме в тая къща и какво да видим. Този, дето говорихме, че ще се търси точно тук влезнал взлом. Настанил се, човека и даже оставил свои снимки по леглото, по масата... - Бре, Бориславе, това ако не е чудо, не знам кое ще е. Казах ти аз. Дева Мария е това, не нашето МВР! Да знаеш...

хахахахахахаха Страхотно!

Ако е вярна информацията, пусната от МВР, изводът е един: покойната Кети вероятно е имала паралелна сексуална връзка с бившия си любовник, която е направила опит малко преди Нова година да прекрати, за да си запази семейството. А отринатият се оказва психопат и бастисва цялата фамилия. Много жени около 40 са като Кети - запознават се с мъже по Фейсбук, шибат се извънбрачно, докато не попаднат на някой психопат, който няма никакви морални задръжки. Така, че бъдете внимателни с кой и как си го слагате, щото не знаете какво ви чака. Не си струва заради сърбежа между краката да рискувате всичко.

ама как се обяснява това, че Неделчо извикал сина си по телефона. какво му каза, дойде Росен да ни убива, идвай и ти. Или това, че Георги казал на колегите си, ако до половин час не се върна, значи никога повече няма да се върна. Значи знаел, че отива да го убиват и чинно тръгнал. Мафиотска наркотрафикантска история е това, а Росен като бивш затворник им дойде дюшеш. Психопатите може да нямат емоции, но имат интелект и обикновено по-висок от средния. избил ги и спокойно се върнал във вилата в която си живее. Нито напуснал страната, нито се скрил в някой отдалечен край,а се върнал на старото си място и чакал докато дойдат да го ловят, че даже електрическите уреди и компютъра не били изключени. Вай идиот.

Възможно е затворника да е бил стар познат и на Неделчо,а не само да са близки с Кети. Може дори да им е препоръчал да купят къщата там щом му е познат района. А на 31 може да е бил в къщата с тях да изясняват нещо и в един момент да е почнал да буйства и за това Неделчо да извикал сина си да дойде. После е ясно.

Като са намерени негови снимки, защо не публикуват истинска, ами от робот......

336, няма и да разбереш, и затова не всеки може да работи там-я в системата, я в следствието, я в прокуратурата, от време оно е така, след 1944, а преди не съм наясно, тогава царските офицери избити до един, дори гроба нашата съседна не знаеше на съпруга си, ТАМ Е ВСИЧКО "Строго секретно" .... , а и имат наблюдения, къща да гори не им време, както и случая с убийствата, не им дреме, спят , готвят, чистят и перат, а и с политика не се занимават, нито пък с партии, блазе им.... възпитаници на системата........ проучени до девето коляно, но след 1989 ???? с пари под масата, но без доказателства, карай да върви, важно е да има какво да четем и обсъждаме, че много сивота в душите ни, много скръб, безразличие,

Някъде прочетох, че изобщо не е била сложена новогодишната трапеза, сигурно са очаквали, че след 10 години някой бивш ще се присети да ги изпозастреля всички. Вече няколко дни си чешим тук езиците, а какъв ужас са изживяли тези хорица, виждайки и съзнавайки какво ще им се случи! Аз поне не разбрах последно жената къде е убита.

Вечерята не е сложена защото не е дошло времето. Убийството става през светлата част на деня. Тоя коцкар не е убиеца. Избягал защото го показаха. Не случайно е следил шумотевицата. Повече информация в следващото включване

Заглушител.........професионалист...??!!

Въпросният Неделчо се е обадил на сина си късно вечерта,майката на другото момче е говорила със сина си по телефона около 19 часа.

Хорейшо , Поаро , пасти да ядете .............за нищо не ставате ......еййййй хвърлете си дипломите У некой гьол...............

... на пързалката!

Стана ясно, че преди години бившият затворник е имал интимни отношения с Кети и най-вероятно я убил - защото искала да го съди за сексуален тормоз.

Поаро - аматьор!

А откриха ли кой му се е обадил да го предупреди, че идват командосите ? Щото нали компа бил включен, още било топло ...

Сега прочетох в друг сайт, че в телефона на Кети били открити три СМС от ББ, получени на 27 декември 2017?! Казали вчера по Нова, после рязко млъкнали и преминали към протестите за Пирин ... Кой гледа редовно Нова? Чули ли сте такова нещо? Тая Кети се очертава като най-вървежната мадама в държавата, бре?! Нищо, че не работи, фирмата ѝ не функционира, сметките за къщата и изобщо са петцифрени числа, и по страниците на тефтерчето си писала някакви любовни обяснения ... Тая да не е имала връзка с глухоням човек - на тях им се пишат бележки?! ... Брей, къф засукан казус! Бъдещите криминалисти трябва да го изучават като Отче наш ...

Там е заровено то кучето и затова ще го отнесе Росен. Никакъв наркотрафик, никакво ДДС, шшшшшт - битова любовно-сексуална драма....Защо е убил дъщеря ѝ, защо е извикан синът на Неделчо от работа, защо е убита старата баба и в края на краищата какво общо има чуждото момче, приятел на Нанси, никакво обяснение не може да се даде, но няма значение. Преди 4 години имали връзка, ама той решил точно сега да изперка...А как 5 членно семейство се издържа, купува преди 10 месеца къща за 60-70 хил. евро, ТИР имат, две БМВ-та и всичко това със заплатата на неделчо като автомонтьор и на сина му - санитар в лудницата, това никого не интересува. Росен е и край, от ревност е и край. Сега си обяснявам защо разни спазарени експерти се надпреварваха да ни внушават,че е убийство от страст.

като я гледам на човек не прилича. ама кво им е праела на мъжете, че е вървяла толкова?

Изсмуквала им мозъка и те стават зависими. Яко фелацио

Някой вярва ли на сърцераздирателния сценарии - РОСКО ВЛЮБЕНИЯ МЪЖ???

80 % вярват.

Браво,вътре били открити снимки на престъпника,ако кажете че си е написал и автобиографията глупоста ще е пълна!!!!!

Не, написал е само "Аз не беше, брат ми беше! Искрено ваш,сериен убиец Рос.Анг.

Има индивиди, на които нито в затвор, нито в психиятриата може да се помогне! Единственото спасение за подобни типове като този е ЕФТАНАЗИЯТА- за да не се мъчи и за да не тормози нормалните хора! В България трябва да се върне смъртното наказание за определени престъпления като: педофилия и преднамерено убийство на повече от 2 човека! Серийни изнасилвачи пък трябва да се скопяват!

В други новини Росен за блудство е лежал през 1980 год.После пуснат ,имал е нещо като заведение за хранене в Люлин Възможно е да познава Кети и тя е живяла в Люлин.От 10 години не се е вясвал в Н.Искър.Търсят си изкупителна жертва.

Та тогава е бил на 19 години и секс или опипване на малолетна / под 16 години/ се смята за блудство.

този има вид на ,,преуспял,, бизнесмен ...!!!

Е сега вече знаем- този от снимката е трябвало да занесе храната за новогодишната трапеза в къщата, пък той си я задържал във вилата. Бащата звъннал на сина за да му каже че имат проблем- идиота от вилата не е дал храната за нова година.

с мед да ги намажем! винаги са вредни, то лъжат, то предупреждават услужливо престъпниците.

Ама то винаги или е бивш наркоман,или бивш затворник или най-големите ни и страшни врагове - Бездомниците!

Пропуснала си Русия и Путин :)

Оффффф, хайде хващайте го тоя нещастник. Обещайте му нещо да трае. Пускайте топ новината, че извършителят е открит, три дена цирк и потулвайте набързо всичко. Цацаров, раздавай бонусите за перфектно свършената работа. Едно-две интервюта в сутрените блокове...Напиши доклад до ЕС, да видят че тук всичко си е ОК и да се приключва.

Ако сега разбера от медиите,че ме издирват за убийства първото нещо което ще направя е да намеря адвокат и да се предам в найблизко РПУ.Ако съм невинен разбира се.

Освен ако не те притеснява да не те гръмнат при "съпротива при арест" или те "самоубият" за да не можеш кажеш как наистина стоят нещата. Мъртъв затворник изнасилвач идеално устройва управляващите. Обществото спокойно, че си е получил "заслуженото" и даже няма да се пита дали наистина той го е извършил. Нашето правосъдие си го знаем. Примери направо с букети да береш.

и ще сбъркаш,защото те те търсят не за да им доказваш, че си невинен, а за да ти докажат те на теб и най-вече на обществото и още по най-вече на Европата, ЧЕ СИ ВИНОВЕН и случаят е разкрит.

Едно време след отвличането и убийството на Мирослава от Перник арестуваха едно момче, което някак си успя да вземе полисейски пистолет и да се самоубие. Групата, която обира банкомати така и не беше заловена. Имам обосновано предположение, че този Росен го чакат един от тези два варианта. Никога няма съд, присъда и показания. Истината просто потъва. По това се познават престъпленията, чиито следи водят до парламента. Прочететете интервюто с бившия юрисконсулт на Нови Искър тук в дир-а. Интересно четиво. И едва ли ще го видите по телевизията. Причините са ясни.

Този ми прилича на проф. Михаил Константинов.

Страшен изрод.Дали е той убиецът,може би ще се разбере. В тази"вила"е бил хванат на живо от полицията с 11 г.момиче.8-те годинки,така и не ги излежава.Чувал съм,че педофилите почти не дочакват излежаване на присъдите в САЩ.Там имало традиция,другите затворници,да им спретнат подобаващо погребение.

Използвали са това семейство и фирмите към тях за точене на пари. Нещо се е объркало и са пратили чистачи. Не този примат на снимката. Този най-много отново да се простреля в крака. Действано е професионално, от хора с опит. Такова изтребване цели само едно - елиминиране на всички свидетели. Какво убийство от ревност?! Това пък е най-глупавото нещо, което може да се закачи към тази история.