Налагат глоби за родители, оставили децата си без надзор

Регистър на лицата, осъдени за насилие срещу дете да бъде поддържан към МВР, за да може преди да бъде назначен специалист за работа с деца, работодателят да направи справка. Изоставянето на деца без родителски надзор ще се наказва със сериозни глоби.

Обратно в новината

Коментари - Налагат глоби за родители, оставили децата си без надзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, аз да питам с 20 дена отпуска на година и 4 месеца ваканция на децата (дъщеря ми е първи клас), как точно да осигурим постоянна компания. Смятам,смятам и сметките нещо не ми излизат...То на книга много добре звучи...

Този закон за цигани ще важи ли? Или на тях ще им се дават медали и помощи, защото докато са изоставили децата не са ги учили да крадат.

я успокой малко топката, а какво ще кажеш за европейските заплати,пенсий, и детски??? на президента му лесно с натрупаните (по честен път) милиони, ако се наложи ще жземе детегледачка, а нормалните българи какво да правят, като едвам изкарват пари за храна, детските градини също са недостатачно,(нали ги изпозатвориха и развалиха, за да построят на тяхно място казина и нови коопераци за кредтитните червени милионери!

що обиждаш ромите ма,како?

когато видя поне един циганин ГЛОБЕН по тоз закон ще си ударя дупето в тавана.... иначе всеки втори циганен е за глоба НООО нали гласуват за който дава 30 лв.. нема ги глобяваме...

Гледам някои хора адмирират безумието с глобите...Питам ако държавата глоби родител с 500 или 1000 лв, с какво този родител ще нахрани следващият месец същото това дете?!? С въздух може би? :-) уникална подкрепа за семейството и детето. :-)

не се притеснямай циганите ще си плащат редовно глобите -даже по-редовто от данъците , тока и водата :-)))))

Като има невъзпитани родители, ще ги възпитаваме с глоби. Иначе не става.

Ало, възпитателя, гледай да не те превъзпитат след накоя друга година в Хага.

ДОЖИВЯХ И В БГ ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ДЕЦАТА.КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ. САМО ТАКА БРАВО НА ГЕРБ.СИНИ И ЧЕРВЕНИ КОМУНЕТА КАТО БЯХА НА ВЛАСТ МИСЛЕХА САМО КАК ДА КРАДАТ.СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БЕЗ СДС-БСП-ДПС-ОДС.

Те :простия народ:ще го глобяват не се притеснявай-но с циганите едва ли някой ще се занимава за жалост...

Европа е това което е, благодарение на солените глоби.

Да, но за ВСИЧКИ, без изключения и привилегии.

пак глупости - как ще накараш безработния циганин да си плати глобата че си е оставил детето

Като му спреш детските за повече от 2 деца, поне ще спре да се размножава, или като го вкараш в затвора, че не посещават децата му училище.

Те и престъпниците си имаха май списък за осветяване но какво от това...

Може ли, поименно, НГО-тата, които са участвали в изработката на това безумие....