МВР пусна снимки и видео от акцията срещу трафиканти на дунавски остров

Групата е въртяла незаконен бизнес не само с мигранти, а и с проститутки

Обратно в новината

Коментари - МВР пусна снимки и видео от акцията срещу трафиканти на дунавски остров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше жестокоооо. Страшен екшън! Много динамично!!! И тоя малкия пишлендак на буса отзад, 12 годишния е мега извратено копеле!!!

Пълна инфлация на мъжкарство и професионализъм! Лигавят се със разни пикливи истории,дето са на нивото на провинциално районно и трима квартални. Висят десетки неразкрити убийства на " епични" фигури за парите на които се носеха легенди, няма неотарашен апартамент, някои по два три пъти, хората останаха без автомобил, краде се ддс на поразия, с берото се дигнаха цели комплекси по морето и балкана, а нашичките си играят на компютърни игри за малолетни, натъквали се на нелегални.... а,бе то гъмжи от тях, не ги ли виждате. Олайняниха професията на детектива!Смешници!

Да не са намерили дрона на КАТ, който избяга? Или са купили нов?

От видеото се вижда че се касае за прост примитивен циганьор който сега ще тръгнат да защитават десетки НПО-та и вероятно до седмица случаят ще е забравен.

Хаха Динко с по-малко пари доста по-отработено и доста по-рискови залавяния правеше.

какво правят жените по пътищата... в тубата най-лудото полицейско преследване в САЩ на една дама. Заслужава си да се види. Погони полицейских США: Когда срывает крышу [Выпуск 18 2019]

Прилича повече на тренировка отколкото на акция. И пак Гешев. Айде бе...

Направо се втрещих! По бнт съобщиха, че групата е превозвала плужеци с модерна лодка, която развива 170 км/ч. Очаквах в дирника да е поне 270...

Поредното доказателство че властите и ОПГ ги администрира една и съща организация

сега попаднах на един канал ProPolice в тубата - нямате си идея как бичат американските полицаи. освен това искам публично да благодаря на готиния полицай в софийското метро, който дойде, докато чаках влакчето, и ми върна изръсената от мен карта. Да ежив и здрав, че си направи тоя труд!

За изгубена и намерена карта се съставя протокол в районното. Дори и да е изпаднала от теб картата, трябваше най-малкото да поиска други документи, удостоверяващи идентичността, както и да се направи проверка дали те издирват за престъпление.

и няма да съжаляваш. търси в тубата: Применение оружия сотрудниками полиции [Выпуск 19 Юбилейный ]

на участниците в акциите за легализиране на марихуаната - действието се развива в САЩ.

дори си носех паспорта. а изгубена поименна карта за транспорта се издава на гишето на градски транспорт навсякъде - срещу лична карта, попълване на декларация и 2 кинта за новата, а старата се анулира. не ми е за пръв път, но не ми се занимаваше. освен това не е гот някой да се вози безплатно на твой гръб - не си падам по благотворителност. и друго си е такъв жест. харесвам хората, които си вършат работата. а, да, не ме издирват за престъпление, дори данъците си платих до края на годината, споко. много е приятно.

от тия филмчета, направо се дебилизирахте

побъркващо е да гледаш когато професионално си вършат работата хората.

Ко прайш? Бичим айляк. Е к'во е т'ва? Ми то не се обяснява, то се БИЧИ!

Пиар по време на назначаване на главен прокурор, т.е. гешефтар.

Тея пъй снимат с дрон. Не да инсценират стрелба по баретите и да ги гръмнат на място ами ще правят шоу с видеозаписи.

В ромската махала във Видин е регистрирана положителна проба на африканска чума, информира още министър Танева. Тя уточни, че става дума за умряла домашна свиня.

Всички в пардиза и за дълго ! Аман от тази циганска смрад !

PEYTSCH

На хакера сложихте „терорист“, а на тези ?

123

Сигурно ли е, че не ги задържат, нах-вече заради нелегално опъната палатка:)

Копанари е наименованието на циганския клан с клонове в Румъния, Молдова, Русия, България, Турция, ЗА ГЪРЦИЯ НЕ ЗНАМ, Македония, Сърбия.