Откриха мъртъв Михаил Михов (Мишо Бирата) в хотелска стая

47-годишният президент на Българската федерация по баскетбол Михаил Михов е открит мъртъв в хотелска стая в Правец. Съдебният лекар е констатирал масивен инфаркт.

Обратно в новината

Коментари - Откриха мъртъв Михаил Михов (Мишо Бирата) в хотелска стая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдааааммм... още един live fast die young...

Бог да го прости-така се казва,нали.А дали ще го прости - си е само Божа работа.Ама тоя дали не е от ония 150 комсомолци-млади активисти, които Луканов назначил за милионери и които първи източиха банките с парите ни?

Жалко за младия човек! Жалко, че е работил толкова много неща и това го е унищожило твърде рано! Лошо е да кажа, но младите хора трябва да се поучат поне от маймуната, която преди да изяде плод с костилка, прави нужните измервания! Горкият Мишо, светла му памет!

на з2 години купува завода...

така се случва като пие от собствената си бира. наздраве и амин! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да го прости!

Аз пък харесвам г-жа Искра Фидосова, една дейна, бърза, практична дама. Благодарение на нея, в Народното ни събрание наистина се извършва трескава работа за благото на Родината ни! Хвала на такива истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ! Ний, от Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ-ГЕРБ! Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов!

Това е твърде странна смърт. Която ще бъде забравена много бързо ми се струва.

Бог да му прости греховете, а и моите, защото ще попитам :този човек наистина ли е на 47 години, а не на повече?

Каквото и да говорите, много навреме и удобно си умря човекът. Мир на праха му!

Как изведнъж сложиха диагноза инфаркт един час след смърта му.Не вярвам. Но истината може и да не излезе.

а може и от собствената си бира да е свършил,от какво се прави бг бирата...?

Не обиждай 2 милиона българи,за да не ядеш шамарите!

рев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проверяват ли за дамско присъствие в стаята? Нали трябва да се проверят всички версии! Дай боже пък да е умрял в койтус?! Лека му пръст на човека!

Коитус, а не коЙтус, като искаш да пишеш умно, поне пиши правилно!

Я, младежкото ГЕРБ се е активирало в защита на бащицата. Абе, дами и господа, и госпожини, вие чухте ли записа между Борисов и Танов, който беше пуснат по новините? Ако сте го чули, ще знаете, че няма нужда въобще да се коментира.

е намери се кои да му помогне то беше ясно само е вапрос на време ,така стават нещата в нашта държава и как пък точно и в правец добре измислено.

НА СМЪРТ НЕ СЕ РАДВАЙТЕ И НЕ ПРАВЕТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ! БОГ ДА ГО ПРОСТИ ....

аве народ от овце кво ви пука за тоз дявол ?? тои като ви тровише с кофти бира и прочие мислише ли за вас ?? радваите се че го няма тоя.. един дявол по малко :)

Всичко в БГ върви по плана-сценарий от две години, с краен завършек тотална икономическа криза и хиперинфлация.

МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПО HISTORY CHANNEL ПОКАЗВАХА ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА КГБ И СТАВАШЕ ВЪПРОС ТОЧНО ЗА ТОВА КАК С ЕДНО НАМАЗВАНЕ С НЯКАКЪВ ХИМИКАЛ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ НЯКОЙ И ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО ИНФАРКТ.

Вариант 1 Скачаш от балкона поради тежка депресия или любовна мъка Вариант 2 Умираш от масивен инфаркт :)))) Поне да бяха разнообразили малко репертоара :)

Не се сдържах и се разплаках като разбрах новината.Сега какво ще правя без биричката си?

ЧАКАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ ПРИ НАС , БОКО И ЦВЪ- ЦВЪ.... ИМАМЕ ДА ВИ ПРАВИМЕ СЕРЕНАДИИИ , ЧЕ УМ ДА ВИ ЗАЙДЕ. С НЕТЪПЕНИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ. ВВИЕ СТЕ НАШЕТО СПАСЕНИЕ И ЗАБАВЛЕНИЕ .... ОТ ЗАГОРЕЛИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ОТ ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСИ ЗАТВОР-БАНИШОРА...

Да опънем Боко Тиквата и Цветанов Пъпеша, ще бъде чест за нас

може би преди сто години се е пътувало отМездра до София с преспиване в с.Правец, но сега в 21 век това буди подозрение , още повече в хотела на друг знаков да не казвам престъпник ама не се сешам друга дума.Абе да го бяха свитнали в хотела на чичо Пешо например по не прави впечатление.А може би е искал да проговори и не са имали време

Къде е казано, че е минал да преспи, защото не е имал достатъчно време за пътуване? Останал е, за да разпусне на спокойствие.

Здравейте,пиша ви директно от оня свят.Искам само да поздравя бат'Бойко с песента "Партизан за бой се стяга" и ,че го чакам с нетърпение.

Ало да ,ало здрасти,тоя мишо бирата ми се обади пак във неговата фабрика влезнали митничари ли са полицай ли.......

Кой уби Мишо бирата?????Умрял от инфаркт глупости...намерили го мъртъв в хотелската стая...а...класика в жанра...

До"Кажете ми, че не е вярно"рти май лапаш от ГЕРБ и затова ги защитаваш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всеки нормален и нелапащ от ГЕРБ вижда истината!

ВСИЧКИ , КОИТО ПОДКРЕПЯТ МУХЛАТА , ПАРДОН МУТРАТА , ЗА МЕНЕ СА ГОШОВЦИ , БАЛЪЧЕТА , НАИВНИЦИ , ЗАБЛУДЕНИ ОВЦИ- БЕЕЕЕЕЕ... И КВО ОТ ТОВА КАТО СЕ ТУПАТ ВАШИТЕ ИДОЛИ В ГЪРДИТЕ- МАГИСТРАЛИ ТА МАГИСТРАЛИ... А ПИТАТЕ ЛИ СЕ ВИЕ , БАЛЪЧЕТА , КАК И С КАКВО КАЧЕСТВО ЩЕ СЕ ПОСТРОЯТ .. ЩОТО ИМАМ СВЕДЕНИЯ , ЧЕ КАЧЕСТВОТО ИМ ЩЕ БЪДЕ ЧЕТВЪРТО КАЧЕСТВО , И ЩЕ ВИ ПИТАМ ВАС , ГЛУПАВИТЕ БАЛЪЧЕТА , КОИТО ВСЕ ОЩЕ МУ ИМАТЕ ДОВЕРИЕ , СЛЕД ЕДНА ГОДИНА КАК ЩЕ ПСУВАТЕ , КОЛКО НЕКАЧЕСТВЕНО И НЕКАДЪРНО СА ПОСТРОЕНИ .. ЗА СПРАВКА- ЦАЛИГРАДСКО В СОФИЯ Е ЦЯЛОТО НА БАБУНКИ И ВЪЛНИ... ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ЩЕ БЪДАТ ПОСТРОЕНИ МАГИСТРАЛИТЕ .. ЩОТО НЕКОЙ ОТ ТОВА ПРАОВИТЕЛСТВО ИМА ИНТЕРЕС ДА СЕ ПОСТРОЯТ ПО ВТОРИЯТ И ТРЕТИЯТ НАЧИН , ЗА СМЕТКА НА КАЧЕСТВОТО ., А ТЪПИЯТ ГЕРБЕРАСТ ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАРИЕЧКИТЕ ..-. А СЕГА - ЯЖТЕ МАГИСТРАЛИ БАЛЪЧЕТААА БЪЛГАРСКИ И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАКИВАГЕРБЕРАСТИ-- ПФУУУ- ПРОСТ НАРОД ЗАБЛУДЕН .....

Заменям асфалт за храна?

ТОЗИ ПАРАДОКС Е ГЕРБ ПРИКЛЮЧВА.....! ОКОНЧАТЕЛНО, ЗАВИНАГИ!

Моля проверете през коя банка минават парите за магистралите, и таксите и комисионните по обслужването на европейските пари, и..... ще стане ясно! Бабуните са традиция за Човека!!!

Ако Боко Тиквата го сполети същото, Фидосова, Цецко, Дянков ги чака доживотно садене на картофи!

Този ако беше някой честен бизнесмен,който милее за България щях да пролея някоя сълза ама...

Братле в България колкото и да искаш да си честен и да развиеш някакъв бизнес, не можеш да си го позволиш. За съжаление тъпите пост-комунистически мутри те принуждават да си плащаш под масата, дори и да не искаш само и само за да ти оцелее бизнеса, особено ако е по-голям, иначе винаги ще ти измислят някое тъпо нарушение, ако ще и да имаш цялата документация на света за да докажеш обратното. А знаем как работи съдът при нас. Така, че човекът не е виновен за нищо, гледах интервюта с него, приличаше ми на човек, който е изморен от това да плаща на този и на онзи и го беше срам да лъже, но истината е, че нямаше друг избор. Всеки на негово място би направил същото.

Имаше един такъв крадец, шеф на старчески дом в "12-те стола"1 щойто все се срамуваше и изчервяваше от притеснение като крадеше от храната и имуществото на старците. БОЖЕ, КОЛКО СИМПАТИЧНИ И СЪВЕСТНИ КРАДЦИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ, БОЖЕ!

Евала на съдебния лекар! Как от един поглед разбра от какво е умрял човека. На други им трябва аутопсия, изследвания, какво ли не, на този нищо - един поглед и готово.

Абе тия инфаркти покосяват само неудобните бре! Ние сме от провинцията, ама не сме толкова тъпи!

Напротив толкова сте тъпи

90 % от София виждат истината и не са тъпи!

И в допълнение - допускат потребителката МЕЛИХА (под тази статия може да я няма, не съм чел всичко до края) да обижда и хули българите като нация под всяка статия за ДПС, Доган и Турция, без да й трият мненията и не вземат предвид неколкократните ми призиви да я спрат от форума заради обиди към българската нация.

Тъпчо,ами то тогава колко хора не трябва да се допускат заради обиди към турската нация?

Много, и обикновено мненията им са цензурирани с мотив "за етнически обиди " или нещо подобно, докато тя открито си плещи глупостите. Но вече излизаме извън темата на статията...

от кога бизнесмените в България карат дипломатически автомобили...

Съдейки по периодичната липса на видни герберасти става ясно кой е с акъла си и на кого не му издържат нервичките! Според мен много малко хора, които не харесват другаря Борисов са били с "червен" картон от модератор. Извод: всички, които НЕ СМЕ КОМУНИСТИ и не харесваме Боцко - имаме малко повече акъл от останалата плюеща паплач, закърмена с творци като Веселин Маринов и "химни" като "Батальонът се строява". Не ритаме и мачлета, владеем по няколко езика и затова не сме хубавиии... Само Анти-то - столетник ще го откара, защото се нервира, а не си прави гъдел на душата със заблудените пеперудки:)))) Анти Боко - не се дръж като гербер!!!:)))

За мене съм си направил следният извод;- Тези хора , които ВСЕ ОЩЕ ПОДКРЕПЯТ ТОЯ ПОДЗЕМЕН ГЕРОЙ ИЛИ МУТРА , И ТО ДОРИ САМО ЗАРАДИ ОБЕЩАНИЯТА ЗА МАГИСТРАЛИ И Т. Н . , ЗА МЕНЕ СА БАЛЪЦИ И ГОШОВЦИ ....НЕ , НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОЗ НАИВНИЦИ И ГЛУПАЦИ , НЕМОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ ...ЕЙЙЙ ОВЦИИИИ , ОСЪЗНАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕ .....

Цецко да пази тъщата, защото гледай какви неща стават!:)

мисля,че има голяма доза показност.всеки които издъни вожда да си прави сметката...

И да спират и да не спират...тебе ще те отнесе съдбата както бирата, мозъка и компания....тя ще ти забрани модераторската кратуна, както и боклуджиското правителство което подкрепяш .. запомни го от мен.....макар че няма смисъл да ти го казвам.

"почетен консул на Бразилия в Югоизточна и Североизточна България." - и той се намърдал (платил) за да не го "тормози" полицията!! Ни "Варненско пиво" прокопса, ни "Леденика"! Бая народ няма какво да яде заради него... БСП отрепчици... но Господ вижда и въздава!

чие име Господне говориш! Мисля, че не Господ го възнагради!:)))) Май кумирът ти беше, ама не знам!:)