Пореден автобус пламна в движение и изгоря

Автобус, пътуващ от Силистра за село Професор Иширково, се е запалил в района на разклона за село Ламбриново. Сигналът е получен в 8.05 часа на тел. 112. Всички пътници са изведени навреме, няма пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пореден автобус пламна в движение и изгоря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от жегата е . не дочака зимата .

Kолко годишен е бил автобуса? Добре, че няма пострадали.

Otoyol са сравнително нови мини автобусчета (макс 10 г.). Пригодни са за малки градове и рехав междуградски транспорт. Като цяло изгелждат нестабилни: високи, къси и тесни. Подобни са авобуса, който падна от моста при Бяла ...

По-добре да ги забранят тези турските автобуси за транспорт на хора, те са опасни, некомфортни, направени за китайци и както виждаме често се запалват. Вярно много са евтини но това ли е най-важното когато става дума за човешки животи, да си ги карат в Анадола.

турски???, ама от коя година. Коя употреба по-точно-трета, пета и с каква поддръжка. Хайде пак зад граница ви виновни, че в булгаристан с трици маймуни ловят.

Те турските автобуси са си ОК. Българските шофьори слагат една туба до двигателя за да капе обратната нафта. Зер на края на деня да откраднат 5л.