Полицаите ще сменят местата си, за да се гарантират честни избори

За да гарантира по-добре честни избори, служебният премиер Марин Райков поиска от МВР да бъде извършвана ротация на полицейски служители във всяка дирекция. Райков присъства на национално съвещание на ръководството на МВР в Хисаря и заяви, че не би препоръчал политическа чистка в системата.

Обратно в новината

Коментари - Полицаите ще сменят местата си, за да се гарантират честни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как ще гарантирате конституционното право на полицаите да дадат своя глас! След като ги пратите в горно "Горно- нанадолнище" , в деня на изборите! Поредното манипулиране на изборите от ГЕРБ!

дипломат бил хахаха . на тая дарява не и трябват дипломати ,а хора с мотики на нивата иначе нема да я баде вобще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По голяма простотия не бях чувал. Да има ротация на служители. Г-н Райков ротация трябва да има на шефове от РУП и нагоре там е далаверата. С нищо редовите служители не ще попречат на изборите. Това ли решихте в Хисаря, абсолютна простотия и некадърност. МНОГОООО ЖАЛКО.

Пуделът на ББ&Цв.Цв. в дейтвие. Цирк от където да го погледнеш. Тия хора толкова са откачили като считат, че някой вярва на елементарните им номера. Другото, както и да е, но на ГЕРБ не може да му се прости, че подмени държавната администрация с долнопробни парвенюта (калинки).

Райков - синът на ченгето Николов е ченге. Крушата не пада по-далеч от дървото. Зам. министърът при Бойко е човек на Бойко - за какви честни избори говорим!?!?!?!

"да се успокоят подозрения у гражданите за безпристрастност на полицаите" М.Р.?? Егати задачата!

Аз пък препоръчвам незабавна политическа чистка в Министерския съвет.

А аз препоръчвам, ти да не препоръчваш!!!

Пипането на плужеци е неприятно усещане, защото са хлъзгави и студени същества.

Е, как да иска чистка, нали трябва да се печелят избори и да се осигурява материал за частните ГДБОП-ове.

Напоследък започва да се забравя една стара истина-"Колко полицаи са необходими да сменят една електрическа лампа?Ами шест-четирима държат една маса,един се качва на масата и хваща лампата,след което четиримата започват да въртят масата и шестият през това време наблюдава да не дойде тока..:)"

Парамов: Има сценарий служебното правителство да изкара до октомври! Иво Прокопиев иска Кипър 2, за да обезцени дълга си от 630 милиона!

И тук с какво може да бъдат полезни полицаите със своето IQ?

Защо ,например, проф.Константинов подаде оставка? Защото не му беше трудно да разшифрова какво целите, като отказвате да кажете дали ще го уволните .А то беше ясно и на глухите и слепите

"служебният премиер Марин Райков поиска от МВР да бъде извършвана ротация на полицейски служители" Пак недомислици!Защо Райков ще "поиска" от МВР? Райков трябва да "разпореди" на МВР!!

Човекът е Дипомат.

..ама ония са полицаи,от намеци не разбират

Райков, Боко и Цвъки направиха ротацията още преди месец ,като смениха полицейските шефове с верни на герберите хора.

Този ДЕБИЛ е пълен дилетант в МВР работите ! Още отсега го намразвам..

Ако искате да разберете нещо повече за новия министър.....четете го в БИВОЛ.БГ, а не каквото ви напишат продажните медии.

БИВОЛ.БГ Е НА РУМЕН ПЕТКОВ ОТ ПЛЕЙН!

ти не си шадраванче, а ИБРИЧЕ.

Току що изпратих е-маил на бивил.бг и ги питах това дали е вярно, но аз лично НЕ ВЯРВАМ.

Измама е че не трябва да се разчистят,снощи гледах по 3-ти канал бившия окръжен началник на МВР в Стара Загора.Човекът се оплака че всички началници са притискани от Цветанов да сътрудничат на ГЕРБ иначе им скрояват компромат и ги духат.Така че сегашните шефове са вербовани и трябва да се почистят.

Повечето са назначени от Румен Шадраванов и Мико ракията !

Намери кой канал да цитираш-по добре да беше погледнал в тоалетната и щеше да видиш нещо по достоверно!

"Не бих препоръчал политическа чистка в МВР, в деполитизираната система, в която сме."?!?!Е, как ще сме в деполитизирана система на МВР, като доскоро работодателя й,демек министъра беше и ръководител на "Партията",която управляваше?! И имам съмнения, че продължава да управлява!

проблемът не е в мвр а самите членове на комисии в малките селища и градове вадят от списъците хората с не подаден глас и ходят по домовете им да ги извозват до изборните урни

МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА МИНИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ. КОПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СТАВА ИЗВЪН СЕКЦИИТЕ. ВСИЧКО Е ПОДГОТВЕНО. ПРЕДЛАГАЛИ СА МИ ПАРИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП ПРЕДИ ВРЕМЕ. ЧЕСТНО КАЗАНО ЗА ТЯХ СМЯТАХ И ДА ГЛАСУВАМ АМА НЕ ГИ ВЗЕМАХ НЕ БЯХ ЗА 20ЛВ. ИМАМ ПОЗНАТИ КОЙТО СА НАВЪРЗАНИ С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ И ХОДЯТ ДО СОФИЯ ВРЪЩАТ СЕ С ТОРБИ С ПАРИ И ПОЧВАТ ЕДНИ СПИСАЦИ С ИМЕНА НА ГНУСНИ МАНГАЛИ И ЕДНО МОБИЛИЗИРАНЕ БЕДНА ВИ В ФАНТАЗИЯТА. ДРУГ ПРОБЛЕМ КОЙТО Е ДОСТА ЧЕСТО СРЕЩАН. ИМАМЕ ДОСТА РАБОТНИЦИ БЪЛГАРО МОХАМЕДАНИ КОЙТО СИ РАБОТЯТ МНОГО СЪВЕСТНО. ТА ЕДИНИЯ РАБОТНИК МИ СЕ ОПЛАКА, КАК НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ РЕШИЛ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ДПС ПОНЕЖЕ САМО ЛЪЖЕЛИ. ИЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО НЕ ГЛАСУВАЛО. СЛЕД 3 МЕСЕЦА Е РАЗБРАЛ, ЧЕ Е ГЛАСУВА ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО. НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ БЯХ В КУМИСИЯ И ЕДИН ЧОВЕК ОТ ПО СТАРИТЕ КОЙТО ВИНАГИ Е БИЛ В КОМИСИЯ НА МАЙТАП РАЗПРАВЯШЕ КАК В ЕДНО СЕЛО КМЕТА ВЗИМАЛ УРНАТА В ТЯХ СИ ЗА ДА БРОЙ БЮЛЕТИНИТЕ. А КОЛКО ЛИ ОЩЕ МЕТОДИ ИМА. МОЖЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ВСИЧКИ КАКВО СТЕ ВИДЕЛИ С ОЧИТЕ СИ.

Много си зле с правописа, приятел!Не искам твоят глас в партията,за която аз гласувам!

Всички сте купени. Никой не гласува за БСП без пари !

ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПРАВ СИ. КАТО ПОГЛЕДНАХ ПОСЛЕ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ И С КОЛКО ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ. ИЗВИНЯВАМ СЕ.

А КАКВО ИСКАШ И КАКВО НЕ ВЪОБШЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. РАЗКАЗАХ КАКВО СЪМ ВИДЯЛ ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕГРАМОТНОСТА МИ ВЪВ ВРЪЗКА С КОПЯ ИЛИ КУПЯ.

Полицаите да помагат на протестиращите в изборният ден, заблудени гласоподаватели да не припарват до урните. Това е една от гаранциите за "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ" и потушаване пожарът на "Февруарската революция", който в момента тлее зловещо.

Струва ми се, че този от снимката от ден на ден гледа все по-хитричко!

дупето е все отзад както и да се въртиш

от 1989 година до сега винаги сме ходили да гласъваме, освен редките изклученуя когато сме зад граница !!! бинаги е била спокоина и ведра атмосферата и в ъчилището /кбдето гласъваме/ и в квартала ! живеем в гр. цофуя. хе мога да разбера защо се сбздава напрежение !!! извинете, ако изглеждаме наивни, но това е самата истина ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПОЛИЦИЯТА ДА СЛЕДИ ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ! ТАМ БСП КУПУВА ГЛАСОВЕ!

И по колко пари давали БСП на циганите?

Питай на Позитано и не се прави на паднал със зюмбюл от небето!

ГЕРБ, СДС , ДПС не купуват ли ?

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКИ КОПУВАТ И ПО ТОЗИ НАЧИН ПЧЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. АКО НАПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ ДА СА СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ХАРАКТЕР, КАКТО Е В РЕДИЦА ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ЕС, МОЖЕ ДА ИМА РЕЗУЛТАТ. ТАКА МИСЛЯ.