МВР: Полицаите е трябвало да използват помощни средства в Ботевград

Съжалявам, че не са го направили, защото такива действия срещу полицията заслужават точно това, заяви зам.-министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябвало е.... Като се обърне колата, пътища много! Защо не казахте на онази миризлива, лъжлива циганка, дето е бременна "на месец и половина", че полицаите нямат сачми! Те не са тръгнали на лов! Тъпи, гнусни, мързеливи, крадливи... сган, не племе....

Сещам се за едно добро помощно средство - напалм

долу ръцете от ромите! Бъдещето на българиа принадлежи на ромите!

Deus Vult

Само да кажа, че в една цивилизована държава при такова поведение полицейския екип вика армията и пожарната. Малко да ги понамокрят с маркучите и да им свалят праха от дрехите

Къде е армията ? От колко километра трябва да дойде , за да участва в случая ? Вижда се по телевизията как въоръжени патрули има в Брюксел, в Лондон и още много европейски градове, полиция също, но за там не казвате , че са полицейски държави, за САЩ , която е най- голямата полицейска държава също не сте против , но за България ревете , че сме били полицейска държава !

5 грама олово, толкова е достатъчно на един оам, за да стане по-добър ром!!!

5 грама олово, толкова е достатъчно на един ром, за да стане по-добър ром!!!

За Ботевград и Етрополе е публична тайна, че полицията, а и други служители (като горски например) ги е страх от цигани и местни разбойници. Явно дори те не могат да разчитат на защита от държавата. Вижте видеото как полицията се изнася от мястот, дори зарязаха колегата с кучето сам сред освирепелите мангоси. По всички телевизии са само разплаканите циганки и тук таме някой представител на полицията. За съжаление от години сме си свалили гащите пред тези "важни гласоподаватели"

Полицаите не са виновни и не ги упреквайте.Като е толкова ербап министъра в събота или неделя да изпрати полицаите на поправителен, но.....Най-отпред да е началника на РПУ-то и трима прокурори които да командват действията.Да видим тогава какво може българския полицай.После ръководителите да се занимават със Красимир Кънев и бандата предатели около него.За всяка уста отворила се и избълвала лъжи в защита на тази пасмина циганска-да се изпълнява арията на "Зъбките", докато остане само един колкото да има какво да го боли циганина после.

Г-да полицаи, които протестирате само за пари!!! Заплатите Ви ги даваме НИЕ, Българският народ!!! Ако не можете и/или се страхувате от сиганите и не можете да ни защитавате от тях, или не можете или се страхувате да защитавате ДЪРЖАВНОТО имущество, то моля да напуснете и да върнете ВСИЧКИТЕ СИ ЗАПЛАТИ !!! Ако ще започнете да си вършите задълженията както трябва, то може и да Ви простим !!! С Вашето бездействие и участие превърнахте България в сиганско-мутренска територия!!!

Глупости! Помощни средства!? Трябвало е да стрелят един път във въздуха за предупреждение, след това в краката и ако не се усмирят да стрелят на поражение! Това щеше да е урок за всички цигани (няма роми) и престъпници да не посягат на полицаите и да спазват закона! Сега какви са изводите: 1. циганите от цялата страна разбраха че могат да бият и замерят полицаите с камъни и няма да има последствия, т.е. те могат да подчинят полицаите; 2. ако се появят отнякъде въоръжени джихадисти няма да има кой да им се изпречи на пътя

Бахти и евроатлантите толерантно сте станали ромоляците ви пръснаа от бой ве!хахахаха

Ми аз "помощните средства" ги виждам като една танкова бригада и един полк войска, въоръжени с огнепръскачки за дезинфекция...А ако стане така, дали БХК ще застанат на пътя им да защитават подопечните им "граждани" на републиката?

Одобрявам. След това да се посипе с негасена вар за трайна дезинфекция на обектите.

не са уверени? АБСОЛЮТНО СИГУРНО Е ЧЕ БХК ШЕ НАТИРИ ЧОВЕКА ИЗДАЛ ЗАПОВЕДТТА ЗА ПОЛЗВАНЕТО И ШЕ ИЗКАРА РОМЧЕТАТА ГЕРОИ ОТ СЪПРОТИВАТА.

За действията на полицията в ромските махали, трябва подкрепа на цялото общество. За компактни общности трябват компактни действия. Там невини няма.Дори само затова, ме не са докладвали или съдействали на полицията. Или с една дума "физическо възпитание" "мануална терапия" "помощни средства" във високи дози. и невини там няма, както са бабаити колективно така трябва да носят вината колективно.

Това означава ли, че вече спокойно мога да пребия първия срещнат полицай и да съсипя патрулката му?

Само ако си мангал. Ако си българин ще понесеш цялата строгост на закона.

Добре че шведите са племе. Ако се организират ще превземат държавата за една вечер. С камъни и колове. При тази полиция, да не говоря за армия, сигурно и по-бързо ще е.

Те, верно, ще я превземат. Обаче няма да знаят какво да правят с нея, особено ако няма балъци като нас, да работят за тяхната прехрана.

На армията и полицията не разчитам. Добре, че има ловци - в тях ми е надеждата да дадат отпор.

с циганите е ясно, никой не може да им се опре в тази държава.... защото държавата я няма! не говоря за бай Тошово време.... на циганьорите щяха да им скъсат задниците от бой и не само....за такава изява щяха да чукат камъни една - две петилетки. но покрай циганите и българите се пооблажиха.... а в наше село и околностите, разбити и изпокрадени къщи и вили колкото щеш .... а полицията казва, абе търсим ги тези хора, издирваме ги ... а местните старци и баби казват, абе то тука от години циганин не сме виждали да минава..... а има нема и десетината безработни млади останали в селото, карат джипове, аудита и мерцедеси.... е втора ръка ама нали нищо не работят, за тех това си е лукс.... а то тамошнните полицаи и те нищо не работят, но докато търсят и издирват си получават заплатите.....

Не посмяли да бият избирателите на шефовете си!

За гумени куршуми не знам. Но руската система Солнцепек ще свърши работа.

Солнцепека и Буратиното вършат работа само за изолиран периметър , тоест гето отдалечено от населено място. Иначе с 1 боекомплект ще изпържиш цял квартал за по малко от 5 мин.

Значи да ги закараме на полигон Змейово, а :):):)

Трътки, да не кажа нещо още по-силно, защото ще ме изтрият, а не... момчета са вашите полицаи:)))!!! Да се благодарят, че бай Мангал не му се е... таковало, че сега, повечето от тях трябваше да се стягат за... наследници:)))!!! Има една, много истинска приказка, която казва, че... КОЙТО УДАРИ ПЪРВИ, УДРЯ ДВА ПЪТИ, но е много жалко, че точно онези, които отговарят за реда в тази кочина(която е такава точно заради такива като тях..., путьовци в полицейски униформи) не я знаят!!! Искам само да попитам,... кой сега ще плаща потрошените коли от бай Мангал??? Българските данъкоплатци ли???

Дайте ми власт само за една нощ и 15 здрави момчета с дебели дървета. Гарантирам, че в близката 1-2 петилетки циганин там няма да се обади.

За една нощ не става - трябва периодична профилактика на лошите навици.

sawo

Никой не иска да си рискува живота за 800лв :) Ама зам.-министъра се чуди що не им се занимава.. :)

Не е само до заплащането, а и до това , че нито шефовете им, нити управляващите ще ги защитят после. Познатите НПО-та ще им друснат по едно дело за превишаване на правата и за непозволено увреждане и обикновените полицаи ще го отнесът.

Няма по - голяма отрепка от българския полицай, не е имало, няма и да има.

Разбира се, че е трябвало! Те с ръце да ги бяха метнали щяха да ги пребият! Бяха 4 коли от които 2 на жандармерията!

Пушки помпи. Много помагащо помощно средство.

Да ги изпотрепат циганите, та белким се сетят, че трябва и те да отвърнат на удара. Явно са много тъпи и трябва да им спукат кратуните от бой, за се сетят, че не чука шефа с кафе на вратата, а някой ги млати с кол за домати ! :))))

Когато народа протестира,полицията бие наред,когато циганите трошат патрулки и се бунтуват,полицията се прави на ощипана... Циганите са избирателите на политиците ни,затова българите ядем боя от полицията и политиците се гаврят с живота ни,докато циганите са им галениците...

Нашите ромей имат ли си и най-малка представа ако това се беше случило в хамерика че щяха да ги изпозастрелят всички като кучета и даже щяха да наградят полицайте , просто у нас законите са много сбъркани и затова те си позволяват такива агресии. Отделно тук стотици НПО-та ги пазят и обгрижват което допълнително ги прави недосегаеми а това го няма никъде другаде по света. Нужни са много неща но на 1-во място решителност и воля за справяне с циганската престъпност.

Проблема е НПО-тата. Защото и законите се приемат под техен натиск. А за интересите - от всеки лев попаднал в ръцете циганите чрез обири, кражби, кражби на машини и съоръжения за да ги превърнат в скрап от всеки откраднат от българите лев се заделят по 70 ст. за НПО. И те имат интерес да ги защитават за да могат циганите да крадат пари. Т. е., циганите заедно с НПО-тата са си една организирана престъпна група!

В закона е предвидено - стоп патрони, сълзотворен газ, палки , за какво само ги носят момчетата ? Наредете им да ги използват !

Точно тука е проблема - няма мъже с топки от тези дето трябва да наредят твърди действия - и политиците, и назначените от тях началници в полициата се правят на ощипани моми, когато мангалит безчинстват...много от коментираците вече обясниха защо.

...които са изпочупили стъклата на колите им.... а европата украдна десетки хиляди коли у нас! и кво? да не би полицейските коли да са по-важни от частните потрошени и украднатаи от европата!, а?

Полицаите са просто една 'последна дупка на кавала' на политиката на всички български правителства до сега. Нито едно от тях нямаше и не наложи категорична воля за справяне с циганското беззаконие, а напротив - част от политиците се продадоха и за пари потъпкаха законите в полза на циганите. Дори началниците в полицията са само пионки и нагласени послушковци, които изпълняват каквото се каже ОТ СОФИЯ и за каквото ти се обадят, никой на своя глава няма да предприеме нищо. То затова и никой не могат да хванат, или арестуват както трябва, защото докато се разреши операцията, информацията отдавна е изтекла и човека се е подготвил с адвокати, алибита т.н. За пример - по време на протеста срещу Орешарски полицаите смляха от бой сума невинни хора, но после нямаше никакви последствия срещу тях, предварително им беше обещано че има хора зад тях. А не като тук, началника си спинка на топло, пратил 2-ма нещастници сами в тези коптори срещу 100 маймуняка и трябвало помощни средства да използват, абе ай си еш майката !

Нищо не искат да използват, защото после никой от началниците им няма да застане зад тях, а напротив - ще се отрече от тях само и само да си запази поста. След това според закона на МВР те отстраняват временно от работа, т.е. оставят те без заплата и без никаква финансова подкрепа от никой, дават всички материали на прокуратурата и там вече те започват ОТ-ДО, отделно частните лица т.е. циганите с наети от БХК, Сорос и т.н. здрави адвокати те лепват и те спукват от съдене в съда за всичко което се сетиш. Осъждат полицаите, веднага след това /според закона за МВР/ ги уволняват от работа и на всичкото отгоре имаш да плащаш на всеки циганин по 2-3-10 000 лева кръвнина, че си го наранил, че си го унижил, че куцал 2 месеца и т.н. . Е кой дебил ще използва помощни средства ?! ТО може и да са тъпи ченгетата, ама чак пък толкова не са..

Ами да те попитам само, минавайки... за какъв чеп тогава стават... полиционери??? Да ги чукат мангалите по кухите манерки ли за... 800 лева ли??? Садо-мазохисти ли са повечето малоумници, които са... полиционери???

Може да съжелява баба ми на село, че не е издойла козата...ти пръдльо си подаваш оставката и уволняваш до един тия мишки дето са се оставили тълпа цигани да ги бият. Явно работа не вършат никаква , а пък ти ще си съжеляваш в къщи за на жена ти манджите...

Да иЗползват тези по—мощтни средства, а не помощни средства, че мангасаряните да се укротят.

Не знам за помощни средства, при циганите все се оказват пари тея помощи, кажете го направо - трябвало е да ги СМЕЛЯТ от бой. Тотално. Минимум три месеца да не станат от леглото. Следващите ще се замислят.

Последното е по-скоро невъзможно. Както и истинското (окончателното) решение...

Едно време циганите като правеха сватба се искаше разрешение от община или кметство и им беше осигурена охрана от вътрешна сигурност, а сега познайте имаше ли проблеми или не, но тогава всички работеха по стопаства, оранжерии, градинки, шьосета и какво ли още не. Сега били роми такава дума не съществува в тълковен речник а език още по малко...

Всички трябва да спрем да се подиграваме с Полицията и да и помагаме ! Началниците на Полицаите са Калинки назначени от Властта и нямат понятие как да действат , страх от БХК , страх от Управляващите , страх от НПО на Сорос ! Циганите правят каквото си искат , ако се неотрализират тези разни защитници на Циганите ще можем да направим нещо което ще спре на половина Циганската Престъпност !

И това е нашата Полиция , бягат като зайци от Циганите ! Нови закони за да се спре Циганската престъпност и да се опазват полицаите ! Добре че има снимки та всички да видят , то сутринта Хикимян им дава трибуна да лъжат и помага !

Има закон за полицията,и там ясно е указано,че при такива случай,трябва да се използват помощни средства!!!Ръководството на Полицията в региона явно не си върши работата!

Къвти регион като са командировани тия от жандармерията там от София!

Полоцайчетата така са ги увъртолили в закони и разпоредби, че немсеят да си почистат пищова....!!!

То е така, щото пък дадеш ли им влатс-жална ти майка.Ще има да те гърбят за щяло и не щяло.У нас е така-дай на простия малко власт и му гледай сеира.Не, че не съм за як лобут на кафявите.

тая пастмина разбира само от бой!

Бий Престъпника по Главата !БИЙ БИЙ !

Ама къде е проблема, не виждам. По цял свят е така. Ще хвърля камъни ли? Ще бие полиция и ще чупи коли ли? Пускай му граната със сълзотворен газ и напред с палката без значение какъв е Какво като е циганин, да не е древна китайска ваза. Каква е тази разпашия?! Бой докато омекне, пък да видим другия път ще тероризират ли града с дандания в малките часове и ще им дойде ли наум да атакуват полиция.

Нямам идея откога полицаите стрелят със сачми. Циганите май сами ще се натикат в затвора с приказките си.

Ами полицаите са били на лов за пъдпъдъци и минали през Маалата ... Цигански мозъци, к'во да прайш... Със съчми ги били стреляли, едната бременната имала няколко в лицето.... То и да се лъже се иска акъл...

До кога ще толерирате мангалите ?

Сега е ред на цацаратурата да започне да издава заповеди за арест на всички участвали в погрома срещу полицаите.На първо място онези нагли циганки които най-нагло лъжат, че са нападнати и бити.За тази работа трябва да се пуснат "футболните фенове " от цялата страна.Само на две -три места и циганина за дълго ще забрави да се прави на бабаит.По рецепта на Боги Бонев и Арлин Антонов.

И какво стана с Антонов и Бонев ? Махнаха ги , за по- лесно оправдание! А спомняте ли си за кмета на Галиче, Ценко Чоков ? Приветствахте го когато завързваше мангалите за назидание на площада, но много скоро го направихте престъпник , дори и в затвора беше ! А за полицая , който беше нападната с брадва в района на Банско, където цигани бяха изтръгнали кабелите на осигурителната инсталация за движение на влаковете , сега сещате ли се ? Плюете полицаите, ама всеки път питате , защо не са били там при някое събитие ! Аз като не нарушавам нормите и законите, нито са ме спирали, нито са ми правили номера :Кво ще прайм сега " , спрете се с хулите по тях , някой ден ще ви притрябват , но няма да ги ,не защото не смеят да дойдат, а защото ще са толкова малко, че няма да могат физически да са на няколко места. Сега плюйте и написаното от мен и си цъкайте минуси, то ще ви дойде и на вашата глава ....

Нали засилено полицейско присъствие в Ботевград имаше и веднага след стрелбата по Пелов? Сега още по-засилено ли ще бъде? И когато утре пак се сбият в центъра на града двама пияни, какво, присъствието на полицията ще стане "най-засилено" ли?

Никога не е късно за една нова акция.Тези които твърдят, че са нападнати от полицията трябва да се подведат под строга наказателна отговорност за лъжа , обида и накърняване доброто име на държавни служители.Параграфите под които могат да се подведат са доста, само трябва здрав адвокатски колектив.Всяка проява на защита от страна на антибългарския БХК също да се таксува като лъжесвидетелство, с цел набеждаване държавен служител и на оня Красимир Кънев и шайката му да им скъсат гевреците в трудовите общежития.

Трябвало е да им начупят кофите и да има три трупа да съхнат на припек.

Полицаите могат да използват и помощни средства.... При условие, че преди това си извадят ръцете от джобовете...

Никой, нито министър, нито заместник не може да отменя или променя законите, а тях ги тълкува съдът. Ако е достатъчно смел, господинът да подпише заповед и полицаите ще стрелят като каубои в нискобюджетен филм.

Е не чак тъй, онея стрелят по час и половина без зареждане.