17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо МВР не казва нищо за етноса на извършителите ?

Снимките на МВР вероятно ще са единственото наказание за тези индивиди, защото скоро Кънев от БХК ще ги е извадил от ареста , а и жалбата до Страсбург за накърняването на правата им вече е на път. Идват избори и Келеша ще трябва да строи пред урните келявата си сган.

Според мен, всички имоти, без значение чии са, да бъдат събаряни ако са изградени без доказателство на нужните средства.

То и според закона е така, но блюстителите му, срещу скромни подаяния, все отлагат намирането на доказателства за спазването му.

Ах, какви хубави думи, Гешев! "... българските пенсинери не трябва да им се взема последната стотинка! ...." Обяснете ни, позовете се на близкото ни минало! Колко време една престъпна групичка съществува?

Предизборно шоу, спомнете си предишните избори и по-преди, и така десет години назад. Въпросът е къде са били полицаите и прокурорите години наред, когато тези са мамили? Лапкаха ли подкупчета, да си трайкат?

Защо в съседните страни няма телефонни измамници, а в България продължават да си развяват байряка?

Защото там полицията се бори с престъпността, а не е част от нея.

даа точно!

Тъпаци, с изземването на телефоните им и с показаните... колосални... 450 лева ли приключи акцията ви бре, амсалаци:)))???

нов ден, нов късмет! може да има още ...

Kолко години пилюцията благосклонно си е затваряла очичките?

За разлика от други материали, в този не става дума за пари, върнати наизмамените...

stankow

Ами не знам, 10 банкноти по 50 лв., намерени в къщата на обвиняемия, дали са достатъчно доказателство за осъдителна присъда ? Прокурорът да не си прави PR, ами да готви делото, щото ако го загуби, тези хора пак ще са на свобода и пак ще мамят възрастните ни родители !

Предизборно шоу.

Това е като тумор,реже се от дъно за да не се появи отново.Доживотни присъди и конфискация на имуществото!Това лекува.

то да изрежем 240 тумора

тоя и касовия не знае да пусне. Не бил виновен той, сигурно продава семки по време на мачовете

Като гледам снимките са останали два и шейсе.... Въпроса е къде са парите??? И ще ги върнем ли на бабите??? Ако се докаже вината им , продайте им имотите и пропорционално раздайте на ограбените

И кой ще ги купи тези цигански къщи, строени повечето без никакви планове и проекти? А и района на тези имоти е населен все от същите нагли мангусти. Само че не се занимават с ало-измами, а с друг вид такива-кражби, контрабанда и проституция. Тук има затворен кръг на проблема, сиреч няма решаване. От доста отдавана е изтърван края и сега се прелива от пусто в празно. Остава само акции да гледаме. Както се казва : хляб и зрелища, като хляба е за полиция, прокуратура и медии, а зрелищата за обикновения българин!

Нека да ги пуснат за продажба, пък да видим дали няма да има, кой да ги купи:)))!!! Тъпите полюционери и онзи, с голата тиква дали са се позаинтересували, от къде бай Мангал има пари за такива палати:)))??? Или това са подробности, важното е да кажем на тъпаците, които ще ни пляскат, че сме иззели на мангасарите... телефоните и конфискувахме цели... 450 лева суха пара:)))?!?

И Гешев ли е "находка"?

Интересно как консула във Валенсия не е видял тези имоти?Да от терасата на покрива.

Ще сваля шапка на Гешев и ще го благославям едва когато"подкара" гърбавия и крадлив Ман Гел,който живее в разкош в Драгалевци! Когато него попита,от къде са имотите му и паричките,и му ги "приватизира" всичките.

Браво на Гешев ! Всяко начало е трудно и опастно ! Как казваха пътниците когато пристигаха в Левски : Гара Левски пази багажа ! Трябва да се унищожи Циганската Мафия под корен ,това трябва да е един от дивизите на Гешев !

Дърти коли, няколко накита и малко пари намерили...другари, не ставайте смешни! Подкарвайте мангалите до 9то коляно, да се изземват къщи, коли, вещи приписани дори на 3ти братчеди...всичко, което не могат да докажат с какви доходи е купено, да се отнема в полза на държавата....къщите да бъдат съборени до основи! Само тогава ще има превенция, и старците ще спят спокойно!

Ясно е, че ще го правят главен прокурор. Иначе голям успех на полицията, те половината град Левски са телефонни измамници, те хванали един, две златни монети и хиляда лева.....смешна работа

предизборен мутренски цирк за ловене на балъци!

Това не са ли доказателства по бъдещо дело? Ако в съда се докаже, че съвсем случайно има и чичо от Америка, какво ще напишете? Стига с тия "плонжове" още преди да е започнал мача! Ако са извадили достатъчно обективни доказателства от разговорите и най-вече за това кой, кога и как е вземал парите и вещите - оптимизма ще е оправдан. Но ... нещо ме гложда в акъла, че това не е така.

Защо чак сега...колко хора изгоряха, някои дори си отидоха от този свят от притеснение и мъка.

Откриха, поредният гологлав пишок - кандидат прокурор... Зле скалъпен PR.

на тия пичове, много хубави къщи са дигнали. Това, че малоумниците си хвърлят доброволно парите не ноже да се счита за престъпление. Дерзайте!

Дано и на теб се обадят скоро съшите тези пък после викай браво.

Едно е да ти се обадят... тикво, а съвсем друго е да им заиграеш по свирката, знаеш ли:)))??? Ама то докато има балъци, ще има и тарикати, нали така:)))?!?

Жалко за момчетата, изваждаха толкова пари на светло. Сега пенсионерите могат да спят спокойно върху възглавници и дюшеци пълни с пачки.

На снимките какво чак толкова са намерили.

На всичките снимки има няма общо 10 000лв., това заедно с колите и всичко. Къде е останалото? Да не би телефонните измамници да са попаднали на по-големи измамници от тях (полицаи и политици, сеш се).

Избори идат, дейност трябва да се симулира... След 3 месеца ще им се извинят, ще ги пуснат, че даже ще им дадат и телефонните номера на всички дето пращаха на НАП да се проверяват дали са били хакнати. Бил се загрижил за пенсионерите този, абе ти що не хванеш да си .... преразгледаш живота и на колко човека си го съсипал?

аз виждам няколко петдесетолевки и един дърт мерцедес.

Само смърт за тези мърши Черна знаг

"Нека делото да е висящо и присъдата да е условна !" Така се пее в песента. Ха наздраве !

Те като Българските пенсионери никъде в Европа не живеят!!

Аз пък мислех че са открили, книги и учебници по атомна физика, а то пари, злато и разни други глупости

Чак сега предизборно се сетиха да погнат телефонните изманиници.Верваме ви!!!!

Да не пък да им направите нещо - Нали този театър ще е само до изборите !!! Какво се '' разработихте '' сега , каточели досега НЕ сте ''знаели'' какви ги вършат , ако сте искали е могло отдавана да ги хванете !!! Въпроса беше да ни види каката от Брюксел и да си направите рекламка преди изборите - АЗ НЕ ВИ ВЯРВАМ !!!

За кога ще чакате - Идват избори ! До стената и следващите !!!

Абе наредете цялата фамилия пред къщата до второ, трето поколение и разстрел. Така се корени, не да чакаме 2020.

Къде е Хитлер, къде?

Като начала е добре! Защото досега само съобщаваха колко са умни и талантливи мангустите. Обаче! Трябва веднага да се извърши проверка колко дела са образувани срещу такива, при кого отлежават и защо не млизат в съда за да има присъди.Един път завинаги трябва да се разбере,че затвора не е място за превъзпитание, а място за изолиране за да не ограбват хората.Това е за всички престъпления.Някакви лайняри се подиграват със правосъдието- имат по 5, 10 и нам колко си дела без да ги осъждат.А бе, праскайте ги с присъди, та да мирясат малко хората!

Всъщност това са ПР акции на ЦРУ...няма ало измами, защото всички пенсионери в БГ са бедни, нямат пари дори и за хляб (долу ДДС на хляба), нямат пари и за телефон...всъщност няма и богати цигани...да живее камунизма

Ех тези избори)Ако можеше постоянно да сме в предизборна капания щяхме да се оправимдо сега...

Избориииии идат! Нахранете матр`яла с кьорфишеци!

Незнам защо зависимите журналисти упорито продължават да пишат за някакви "ало" имамници! Много отдавна почти никой пенсионер не дава пари заради измама! Пенсионерите мятат и дават пари от страх за живата си,защото черни цигани им се обаждат като цитират адреса им и ге заплашват с убийства! Това е заплаха за убийство и наказанията за тези цигани трябва да са големи! Зависимите журналисти продължават да пазят циганския електорат и пишат лъжи за начина по който циганите изнудват българи пенсионери! Винаги преди избори се почват "акций"!

Предизборни пушилки. Реклама за ГЕРБ и Гешев. Тези арести изобщо не трябва да са в новините. За няколко месеца всички ало измамници трябваше да са в затвора с конфискация на имуществото до 9-то коляно. А те безчинстват години вече, прикривани от служители на МВР.

Това исках да кажа и аз, да не се повтарям. С уточнението, че чадърът над мангалите е опънат от висши заптиета.

Няма такава държава

И какво показват? Няколко банкноти, няколко златни монети и 2 средна ръка коли... Че те пенсиите хвърлят през терасите пачки и чувалчета с пари :)))

Гнусните орки са и нагли до безкрай. Държат се като господари... Трябва да им се свият сармите на гнусняците....

Тая група от години граби хората и плаща на полиция и съдебна власт,така че този цирк идва много нанагорно на хората и е смешно.

Браво на полицията! Отлична работа.

Отлична друг път, полицията пазеше тази банда от години,кое е бравото?

Знаят ги от години.но сега трябва да излъскат "имиджа"/ако изобщо има позитивен такъв/ на веУкия гешев.умишлено го пиша с малка буква

Досега твоята полиция кьорава ли е била бре, капут?