Изненадващо пуснаха от ареста полицейския шеф от Пловдив

Пловдивският апелативен съд изненадващо освободи от ареста без никаква мярка за неотклонение зам.-шефа на Трето РПУ в града Стоян Павлов.

Обратно в новината

Коментари - Изненадващо пуснаха от ареста полицейския шеф от Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А те ги пускат-нищо ново под слънцето!

Sm3hurk0

Престъпниците му викали шефе... и тия го пускат.... Абе да Ви и у ... съда кьорав....

Само дето това го приказват цацаровите подчинени ама доказателствата и реалността май е много далеч от приказките им както в повечето случаи на изпълнена поръчка

Държава в момента НЯМА! Всеки се оправя сам.

някой съдебен състав трябва да бъде уволнен незабавно! не знам дали от пловдивският окръжен, или от апелативният съд, но трябва! наложително е! та нали закона е един!? как едните отсъждат едно, а другите противоположно, като гледат в едно и също букварче?

Ще взема подкуп пред камерите на входа на полицията? Без неуместни шеги моля.

само ако си шеф на рпу! иначе нямаш шанс да вземеш, но можеш да дадеш без никакво стеснение!

Ясно, и по големи от него са замесени.....

Нали ше се разплете кошницата. Тоя е вземал най-малко 1000 пъти по триста, но е бушон. Той не само е "чадър". но е давал и насочваша информация.

Важното е дали Тоя полицецейски началник е ВЗЕЛ подкуп.. Понякога осъждат престъпници, дори и само по КОСВЕНИ доказателства... Тоя боклук не се е родил полицейски началник.. АКо трябва, пловдивчани трябва да го убият, както оня СПАС Турчев, който взимаше подкупи от турците, а прати Капитан Петко войвода в затвора. За да я има България, тоя боклук трябва да го убият.

Дори и да се е срещал само с тях, би трябвало да го отнесе за нерегламентирани срещи със разследвани за престъпления. Едва ли е оставил някакъв документ, че ги вижда по работа, поне не по работата, за която му плащаме от нашите данъци.

За съжаление днес в България ,,Спас Турчевци" много,но ,,Капитан Петковци"...НЯМААА...

Как пък за никого няма годни доказателства - все са невинни, а от бедните пенсионери откраднаха милиони. Това не е съдебна система - а система за защита на престъпниците. Изроди!

Това е истината за държавата ...

Kalin

чак пък изненадващо;-)очаквано трябваше да напишете

подготвят почвата да пуснат и престъпника - брат на депутата. То не може само вашите, трябва и от нашите.

Кой го подготвя? Цацаров или 6161 или Борисов или двете каки? :)))))))) Да пикаеш срещу вятъра е много глупаво. :)

Mamata

ма изобщо не е изненадващо

Някой измамен от изманиците и шефа трябва да им види сметката. Платете бе хора има босненци хървати украйнци с радост изпълняват поръчки

Стоянчо, който те види на улицата-да те заплюва. Алчен негодник!

МНОГО ПРАВИЛНО!НАШ ЧОВЕК ОТ ГЕРБ Е!НЕ МОЖЕ НАШИТЕ ХОРА ДА СЕ ДА СЕ ПЕТНЯТ ПРЕД НАШАТА РОДИНА! ВИЖ ТЕ КОЛКО ДОБРЕ ЖИВЕЕ НАРОДА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОПЛИТЕ ГРИЖИ НА ГЕРБ!УСПЕХ!!!

да му е честито, ама колко ли се е изръсил завалията за това решение? Колкото и да е дал да не го жалим ще си ги избие за има няма един месец! И да не забрави да отиде на протестите за по високи заплати и подобряване условията на труда!

Едва ли има някой изненадан от решението на магистралката :))) Българската правосъдна система е гръбнакът и основно звена на организираната престъпност в България ! При това щедро финансирана от нашите данъци ... Докога ще ги търпим , хорааааа ?!

Явно и той знае за висши лица поне толкова, колкото и те знаят за него. Личи безкомпромисността на държавните институции да се изчистят от корупция и цялата им строгост и не пестене на усилия в доказването на порочността на поредната ''гнила ябълка". НАП го разнищиха този и фамилията му и помогнаха много да ... не бъде осъден. След около 500 години може и да се избавим с така ''решителните" мерки.

"изненадващо" трябва да е в кавички.

Въобще не се учудам, ако убие пред хиляди хора, пак ще му намерият извинение... Тея * въобще не работят в съда срещу баш шефовете...

на независимата прокуратура и безпристрастния съд. Госпожа Цачева може да помисли за увеличение на заплатите на тия хора. И питате има ли желание у политиците за борба с корупцията. Питайте радио Ереван.

А Радио Ереван ще отговори нещо от рода на: Попитали аборигените в Папуа и Нова гвинея: - Чували сме че тука на времето имало човекоядци. Има ли още?... А те отговорили: - Имаше, ама ние "ХАМ-ХУМ", и вече няма...!!! Та толкова и за борбата на ОПГ"герб" и патриотарите срещу корумпираните...!!! :::))) Дааа...!!!

изненадващо щеше да е ако HE бяха го пуснали, хахаха

Боклукът бе освободен от още по-голям боклук!!!

То затова и на КапоДеТутиКапото им Му викат БОКо...!!! :::))) ------------------------------------ БОК - лай.о на ердогански

Поредни тиквенски пушилки!

Евала бе митница евала полиция

Нищо изненадващо няма. Съдът е български. "Шефът"е пич. С чисто съдебно/криминално минало,семеен,с добър нрав,всички съседи го описват като вежлив и възпитан човек. Няма смисъл да придобие 5 диагнози в ареста и пак да го освободят чиляка.

d4

не очаквайте правосъдие. доказателства липсват. липсват и читави съдии, следователи и прокурори. само адвокатите са ОК.

Е как ще има разкриваемост за престъпниците, като са от един отбор! А този дори е национален герой!Тежко му и горко на обикновеният човек!

Мдаа, мутрите се самохващат, отчитат активност, после се самопускат, и.... животът си тече ли, тече! До следващите избори, когато калпавият материал пак ще ги избере.

ТИХО ! ТОВА Е СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ !!

ПЪРВАТА САМОРАЗПАДНАЛА СЕ ДЪРЖАВА ! И ТОВА НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО НА ФОНА НА ЦЯЛАТА МРЪСОТИЯ, ПЛЯВА И ПРОСТОТИЯ, КОЯТО НИ ДЕМОНСТРИРАТ И УПРАВЛЯВАЩИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА !!! ТОТАЛЕН МОРАЛЕН И ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗПАД !!!

loyola

Който има пари, няма проблеми. Респективно, който няма пари - има проблеми.

абе продажни долни садии как така неможяхте да прецените да ли тои е изваршител на престапление нали тои е взел пари това малко престапление ли е,кои и за колко ви даде дипломите и вие сте хората които раздавате правосадие и определяте кои да затворите и кои не които няма пари втре ,вие самите сте за затвора и незнам до кога народа още сте ви тарпи

А кое му е изненадващото? Сега ИЗНЕНАДВАЩО ще пуснат и полицаите НАркодилъри от Бургас.

ще излиза той да взема пари пред управлението на което е зам.н-к и знае къде са всички камери...не може да се скрие с агента си и да ги вземе,ама ще го прави открито,пред всички...и в купия...смях...сътворен от тъпанари от вътрешна сигурност

Изненадващо пуснаха от ареста полицейския шеф от Пловдив Щеше да е изненадващо,ако го не бяха пуснали.

Преди време един поляк, беше изобразил България, като тоалетна на картата на Европа. Тогава всички дипломати и разни управляващи скачаха, че това било клевета, че било обидно, че било несправедливо,че.. А, то май си е било чистата истина. Само,че тоалетна е много меко казано. По-правилно е да се каже кенеф. Това повече се доближава до истината. Кенеф, като едно времешните селските - една плоча метър на метър, с дупка в средата, върху една дълбока яма.

Български съд:без самопризнания написани и подписани лично от него не осъждаме никого.

Наш човек - милиционер.

би било да не го пуснат. Направо не знам как са го задържали. Платил е на когото трябва и вече е по-чист от сълза.

Това е истината! Дълго разследване, обвинение, доказателства . . . и накрая идва резултатът: ПРОДАЖЕН съдия оневинява ПРОДАЖЕН полицай

заради тоя шеф и заради такива съдии колко стари хора които са дали целия си живот за изграждането на държявата ни ,са били ограбени а престъпниците някакви долни цигани ненаказани защото си платили някакви мизерни з00 лева ,аз бих ги обесил публично тия служители на държявата защото те я рушат без да им мигне окото още за това получават и високи заплати а обикновените хора едвам изнемогват, краино време и да им се потрси някаква отговорност

- Истина, истина ви казвам! - провикна се Св. Стоян на излизане от залата...!!! :::))) Дааа...!!!

Гарван, гарвано око не вади.

то се знаеше предварително че така ще стане

Остава ни да се надяваме, и да им пожелаем бог да ги осъди за излъганите възрасни хора и за лакомията им.

ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ БОЛГАРИН ДА СЕ НАРЕЧЕШ ! - ОО ПАИСИЕ ! ДАЙ 20 ЛВ , ЩЕ ТИ КАЖА !