Арестуваха 2 момчета за бруталния побой над връстник

Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Русе са установили и задържали две момчета за бруталния побой над ученик в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 2 момчета за бруталния побой над връстник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато няма сериозно наказани за подобни деяния- било то гамените, снимащите или родителите на побойниците, това няма да има край, а точно обратното- изродчетата ще се превръщат в героите на нашето време и подобни ситуации ще се повтарят до безкрай.

скопяване на комплексираните бандюги! Те го бият за да го убият! Баси злобата!

И след 24 часа като ги нахранят и напоят, ще ги пуснат пак да си развяват байрака. Може следващият път за удоволствие да утрепят някой човек тези примати.

Ееее,и какво като са арестувани??? Утре ще са на психолог- зов за помощ,обич и подкрепа! В други ден по Нова и БТВ дежурния НПО психопат икспертин ще анализира -пак ситуацията ! След 10 дена нов побой! И пак се завърта колелото! Национална НПО кампания ,,За по любящо детско правосъдие!!

Ами нямаше ли институция, която превръща непълнолетните боклуци в пълнолетни такива, примерно .. затвор!

разпнати на кръст, на припек, туй е лека за тези човекоподобни, добре че момчето е още живо...

Строго наказание им трябва.

Много моля за информация за битото момче,ако можем да помогнем за възстановяване на здравето му.При всички случаи е много зле милото!

Брутални били кадрите. А бе защо са свалени, да не разпознаем нечие детенце ли? Видеото с пребитото бебенце и възрастната жена ритната на спирката в Бургас, си стояха дълго време.

Героизираните мутри на 90 те имат своите достойни последователи .Ако ги попитат за Ботев и Левски най вероятно ще кажат ,че с футболисти.Сега трябва да получат такъв урок ,какъвто и соц.училището Макаренко не са преподавали.

Искам снимка на героите, заедно с отговорните им мама и тате. Искам да знам: кого да не наема на работа, кого да не допусна до дъщеря си, на кого да не помогна, дори да умира, чии бизнес и услуги да избягвам!

бЛАГОДАРЯ НА ДИР.БГ ,ЧЕ НЕ САМО ПОКАЗВА, НО И ПОДПОМАГА ПРОЦЕСИТЕ ЗА РАЗКРИВАНЕ И НАКАЗВАНЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ

Само истински изрод може да бие така човек. Много жестока присъда трябва, която да бъде огласена. Никаква милост, защото това отсега не е човек. Трябва да имат страх, защото много станаха идиотите. Ако няма истинско наказание (поне 10 години затвор), ще продължават да се множат.

Да не дава Господ, да се случи на мое дете, че после ще ги излежа като нищо.

Разстрел на боклуците!!!

"Двама от младежите вчера са били задържани от полицията за срок до 24 часа. " Вече са ги пуснали. Срокът е изтекъл.

Да се съобщят майките и бащите на хулиганите! Веднага в строг тъмничен затвор за по 2 години. Така ще се оправи нацията. Всичко друго е ала бала.

Глупости... с нашата милозлива правосъдна система, най-вероятно ще изпиташ строгостта на ужасните наказания като 'подписка', 'домашен арест за 2 месеца', условна присъда с намалено наказание от 1 месец или нещо такова.... Ако пък ги сгазиш на пешеходна пътека, вероятно може да се разминеш с глоба и задържане за 72 часа....

Спокойно! В Бойколандия нищо няма да им се случи. Гледат малките мизерници, че мутра става Премиер и мечтаят да станат мутри - тъпи, нагли и жестоки.

Аз да попитам кога ще им пратите психолозите да ги обгрижват като изключително важни членове на обществото.

Герои! Да риташ паднал човек в главата...Не ми се мисли какво им е на родителите на детето.

Една наша приятелка от Лом има същия проблем с внука си-не го възпита правилно до 7 години и той й се качи на главата !Тя е виновна !Никой друг!

Бай Ставри ги чака с нетърпение. Обича младо агнешко.

Тази реплика е на великия артист Тодор Колев от "Опасен чар "!Бог да го прости !Вече го няма !Сетих се,че е от този филм.

дано поне веднъж съдът и съответните органи се свършат работата както трябва, та тези изверги да разберат кон боб яде ли в кауша, където винаги ще се намерят по-бабаите от тях, но едва ли, щом след 24 часа ще ги пуснат, че "много им се учи4

трябва да бъде издирено и направен скенер на главата, сто на сто има поражения. Гамените в ТВУ, не могат да учат в нормално училище, защото представляват заплаха за здравето на децата, тъй като могат да решат че капата на някое дете ги дразни. ВЪН от нормалните училища на подобни боклуци. ИМУЩЕСТВЕНА САНКЦИЯ на родителите и да поемат разноските за здравното лечение на битото дете, защото здравното система не за покриване на пострадали от нечии комплекси и агресия. Всеки, който с поведението си увреди здравето на друг, трябва да поеме неговото лечение!!!

че прокуратурата се е самосезирала!!!

JMM®

ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!! АБСОЛЮТНО ВИ ПОДКРЕПЯМ !!!

Не.по-добре съответна обработка и за цял живот да останат инвалиди.Така ще се мъчат повече.

Задържали, е и?! Утре ще гипуснат и ще бъдат героите на училището! "Демокрацията" роди безочливо и идиотизирано поколение! И да снимаш, докато двама пребиват трети...........

ответен по тежък кютек може да размърда граховите им зърна да осъзнаят какво са направили...като го изпитат на собствен гръб. Абе едно време не са си хабили ресурсите за боклуците а са ги дарявали с бой с тояги . Много правилен подход..След едно сурвакане трудно някой ще прави глупости за да рискува второ. И е безпалтно за обществото,а не като сега 1000 лв на месец.

бунтът на селско-гражданското население по време на демократичната бг ликвидация ...

Ако бяха пребили момиче, истанбулските дебили щяха да злорадстват, че новината се отнася до конвенцията и нямаше да им мигне окото. Сега поне на чисто можем да отбележим, че става дума за брутална недопустима агресия.

В панделата , да им отнемат девствеността по няколко пъти на ден...

Двама срещу един не е геройство. То изобщо това което се върши не е геройство но да биеш и то жестоко един а ти не си сам е направо избиване на комплекси и сега някой трябва да им даде да разберат как се бие паднал беззащитен човек. Направо си го казвам че ако моето дете е битото ще ги причакам и ще играе гегата по кухите им кратуни. А нека пак се опитат да посягат на когото и да било. То явно полиция, съд и прочие нямаме. Саморазправа срещу такива макар и да звучи първобитно. То всичко май у нас е такова.

"Строг но справедлив"

Да им дават им по едни ръкавици и да ги пускат срещу регионалния шампион по бокс

Мястото на тези бандити е в затвора. Такива не трябва да живеят сред нормалните хора.

Чакам ги с нетърпение да им остържа розовите дупенца с голямото бутало без сегменти ...

В началото ще им е трудно да го поемат - надарен съм - голям ми е като на 3 годишно циганче крака със сцепена пета ...

на автора на ДО РОДИТЕЛЯ НА ДЕЦАТА УБИЙЦИ и на Как квичат родителите на УБИЙЦИ 07.02.2018 05:23 ( нерегистриран ) повтарям... ( нерегистриран ) 07.02.2018 12:28 от злоба се умира, да го знаеш. работя допълнително, за да имам пари за хляб и интернет, защото месечно ми се отпускат по 240 лева за двете онкологични заболявания. Децата ми са висшисти и ме обожават, защото работих извънредно да се изучат. За тях съм пример в живота и се гордея с тях. Владея няколко чужди езика, имам университетска диплома и си избрах професия, с която да работя вкъщи, за да си възпитавам децата всеки ден от сутрин до вечер, а не като тебе от 5 до 9 вечерта. Автомобил нямам, богатство също - моето богатство са читавите ми деца, заради които си правя труда да ти отговарям. Съболезнования за теб, че си толкова прост и злобен. Не са ми много 240 лева по болест, но работя допълнително, за да ми стигат за хляб, така изучих и децата.

В тази държава истинските граждани са не повече от 10 процента, останалото е селяни, които предпочитат да мрънкат вечер в кухнята на две ракии със салата. Като допре до тях, вдигат олелия до Бога, но не ги търси за друг сънародник. Затова и ганювското племе ще е винаги бедно и мизерно, щото от селяни трудно става гражданско общество.Затова и в провинцията непрекъснато подканят тези, на "жълтите павета% да протестират, щото те са с особен статит, на кибиците и мрънкачите.

На младини ми беше като на 3 годишно циганче ръката хванало червена ябълка , но с годините на малко краче със сцепена пета ... Това заслужават тези хюнета .... ще ми се опитва да скача върху главата на падналото момче ...

С белезници на краката - до обяд седят в училище, следобяд оправят градинките в града и друга примитивна физическа работа. Не по-малко от 4 години. Родителите - 60% от доходите глоба-4 години. Нямат право да напускат страната. Покриват разноските за лечение и възстановяване на детето. Моля да се изнесат имената им както на всички жертви, чиито съдби се размахват като мърша по медиите.

мнение на един родител, който си е бил на мястото и чиито деца не са ритали и биели съучениците си като "героите" от вашата тема. Изтритият диалог е в темата ви за децата убийци. стана ви неудобно, що ли,, от един ваш потребител, изсипал толкова помия срещу непознат човек, само защото не харесва обобщенията за цяло едно поколение?

Би трябвало съда да е милостив и им даде избор или да са спаринг на 5-6 национални турнира по бойни дисциплини, или обществено полезен, тежък физически труд поне половин година.Кат са толкова бабаити да идат няколко пъти да се бият срещу професионалисти, а ако остане от тях нещо повече от мокро петно да са живи и здрави.

Прав бе професор Христов.80 процента дебили , поне ! Келеши като тия са се навъдили безброй, благодарение на смешното образование и родителите си НЕСПОСОБНИ да възпитават децата си.

Върнете ТВУ и Трудови войски.Там идеално ще бъдат интегрирани в цивилизацията !