Арестуваха 2 момчета за бруталния побой над връстник

Криминалисти от Областната дирекция на МВР в Русе са установили и задържали две момчета за бруталния побой над ученик в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 2 момчета за бруталния побой над връстник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сега и преди 30 години едно и също. Родителите не си познават децата или се правят че не знаят на какво са способни

Ако имаше нормална полиция и закони които да защитаваха гражданите от престъониците и наркоманите а не да са в съдружие с тях нямаше да гледаме какво става с учениците убийци и насилници-Директно в затвора а не да ги изкарат луди и да ги пращат в домове за малолетни престъпници!!

То е ясно че в затвора нема ги вкарат но ТВУ може , за има страх и респект е нужно при задържането на подобен контингент да се вкарва в мазето и да рита в продължение на 24 часа докато се пречупи. След като лежи няколко месеца после по болници много ще се замисли дали ще повтори пак нещо от сорта.

За побой ги пускат на свобода защото татковците им си пият биричките с шефовете на районните управления и ги подкупват с пари и шефовете им от СДВР се правят че нищо не знаят и какво се случва-КОЙ ТОГАВА ЩЕ НИ ЗАЩИТАВА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ САМО УЧЕНИЦИ-И НАРКОМАНИ-ПОСЛЕДНО И ЗА УБИЙСТВОТО НА ПРОФЕСОРА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА-ДОРИ НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА ВЕЧЕ НЯМАМЕ СИГУРНОСТ!!

Искаме незабавно да се въведе закон за ползване на огнестрелно оръжие в България при това бойно не въздушно и газово-ВМОМЕНТА СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА-НАЙ-СА АГРЕСИВНИ УЧЕНИЦИТЕ-НА РОДИТЕЛИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗАЩОТО СА ЗАЕТИ С БИЗНЕСА СИ И ДАЛАВЕРИТЕ СИ-БАЩИНСКИ ТАТКОВЦИ-ГЛЕДАЙТЕ си отрочетата които възпитавате ТОВА СА ПСИХОПАТИ УБИЙЦИ И НАРКОМАНИ-БОЙ И ПОБОИЩА И АГРЕСИЯ СРЕЩУ ТИЯ НАРКОМАНИ НИКВА МИЛОСТ НА АГРЕСИЯТА С АГРЕСИЯ ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ ВЪВ ВОЙНА СМЕ С МУТРИТЕ БИЗНЕСМЕНИ И С БОЙКОВО ГЕРБОВАТА МУ ДЕМОКРАЦИЯ-ГРОБ НЕЗАБАВНО ДА ОБЯВЯТ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И ДА СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЗА СЪЗДАЛОТО СЕ КРИМИНАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА В ПОСЛЕДНАТА ЕДНА ГОДИНА!!

Вижте какво им дават да гледат - побоища насилие и убийства по телевизиите като почнеш от КАРТУН НЕНТУОРКА и тем подобните сродни анимационни канали. Родителтие им са психопати не им пука за децата им ужасна агресия има ЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ТАТКОВЦИТЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ СА ЗА ЛУДНИЦИТЕ И ЗА ПСИХИАТРИ НЕ САМО УЧИТЕЛИТЕ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА ПО УЛИЦИТЕ КАТО ИЗЛЯЗАТ ОТ УЧИЛИЩЕ БРЕ ТАТКОВЦИ С БАЩИНСТВОТО СИ ДЕТО СЕ ФУКАТЕ масови побойници насилници и ОТКАЧАЛКИ НАРКОМАНИ-ОБУЧАВАТЕ ПСИХОПАТИ УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ!!ВЪЗПИТАНИЕТО НА НОВОИЗЛЮПЕННИТЕ МУТРИ БАРОВЦИ!!

Искаме промени на наказателния кодекс. На спирка в жилищен квартал Бояна преди около три седмици имаше масово сбиване много брутално между седмокласници. Направих им забележка да спрат да се бият въпросния ученик ми каза че баща му си пиел биричката с шефа на районното управление щял да го извикал да ми направели на мен забележка забележете и да ме арестуват мен и да ме изкарат мен виновен дето им правя забележка. Другия насърчаващия боя ми вика че щял да ми викал пък медиите да ме отразявали като вандал и престъпник, че съм направил на НАРКОМАНЧЕТАТА ГЪЗЕТА СИНЧЕТА НА БАРОВЦИ ЗАБЕЛЕЖКА ДА НЕ СЕ БИЯТ-ИСКАМЕ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И ЗАТВОР ЗА МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА МОЖЕМ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ И В СЛУЧАЙ НА НЕОХОДИМОСТ ДА ИСПОЛЗВАМЕ И ОРЪЖИЕ?КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НИ РАЗРЕШИТЕ ДА НОСИМ ОРЪЖИЕ ОМРЪЗНА НИ ДА СМЕ В НЕПРЕКЪСАНТ СТРАХ ОТ ПСИХОПАТИ УЧЕНИЦИ И ПСИХОПАТИ РОДИТЕЛИ БИЗНЕСМЕНИ С МНОГО ПАРИ И ГЪЗАРИ!

Сега родители, учители и близки, които обясняват колко добри и кротки деца са биячите да гледан видеота по 4-5 часа на ден. Дано да им светне какво са отгледали и възпитали.

Тъй! И сега какво правим?Пак пишем че младежите са на 15 и 17 години с инициали М.С. и Д.Д. Глупости! И на кого е необходима подобна анонимност? Тия момчета нямат ли си имена, училища в които учат и родители? Защо трябва да са анонимни?Та тия пръдлювци утре ще повторят пак номера си! Защо трябва да са анонимни? Точно тия са бъдещите убийци! На учениците от Русе, които убиха таксиметровият шофьор в село Николово край Русе имената и училищата бяха съобщени на вторият ден!На клипа се вижда, че ударите са такива, че могат да причинят смърт. Пак се върви по неправилния път. Пак мислим за закрила на детето! Какво дете? Къде виждате дете? Аз виждам утрешни убийци, които поощряваме да станат такива с тази анонимност! Защо ги пазим? Нищо такова! ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ КОИ СА ИЗРОДЧЕТАТА, ОТ КОИ УЧИЛИЩА СА И КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ! ЗА ТОВА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКАТА! И извършителите и родителите. А училището ще плати с отдръпване на ученици от него и липса на прием! Така се прави! А не, дай сега да защитим детето, да не го травматизираме, пък то ще се оправи. Ще се оправи,ама утре! И то малко по-раничко!

да се държи на ниво и да упражни защита над пострадалото момче, а за насилниците да се потърси напред в годините, какви още неща са извършвали и кой ги е покривал, тъй като е съучастник по някакъв начин на станалото. БИЙ ДУПЕ, ДА НЕ БИЕШ ДУПИЩЕ - народна мъдрост

Кое е лошото от написаното. Пиша,че трябва одма да се вкарат в кауша и да се постъпва с тях по два пъти на ден както те са постъпили,за да почувстват и помнят и се променят. След 2-3 г. да ги пуснат и ако не хванат работа пак възпитание повторно. Това ще ги превъзпита към добро. Иначе чакайте жертви!!!!

Те за убийство дават условна, та за един бой, какво ли ще е? Сигурно ще им присъдят обезщетение от държавата, че са им губили времето да ги викат по РПУ-та

по въпроса. навремето на сина ми един местен пълнолетен зеленокож продавач на касети изби на сина ми предни четири зъба за това, че си е поискал рестото - и какво? отидохме в рпу-то, ония отказаха да заведат дело, а детето ми стоеше с висящите зъпи и кръвта му се лееше от устата - казаха, че било малка повреда. оня продължи да си продава, ние имахме медицинско за средна ткелесна повреда - пак отказ. това ви го пише родителя, дето му скочихте, че бил родител на читави деца, но според някои бил родител на деца-убийци и защитавал насилниците. и това се случи при "демокрацията" - така че оттогава станах песимист. държавата не може да вкара в ред и да озапти пълнолетните, какво остава за непълнолетните садисти. случката стана пред свидетели и никой не се е застъпил, нито е викнал полиция, нито се съгласи да стане свидетел. така че много моля да не ми се обяснява от някой си какво можело да ми мине през главата. достатъчно сърбах попарата на прехода.

нямаше дело, отказаха, сиреч нямаше и обезщетение - понеже спомена такова. Металокерамиката я платих от моя джоб, но това беше най-малкото, мъката да си гледаш детето осакатено не може да се изрече с думи.

Ето как свършват жертвите на "читави" синци на още по читави бащи/мами - без злоба само факти /ха на бас че бащицата и мамата на престъпника го считат за читав!/: Шофьор помете мъж на пешеходна пътека Пострадалият мъж е транспортиран в болница в много тежко състояние Пострадалият мъж е транспортиран в болница в много тежко състояние 70-годишен бургазлия се бори за живота си, след като е бил блъснат вчера от лек автомобил, докато пресича по пешеходна пътека. 70-годишният мъж е пресичал булеварда по пешеходна пътека, когато е блъснат от лек автомобил "Фолксваген Поло", управляван от 48-годишен бургазлия. Пешеходецът е транспортиран от екип на Спешна помощ в УМБАЛ-Бургас. Той е с фрактура на черепа, контузия на мозъка и фрактура на лявата подбедрица и лекарите са борят за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

нещо такова, тогава ми пиши тияя послания. Дира изтри въпросния комеенттар, предизвикал отговора - не мога да подмина някой, който полива с подобна помия децата ми. А вие си трайте, ако ви напишат нещо такова: До родителя на деца-убийци 07.02.2018 05:10 ( нерегистриран ) Нещо си се пообъркал калтако. И не чакай хаир от отроците си нефелни които са същите като тези за които пише в статията нали? Ах как боли както пеел един от идолите ти от чалга простотията. А пенсионерите сигурно си имат други дертове и надали имат пари за хляб камо ли за интернет тъпако. Но ти откъде да знаеш. И надали ще разбереш какво е да си пенционер когото подритват недорасли деформативни малформанти изпуснати от родители като теб.Нарамо да си ги носиш.

повторенията. от бързане стана, имам и друга работа, освен да отговарям на укори и съвети. че и на скрити подигравки.

нещо такова, тогава ми пиши тияя послания. Дира изтри въпросния комеенттар, предизвикал отговора - не мога да подмина някой, който полива с подобна помия децата ми. А вие си трайте, ако ви напишат нещо такова: Как квичат родителите на УБИЙЦИ 07.02.2018 05:23 ( нерегистриран ) Защото богатият простак е на по-високо стъпало от бедния учен. Защото образованият е обект на подигравки, а имбецилът с луксозен автомобил и напомпан бицепс обект на възхищение. Това ли те подразни, гусине? Ясноооо, богат простак, необразован, с мускули вместо мозък и изпуснати келеши у дома. У, гадничко си е сигурно, съболезнования! Да си беше платил да ти ги възпита някой, бе чичка! Или да си беше взел възпитана умна жена която знае не само да прибира деЦките от държавата която много й дължи но и да си свърши задълженията да очовечава отроците на недоразумения като теб. Вместо това сте се събрали двама чаалгари на които целиО свЕт им е крив че са такива и такива ще си останат а чааветата им по-далече от тях няма да стигнат.Мъка, а?" ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВИ ДЕЦА Е ВЪЗПИТАЛ ВЪПРОСНИЯ - ЗА КОГОТО СЕ ЗАСТЪПВАТЕ. И сте ми нацвъкали минуси, и нто един не му е казал малко дза се спре, че и плюсове сте му казали. Видях колко сте се подразнили от един нормален човек, който се е застъпил за себе си и е казал, че не разчита на държавата, работи допълнително и е издържал и възпитавал децата си така, че да не го е срам от тях, и да не влизат като перснонажи в подобни новини. И не се оправдава с калпавата среда, улицата, скромните приходи. Нещо си се пообъркал калтако. И не чакай хаир от отроците си нефелни които са същите като тези за които пише в статията нали? Ах как боли както пеел един от идолите ти от чалга простотията. А пенсионерите сигурно си имат други дертове и надали имат пари за хляб камо ли за интернет тъпако. Но ти откъде да знаеш. И надали ще разбереш какво е да си пенционер когото подритват недорасли деформативни малформанти изпуснати от родители като теб.Нарамо да си ги носиш.

Като начало - Бойчиновци ... като поотраснат -Белене. Останалите ще помислят, преди да посегнат.

edor

Е, за тва стават убийства... и после - кой и защо застреля невиното момче..

"...пребитият младеж е 16-годишен, а нападателите, които са му нанесли удари..." Ех, Наде, Наде...

И преди имаше збивания и побои но с такава агресия и злоба....не знам.Имаше случаи, в които се уреждаха тези неща след последния час но един на един и никой не се меси и пак е нямало такава жестокост.Това поколение е залято със злоба,ниска култуара и липса на всякакво възпитание.

Върнете ТВУ и Трудови войски.Там идеално ще бъдат интегрирани в цивилизацията !

Прав бе професор Христов.80 процента дебили , поне ! Келеши като тия са се навъдили безброй, благодарение на смешното образование и родителите си НЕСПОСОБНИ да възпитават децата си.

Би трябвало съда да е милостив и им даде избор или да са спаринг на 5-6 национални турнира по бойни дисциплини, или обществено полезен, тежък физически труд поне половин година.Кат са толкова бабаити да идат няколко пъти да се бият срещу професионалисти, а ако остане от тях нещо повече от мокро петно да са живи и здрави.

С белезници на краката - до обяд седят в училище, следобяд оправят градинките в града и друга примитивна физическа работа. Не по-малко от 4 години. Родителите - 60% от доходите глоба-4 години. Нямат право да напускат страната. Покриват разноските за лечение и възстановяване на детето. Моля да се изнесат имената им както на всички жертви, чиито съдби се размахват като мърша по медиите.

На младини ми беше като на 3 годишно циганче ръката хванало червена ябълка , но с годините на малко краче със сцепена пета ... Това заслужават тези хюнета .... ще ми се опитва да скача върху главата на падналото момче ...

В тази държава истинските граждани са не повече от 10 процента, останалото е селяни, които предпочитат да мрънкат вечер в кухнята на две ракии със салата. Като допре до тях, вдигат олелия до Бога, но не ги търси за друг сънародник. Затова и ганювското племе ще е винаги бедно и мизерно, щото от селяни трудно става гражданско общество.Затова и в провинцията непрекъснато подканят тези, на "жълтите павета% да протестират, щото те са с особен статит, на кибиците и мрънкачите.

В началото ще им е трудно да го поемат - надарен съм - голям ми е като на 3 годишно циганче крака със сцепена пета ...

Чакам ги с нетърпение да им остържа розовите дупенца с голямото бутало без сегменти ...

Мястото на тези бандити е в затвора. Такива не трябва да живеят сред нормалните хора.

Да им дават им по едни ръкавици и да ги пускат срещу регионалния шампион по бокс

Двама срещу един не е геройство. То изобщо това което се върши не е геройство но да биеш и то жестоко един а ти не си сам е направо избиване на комплекси и сега някой трябва да им даде да разберат как се бие паднал беззащитен човек. Направо си го казвам че ако моето дете е битото ще ги причакам и ще играе гегата по кухите им кратуни. А нека пак се опитат да посягат на когото и да било. То явно полиция, съд и прочие нямаме. Саморазправа срещу такива макар и да звучи първобитно. То всичко май у нас е такова.

В панделата , да им отнемат девствеността по няколко пъти на ден...

Ако бяха пребили момиче, истанбулските дебили щяха да злорадстват, че новината се отнася до конвенцията и нямаше да им мигне окото. Сега поне на чисто можем да отбележим, че става дума за брутална недопустима агресия.

бунтът на селско-гражданското население по време на демократичната бг ликвидация ...

ответен по тежък кютек може да размърда граховите им зърна да осъзнаят какво са направили...като го изпитат на собствен гръб. Абе едно време не са си хабили ресурсите за боклуците а са ги дарявали с бой с тояги . Много правилен подход..След едно сурвакане трудно някой ще прави глупости за да рискува второ. И е безпалтно за обществото,а не като сега 1000 лв на месец.

Задържали, е и?! Утре ще гипуснат и ще бъдат героите на училището! "Демокрацията" роди безочливо и идиотизирано поколение! И да снимаш, докато двама пребиват трети...........

че прокуратурата се е самосезирала!!!

трябва да бъде издирено и направен скенер на главата, сто на сто има поражения. Гамените в ТВУ, не могат да учат в нормално училище, защото представляват заплаха за здравето на децата, тъй като могат да решат че капата на някое дете ги дразни. ВЪН от нормалните училища на подобни боклуци. ИМУЩЕСТВЕНА САНКЦИЯ на родителите и да поемат разноските за здравното лечение на битото дете, защото здравното система не за покриване на пострадали от нечии комплекси и агресия. Всеки, който с поведението си увреди здравето на друг, трябва да поеме неговото лечение!!!

JMM®

ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!! АБСОЛЮТНО ВИ ПОДКРЕПЯМ !!!

защо родителите на пострадалото момче не са потърсили помощ?дали е в болница и дали е добре,дали родителите му не са в чужбина а то е растнало с баба си?не спирам да се питам...потресена съм

дано поне веднъж съдът и съответните органи се свършат работата както трябва, та тези изверги да разберат кон боб яде ли в кауша, където винаги ще се намерят по-бабаите от тях, но едва ли, щом след 24 часа ще ги пуснат, че "много им се учи4

Бай Ставри ги чака с нетърпение. Обича младо агнешко.

Тази реплика е на великия артист Тодор Колев от "Опасен чар "!Бог да го прости !Вече го няма !Сетих се,че е от този филм.

"Строг но справедлив"

Една наша приятелка от Лом има същия проблем с внука си-не го възпита правилно до 7 години и той й се качи на главата !Тя е виновна !Никой друг!

Герои! Да риташ паднал човек в главата...Не ми се мисли какво им е на родителите на детето.

Аз да попитам кога ще им пратите психолозите да ги обгрижват като изключително важни членове на обществото.

Спокойно! В Бойколандия нищо няма да им се случи. Гледат малките мизерници, че мутра става Премиер и мечтаят да станат мутри - тъпи, нагли и жестоки.

Да се съобщят майките и бащите на хулиганите! Веднага в строг тъмничен затвор за по 2 години. Така ще се оправи нацията. Всичко друго е ала бала.

"Двама от младежите вчера са били задържани от полицията за срок до 24 часа. " Вече са ги пуснали. Срокът е изтекъл.

Разстрел на боклуците!!!

Не.по-добре съответна обработка и за цял живот да останат инвалиди.Така ще се мъчат повече.

Да не дава Господ, да се случи на мое дете, че после ще ги излежа като нищо.

Глупости... с нашата милозлива правосъдна система, най-вероятно ще изпиташ строгостта на ужасните наказания като 'подписка', 'домашен арест за 2 месеца', условна присъда с намалено наказание от 1 месец или нещо такова.... Ако пък ги сгазиш на пешеходна пътека, вероятно може да се разминеш с глоба и задържане за 72 часа....

Само истински изрод може да бие така човек. Много жестока присъда трябва, която да бъде огласена. Никаква милост, защото това отсега не е човек. Трябва да имат страх, защото много станаха идиотите. Ако няма истинско наказание (поне 10 години затвор), ще продължават да се множат.

бЛАГОДАРЯ НА ДИР.БГ ,ЧЕ НЕ САМО ПОКАЗВА, НО И ПОДПОМАГА ПРОЦЕСИТЕ ЗА РАЗКРИВАНЕ И НАКАЗВАНЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ

Искам снимка на героите, заедно с отговорните им мама и тате. Искам да знам: кого да не наема на работа, кого да не допусна до дъщеря си, на кого да не помогна, дори да умира, чии бизнес и услуги да избягвам!

Героизираните мутри на 90 те имат своите достойни последователи .Ако ги попитат за Ботев и Левски най вероятно ще кажат ,че с футболисти.Сега трябва да получат такъв урок ,какъвто и соц.училището Макаренко не са преподавали.