Задържаха един от побойниците на 18-годишен ученик

28-годишен шофьор е един от нападателите, пребили жестоко 18-годишния ученик Стойко Стойчев в Пазарджик. Мъжът е арестуван, съобщи директорът на полицията в града комисар Стоян Стоянов, цитиран от bTV.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха един от побойниците на 18-годишен ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, бе, журналистите, защо не публикувате снимката на побойника, а снимката на битото моче я публикувахте веднага?!

Такива мишоци,дето петима срещу един го дават ербап,требе да се хванат и помелят от бой,никви условни и пробации!За подобни лумпени единствено грубата физическа сила има възпиращ ефект,да изпитат това,което те самите са причинили на момчето.

какво не ви е ясно за охраната най-вероятно този дето е стоял на вратата е сложил крак и тези не са могли да излезат навън. Какво ви е толкова чудно???? И какво ви е чудно че некви са се гонили и били по нощите??? Това се случва всекидневно в студентски град.... не виждам нищо сензационно или извънредно просто един от стотиците случаи на гаменска постъпка. И като добавим журналистическата некадърност и незаинтересованост към начина на поднасяне на новините и ето ти цяло стадо чудещи се коментатори.

това е ежедневно само в БГ. Иди и виж така ли е в Оксфорд или Кембридж. Или те не са студентски градове според теб?

..."След това пострадалото момче и неговите приятели писали обяснения в районното управление. ". Това е хубава държава и супер полиция!!! След 24 или 72 часа престъпниците на свобода ... и естествено... до следващите обяснения... на следващия пребит...

Шофьор, който нямал спортни наклонности. А какви наклонности е имал? Бойни? Или организаторски? Да пишат местните, които го познават.

И аз се чудя каква е тази охрана....! А на полицаите .....този път "браво".

Нещо много са занижени критериите! "БРАВО" ще им кажа,когато започнат да арестуват всичките от "глутницата" и то навреме,все пак са им контингент.Омръзна ми да чета,че няколко пребиват,убиват,а се задържа само един и т.н.

Каква е тая охрана бе, ми те стават съучастници по този начин с бездействието си! ПРОСТАЦИ!!

"Според събраните доказателства става въпрос за нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство" - дали ще мисли така тоя ако му разбият кратуната такива бабаити на него -дали ще му е лека телесната повреда. Е заради такива боклуци има лайнари позволяващи си безнаказано да бабаитстват по улиците и заведенията. Нека да отнесат по една солена глоба( ама солена а НЕ 200 лв.) и няколко денонощия арест и да ги питам утре ще вилнеят ли.Смотана държава и смотани обвинители и съдебна система .....

Много ми е смешно с тези охрани. Каква охрана си ти, след като един от няколкото кавали препречил вратата за да не спасят момчето? Мижитурки. А селските бекове не могат сами да се справят - те винаги ходят по много щото обикновено сами ги бият по много.

Тъпи селяндури. Оня го бил предизвикал, затова му чупят главата! Простаци, нещастници и страхливци, могат 5-ма срещу 1, ама насаме сигурно са по-ниски от тревата. Да ходят да пасат кравите, за повече нямат капацитет, нещастни селяндури!

Слушай Наблюдателю, видяхме селянина дето носеше хляб на пострадалите. Браво на него. А видяхме и такива граждани сигурно като тебе, колко струват .Вие сте боклука ,а не селяните ,ясно ли ти е.

Какво значи: "...единият от тях стоял пред вратата на заведението, за да не може охраната да се намеси"? Що за охрана е това? И ког аще се въведат сериозни наказания за посегателство срещу личността? Нали искаме да сме като на запад.Вижте как е там дори за шамар.Само тежки наказания ще имат ефект за отучване от тези варварски навици свързани с побои.Тези пробации и условни не действат превантивно, а само поощряват такива действия.

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!!!!!!!!!!!!

А кога ще бъдат задържани останалите 4 човека. Или те са по-специални и за тях полицията нехае

Затвор и обезщетение,възможно най голямо за бияча и компанията му.