61-годишен мъж преби жена си до смърт

61-годишен мъж от Хасково е задържан, след като е пребил до смърт жената, с която живеел на семейни начала, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"61-годишният мъж, който е познат на органите на реда" И докога така? Колко още "познати" на полицията ще убиват, ще крадат, ще изнасилват, отново и отново и отново и отново?

Роми ще да са!

А, ние какви избирателни права имахме - мъжете и жените, през 1971 г., за кого можехме да гласуваме и за какво ?

Веднага! България не е ратифицирала Истанбулската конвенция. Нямате основание да го задържате... Почакайте поне да я ратифицираме, че то иначе, насилието не се признава за престъпление... Интересно, какво щеше да се случи, ако тя го беше трупясала (прецедент -Анита Мейзер), а конвенцията беше ратифицирана?

Имало е за какво !

Така се случва като не сме подписали Истанбулската конвенция :)

SED

Благодаря ти! Чудех се кой ли дебил ще е написал точно това в коментарите? Имаме много добър Наказателен кодекс. Не ни трябва никаква конвенция, а само спазването на законите, които вече имаме. Виж, това е друга тема...

САТО, ГАТО, Африканския съюз и Г-8 да наложат санкции на България, докато в тоя див нецивилизован балкански ъгъл на географията не бъде законадателно забранено всяка форма на съжителство между мъже и жени. Това докато чрез междуноредн мониторинг не се докаже, че дивите балканци са се цивилизовали и вече няма да шляпат жените си по седалището, а жените не престанат да гледат бебета и след седмица от раждането дават децата на ясли организирани от НПО-та, с бюджет от държавата. А да, за да има деца, държавата да финансира инвтиртото, и като луксозен вариант "домове за срещи", естествено под обществен, медиен и граждански надзор.

Не схващат особеното ти чувство за хумор.

ей така е най-правилно да наричаме ЕС! С какво ни занимават от Брюксел? А защо не кажат какви са разходите по издръжката на администрацията на ЕС? Да, разходите които ни ги смъкват от гърба? Един път храним гнусните ни политици, втори път храним гнусните политици в Брюксел и трети и четвърти цялата администрация! Между другото който е любопитен да потърси декретите които е подписвал Ленин особено за жените и ще разберете що за болшивизъм в момента управлява!!

Прокопи от "Наглите", същия дето режеше пръсти и уши на отвлечените от бандата хора се ожени докато беше подсъдим... Чакайте после законите да ви пазят от собствената глупост.

Може да си е намерил мазохистка, която с трепет го чака да си изтърпи присъдата и да заживеят заедно. Кво, дай ся мазохистките да ги избием, така ли?

Известно е, че аскерът на Истанбул в по-голямата част на днешна България беше прогонен преди 140 от московците и техните съюзници. Материалът обаче ни информира за поредния случай, показващ за съжаление, че наследството на Истанбул си личи по манталитета на немалко днешни български граждани.

Бившият вицепрезидент и министър на правосъдието Маргарита Попова подчерта в нитревю за БНТ, че Конвенциятта ще доведе до съществени изменения на българското законодателство, което в крайна сметка ще предизвика и промяна в Конституцията. Да видим какво ни казва тази конвенция? Трябва ясно да се каже, че тя защитава жените от насилие, защитава жертвите от домашно насилие, но в обхвата на тази Конвенция влизат хора, които се разделят на мъж и жена по биологичен признак, наред с хората с психополови особености и с различни особености на пола, което е нещо различно от биологичния пол. А за това в нашето общество дебат не се е сътоял, заяви Маргарита Попова. Тя подчерта, че Истанбулската конвенция фактически защитава правата на всички с психополови особености, което се крие от нашето общество. "Ще бъде голям грях да натиснем копчето за Истанбулската конвенция, и след това да започнем да се караме какво точно сме подписали", това заяви в студиото на БНТ вицепрезидентът (2012- 2017) Маргарита Попова.

Закон за закрила на детето Още няколко подобни! А тия които казват че конвенцията е много широка и не е конкретна и няма нищо страшно в нея са ония хитреци които искат да я въведат! В добвака тая конвенция е за държавите които нямат подобни закони като нашите!

грозната истина за всички мъжки индивиди

време ревеше срещу "обобщаването" и липсата на индивидуален подход към всеки индивид. Сега е ревнала, че всички мъже са изнасилвачи, побойници и пияници, всички жени са бити, скубани, и изнасилвани, а горките неопределени са преследвани.

Прокопи от "Наглите", същия дето режеше пръсти и уши на отвлечените от бандата хора, се ожени докато беше подсъдим... Какъв блестящ пример за болшинството женски индивидКи на територията. Да се оженим за богат престъпник дето реже парчета от хора без да се замисли. Чакайте после законите да ви пазят от собствената глупост.

Тъжно е, че имате такъв горчив опит с мъжете. Сменете социалната среда!

Тук пишещите съвсем го обърнаха на сеир. Ама защото този форум е нонимен, та за това всякаква сган си излива комплексите. Иначе защо някой не поства в ФБ? Две причини, той е толкова дърт, че познава само Дира или няма очи да си пише повърните до името си. Приемете го селяндури, с БСП е свършено, точно защото най-долнопробната част от населението сте тяхната агитка!

Те така говореха и СЕДЕСАРИТЕ, ама стана точно обратното! Повечето които пишат тук са платени. А тия които не са платени ги трият или рядко пишат и в повечето случаи доста смислено. Модерно мислене не означава да бъдеш ненормалник! А явно за такива като теб да си ненормалник означава да си модерен!

[сарказъм]Ето, видяхте ли, ако бяхме ратифицирали оня ден Истанбулската конвенция, нямаше да убие жена си от бой, щеше да я обича и уважава като равна.[/сарказъм]

Преди около месец в Швейцария са приели Истанбулската конвенция и ще влезе в сила Април 2018. А българите се чудим защо сме толкова зле и мечтаем да сме като Швейцария. Вижте и топ коментара под статия. Виним ЕС за това, че българските мъже си пребиват до смърт жените. А същите тези мъже са против Европейските норми и закони. Трагедия. Нашият народ е пълна трагедия и затова няма да сме Швейцария, заради този трагчен народ, който населява тази иначе прекрасна територия.

Не ни давай за пример страна (Швейцария), която е приела жените да имат пълни избирателни права едва през 1971 г.

Защо да не дава за пример Швейцария?? Или ние си даваме за пример когато каквото си отърва?? Иначе да плюем по управляващите, че законите, пътищата, икономиката не е като Германия или Швейцария можем! Айде бе!

Швейцария не член нито на ЕС, нито на НАТО. Следователно там педерастките евроатлантически ценности не важат. Обаче ако влязат в ЕС или НАТО, моментално ще станат педерасти. Ето сега например хомосексуалните британци на следващия ден след референдума за Брекзит, са се събудили вече хетеросексуални. Всички до един. Честна съветска, така е!

Понеже споменаваш Швейцария: В Швейцария военната служба за мъже е задължителна. Това не е ли (според Конвенцията) типичен пример за полова дискриминация. Напомням, че там пише, че конвенцията се отнася най-вече за жени, но не изключва и мъже. Наложения стереотип в обществото че само мъжът брани Родината си при война също би трябвало да подлежи на ревизия, още повече, че поне 3-4 държави в Европа, подписали Конвенцията, обсъждат връщането на наборната военна служба. Че и ние.

А мъжете да започнат да раждат.

драгидрага прочетете Конституцията, още в първите членове е написано нещо интересно в члин 6 от Конституциата на Република България! Та какво точно не ни дава Конституцията ни и другите ни закони, например за детето? Давта ни всичко въпроса е че управляващите не искат да се спазват и прилагат! Защо ние тая конвенция при положение че ние имаме достатъчно закони и наредни за защита на жените и децата? Отговора е прост защото в тази конвенция има нещо което не е наред, нещо което здравия разум не го допуска!

Тя не е нищо повече от договор с доста общи и пожелателни приказки в него. Конвенция означава мисля "споразумение", тоест ако я ратифицираме ще трябва да променим законите си, в най-приемливия смисъл оплакалите се от насилие в къщи да бъдат настанявани в домове под закрила на държавата, съответна издръжка, образователните програми да се променят и да се учат децата да не бият близките си и дъръ-бъръ. Това в най-добрия случай. Не виждам що да не го направим и без да ратифицираме конвенцията в този и вид с другите неща за социален пол и прочие примерно. Ако обаче я ратифицираме се отваря широооко поле за действие на т.нар.- "неправителствени" организации да съдят държавата за щяло и нещяло щото сме подписали конвенцията, а видите ли не били достатъчно средствата или учебните програми, понеже някой не бил настен в петзвезден хотел, и в трябвало да се върне в къщи дето го набили или младеж е насинил окото на гаджето си въпреки, че са го учили, че не бива да я бие дори да му е сложила няколко пъти рога. За социалния пол и "признаването" му изобщо не говоря, там делата обаче ще са като лавина. Най-пресния пример - оня адвокат от Люксембург дето съветва Румъния да признае гей брак сключен в САЩ.

ако искаш да предпазиш дъщерите си, възпитавай синовете си. древна китайска поговорка.

До там се стига, като вместо да се запознаят и изпълняват Истанбулската конвеция, седнали на люскат парцуца!

Сега докато не принудят да се подпише тази конвенция сигурно трябва да се очаква всеки ден да ни проглушат ушите, че някой е пребил жена си или детето си. Евтини селски номера за налагане на обществото всякакви документи.

Така е! Всеки що-годе мислещ веднага ще схване каква е целта на такива новини.

Парата си заслужава борбата, моралът - за димна завеса.

Първо подпишете конвенцията и признайте джендърите после ще последва закон че не може да откажеш на джендър защото това е насилие и те така.На който не му отърва да ходи в Северна Корея.

Да признаем половете, казваш? Гениална мисъл! Гледай сега, този термин Джендър сигурно плаши популацията в тайгата и е подходящ за промиване на необразовани руски мозъци по деревните с клозети на двора. Само че мнозинството българи, особено по-младите, поназнайват английски, а единствения превод на английската дума gender, е пол. Пол, не сексуална ориентация. За нея си има други определения.

тъй, тъй. само дето половете които се включиха в понятието 'джендър' нещо са нароиха напоследък и не са вече мъжки/женски.

stan_posta@

Ами да си я приемат конвенцията "поназнайващите английски" и да си я изпълняват, индивидуално. Как да я изпълняват тези, които си знаят само родния, българския език ? Да подпишат без да е ясно как се превежда ? Урбулешката ?

Няма ли затвори за тези изроди??? Нинова, ако я пошамаросат, на друго мнение ще е!!

Когато се четат коментарите на руските тролове. Мъжагата се е напил, привидяло му се е, че жената е Джендър и за да си защити задника от посегателство на гнусния третополов, я е пребил. Так надо, так держать! Какви са тия лиготии срещу домашното насилие над жени? Я да вземем пример от братска, славянска и православна Русия, където, когато пребиеш жена си, подлежиш само на глоба! Бий жената по главата, бий, бий, бий!

Не разбирам защо щом някой напише нещо разумно, друг веднага го обявява за руски трол. Толкова ли са умни тези хора? Искам и аз да стана руски трол!

... и като има конвенция пияндето а-а да замахне и се сеща за конвенцията и ръката му увисва във въздуха - така ли ??? Битовите скандали в ромските квартали няма да се оправят с конвенция - това е!!!

- Джон, сега могат ли да те осъдят за бой на жена? - Да, сър. - Тогава защо ни е конвенцията? - Едни хора вземат парички от ПР речи и програми, сър.

Когато прочета подобни "новини", си мисля, че у БГ се нуждаем от поне 28 конвенции - "Търновско - истанбулска", "Хасковско - истанбулска", "Ломско-истанбулска" и т.н. ... - това, за да успокоим любителите на конвенции, които са убедени, че с подписването на такъв документ насилието ще свърши! А като начало, може да се почне и с просто упражняване на наказанието по закон!

и какво е наказанието по закон?

Няма разлика по закон между насилието срещу другиго - дали ти е познат, роднина или непознат, няма значение. Да ударш шамар на жена си е все едно да удариш шамар на непозната жена на улицата. Там вече зависи от това, какво е насилието, какви са последиците и ... разбира се от парите, политическите връзки и адвокатитена извършителя.

Ти ми кажи - какво ли е наказанието по закон когато един/една убие един/една или го/я пребие "до смърт"?

Така е! И можеш да си сигурна, че след като се ратифицира Истанбулската конвенция ще станат практика предбрачните договори. Само че няма да делят имущество, а задължения. Примерно: 1. Тя готви, той мие; 2. Тя кърми детето, той го къпе. 3. Имат право на по 4 часа телевизия дневно. 4. Той може да пие, тя може да мрънка 5. И двамата имат право да "кръшкат" по един път на 3 месеца, но без да забременяват.

стана като вица за подялбата при развод гардероб мардероб телевизор миливизор накрая всичко на жената конвенция трябва

бургазката стига други няма нужда

Правилно те бият!;)

Ако не беше Конвенцията, Нинова нямаше да забележи Националното й законодателство. И то защото е притисната да отговори защо не подкрепя защитата на жените. Какво е това безобразие?!

Каква защита, какви жени, какви други полове, какви 5 лева? Аман от пудрене на мозъци и крадене на пари! Конвенцията е из----ца!

Какви други полове? Не виждаш ли, че за жените е по-безопасно да стоят далеч от мъжете или искаш 5 лева?

БИЙ ЖЕНИТЕ ДА ТЕ УВАЖАВАТ.

Курнелия е виновна,ако беше подписала за конвенцията сега тоя щеше да знае ,че не трябва бие жена си !

триполовите сега ще вреснат за конвенцията, щото те само чакат повод

Че то нали за това е публикувана тази информация за пиянски побой. Така е любоФта не признава възрас - 61 годише с 38 годишна... А иначе - ами ако пияната жена е паднала и си е ударила главата в нещо след или по време на боя? Представяте ли си каква сила трябва да има този 61-годишен тъпанар, за да може да счупи черепа на зрал човек с удар?! Ако ставаше толкова лесно, и един жив боксьор нямаше да има.

Жена ви е наръгана 12 пъти с нож! А аз какво да правя? Подхлъзна се на плочките и падна върху ножа. И така 12 пъти поред, аз какво съм виновен?

Защо е задържан? Нали сега тепърва ще приемаме някаква конвенция, осъждаща насилието срещу жени? Понеже така го описват, сякаш в момента това не е наказуемо у нас.

Задържан защото я е убил, иначе само бой - може! Нали е така написано сега в НК - ако набиеш, който и да е, където и да е те арестуват и те съдаят, само ако набиеш жена си - НЕ! Нали така?! Сега като има конвенция и ще е забранено и хората ще спрат да си бият жените! Това е успешен модел!! Така например наркотиците са забранени и ето - хората не взимат наркотици!

Luna0102

38 годишна алкохоличка се събрала с 61 годишен алкохолик (може да е бил съученик на баща и), сбили се и оцелял по-силният. Къде е новината?!

Въпросът е какво се опитват да давят хората в алкохола? Когато човек има работа, която му носи удовлетворение и доходи, едва ли ще си съсипва здравето и живота по такъв жалък начин.

Имах колега, който е алкохолик. Почти на моята възраст, умен човек, висше образование. Когато е трезвен работи, много. Но пустото му пиене много пречи. Семейството му е ок, приятелка си имаше също (вече не - напусна го заради пиенето), заплатата 1000+ лв за малък град също не е зле. Казва, че пие защото му е хубаво като пие. Това е. Сам се прецаква.

близко до тезисите на така наречения "научен комунизъм". Въпросът е защо тогава Ленин и учението му бяха оплюти и ни проглушиха ушите със "пазарната икономика", "свободата и независимост на индивида", че и почти тоталното отричане на държавата, която да се заменяла с "гражданско общество"? Аааа зацепих, либерастите всъшност не са комунисти и отричат държавата и нейната роля, щото са не са ленинисти, а анархисти и искат анархо-комунистическа световна република по теориите на татко Махно.

Luna0102

Алкохолиците не са само бедните, ако си по-богат и си пияндурник, тогава ще се напиеш със скъп алкохол, а сигурно ще има и някоя магистралка. Бедните пияндурници се напиват с каквото намерят, по селата със собствено производство. Пиянството не допира до доходи, а според доходите дали ще се напиеш с евтин или скъп алкохол.

Джордж Оруел Всичко се случва в съзнанието. А онова, което става в съзнанието на всички, се случва и в реалността. Освен политическите си предсказания, Оруел е прозрял и появявата на видеонаблюдението. Помните ли заплашителното Големият Брат те следи? И до днес ни побиват тръпки. А днес в повечето държави в света се провежда тотално наблюдение на гражданите именно по начина, описан от Оруел. Какво да кажем за новговора, на който разговарят героите от романа 1984? Той много напомня наситения с английски думи жаргон на днешните младежи: джендър, хомофоб, ром, толерантност, трансджендър, политическа коректност и т.н. Оруел предвидил и управляването на общественото мнение и поведение с помощта на средствата за масова информация, които манипулират историята в нечия полза.

Напълно сте прав. Оруел в забележителния си роман "1984" описва по перфектен начин тоталитарното общество. Удивително е, че някои имахме "късмета" да живеем (и да сравняваме!) две тоталитарни общества - социализъм и (псевдо)демокрация с либерал-фашистки черти. Убедено мога да твърдя, че днешният тоталитаризъм и това, което се подготвя за най-близко бъдеще на ЕС е далеч по-страшно. На този фон соц-а си бе направо безобиден.

Мери не отеснявай толкова кройката на Оруел до описване тоталитарното общество в книга :))) на фона на днешните времена тоталитаризма бледнее - работата отива на човешка природа като цяло ама ми е беден езика и мисълта на фона на тая прекрасна книга та да си предам набързо тълкуванията във форум със 2 или 3 изречения ....аа Мери само за пример :) впечатли ме фразата - "В историята са познати 3 типа класи/групи хора - висши средни и низши по време на револции нещата са се променяли но неизменно са се връщали пак във същато състояние като махало " предавам гьотеря и мисля че в тая книга е валидна за мноого общества та дори за бъдещи :)

Налага се изводът, че хаосът, в който сме потопени и срещу който политиците опитват да ни убедят, че се борят, фактически е програмиран и се реализира по сценарий, създаден...някъде. Питам се защо ние все се оказваме от лошата страна, макар, че уж се стремим да се вместим сред най-добрите?

...ми щот искаме да се наместим :))) не да градим - то си е просветление, муза и мисия свише да си изграждач на нещо стойностно де ама толко ни е дадено явно :)))

Трябва да се приеме конвенцията иначе симитлийският кмет може да пребие джендъра Боко.

ко да му мислим - трепим и фъргаме

значи и ще го съдят? И ако е виновен и ще го затворят? Че как така като не сме ратифицирали Истанбулската конвенция? Нали без нея никва защита няма срещу домашното насилие?

Според действащото законодателство семейното насилие не е криминализирано. Чл. 4 от ЗДН дава право да се потърси съдебна защита, а не я урежда. Инициативата за сезиране на съда е в жертвата.

Хайде стига си го повтарял, разбрахме. И сме наясно, че винаги може да се внесат промени в българското НАЦИОНАЛНО законодателство, без да се подписват съмнителни конвенции.

като пред "насилие" няма, определение семейно, домашно, улично? Всяко насилие, всеки побой независимо над кого е в България е НАКАЗУЕМ.

В този случай изобщо не говорим за "семейно" насилие, защото няма семейство. Това си е чист криминален случай. В конвенцията се цели за "семейно насилие" да се приеме и всичко това, което през вековете се е утвърдило като задължение на жената - да гледа децата, да готви, чисти и мие. Ако жената не приема тези "стереотипи" и "очаквания" говорим за домашно насилие. Ако един шеф вземе на работа мъж, а не жена, очаквайки, че жената ще отсъства по-често от работа е полова дискриминация. Ако кажеш на жена че е грозна е сексуален тормоз. Ако й кажеш, че е хубава - също!

А сега всички, дето каканижеха глупости за "3тия пол" на Истамбулската конвенция да си ги заврът, там дето слънце не грее!!! Тоя изрод, както много други ориенталци бг мъже, редовно е налагал жената!!! И понеже наште закони са такива, че трябва да те пребият или убият за да има шанс да се стигне до съд, бг мъжкАрете млатят, без да се притесняват! Конвенцията трябва да се ратифицира час по-скоро и да се изменят законите спрямо нея! Който посяга трябва да бъде затворен овреме, преди да е станало късно!

"Който посяга трябва да бъде затворен овреме, преди да е станало късно!" - много си прав. Това е работа на полицията и съда. Уредено е с НАЦИОНАЛНОТО законодателство. Така че не пробутвай тук фалшивката, наречена Истанб. конвенция.

Ама нали много добре знаеш, че не е баш така? Полицаите обикновенно са с вързани ръце - всичко се обръща на "семейна разпра" за която няма последствия! Следват предупреждения, бумащина, жертвата бива пребивана междувременно няколко пъти, с цел да и се изпари меракът да се оплаква! И те така - докато някоя не бъде осакатена или пребита!

Айдеее рекламата почна. не ми става ясно, как конвецията за въвеждане на третополовите ще помогне и какъв смисъл има. Също не разбирам, как от отделно събитие може да се вземат генерални решения. И също не разбирам, къде в случая е законът да защитава и мъжа. До колкото разбираме, двамата са се биели редовно един друг. Излиза, че мъжът няма правна защита. Не е известно дали е действал в състояние на неизбежна самоотбрана. Има не малко случаи, в които мъже са получавали сериозни телесни наранявания от жени при битови скандали, включително и убити. Примери има. И тогава какво правим с тая конвенция? Защо ни лъжеш и се опитваш да манипулираш. Имаме си закони. Трябва да се прилагат. Конвенция за въвеждане на третополови, не върши никаква работа при домашно насилие. Стига сте лъгали.

Кога ще си набиеш в бетонната глава, че конвенцията не въвежда никакви "третополови" нито ни задължавава да приемаме еднополовите бракове? Колко пъти да ви го кажат? Айде цитирай къде пише такова нещо - или повтаряте като малоумни папагали какво во говори КУрнелия!!! Събитието не е отделно - много добре го знаете - всяка 4та жена, по официална статистика, е тормозена, бита и изнасилвана от мъжа си! В БГ държим първенство в ЕС по въпроса! Сътношението на тормозени мъже от жени е 1/1000 спрямо обратното! И разбир асе, че на това също трябва да се обърне еднакво внимание.

И като се ратифицира конвенцията какво? И в момента въпросните деяния са наказуеми по наказателния кодекс, ама файда йок. България като ратифицира Отавската конвенция, гръмна ли завода в Горни лом. Гръмна. Така че и 50 конвенции да ратифицират, докато не се тури държавата в ред, файда никаква.

Ха,ха,ха нещо тази селска история да не е фейк,за да можете платените торолове да пишете тези бози,които си пуснал?! Защо законите са ни такива? Да се опарвят законите ,и изрода да ходи в затова. Но явно жена му го е пазела,и не е подала иск серщу него.

Енополко...чети добре След пиянски запой са се сбили двама пияници и е победил по-малко пияният. За жалост след поредна алкохолна изцепка има поредна жертва.

Значи да забраним алкохола? Трябва някаква гадост да въведем.

Не съм запознат със съдържанието на Истамбулската конвенция, но не смятам, че простото й подписване ще допринесе с нещо за предотвратяване на такива случаи. При нас изпълнението на законите (които и сега ги имаме) за защита от домашно насилие не е ефективно. Спомнете си случая с разстреляната в центъра на София, посред бял ден жена, въпреки ограничителните заповеди, издадени срещу съпруга й, както и много други случаи, породени от болезнена ревност или друго. Не подпис под някаква спорна конвенция ни е необходим, а навременно и ефективно прилагане на законовите мерки от компетентните органи, преди да е станало късно, както в случая.

Много са ми забавни тези които постоянно претендират, че като приемем закон който дублира вече съществуващ и нещата ще се оправят. За справка закона за движение по пътищата, непрекъснато се ремонтира и реформира, а никой не се усеща, че ако някой отказва да влезне в законовата рамка, какъвто и закон да му разпишеш, това нищо няма да промени.

Не ги разбираш нещата, мой човек. И закона не познаваш.

А ти, сульо, от какво разбираш?

в сащ е пълно с такива истории ,които се смятат за нещо съвсем банално и следствие на алкохол и дрога .всъщност това е истинския плод на фашисткия и див капитализъм,чиято цел е да превърне човека в робот -джендър.

Това с какво променя защитата на живота на българската жена?

Бе тия каква двойка са? А и също след запой са се сбили! хахах ми това са пиандури там се бият здравата, жените бият мъже, мъжете бият мъже и жени ! Сега ще започнат да ни се вадят подобин истории и да ни се казва, ако я имаше стамбулската конвенция нямаше хахаха айде бе! Какво ще направи конвенцията щевържи за постоянно ръцете на мъжа ли хехехех...................

А да не говорим за русия

Сега, ако бяхме подписали анадолските конвенции, това нямаше да се случи.

просто нямаше да се чуе и разгласява !

Истанбулската конвенция е подписана още през 2011. Сега следва ратификация. Имат право тези, които ви упрекват по-горе.

Първо провери и тогава коментирай.

Фейк нюз, Станишев иска да прокара конвенцията за господството на жените като трети пол, та от една морга нарочиха един мъжки труп за пребита жена.

Питайте др. Ниова, убиецът не е ли от третия пол ? Нормалните мъже не само не са убийци, ТЕ не бият жените си?

тая държава пълна с пияници...

тази новина пристига в един подозрително добре избран момент . не се съмнявам,че гробарските джендъри имат и други подобни в чувала си и ще ни заливат всеки ден с тях ,докато се опитваме да дебатираме в скапанато от тях общество . но няма конвенция,която да забрани на двама отчаяни да посегнат на алкохола и наркотиците ,впоследствие и към ножа ! това ,при условие,че новината съдържа достатъчно истина !

Ама много лесно Ви се отвлича вниманието, да му се невиди! Ей къде е новината за Станишев, а Вие си губите времето в новина за някаква си битова драма.

освен това е стара новина

Преди убийството са казали на жената: "Айде сега, душко, мъжът ти да те убие, щот' спешно ни трябва новина за домашно насилие в България, а то такова няма и никога не е имало по наш'те географски ширини..." И жената е казала: "Добре, правим го!"

В ХАСКОВО МЪЖЕТЕ СИ БИЯТ ЖЕНИТЕ, ИНАЧЕ НЯМА ДА СА МЪЖЕ-ТУРЦИ

Ами човекот има това право!

Всичките страдания на жената и оттам на мъжа идват от нередовно еване. Онождайте си жените редовно и в къщи ще цари мир и спокойствие - личен опит.

Навремето ни излъгаха, че като влезем в ЕС ще настъпи светлото бъдеще без корупция, ще живеем като германци и австрийци. Знаем, какво се случи. Сега се опитват отново да ни измамят, че като приемем Конвенцията, няма вече да има насилие над жени и деца и всичко ще цъфне и завърже в България. Едно трябва да запомним: че и преди и сега ни лъжат едни и същи хора, чиято цел далеч не е добруването на България, а нейното тотално унищожаване.

започнете да работите като германци и австрийци,баси наглите сте,не стига,че ви плащат без да работите ,ами тръгнали с германците да се мерят,нямате граници в самозабравянето и наглостта си

Ние работим повече от австрийците и германците.

Стига с тези опорни точки. В комунизма хората бяха още по-опрростачени, сега поне имат информация, пътуват и волю-неволю се цивилизоват. В комунизма имаше ГОЛЯМА битова престъпност, но се прикриваше в угода на Партията ти Майка. Тогава не можеше да си търсиш правата, трябваше да мълчиш и страдаш, иначе без теб! Много добре го знаеш това! Ама промития мозък затова е промит - да сипе опорни точки!

Явно ти липсват опорните точки в паметта.

Сега Европа ли ти е виновна?? И само да припомня, че Европа внася закони и КОНВЕНЦИИ за борба с изродите, но ти както и шепата издънки в този форум сте ПРОТИВ! Съзнаваш ли къде е проблемът на България??? Съзнаваш ли, че ТИ си ЧАСТ от ПРОБЛЕМА???

Днес мъж пребил жена си, ама вчера син алкохолик закла баща си, онзи ден баща гръмна сина си наркоман, който го тормози от години, преди това намериха бизнесмен в чувал, след като фирми за събирне на дългове го притеснявали денонощно, две момичета пребиха трето в училищния двор, а циганче сцепи главата на учителя си по английски с кол. Истамбулската конвенция е в разрез с нашата конституция, според която пред закона всички сме равни. Аз съм за приемане на всички мерки от конвенцията по отношение на вички граждани, а самата конвенция, еврогейците да си я ...

Преди да коментирате документа е редно да се запознаете с него. Той не дава права, а препоръчва промени в законодателството, повишаващи ефективността на борбата с насилието над жени.

Чел съм я, запознат съм и държа на мнението си (без грешката при писане за която не знам как още никойне ме е изял)

Четете, бре! Четете Истанбулската конвенция. Там ясно е написано, че нямаш право да биеш жената, защото жената има едно право - право в зъзъ!

Заради първобитни същества като теб сме в блатото. Когато си отидете до един, тогава ще се оправим!

Дядото

Сигурна ли си? Щото с жената (първата и последната) имаме 37 години перфектен брак.

Съжалявам за случката, но предвид горещата тема, как тази загуба е по-различно от новината "61-годишна жена беше сгазена на улицата"например? Според мен никак. Ама грантът е важен, ето сега рискувам да се покажа като безчувствен човек, защото лекинко се съмнявам, поради това, че натискът за конвенцията е пословичен. Дано този път е фалшива новина

Долу Истанбулската конвенция! Долу! Искат да ни унищожат! Искат да превърнат истинските мъже, които с право побийват женурята си понякога до смърт, в третополови травестити! В България има закони против насилието над жени и те се спазват безотказно! Освен това българите са най-еманципираните и интелигентни в Европа. Ама по-добре да си истински мъж, който бие жена си до смърт и децата си, отколкото третополово същество! Истанбулската конвенция е прозорецът на Оверон, началото на края на света!

Преди да се прехласвате по ик, да бяхте прочели около 15тте български закона, които ДАЛЕЧ ПРЕДИ ПОЯВАТА НА ИК ЗАЩИТАВАТ ЖЕНИТЕ ОТ НАСИЛИЕ от поне едно ТРИДЕСЕТИНА ГОДИНИ! Ама вие не щете да четете, защото Ви се плаща само за защита на ИК- не и да се образовате като бг. гражданин и да ПОЗНАВАТЕ бг. закони, нали?

Ти си дежурна тук и с право те трият. Мисля, че някой в семейството ти е хомосексуален и ти сне можеш да се примириш с това. По-добре се обърни към професионален психотерапевт, тук само ще се озлобиш още повече. А конвенцията ще я приемат, въпреки бетонирани мозъци като теб. Дано хората да внимавам много в избора на адвикатите си, защото много са допотопните промити мозъци като теб. А алчни среблролюбци.

annybody

Мелихо-Михаело-Една българка-Рая-един - колко ти плащат за поли-полярното разстройство?