Нов жесток побой от крадци над възрастно семейство

Полицията издирва извършителите на побой над възрастно семейство при опит за грабеж в дома им в пловдивското село Голям Чардак.

Обратно в новината

Коментари - Нов жесток побой от крадци над възрастно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голямата маст от престъпленията са узвършвани от индивиди, които преди това са били задържани за подобни престъпления, но пуснати след това по най различни причини. държавата е съучастник в тези случаи, безхаберието и безотговорността на държата са чудовищни.

За мен статията е недовършена!И какво стана след като бяха задържани извършителите!?Има няколко варианта!Бяха пуснати под гаранция,бяха пуснати поради липса на доказателства,бяха пуснати след законовия срок-42/72 часа!Няма ли да има оставки най-накрая,мерки некакви да се вземат!?Бият хората докато спят,убиват.Вие си пишете статии,телевизията-като сводка на МВР и НИЩО,ама едно голямо нищо!

И като са осъждани по колко години са лежали?

Отдавна се доказа, че скъпоплатената полиция, като по полицаи на глава от населението сме в първата десетка на света! Не върши нищо друго освен да пази и охранява оядените управляващи! Няма друг начин освен населението да взима нещата в свои ръце. Жалкото е, че полицията най-вероятно ще пази престъпниците! Но друг изход няма! Ножа вече реже кокъла!!!

Къде си Бъчварова? Още ли не си подала оставка? Какво чакаш? През последните седмица-две;то не бяха убийства,грабежи,побоища и какво ли не още! Госпожата обаче,ни лук яла,ни лук мирисала! Нищо,че всичко това стига за пет оставки! Те това вече е върхът на наглостта! Госпожата обаче смята,че е компетентна и си разбира от работата! А тия изверги,които са се гаврили със старите хора да не се окажат от един етнос дето от Брюксел са ни заръчали да го интегрираме и не дават косъм да падне от главата му! Нищо че не си плаща въпросния етнос нито тока,нито водата!

такива директно конролен в главата и в сарцето

Няма нито полиция,нито власт,който да ни пази от циганите. Да се предприемат крути и незабавни мерки срещу циганския терор

Лицемерни журналисти,какво значи "мъже от ромската махала"? Защо не кажете истината-трима цигани-престъпници,ами мажете и лижете ?! Нямате ли съвест,вие всички власти,от които зависи живота в нещастната ни родина!Къде в Б-я има Рим,та и роми,безобразници?!

Това са ИЛАГНАМ

България е в крайно бедствено положение. Нито полиция има нито съдебна система, нито държава. Кога политиците ни най-сетне ще разберат, че България не е само София и магистралите. Българското село и българският селянин са подложени на унижение и унищожение - грабежи, побои, инзасивания от всякакъв род тъмни субекти. Хората живеят в постоянен страх, защото закрила от нийде не иде. Питам се до кога нашите управници ще си затварят очите и няма да си мърдат и пръста за да се промени нещо в страната? А полицията ни? Чудя се с какви очи излизат на протести, като и това, което вземат в момента е десетократно повече от това, което са си заработели. Ако сте имали вземане даване с нашенската полиция, ще знаете какво имам предвид - резултатност никаква или почти никаква. Няколкото пъти при, които ми се е налагало да се обръщам към нея, всичко е приключвало само с писане и писане, губене на време, ехидни усмивчици и думите, "Много криминлни филми сте гледали г-жо и прекалено дълго сте живели в чужбина." И това ако не е арогантонос.

пак късмет са изкарали пенсиите. Отървали са се само с единия бой. Ще им мине кат на куче. А можеше да е мното по лошо. Ако дядката беше имал пищов, да ги опука мангалите, ся щеше да е запрян в кауша и да му друснат доживот+кръвнина.

Благодарим на ГРОБ за поредните видими резултати

След ,като мутри ни управляват няма да има защита за обикновените хора. Полицията вече се грижи само за спокойствието и имотите на тези управляващи. Унищожителен доклад на ЕК за България: Чудовищна корупция, мафия във властта,който ще бъде обявен публично в края на януари.

Бойко да си стегне избирателите защото вече ни идва в повече.

за какво ходят в Народното събрание , има ли по-голяма наглост без наказание , а за превишена скорост - затвор

На всички ни е ясно, че са хванати, както и че са роми...! Само за статистиката...на кой час са пуснати?!

За тагива изроди само линч се полага или директно разстрел- веднага ще спрат тези издевателства. Сега ще минат под закрилата на БХК или някое НПО за защита на животните.

Мутренски години всеки ден убити, разстреляни, изчезнали, пребити, ограбени...а само преди 10 дни един Плазмодий четеше от едно листче по тиливизора и дигаше чашката за "наздраве"? Но спете спокойно, това са само "опити да се дестабилизира държавата и правителството начело с Него, Носителя на Небесния Мандат"

Мутрите ги е създала ДС за да не може да се прави и съществува нормален бизнес. Вижте кои в парламата не даваха и не дават да се разчистят ДС оборите и не ги подкрепяйте. Мутрите бяха изпълнителите на поръчителите и накрая основно изпълнителите изчезнаха. Поръчителите се снишиха, но явно пак има баница за делене.

Когато някой ти внесе въшки в къщата ти с какво се занимаваш? Да плюеш по медиите че той е с нисък коефициент на интелигентност, или започваш да трепеш въшките? Посоката в която се хаби обществена енергия е сгрешене!

Какво е това правителство, какви са тези политици, които позволяват да се гаврят с нашите баби, дядовци, майки и бащи! ПОЗОР!

Така ще бъде докато т.н." политици" разчитат на циганските гласове.

Крайно време е присъдите да са с натрупване и третата присъда за рецидив да е доживотна!Явно превъзпитавене няма!

Ами то изобщо не буди учудване зверствата над възрастни хора /със сигурност пак цигани/. Много добре знаят че в България правосъдиe няма. И да ги хванат, я условно, я споразумение в най-лошия случай.

В България има кривосъдие - в ущърб на жертвите и в защита на бандитите, особено т.нар. "роми".

Да им отрежат ръцете

Както преди два месеца каза министърката на вътрешните работи, "с битовата престъпност да се занимават застрахователите". Тя не е работа на МВР!

По-скоро пореден. И да не се правим на изненадани. И да си отговорим на въпроса как ни веднъж цигани не са нападнали, били и малтретирали старци мюсюлмани. Въобще този вид престъпност е непозната за селата с мюсюлманско население. А ние потомците на хайдути, славна история и не знам какво си да си отговорим докога ще търпим. И не само циганските изстъпления - престъпността ни тероризира, а властта, която избираме и им плащаме отказват да ни защитават. Адвокатското лоби да се изрине от Парламента - законите им не струват ,престъпността вилнее, държавата едва се крепи. И не чернодрешковци са решението.

Все си мисля, че Белене е прекрасно място, обособено и готово да приеме и интегрира циганьорите. Време е да се възроди, като място за превъзпитание и интеграция на ромската общност. И така, там зад телени огради с ток и денонощно охранявани от тежко въоръжени военни части, скъпите ни съграждани от ромски произход ще се превъзпитат, ще се научат на труд и любов към труда и ще произвеждат блага за нацията ни.

Ролята на циганите в Америка се изпълнява от черните. Доста често четем за разстреляни от полицайте черни престъпници. При най малкото неподчинение хората стрелят на месо и после съда ги оправдава. Защото това е единственият ефективен начин да се прекържи желанието на една престъпна част от обществата да тероризира другата. В България, възрастните хора по селата са оставени на милоста на циганските орди. Това не е криминално, а политическо престъпление. Това е бягство на една политическа каста от отговорноста да защитава живота и имуществото на своите избиратели и народ. При това положение, ние сме обречени на изчезване.

Сигурен съм, че много от пишещите тук мразят американската демокрация, но самите американци са убедени че демокрацията настъпила след изобретението Smith & Wesson"

И защо да я мразят? Защото са прости, или защото са комуняги?

Рекламата на Колт беше: господ създаде хората различни но Клот ги направи равни.

грешка Клот -> Колт

В държаеата има отделен вид престъпност. И тя се нарича циганска.Която партия се справи с този отделен вид престъпност и върне личната свобода на гражданите ще управляеа вечно. За този проблем не се изисква икономическо или политическа конюнктура, а само обединение на нацията и нетрадицонна и изненадваща масова подкрепа на ПП Атака.

то пък Атака като е развила една дейност по темата (която не е никакъв приоритет за спонсорите им) .

Атака предложи връщане на смъртното наказание .това малко ли ти е.Атака ще спре социалните плащания на тези неадерталци за деца повече от три и на такива които раждат като деца.Май Калфин друго прие и ги ласкае башибозука и ще ни унищожи.

И каква е съществената разлика между АТАКА и циганите?

И после ни убеждават , че Ценко Чоков бил луд. Ама в Галиче няма такива работи.

Какво се случи с тримата цигани, задържани за побоя и изтезанията на двамата старци от с. Малко Градище?

пишете, пишете роби...утре пак същото хахаха

Да правилно. От 89 година тук важи поговорката "кучетата лаят кервана си върви".Всеки се е затворил в черупката си и хич не му пука за другите.

знам, че е незаконно, но е добре във всяко село групата на мнозинството да покаже по ясен о много категоричен начин, кои морални ценности се спазват там. нема нужда да се бият нито да се оставят следи като синини. Естествено няма нужда да се тормозят невинни деца и възпитани семейства.

Имаше приказка, че който през живота си не е посадил дърво и т.н. ..... май скоро ще стане, че който не е убил циганин през живота си не е направил нищо за бъдещето на планетата!

КОга най сетне "умният български политически елит" ще си размърдат алчните зад.ици и ще започнат съдебната реформа?????? А тя трябва да е с десетки години престой зад решетките,а ако трябва и с рязане на ръце (но без след това да им се дават социални помощи за нетрудоспособност ).

Тая работа няма да стане с "реформа", а ще трябва да се дойдат управници, които вместо да говорят (като Боко), наистина да мислят и правят нещо за доброто на страната и честните работещи хора.

В центъра на всяко село от северозапада да издигнат бесилки и манго като го хванат не да го мотаят по съдилища,а директно на въжето.

Така е много удобно за некадърните управници. Преписват всичко на демокрацията, ЕС, САЩ, глобалното затопляне и простотията се развива безпрепятствено. Защо го правят ли? Защото са част от нея.

Свободно притежание на оръжие му е майката. Тогава бай мангал ще се замисли с какъв калибър ще го посрещнат за добре дошъл.

Изменение закона за частната собственост. Да се вземе правилото за Неприкостновенност на частната собственост. Влиза в къщата опващ като жартиер и викаш да дойдат и хвърлят в моргата за части.

Искаш да станем правова държава като САЩ ли? Нашите комуняги ще изрояват земята, но няма да допуснат това да се случи.

Ма тя...частната собственост е неприкосновена бе,я иди в сараите на сдухан да видиш какво ще ти се случи и дали ще има задържани ако застрелят нападателите!

Те сега ще ограничат достъпа до оръжия, понеже идеята на Калфин е циганите да изтрепят повече пенсионери и така да се реши основния проблем на пенсионната реформа.

Беше на власт Костов, след него Станишев и Доган, после Борисов, после Орешарски, сега пак Борисов, а пенсионерите все са бити, грабени, насилвани! Абе, уроди от "политическата класа", на гърба на тези пенсионери вие отраснахте, те платиха дипломите, те платиха за вашите кражби, те ви платиха хотелите, замъците, колите, самолетите и привилегиите. Не можете ли да ги защитите поне бе, гнусни паразити ниедни!

Няма да ги защитават. Полицията сега има други функции, както и съда. Те защитават ония, дето си плащат, а пенсионерите са вече използвани, изстискани и похарчени. Ако циганите избият пенсионерите това ще бъде икономия за бюджета и кяр за преразпределящите.

С идването на демокрацията дойдоха и правата на хората,но за съжаление,забравиха задълженията си.Циганите станаха с по-голямо самочувствие от българите,а като добавиме,че и за престъпленията които извършват в много случаи остават ненаказани...наскоро прочетох един виц:Едно циганче питало баща си: -Тате какво е демокрация. -Демокрация е когато българите работят а ние взимаме социални помощи. -А те не се ли сърдят-,попитало циганчето. -Ако се расърдят,това вече е расизъм.....

на всички посегнали рецидивисти!

правилният призив е да им режеме ръцете .

Вие какво искате. Цял живот инвалидна пенсия и личен асистент защото не може да се обслужва. Най много 1 та ръка и едното око. При следващ инцидент 1 крак и един бъбрек.

Криминално проявени, осъждани за множество кражби ..... какво трябва да направят още тези роми за да ги вкарате в панделата. Може би да убият човек, но и тогава ще липсват доказателства и пак ще са на свобода. Какво става в тази страна бе Бойко, какви ги вършиш с тези рецидивисти престъпници, защо не се занимаеш по-сериозно с правосъдната ни система, що за закони имаме. Хората ги е страх вече в дома им. Пък и нещо чувам че оръжието пак ще затягате контрола. Затегнете по-добре престъпността, че се изтрепват хората все по-често, че ни бият по автобусите, че ни бият и в домовете ни. Що за държава сме и що за управници избираме.

Това, че са многократно осъждани, дали ще даде сигнал на уважаемите съдии да ги накажат адекватно ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ?! Що за малоумни закони, законодатели и съдии имаме, които позволяват на такива изроди да са на свобода?!

и при тях ще отидат! още малко и тогава да видят къде зимуват раците!

Не само в Сърбия и Черна Гора хората нямат огради,решетки,дървата им под тересите никой не краде.В какво превърнаха наште политици хубавата ни държава?Да те страх да замръкнеш ,навсякъде решетки ,но и това не ги спира,а телефонните измамници си живеят необзпокоявани въпреки ,че са изввестни на всички.Ами то от мутра какво може да се очаква.Това рекет,обир за него е нормално нещо.Поставил на всички постове едни жени неграмотни само за големи заплати ,а той е във всичко намесен.Няма ли кой да ни отърве от този гад?

Изпращайте тези новини в Германия да знаят какво е бъдещето на немските пенсионери след няколко години.

Вижте, Аз затова тренирам във фитнеса, Ако дойдат трима маскирани...няма да си тръгнат маскирани...

Похвално, но на трима мотивирани с палки и ножове с фитнес сам нищо не можеш да направиш. Факт,колкото и хапченца да зобиш.

Бъди сигурен, че поне единият ще си тръгне със сериозни структурни промени

Все ще случат на някой дядо явджия, ама тогава цялата циганска измет ще се надигне против справедливостта

Преди 8 години някъде, трима мангали пребиват бабата почват да ритат и удрят дядото той се е въргалял на земята. Докопва си пушката под масата ранява единия на другия вади окото.С два изстрела.И какво мислиш става ДЯДОТО в затвора, за нанасяне на тежки телесни повреди.

Политиците са изроди и направиха живота ни цигания!

ли какво правят бежанците на път за европа?

ЦИ ГА НИ! ГАРАНЦИЯ!

цигани!