Трима бежанци нападнати пред заведение в София

Трима чужденци са били нападнати снощи пред заведение за бързо хранене в София. Двама от тях са сирийци, а един е ливанец, като и тримата са със статут за продължително пребиваване в страната. Двамата сирийци са пребити жестоко, а ливанецът успял да избяга, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима бежанци нападнати пред заведение в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалка картинка, неспособни сме да осигурим условия на 10 000 бежанци, представяте ли си какво ви чака при авария в АЕц, по-добре сами да се заровим. Пък и крадливите боклуци с нашите пари и за наш риск да строят още две атомни без никой да премисля на какви спасителни операции и гражданска защита е способна страната. При сегашните темпове на миграция електричество ще трябва само за летища за междинно кацане и ориентация на самолетите в една напусната страна.

изобщо не бяха 20.... свалиха ги на спирката бяха 6 човека и ги биха сус столовете от масите пред аладин:) и от 2мата само единя го биха зверски другия мъ нямаше нищо, не са им взели никви пари щото те бяха като клошари от каде ше имат 1000 еуро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В кварталите на столицата,населени с емигранти ,българите не смеят носа си да покажат след 19.00 часа,а тези се разхождат свободно цяла нощ.Щом няма държава и полиция да ни защитава,това е изхода.ДРУГ НАЧИН НЯМА ДА СЕ ЗАЩИТИМ.

Изонззи ден хубаво показаха в ДИР-а при какси условия живеят нелегалните емигранти, но защо днес не покажете репортажа който гледахме тази сутрин по БТВ за това при какви условия живят нашите полицаи които охраняват границата ни? Защо държавата не даде ан тях нови дюшеци и походни легла като за свят, защо не уреди тяхното отопление, а на чужденците уреди?

Станало е около 21 часа ! Какви ги говорите ! ?

Усещаш ли, че това го пишеш в най-еврейският сайт в България - dirbg. Прав си, но всички медии отдавна са в ръцете на хора без национална принадлежност.

Напълно подкрепям момчетата. Тази паплач трябва да бъде бита и изритана от България.

въпросът не е в това че има бити сириъци, а в това че вйобще има бити, защото утре може да сте вие!

Защо ли са били пребити?!!....А пък и как не ги е страх така да си излизат-хаха на много отворени се правят май!!

Да се обявим срещу причината , не срещу следсвието.!!!!

Нали така направи А. Брайвик, а идиотите го изкараха убиец и престъпник...

Като си просветен ,кажи на непросветените кой организира това нещо и да се насочим срещу него ,а не срещу така наречените бежанци.

Тия нелегални имигранти какво правят в три часа през ноща в центъра на София?Дали не са търсели някоя лесна плячка за обиране?Само,че неочаквано са се появила друга банда!Въобще какво правите вие в МВР?Спите ли вече зимен сън!Махайте тия нелегални емигранти,а не се туткайте,че може да стане по-лошо!

Лечението да платят нападналите ги цигани, та следващия път да се стараят повече и направо да ги трепат и копат!

Побоят е незаконен, според законите на почти всички страни в света (с изкл. на най-дивашките ислямски режими, които пребиват спръчки и с камъни). От цялата случка се вижда, че 25 комплексара, усетили численото си превъзходство, са решили да се направят на мъже. Гнусно и жалко, както са жалки и гнусни коментарите на някои комплексари в този форум. Ако някой не е доволен от имигрантската вълна, да отиде да пребие някой от правителството, а не да скимти в интернет или да събира помощници, за да не го е страх, когато пребива сам и незащитен човек. Помияри нещастни!

Как бяха преброни в тъмното, че са точно 25? Кой го казва това, тези с "откраднатите" 1000 евро ли?

Единствения пумияр си ти. Не е виновно правителствто ,че тези бежанци са тук.Голяма част от тях са нелегални... НОЖ ,ЖИЦА,СРЕБРЕНИЦА

От бой се расте.

Бежанци... като толкова бягат от нещо да бягат в САЩ и Русия нали тези две велики сили си ги мериха в Сирия - ние с нашия протрит кожух какво бежанци сме способни да приемем? То е просто смешно - пенсията с която трябва да оцелее цял месец да е 130лв, а средствата за един бежанец , който с нищо не е допринесъл за тази страна да са многократно повече - Това уважаеми се нарича ГЕНОЦИД - Геноцидът (от гръцки: род, племе и латински:caedo убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством: -убийство на членовете на тази група; -тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата; -насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане; -причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група; - насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

А може ли да се прибави към графата "геноцид" принудителното емигриране на над ДВА МИЛИОНА български граждани за последния четвърт век?

До кога ще трябва да съчувстваме на незаконни имигранти вместо на собствените ни бащи, майки, баби и дядовци които едва оцеляват? Как Австия каза: Можем да вземем 300 и то немско говорящи и приключи въпроса. Ако застрелят 5 незаконно влизащи през зелената граница натиска рязко ще намалее, ама явно имат файда от тази паплач. Вече са над 12 000, в центъра на София е страшно в буквалния смисъл.

Който ги е ПУСНАЛ в Б-я ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!!!! НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ В СТРАНАТА СИ!!!! Тази мюсюлманска измет НЯМА място в Б-я!!!!!

Нашенските цигани може да се чувстват застрашени за намаляване на някои привилегии от прииждащите нелегални и да ги нападат. Напълно е възможно.

А дано, ама надали...

Не виждам защо бежанците трябва да използват ресурсите на военна болница за глупости а и както се вижда явно не са били бити много щом като лъжат, че са им откраднати 1000 евро.

е, как реши, че лъжат? да не би да си бил свидетел на случилото се

Така е. Има лумпени - организирани групички, които търсят на кого да изкарат агресията си. Но от друга страна какво правят тези хора - нелегалните имигранти тук? Защо са допуснати и как ще ги издържаме? Защо правилата за българите в чужбина, макар да сме членове на ЕС, не важат за тези чужденци у нас?

Като чета коментарите и става ясно,че 80 процента (ако не и повече ) от българите мрази емигранти и всичко що не се смята за българин.ОК. България за българите.ОК Тогава се пита : Защо едва ли не по целия свят има емигранти българи?Защо нашите сънародници не си стоят в майка България? Оревахме орталъка,че не ни искат ингилизите .Защо? Хубаво е наистина ако си патриот и мислиш за майка България , да си останеш тук. Пита се и с какво си допринесъл нещо за тази страна? Можем само да ревем " ..дайте ни работа , но да започва с поне хилядарка заплата ми , а какво мога , не ме питай ". Истината е , че мерим само с нашия си аршин и все другите са ни виновни. пс. Не ми пука за точките ви . Мислете малко реалистично

"Можем само да ревем " ..дайте ни работа , но да започва с поне хилядарка заплата ми , а какво... още мога , не ме питай ". " Защо забранявате на навършили пенсионна възраст високо образовани и високо квалифицирани хора да работят?! На всякъде отговорът е един - пенсионери сте, не ни трябвате и няма работа за вас! Така е и по нормативни актове и при работодателите. Тогава защо ревете че сте принудени да издържате пенсионерите?! Това са хора с житейски, трудов и всякакъв друг опит и няма да се оправите докато ги третирате като "лош матреял". Не забравяйте, че по-рано или по-късно всеки достига до този момент и никой не може винаги да е в положение на управляващ живота си, защото от този момент ставате зависими от волята и прищевките на други.

... Тия "бръснати глави",щом се движат на такива орди,са само от новосъзданените контра отряди за самозащита на мангалите... ...и мангизите ги няма...

Кой плати оказаната им медицинска помощ? Или много питам.

КАКВО, ЗА БОГА, ПРАВЯТ ТЕ ТУК, В БЪЛГАРИЯ?!

На мене лично никак не ми харесва да се малтретират Хора , независимо от националноста им , знам че навсякъде има такива групички , които тероризират малцинственни групи или бежанци -емигранти , но аз лично съм Много против да се бият живи Хора , мисля че е въпрос на възпитание и на Морал

Добре, че има толкова добри хора да закрилят бедните без защитни и добри ислямски души.

Хехе родното МВР пак изтрещя: 25 човека с бръснати глави нападат 2-ма за да ги оберат :) Леле-леле, чудя се ако гръмне Козлодуй какво ще напишат - малка авария в охлаждането спря блоковете в АЕЦ?

Това не го разбрах. Може ли по-ясно да обясниш какво си написал? Сигурно е нещо важно и оригинално, но не става ясно, всъщност какво казваш.

Омразата и страхът няма да спрат потока на бежанци и нелегални емигранти. Тези нападатели с цел "грабеж" може да отидат да пазят границата. Тогава ще има полза от тяхната манипулирана агресия. Полицията да си гледа работата по-сериозно, за да си оправдае огромния бюджет. Иначе каква полза от това, че сме една от страните с най-много полицаи на глава от население?

Полицията пази правителството и депутатие, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ТОВА?

Cтoлюбoвъ

Разбираемо е полицията да пази депутатите и правителството, но в същото време да пази реда. Не разбрах само защо питаш дали съм глупак. Защото не врещя сляпо като теб или просто не те кефя? Ако си на мнение, че трябва да се бие по главата всеки с по-тъмен цвят, значи си в голяма грешка с човешките ценности. Родина не се пази със страх и омраза-повтарям отново!

БСП вече са взели премията от ДПС ще заселят с ислямисти странта и после ще искат автономен раьон "Тракия"

Мисля, че въпросът с чужденците се преекспонира. Телевизионните репортажи допринасят за негативното отношение към тези хора. Питат ги само как живеят и показват мизерни условия и претенции. Не чух въпроси относно това какво биха искали те според своите възможности да направят за нашата страна, в която са нахлули неканени. Или са дошли само за социални помощи?

А ти какво мислиш? Какво образование имат тези хора и с какво ще са полезни на обществото. Освен да претоварят социалната система... Ние вече си имаме достатъчен брой хрантутници. Тези освен с контрабанда и бандитизъм с друго какво могат да се занимават. В най-добрия случай някой от тях ще отворят дюнерджийници и толкова.

Според мен новината е положителна. Цигани и араби се трепят и обират . Какво му е лошото ? За Новата година си пожелавам да го правят извън територията на България . Някъде из пустинята негев : ))))

Знаеш ли къде се намира пустинята Негев? Къде, питам аз, ще намериш там цигани и араби! Видимо е, че не знаеш колко простота има в думите ти!

Знам , знам , моше: ))) Мисля , че добре ще им дойде на богоотритнатото племе , малко циганоарабски кютек на тяхна територия. Уффф ! Все забравям , че и тя не е тяхна .

Не вярвам да има толкова много фашаги, лумпени, боклуци в БГ, а форумите са заляти от помия и омраза.Май някой плаша за кафяви коментари-удобно е мат'ряла да изпростее максимално!

не вярвам да има толкова много мизерни толерасти и бехекейци-аман от платените антибългарски мерзости, как нямаме никакво право да мислим за себе си, а само задължението да търпим и храним всякакви "правоимащи" навлеци и криминалници. и тукашни, а вече и от вън!

ЩЕ пребият 2 ,20 ,200 араби,цигани.И мислиш ,че това е добре за България.Вчера при Кеворка беше председателя на партия Помак.Чисти българи,но с мюсюлманско вероизповедание.От манипулации и глупост-смяна на имената,време разделно и прочие глупости,от затварянето на болницата в Девин,те вече са приели ,че не са част от България,защото България не ги иска.Това се чака.Кукловодите,окото няма да им мигне.Напротив убийте 2 000 араби.Така замисления план ще се ускори.До всички дето се правят на мъже по форумите.Войната не е екшън със Сталоун и Шварценегер ,а вие полегнали на топло.Войната е нещо страшно.НА там вървят работите.Вместо да се озъптят от политиците фашагите,някой умишлено налива масло в огъня.Той региона и без това гори.Още един огън не би уплашил нито Руснаците,нито Американците.Лошото е ,че в него ще изгори България.

Трябва да се даде ясно знак на всякакви търсачи на приключения, че в България тези приключения няма да са от приятните. Бежанци - да, но тези тук не са бежанци - минали са през Турция, а в Турция война няма. Някой ни ги прехвърля на нас тези хора, каквито и да са. Нека ги приемат тези страни, които ни учат как да се държим с масовите мигранти. И да ни покажат как е редно с тях да се отнасят. Ние сме неуки и бедни - нали затова не ни искат в Шенген. Да, неуки бедни и прости сме и не желаем тълпи от мигранти, нито можем да ги приемем. Дето се вика и "сертификат" от Европа си имаме - не сме в Шенген.

В арабските страни, когато бял човек пострада от араби или е в съд питат:- Що дойде тук? Ако не бе идвал, нямаше да ти се случи това! Ти си си виновен!

Ахааа... Това са местните "скинари", които не си бръснат главите и са лееко мургави!

Pesh0

Убийство от расизъм в африка , преди това жената е била изнасилвана . http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aNMbUv0k7gU Тези ли трябва да приемаме , без документи и да се отнасяме с тях като с хора ?

Pesh0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aNMbUv0k7gU

Абе тия цигани били големи расисти и ксенофоби...

През 90-те питах един арабин защо не отиде при брат си във Франция. Отговорът беше: - Там е кофти. Има много араби и негри.

Айде да видим как БХК ще обвини циганите в ксенофобия!

Цигани обират сирийци - това е правилното заглавие !

Ако се преброят гласовете дадени в защита на нелегалните имигранти към тази и други статии, предполагам ще са повече от броя на самите имигранти. Нека сега всеки гласувал и писал в тяхна защита да вземе при себе си толкова имиграти, колкото гласа е давал за тях. Тогава няма да има нужда и да строим лагери. Ама на някого му се падат доста - нека, нали е състрадателен и е готов на всичко за тях!

но толерастите само дрънкат за толерастия и срущу "ксенофобията и расизма", иначе те никога не проявяват реална хуманност като НОРМАЛНИТЕ ХОРА! предполагам, че изобщо са виждали циганин и "бежанец"(нелегален имигрант) само на картинка-та именно заради това ги защищават толкова разпалено.сигурно е, че не живеят в село Мечка и не работят на Пиротска...

Аз работя до Пиротска! И аз "защиЩАвам" бежанците, неграмотнико! Защитавам ги, за да защитя себе си и децата си от теб, безумието, простотията и озлоблението в тази държава.

В този район на София върлуват - ЦИГАНИ. Просто на журналистите не им изнася да напишат истината - бежанци са ограбени от цигани, защото в заглавието няма да има нищо интересно.

Обаче не са пропуснали да ги ограбят....Истински националисти...Същите като вожда.Тъпи,но крадливи

кви националисти, бе?! там, където са ги "пребили" и ограбили има САМО цигани! лъжат като дърти...роми тия "бежанци".

А дали да имали пари въобще или лъжат?! пари от дрога?

Колко пъти българи и българки са нападани в този и други райони на София вечер, на жените обикновено им дърпат чантите, късат обеците, но никой не се трогва за това нито МВР , нито обществеността. Всеки си казва едва ли не с упрек " какво е правила вечерта там като този район си е опасен" а сега за тези бежанци го слагат като топ новина, все е дно е нещо нечувано и за първи път случващо се в София.

25 човека с бръснати глави нападат трима беззащитни и с нищо непровокирали ги бежанци и ги обрали -изглежда така започват вече новите арабски приказки от 1001 нощ.Липсва само описанието как единия от тях успял да избяга като е използвал летящото си килимче.Чудесен повод български журналисти да упражнят въобръжението си за да увеличат ефекта от събитието търсещи сензация.Техните задгранични колеги няма да закъснеят да добавят колорит и обемност на събитията да ги обогатят с подбрани и резкрасени и други събития и митове за да разсънят позаспалите си след преяждане читатели.Всичко разбира се остава пасив на расистите и ксенофоби и дори още по- лошо -хомофоби българи.

тва е като няма държава, която да помисли за българина така ще се действа. МАРШ ИМИГРАНТИ МАХАЙТЕ СЕ ОТ ДЪРЖАВАТА АРАБЕЛИ.

Обяснете ми 25 човека да ги нападнат с цел грабеж от кой етнос са.Българи не мож сабра и трима ако се случи нещо камо ли с цел грабеж.

Защо не пишат и говорят по телевизиите че започва строителство наИракли?Къде са природозащитниците които проглушиха ушите на народа за околната среда Съдът е отменил забраната за строеж в меастността Иракли без право на обжалване Тази забрана беше от 7 години . Ето това да говорят медиите, а не претоплени манджи за несъществуващи изборни намерения за отвличане на вниманието

Интересно как никой не е забелязал тумба бръснати малоумници в 21,30 на Сливница ... Интересно как един патрул не се е опитал да ги провери ... Интересно ... после ревете че така ви третират на запад ... А за скинарите - големи герои 25 на 2ма ... мъже няма що .... пу.ки с извинение към женския полов орган че го обиждам сравнявайки го с тази сволоч ....

И битите и биячите са се отчели пред патрулите. Всичко е пито-платено!

позор.неандерталското поведение на "скинарите" и тези дето ги подкрепят позори българия.ако полицията не хване и накаже тези разбоиници,ще е ясно че всички тези актове на насилие са грижливо замислени и изпълнени от наемници за да отклонят вниманието на народа от безобразията на властниците.

Не е лошо преди да даваш квалификации, да понаучиш българския, който съвсем видимо не ти е майчин. Българите са толерантен и гостоприемен народ, то затова и дереджето ни е такова.

Не мисля , че повечето автори тук са расисти но съм убеден , че всички са против варварщината която прониква в бг чрез бежанците защото 99% от тях са слабо грамотни и определение нецивилизовани , рушащи дори общежитията където се настаняват. Никой не ги е канил в бг и затова би трябвало да се съобразяват с реда законите и културните традиции на страната.

Бъркаш, май задкулисно са поканени от нашите политици -предатели!