Отвлечена се спаси със спрей от изнасилвачи

Млада жена, отвлечена от трима мъже с автомобил на пътя Вършец-Враца, се спасила от изнасилване, като напръскала нападателите с лютив спрей.

Обратно в новината

Коментари - Отвлечена се спаси със спрей от изнасилвачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая се е правила на едноместна а тия са искали и тримата да се повозят в нея и са я убеждаваки че е триместна Или не са се разбрали за парите тарикатите са искали по цени на едро трима на цена за двама плащат за двама и третия безплатно

По голяма хумореска не бях слушал:)

Тръгнала пеш в 2 през нощта на 32 километров преход, качили я насила в кола, накарали я да пие алкохол ... Май девойката трябва да измисли нова версия, щото тази е много "съшита"!

Хайде пак тя виновна. А ония изроди, ако бяха стока щяха да я подминат.

Не Янче, не е виновна, вероятно наистина е имало някаква степен на насилие ... Обаче с обяснението, как се е стигнало дотам, девойката направо "избива рибата"!

тая не е много редовна - Вършец за Враца в 2 нощес... по-скоро не са се договорили за цената...

прокурорите на луди. И верно са луди ако са и се хванали на лъжата. Няма нормален човек да тръгне зимата, по нощите пеш 100 километра път да бие. Явно е търсила нещо да заработи, ама не е случила на правилните хора.

2 часа през нощта на пътя Вършец-Враца? Алоууууу нещо се объркали те там че са откачерни ама баш толку ни вервам.

В тази "новина"едва ли има една вярна дума. От Вършец до Враца няма директен път. 32 км. през Долно Озирово и преди Главанци пътя за Враца. Трябва да си най-малкото да тръгнеш в два през нощта , пеш по този път през този сезон.

пропуснал съм "луд"

Наде, опитай пак, бе, мамка му! Таа версия ни побърка, и тъй, и инак - не става ... И гласувааме, и с обикновено мнозинство, и с онуй другото - не ще и не ще! Дай некак другояче, дай викни Нана Гладуиш да я раздипли тая - тя е печена ...

аз ако бех щех да оставя да ми спретнат един гангбанг да се накефя на макс

леле, колко хора си зарязали работата за да пишат глупости във форума! Айде, стига сте си губили времето , сядайте да работите, че няма пари за пенсиите...... То си има хора дето работата им е да оправят разни по пътищата.....

Тази история е крива от всякъде!

Брейййй! В 2 посред нощ да тръгнеш на 30-35 километра пеша? При температури под 0 градуса? Много опашата тази новина бе?

И къде ги продават тези шпрейове че ми писна да ме изнасилвад?

Продават ги в "Плод и Зеленчук", на яанда до лютите чушки. На бройка са!

Поне колело да и бяха дали. Много смела жена. Пустош, вълци, лисици и видиш ли кола. Абсурдна е новината.

Въобще има ли нещо вярно

И с добра дума могат да те изнасилят. На мен ми се случи без спрей.

Да тръгне да си ходи в 2 часа от Вършец за Враца сама...От ПРИЯТЕЛ...Глупости.

"...Младата жена обяснила, че била на гости при свой приятел във Вършец и около 2 часа решила да си ходи, като тръгнала пеша към Враца..." И домакинът и младата жена са за бой - това е въпиюща форма на малоумие.

от Вършец до Враца са над 20 километра......... пеша да ходиш.....по шосето дето има още преспи сняг?! Нещо гнило има в това отвличане.... Мацката може да са я качили на стоп, и са се надявали с нещо да си плати , но тя не е искала да плаща и са я изритали на пътя , а тя търси полиция......може и да не е така......а може и да е......

БСП ще раздаде безплатно лютив спрей на всички жени, а ДПС - на всички мъже!

А герб на всички идиоти, като теб!

На мен преди години ми се наложи да чакам на една трамвайна спирка посред бял ден на бул. Хр. Ботев и някакъв автомобил спря и мъжът вътре ми вика "Качвай се". Аз ошашавена посочвам, че е трамвайна спирка. Съвсем нормално си бях облечена, ама ненормалниците и през деня бъркат жената. Така де, след тая случка повече не съм стъпвала около него място.

Едва ли е това което си мислиш. Най-вероятно е искал да те откара там за където си, като се пробва да пофлиртува...

Я си карам таксето секой ден. Не е жълто. оти немам пари да го боедишем, ама си джиткам по спирките и зимам секви, да ги карам, дека сакат. Плащат ми ората. А иначе си одим при сиганката. Беля ми не требе.

Надявам се, че свободата на словото у нас, би дала възможност на ДИР, да ни изнесе "новината", без премълчавания и недомлъвки. Нормално е млада жена да си тръгне от гости при приятел в ранните сутрешни часове. Все пак, и деца са нужни на държавата. Но от чисто любопитство, се питам: А бе, какво работи тази жена? А този "приятел", в кой хотел и в коя стая е живял? В северозапада, нормално ли е, кавалерите да не придружават дамите си до адреса им, поне когато е тъмно и студено? Защо ли, схващам въпросите си като реторични? 1. Дама на повикване 2. Клиент 3. Опит за безотчетна надница -пътем 4. Тримата заблудени, решили че решават проблем, но явно, са отказали хем да помагат, хем да плащат. Не е зле, да огледат, не им ли липсват някои лични неща от колата.

Само от Почетния легион...може пък тоя приятел да му се е спяло, или просто да не му се е плащало таксите...колко ги има такива като него, какво чудно има? Сигурно много я е ядосал, за да си тръгне през нощта!

В тази връзка по пътя Враца-Монтана има поне 20-30 проститутки, които мръзнат при минусовите температури.... Не минават ли полицай по тоя път и на някой няма ли да му направи впечатление? Сводниците недосегаеми ли са в тази пропаднала държава?

1 полицай 2 полицаи 3 полицаи 4 полицаи

Защо да не минават полицаи - нали трябва да приберат процента от парите.

плющъ люто за да не ме олюти некое френско коняче курвоазие... посред нощ да излюска 30км... бах ти младата женица

сега като са отбили да се минава през Благоевград заради тунелите вечер на околовръсното е пълно със женици, разхождат си се в тъмното, само по едно фенерче носят и един спрей.... там е супер за разходки...

Много расъждавате, но пропускате най-важното - колата е неизвестна - марка, модел, номер... Целият този театър е за пред сводника (приятеля). Гепила е парите от трима клиенти и сега го представя, че не са и платили някакви неизвестни. Аман от проститутки и номерата им!

аман от банди мъже срещу една жена. добре, че жените не сме лабави като мъжете и можем макар и сами да се защитим от сганта с ножове и пищови. Но не винаги успяваме, за съжаление.

Жените, които приемаме за нормални, не могат дори да си представят, какво представляват жените, които презират самите те. А това, с бандите мъже, сигурно баба ти ти го е втълпила, за да те опази, поне докато си ученичка. Щото след това, (а повечето от вас, доста преди да завършите училище) сами решавате, че не искате да се "пазите". Разбира се, за всички вас, трябва да има виновник, за неудачите ви. Кой друг би могъл да е по подходящ, от мъжа? И от мъжете, изобщо?

В 2 часа посред ною ще видищ всички подробности, особено като те хванат трима и те набутат в кола.

Те изнасилвачите обикалят с коли в 2 през нощта и търсят някоя шматка, тръгнала от град до град пеша, да я изнасилят. И наричаш другите идиоти?

Що пък да не тръгне пеша! В ЕС сме и можем свободно да се движим в рамките му! Пък жената е била подготвена, носела е спрей, а ако е била проститутка, както някои се опитват тук да вменяват, нямало е да го използва! Хак да им е на тези н-е-р-е-з-и!

Ако не бях проститутка, нямаше и да зная, че може да ми потрябва спрей. А това, че е разрешено, не значи, че е безопасно. Дори на пътя, ако се движиш с разрешена, но несъобразена с пътните условия скорост, рискуваш да се озовш по таван.

класика...... а светила ли е със телефончето отстрани на пътя преди да я качат???? и колко е била тая тарифа че чак до спрей се е стигнало???

Този спрей..!?

Саморазправа и нанасяне на трайни увреждания с химикали? Тая веднага в затвора. В цивилизованите страни единствено компетентният съд може да раздава наказания, като те в никакъв случай не могат да са физически, от сорта на това да тровиш с химикали.

ДО АДС- АЗ ПЪК МИСЛЯ,ЧЕ СА ОТ КОНТИНГЕНТА НА ГЕРБ!!!

TIREX

не са се разбрали з а парите. тоя спрей кат пожарогасител голям з а трима...

Според мен, са отказали да я "изнасилят". Чисто отмъщение.

Тия са от крими контингента на бсп.

Не са от крими контингента, обикновени комуняги-мераклии са.

добре де, някой ще ми обясни ли как една млада жена ...тръгва посред нощ пеша от Враца към Вършец, все едно е на една пряка разстояние....стига глупости дир.бг, кажете една проститутка на пътя бе отвлечена...и т.н. и т.н.

"...Те я накарали да пие алкохол..." Дира, май пропускате нещо?! Не са ли натъпкали насила и някоя пържола в устата?! А бе, с други думи, ако нямате уважение към собствения си сайт, поне към читателите проявявайте малко! На такава явна тъпотия не бях попадал от 90-те!

Сега да първи път ли четеш новини в ДИР-а?

Да не говорим колко може да откаже трима мераклии с един спрей. + ако пръсне в затворена кола, тя няма да е по-добре от тях + че както каза "Къде е логиката", по-скоро те биха излезли от колата. Накратко: лъжа, съшита с бели конци.

Заглавието би трябвало да бъде "Отвлечена се спаси от изнасилвачи със спрей", а не "Отвлечена се спаси със спрей от изнасилвачи".

"Отвлечена от изнасилвачи, се спаси със спрей."

А може и - Отвлечен спрей беше спасен от изнасилвачи.

Не давайте акъл, когато не знаете тази запетая е напълно излишна, горното предложение е достатъчно добро. Но като цяло статията/статиите в дир са на такова ниво, че тази грешка е капка в океана...

От изнасилване, със спрей се спаси отвлечена. С лютив спрей се спаси, отвлечена от изнасилвачи. От изнасилвачи се спаси със спрей отвлечена.... и така. Богат, разнообразен е българският език.

Аз купих лютив спрей на жена ми.Реших да го пробвам в парка.Беше късно, студено и нямаше хора.Пръснах по посока на вятъра, обаче някаква част се върна в мен (щото съм много отворен).И игрицата ми се разказа, трудно е за описване.Не ми се мисли, ако пръснеш в кола по трима човека, какво е.

а сега, можеш ли обясни, като на тия тримата в колата им е станало толкова зле, тя през малкото прозорче ли им е пръснала в движение, та на нея нищо и няма?

Нямам представа!Факт е че лютивия спрей започва да поразява на секундата.Не виждам как човек може да има време да порази трима души в кола без преди това да е засегнат.Лютивия спрей е страшна гад.

Жената беше с противогаз.

Ми, пробвай в кола. Или имаш идея, как "отвлечената" е избягала (изхвърлили са я, вероятно, за да я спасят от спрея). Или как, в бързината да избяга, не е видяла нито цвета, нито формата, нито големината на колата. Не може да опише, дори приблизително, как изглеждат (може би, маскираните) "изнасилвачи"?

Трябва да съм бая откачен.

Опасно е да се пръска с такъв спрей в затворени помещения, но затова са измислени също спрейове с насочена струя, гел и само трябва да се внимава къде насочваш - разбира се към краката няма да помогне или към други части на тялото.

Коя нормална жена ще тръгне пеша посред нощ да върви по междуградски път? Това момиче само си е търсило белята. Пак е имала късмет.

Не си е търсилата белята, а КЛИЕНТИ!

Женицата е с леко поведение (вероятност 99.99999999999999%). Селяците са я ползвали, но не са платили. Напръскала ги е със спрея. Изхвърлили са я от колата и са отишли да си допият. Като разбрала, че няма да си получи парите, "девойката" закрещяла: Изнасилиха ме!

... ако беше яла люти чушки... можеше да ги "подлюти" повече...

Преди 2 дни тръгнах от София за Варна пеша. В момента съм близо до Търново. На колана си имам окачени 8 спрея и 2 електрошока. До тук съм изхабила само един спрей и комплект батерии за електрошока. При това за бездомни кучета и едно побесняло магаре. Но до Варна има още много път...

Вземи си отнякъде и пиратки, много помагат за кучетата. И да се озърташ, че глей кви работи ставали...

на 27г. пък лъже като на 8 г.

Лъжа! Тази история е толкова скалъпена, колкото,предизборна платформа на БСП.

Дори е по-зле скалъпена, като 1500 заплата на ГЕРБ. Същите мухали се подиграваха открито на предложенията на атака за 2000 лева заплата.

Колко трябва да ти е ума, за да излезеш сред нощи и да си вървиш пеша спокойно, ей така, десетки километри?В милата ни родина, където престъпността е на отлично ниво, такива разходки са опасни за мъж, камо ли за жена.Вярно се оказва, че лудите и Бог ги пази.Тази наистина е имала късмет и свише закрила.

и аз така си ходя пеша от град на град в 2 през ноща..........но нямам спреи........ще си купя .....но ако са готини типове няма да го ползвам!!!! няма такива тъпи новини просто!

Тест за баламурници и.....реклама на спрей