МВР: ДНК по трупа на Виктория уличава задържания, убийството е било спонтанно

21-годишният младеж, който тренирал бокс, е пребил жестоко журналистката с цел да я изнасили, заяви главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИГАНИ политици турски цигани на сапун. Е те така ще се оправи България

Съжалявам, че ще го кажа, но нямам доверие на полицията, както и не съм убедена, че това е извършителят. Има голям обществен натиск, дори от ЕС и това ме кара да мисля, че трябва жертва. Мир на праха й!

Очевидно има криминални прояви и другаде, че да имат за сравнение ДНК в Германия. Пуснали са го по някаква обща информационна система, не знам дали на Интерпол. От там сигурно са пуснали да сравни с каквото имат по държави. С оглед първото име, не е ясно дали е потурчен циганин, турчин или какъв точно.

За колко часа го направиха този ДНК анализ?Къде и кога взеха проба от заподозрения?Това да не ви е "От местопрестъплението"?Раз- два и готово!Има нещо гнило в цялата работа....

По това което даваха по Нова, цялата махала знаела в неделя още, полицията разбира чак във вторник..

"В дома му са намерени и вещи на журналистката в дома му." Време ви е да си назначите един грамотен редактор. Пълно е с такива недоразумения из "статиите" ви.

Задържания е рецидивист. Има проби, с които да се сравни първоначално.

Сега да пуснат песничката на Азис за "Различните" Повръща ми се от цигани

Чухте ли го банкянския на пресконференцията? Проблема му беше че имашо гласност и медиите ровели случая. А защо не бе, за да гласите показания и да си правите каквото искате. Така и не разбрах какво правеше там освен че се оплака от медийно внимание.

В главите ви още кънти залпа на Аврора, затова не вярвате и на очите си.! Жалко за вас.

Да, за теб специално трябва да заловат някой, който да си признае, че е наемен убиец и да каже,

Нови глупости. Кървави следи завели трима човека до трупа, което означава че жертвата е пречукана и изнасилена на асфалта. На всичкото отгоре Северин-клечо пил цяла нощ и по обяд му се е преебало и свършил няколко пъти като преди това успял да замъкне жертвата с в храстите. Жената е изнасилена и пречукана в жилище и е изхвърлена от здрави мъже там.

Цветни метали.....хм, пак циганска работа.Дано да е истинският убиец.

По-добре бързият инцидент да трае няколко седмици, по средновековните обичаи ... Накрая да го закачат в клетка посредата на циганската махала, да си го гледкат събратята как гние жив.

Случаят е бил елементарен. Явно цялото циганско гето е знаело за "подвига" на команча. Както винаги целият град знае, само полицията не е научила, а трябва да е точно обратното.

Както и очаквах , ще обвинят някой криминален манго да опере пишкира.

Пожарникарят още не е вдянал, че мълчанието е злато, а говоренето (му) е глупост!

Задържаният е дребен крадец. Нали не смятате, че от всеки крадец има ДНК проби, това даже и по филмите го няма. Поредния цирк гледаме в момента, Баце е обиден отново на целия свят, щото не го уважава.

На практика полицията работи по този човек още от неделя вечерта, но не се даваше гласност по разбираеми причини. Новини от "кухнята".

Бойко се държа изключително арогантно.БИЛ притиснат. Горкия.Нормално е да е притиснат....Смири се човече...наведи глава и плямпай по-малко тъпотии

Така! Ставам расист, искам този да го кълцате месо по месо.И всички Цигани на сапун!Стига сме ги интегрирали.Спрете се, дайте да им покажем, че няма да си живуркат на наш гръб и да ни убиват.Мразя ги!!!

РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВА НАПАСТ ЗА БЪЛГАРИЯ СА КОМУНОИДНАТА И ПЕДЕРАСТКА ЧУМА. ГОТОВИ СА ДА УНИЩОЖАТ ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД СВЕТА С ДОНОСТНИЧЕСТВО И ЛЪЖИ ЗА ДА ПОДВЕДАТ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ.

И защо да се смирява ? Какво е виновен той , че на този ромски боксьор му е скимнало да удари нещо , което с движи по улицата ?

Корни тъкмо щеше да вдигни народните маси на революция и … изненада......пиян циганин. А бабите столетници си отиват скоропостижно и БСП отива на кино. Сбогом любима.

КОМУНОИДЕН ЧЕРВЕЙ. НА БЯЛОТО СИ СВИКНАЛ ДА ВИКАШ ЧЕРНО.

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с престъпността на всички нива, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

Защото на гроб се мълчи.Не се прави политика

Ще си признае! Ще му дадат 25 г. и на 40 ще е вън! :(

Замисли се колко информация липсва и как изведнъж всичко се разбра-за 3 дни!!! Как разбраха на кой е трупа като няма документи за самоличност два часа по-късно? В главата й не е останала здрава кост-как го направи този ром с 50 си кг? Как толкова бързо излезнаха ДНК резултатите, като дори не е в БГ? Помисли за общественият натиск и как щяха да падат глави, ако няма виновен.

Тоя едва ли е бил засегнат от разследвания за еврофондове. Не влиза в профила, който описваха по форумите преди дни ....

да не им се иска на някои, но това е физическия извършител. Стига сте писали глупости и стига сте се лигавили на гърба на покойната.

НА КОМУНОИДНАТА СГАН И ПЕДЕРАСИТЕ ДА ЗАЛЕЯТ СВЕТА С ЛЪЖИ.

Тоя що има 2 различни имена? Турско и латинско? Те всичките цигани искат да се изкарат италианци...Северин е типично латинско име разпространено в Италия и Франция, а Селяйдин е турско. Кое му е по паспорт последно?

Е кво ме гонли хванаха

браво на полицията 6

Факт е,че има корупция с еврофонодве Ще видим ОЛАФ дали ще ги покрие.

20 г.- милиони за евроинтеграция - и тя ни заобиколи е с такива дебили и уроди.....ако този маймуняк на 18 г. беше в строителни войски и две години да оперира с лопата по бг пътищата - едвали щеше да е същия урунгел

Защото наистина се оказа голям натиск от страна на медии и кой ли не , а тези разследващи трябва да имат спокойствие да си свършат работата.Представи си на теб на главата да ти виси някой и през две минути да ти вика : Айде какво направи , айде кажи сега какво свърши , айде де какво се моткаш.

Жалко, че трябва да се стигне до жестока и необратима трагедия, за да се задейства полицията, но едно не мога да отрека: г-н Борисов за пореден път спаси България. Ако не беше координирал лично всичко и всички, надали полицията щеше да си свърши работата перфектно!

Тортата беше глазината с невероятно изказване на Тиквун.

А журналистите защо не мълчат на гроб ?

Брааво за какво? Тази нощ за поредна нощ много баби и дядовци няма да спят по селата,а ще се оглеждат за престъпници.

като през турското робство сме- цигани и турци ни трепят, а чорбаджии като тиквата сви нята и черепа ни управляват

Това, което направи Борисов беше нагло и тъпо! Той е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко притискан от пресата! Нещо много започна да се сили на Европейската народна партия?!?! Тоя за какъв се помисли?!

У нас има български и турски цигани. Турските цигани когато отиват в Европа си сменят имената на български. Когато отиват в Турция, сменят ги на турските си.

И тая измет е навсякъде в европа, нали и в германия случая с момичето баха млад чи бг цигани..страшно е

+++++++++++

Вярвам, че наистина това е убиеца, най-малкото дори защото немската полиция е участвала, а онези не биха си позволили да арестуват някой, само защото българската страна имала съмнения и искала. Явно е било по убедителни причини. Колкото и да е примитивно в този случай ми се иска иранското право, "героя" да висне на крана в центъра на махалата и да виси там поне седмица.Една такава присъда да се изпълни в цяла България, другите мераклии за подвизи ще напълнят гащите и надали в близките 10-20 години някой ще посмее да убива!

Все още нека подкрепят финансово хората от малцинствата, а те нека да се множат, а нас да заличават. Тези роми получават по висока социална помощ от милите ни баби, дядовци и родители в пенсия.

Ако се замислим, ще разберем, че главния виновник за това е Държавата. На тези цигани им се дадоха безкрайни свободи, привилегии и помощи, с цел да ги интегрират.Но интеграцията започва от обучението , а не от социалните и парични помощи. Затова те станаха толкова нагли и безочливи.Оказва се , че българите работим, за да ги издържаме , да раждат деца, да живеят във ведомствени жилища и да крадат, убиват и лъжат и да възпитават убийци и престъпници!