В МВР ”падат глави” заради акцията в TV7

Заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ подадоха оставки пред министъра, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - В МВР ”падат глави” заради акцията в TV7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не трябва ли министърът да си подаде оставката. Или докато не напълни София с любимите си "бежанци", няма да мръдне от мястото си.

мвр падат на глави, дето ги немат, ебаси системната демокрация, ти какво ще кажеш щази цензураторката на форумите? или искаш да те натикам в гъза, от койцо си излезла, както и ще стане. триеш не триеш!!! подлого!

а в дира падат косми от гъза на модератора. тв 7 е полезна за обществото, понеже направи възможно още един пълен простак да влезе в еп, освен агента серж. и да руши отвътре, ако някой му обръща внимание на тоя сопол, де, но да си додем на думата: тази телевизия не е свободата на словото. напротив - тя е обръча на сквернословието и цензурата! тя е част от ограбеното чрез ктб, чрез кгб.

с това не оправдавам действията на милицията, която е меч в ръката на всеки диктатор. така, както и пеевската преса-метреса е. дпс вън от политиката на Разумните!

А главата на този памперс на снимката ,кога?

Акцията в МЕДИЯТА Е планирана и ръководена лично от ПУТИН. Министърката е света вода ненапита. Атмосферата в МВР е създадена от ПУТИН.

горката невинна телевизия. А това, че е на ДПС - няма нищо. Комунетата винаги са били с ДПС. Да ви светна - нищо няма да стане. Ще пищят като настъпани и няма и стотинка да платят - ами те затова не плащат, кой ще върне дълговете си към банката - никой, т.е. всички данакоплатци, които ще изплатят заема взет да се платят "обезпечените влогове"които трябваше да плати фондът от другите банки, само че и те не плащат.

тук яко заработват червените тролове. Плюй срещу министърката и ББ. Наепълно съгласна с "да бе, да".

акцията не е на бат Бойко, а на комунетата. Съмнява ли се някои, че в МВР преобладават комунета или тяхно потомство. Комунягите са царе, ако не на друго то на такива активни мероприятия.

Нищо няма да падне, просто или ще ги пенсионират и ще им намерят супер допълнителна работа или ще ги изместят на по-добър пост. Кои глави ще паднат?

да падне първо на тази некадърница и чужда шпионка....

Невъзможно е тази акция да е станала без благословията на Баце Борисов. Та те не смеят да се изкашлят без неговото позволение! Сега ще изгорят неколко дребни ченгета и Баце отново ще се въздигне чист и неопетнен като планински кристал!

Каката нема 'глава'!!? Нема кво да й падне!?

Защо "Заместник-директорът на СДВР и началникът на Шесто РУ", а не Директорът на СДВР и Министъра на Вътрешните Работи

БРЕ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ МНОГО УМНИ- всички дават акъл как да се заобиколи закона а гл. секретар на МВР като е знаел на него нямали да се потърси отговорност за 100 полицай повече участващи в тази операция- а част от тях станаха и телевизионни звезди

първата операция на министърката напомня първата грозно написана буква на първокласник.

Тука поне не бяха с автомати както навремето нахлуха в ЧЕЗ. Не знам защо трябва да присъства толкова полиция в офиси където персонала е с чисти съдебни досиета ,а когато трябва да са на места за където са назначени ги няма.

Тия двамата да сте ги чували по име че са някакъв фактор дето да решава какъв калабалък от полицаи кучета и коли да направят???Именно заради таквиз гъзове като тях, защото вместо да излезнат и да кажат как стоят нещата се навеждат още повече от преди:(((

Класическа наказателна операция на мутрите срещу медия, която не им играе по свирката! Само че, както всичката им работа, много калпаво проведена, че се наложи баш мутрата да замазва нещата. А и виждате ли ДИР-а колко ги е страх! За събитието на деня, за посегателството срещу една медия, пускат някаква "слаботелесна" , мижава информация.

Сите са руски кавали и КТБ си е на КГБ

Точен ! +

Страхливите модератори от ДИР-а пак ми изтриха коментара!!! Защо го триете бе нещастници, защото е наистина коментар, а не е поредната псувня по форума. Отврат! Така и така ще го пусна в друг форум, но ще добавя и мнението си за Вас!

Ще трият не ами, и пушек ще се вдига!Нали утре мутрите ще изпратят полицията и при тях и те ще останат без работа!

бате разчита на тази жена да се усеща поне в чисто човешки план какви ги върши и ако може малко в политически, а то посредственост... Инак от полицейска гледна точка тя не е експерт... А то сега пак бате като батман пръв се усети и спасява дузпата... Абе поне това да му признаем- бате си се усеща много...

Първо трябва да падне главата на тази от снимката дошла в тв7 като на модно ревю,а не да си прибере мили- ционерчетата!

Начи ако пуснат гювеч на ТВ7 веднага купувам вестник "Годечки зов" взимам милионен заем на негово име и спирам плащанията от Карибите като заливам медиите с як вой за заплаха над свободата на словото.

Милионен или трилионен!

Можеш да си морален коректив само ако си си платил сметките. Ерго ако си ТВ7 си трай ама якооо.

ама ти знаеш ли подробности за кредита им ?? Колко е първоначалният размер, какъв е срокът на погасяване, до кога е обслужван редовно кредитът, дали е станал изискуем с обявяването на банката във фалит, дали се търси възможност за рефинансиране през друга банка на останалата непогасена част ...... такива работи, както и дали някой пречи на всичко това :))) дори и само защото гарантирано обезпечението няма да погаси целия кредит, докато ако телевизията е на печалба ще може да се изчисти цялата останала сума.

Точно заради подробностите палучаеш минус. Потому што все ясно с космоса

не е ТВ7, а фашизоидните медии БНТ, БТВ, НТВ, ТВ ЕВРОПА, ОН ЕЪР и повърнята СКОТ, които докараха на власт фашизоидите от управляващата коалиция, начело с Мутрата и останалата сган. Но тези прости журналя трябва да знаят, че когато фашизоидите се развихрят, ще стигнат и до тях. Справка - Украйна, справка - историята.

Точно така-трябва,да се гледат само телевизиите на тов.Путлер,нали дупедавче?!

изглед отBG : накъдето и да погледнеш, все некадърници и мошеници, хамелеони и хамелеончета , готови на всичко , за да получат власт ;а способните експлоатирани в чужди държави ! или няма господ или е "странно" несправедлив в раздаването на сивото вещество ! подписвам се : Kрайнo Oтчаян .30.04.2015

Още един факт. Тандемът Ченалова - отстраненият синдик, тройкаджия от Бургаския уневурситет, опитал се да отктрадне френската фирма, защитена от посланника, не се ли е опитвал да открадне и други фирми! Обаче те си нямат посланници да ги защитят! ТВ 7 не е ли между тях!!!

Кредитът бил за около 5 милина лв. Не е от най-големите. Не бил обслужван от 10 месеца, т.е., от затварянето на КТБ през юни. Директорите правили многократни опити да погасяват кредита, парите били налични. Квестори и синдици отклонявали взиманията, за да вземат техниката! Това са фактите, г-да демократи! Превръщате ли се в стожери на модела КОЙ!

Браво! Добър опит да се вкара логично мислене в "тиквени кратуни" ... но не вярвам да успееш колега!

Предлагам на всички които коментират или ще коментират тук, първо да си отговорят на един много простичък въпрос: Защо ЧСИ /или юрист на КТБ/, иска да започне от т.130 - СЪРВЪРА /за което е получила инструкции, както сама тя каза/ на ТВ7 и ако го бяха взели щяха ли да продължат по описа с останалата техника?

първо трябва да падне главата на новата шефка-тя е в дъното на случката .......ам.пионка,защо я подминават-ни лук яла, ни мирисала

Във Вътрешното министерство трябват реформи! Там състава просто не знае как да реагира в екстрени ситуации...спомнете си протестите - колкото протестиращи, толкова полицаи Вчера картинката беше същата - полицията компенсира липсата на качество - с количество

Вчера разни тюфлеци в униформа, упърдяха насраната телевизия

ти май взе да си го вкарваш самичък....

Вече и полицай да не си! Затова, че изпълняваш заповеди те уволняват и то пред пенсия!!!!

Къде видя заповеди за числеността... Или и ти кът TV7 дезинформираш

Тъпи троле, според теб дали е възможно някой да изкара 120 полицая, кучета и 40 автомобила на улицата без заповед? В случая точността на цифрите няма значение-просто без подписана заповед в МВР никаква акция не е възможна, глупако.

"нема такава дурява !!! " .......... и те така !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да се плаща и то премного на наши хора.Просто да има къде да ходи на ,,работа ,,чорлавата папионка-запазена марка.Тоя морен вода не се е напил,всее по лекото,благодарение на комунистическия си произход, а и някой си иво атанасов ли беше не си спомням,преквалифицирал се на медиен разбирач.Изобщо синекури отвсякъде.Затова е СЕМ,не за друго.

Брилянтно! Ако съм журналист, мога ли да не си плащам на Топлофикация?

можеш,ако си от телевизия тв7,веднага щге те защитят дядо Сталин,бабаЛенинка,Кольо Босия/защото краката му вонят нетърпимо/ и който е на всяка манджа мерудия/,макар че целия е нечистоплътен и техните деца и внуци на момента ще са там като шпиц команда.

Едните рИвЪт, че искали да си платят ама никой не им вземал парите!! Другите рИвЪт, че пари нямало и за това отишли да вземат техниката, ама вместо описаните лаптопи, тръгнали да демонтират сървъра, и се похвалили, че идват да затварят телевизията ... Ченгетата - и те изпържени в цялата ситуация излязоха най-виновните... Бат Бойко пък щял да реши проблема, като вземе главите на началници на ниско ниво в МВР, сякаш те са дали заповедта за прибиране на сървъра и затваряне на ТВ7 .... На всичкото отгоре, хем им взема главите, хем молиЛ за 7 дена отсрочка .... нЕма такава държава!! вЕрвайте ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сърварите са си описани и заложени. Съдия-изпълнител винаги започва от най-скйпото, когато секвестира. ТВ 7 можеше да си излъчва от друг сървър, да бяха се подготвили за тези 14 дена, можеха да си вземат под нам техника или да сключа договор с други студия.

Да се внушава: "СЪРВАРЪТ Е НАЙ СКЪП!" Е да ... АМА НЕ Е ... по описа на техниката...

доста ти куца логиката .... - хем отиваме с един списък, хем почваме от друго нещо; - хем отиваме за техника, хем се тупаме в гърдите, че сме там за да затворим телевизията; - и как ще се излъчва от друг сървър, че ми стана интересно ???

Защо СЕМ не реагира кога разпространяваха мръсотията от екрана...за какво ни е тоя СЕМ Да спира клипове ли...баста

Поредната тъпанарщина на управляващите начело с Вожда ББ и тъпата полиция .Нали са много къдърни защо не направят едно нещо като хората нито строителството им е строителство този смешник да се бие в гърдите нито управлението им е управление.А тази съдия изпълнител явно е изпратена от Пеевски със специални поръчения и инструкции както се изрази тя.Това е брутално което се случва в нашата държава посегателство срещу журналисти и срещу истината и словото ни.Да изметем тази сган от управлението да има нови избори .

Я обясни как като хората се прибира имущество от медия... ти сигурно там ти е силата - конфискация на медиен инвентар и то на национална медиа

Не не ми е там силата тъпако ти изобщо наясно ли си с нещата защото като чета само драскаш тъпотии и си на всяка манджа мерудия сигурно си от платените драскачи.

Чудесна идея! Взимам тапия за журналист и мога да не плащам на Топлофикация. От спестените пари ще пратя и на теб.

Абе хора вие малоумни листе или кво. Тази НЕ Е СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ. Тази се правеше на съдия изпълнител. Онова банкянското комунистче е прав, че само кофти мат'рял е останал в държавата. Ама къвто министър председателя, такава и държавата. Има си ред за събиране на задължения. и времето на бухалките отмина отдавна.

"Това е медията, която най-брутално нарушаваше демокрацията и манипулираше, медията, която докара Чобанов, Орешарски и всички тия на власт, заяви обаче Бойко Борисов." "Всички вие не си мръднахте пръста, тези журналисти защо тогава не си хвърлиха оставките, когато се нарушаваше демократичното право на опозицията", попита премиерът. Г-н "премиер" трябва ли да разбирам от това Ви изявление, че останалите телевизии като НОВА и БТВ например, са били обективни, честни и независими и Вие сте "докаран" на власт от няКОЙ друг или други?

Бойко, Бойко... Пак те изпързаляха червените ченгета. Такова театро не бяхме виждали скоро. Проститутките девствени се изкараха.

Падали глави! Че то там са все още червени кратуни. И/или децата и внуците им. Свестни, истински полицаи почти няма...

ПРОЗТИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА КОИТО ЖИВЕЯТ ВЪВ ИЗМИСЛЕН ФИЛМ!!!

Комунистите, най-големите унищожители на свободата на словото най-яростно скочиха да защитават телевизията на мафията! Това са фактите и те казват всичко.

така и не разбрахме дали ТВ7 ще си плати дълга от десет МИЛИОНА или ще се правят на жертви.

Как да плати Тия финансираха "проекта Бареков" Проекта "анти Борисов" От тия пари плащаха на ония да кряскат нон-стоп в Банкя И тия послушковци наричащи се "журналисти" бяха съучастници Такава журналистика и при комунизма нямаше...

Всичкото трол - Строй се на баламатума! Да се внушава : " Многото полиция в ТВ7 е по разпореждане на Борисов"! Балъка го искам объркан като малко дете в гора тролчета - изроди мои!

НЕ! Не започваме от ТОЧКА ЕДНО, а от ТОЧКА СТО И ТРИДЕСЕТ - СЪРВЪРА - ето това е ИСТИНСКА ОПОРНА ТОЧКА, ЯСНО?!

Кого заблуждава бб с тези изявления?Та нали всичко в тази държава,което е на фелдфебелско ниво минава през него.Казвам фелдфебелско,защото капацитетът му на управленец е до там.Никой ли не вижда,че единствената му цел е личното отмъщение.Това са деиствия на една дребна душица,обидена от телевизия,която отразява истинската му същност,макар и не до края.

Ти 10 мил евра би ли ми дал и да не ги търсиш Ако ги потърсиш щъ обвиня в лично отмъщение Как може такива простаци да има...