Мъж простреля бившата си приятелка и ряза с нож нея и майка й

Отхвърлен любовник нахлу в апартамента на бившата си приятелка в столичния кв. "Красно село" и нападна с нож и пистолет нея и 42-годишната й майка, съобщи БНР. Двете жени са настанени в "Пирогов" с множество порезни рани, а 23-годишното момиче е и простреляно.

Обратно в новината

Коментари - Мъж простреля бившата си приятелка и ряза с нож нея и майка й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

ТЕЖКО Е НАСЛЕДСТВОТО НА РАЗВИТИЯ КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ СЪДБА......

Пич по време на комунизъма нямаше такива изцепки и не виждам с какво ти е виновен предишния обществен строй. На практика осъществихме реставрация на капитализма. Апропо по тъп пост от твоя не съм виждал .... с изключение постовете на Калитко и КГБ.

Пистолет, белезници, бухалка, боксове... Представете си за какви жени става въпрос, оле-мале. Но проблемът е в Стратегическото Военно Командване за Въздушно Превъзходство на Американските Военновъздушни Супер-Сили. Обама трябваше да го подкрепи с няколко ядрени бомби за да може има някакво равновесие в този епичен конфликт.

ами така става когато з2 годишни се янимават с 2з годишни момичета... дано се оправи момичето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защитавайте го пубери нещастни! Да ви се не види на Мачото Пичото!!

Отдавна е известно, че съмнителният пол у нас, наричан за благозвучност "мъже", е опасен за здравето и живота на нормалния пол.Всякакви шушумиги, мижитурки, комплексари, педераси, пияници, педофили и обикновени сбъркани, избиват кмплексите си върху всеки, който по обясними причини не ги вижда като Наполеоновци и Батмани.

Моля, не съдете само от собсвен опит. Светът е голям и шарен, хора има всякакви!!!

Шарен, шарен, ама все пак е въпрос на процентно съотношение нормален към психопат, нали. Къде другаде заливат с киселина жена, която не те иска. Няма друго такова място. Имаше такъв случай в Гърция, но с....българка. А това, че по стар наш обичай, всеки се вижда сред нормалите, това вече си е типично наш клиничен случай.

ПСИХОПАТ!!! Господ да ни пази от такива! Че гледаш го някой нормален и в следващия момент вземе, че превърти! Ужас!

Моля следете поне турските серии, та да знаете как стават тези работи! Безмозъчните, първобитни циганорски касапници само ни смъкват реномето по света! Вчера например цяла нощ предаваха как ловят помиярите из София...отврат!

Обичам ви! Ще чакам с удоволствие, дори и до смъртта ми справедливата ви присъда за рогача клал и стрелял чужди хора в чужд дом!

не оставайте в христова възраст между две жени.

Дано се оправят по-бързо двете. Но друго се чудя, тия нямат ли шпионка ? Не са ли видели кой стои пред вратата и да не го пускат вътре ??? Въобще да не му отварят, а да се обадят на полицията ?!? След като не искаш да си имаш работа с тоя, защо въобще си го пуснал вътре ?!? Хората са странни, а после олеле... А тоя оръфляк вместо да го лекуват - направо да го довършат. От такива като тоя хора няма да станат, не са въобще нужни и полезни на обществото.

Отида ли в чужбина, гледам сам да си върша работата, щото тръгна ли с Българин... и ме хваща срам. Това е особено валидно, ако си имаме работа с жена. Нашенското магаре веднага гледа да си покаже магарията и да изглежда остроумно, пръхти, дърви се и разнася наоколо мускусни миризми... аз се червя и хората ме гледат със съжаление... Който не разбира защо, да чете надолу и току-виж разбрал...

Така е, но и българките с тяхното леко поведение и разголено обличане като проститутки също много ни излагат в чужбина. И обезателно гледат да свалят някой чужденец, че да им уреди живота и да не трябва да работят. Да се родиш в БГ не е местожителство а диагноза!!!

"Нашенското магаре веднага гледа да си покаже магарията и да изглежда остроумно, пръхти, дърви се и разнася наоколо мускусни миризми... " Вярно! Много, много жалка картинка - черни ризки и очилца- цигански оркестър!!!

Забрави напомпани мускули, бръсната коса и немски автомобил. И за да не сме сексисти - смъкнати дънки, тесни потничета с дълбоко деколте, циганско-проститутска прическа на "вафли", опушен вечерен грим. В чужбина веднага познавам коя е българка или румънка - там така се клепат само проститутките.

Не е честно -орязахте постовете. Само в спора се ражда истината и има реална преценка на ситуацията.

И моят пост изчезна, но не се нервя!!! Всичко се връща, рано или късно !!!

Този сигурно има здравна застраховка. Лекувайте тази измет с пари на данъкоплатеца, а после за редовните платци нямало пари за лечение.

В ЗЗО ясно е написано, че при подобни случаи лечението, включително на пострадалите, е за сметка на виновния. Дали някой ще се реши да представи сметката на този ненормалник!?

Ето пък днес брата на Гюлшен застреля мъжа, в който е влюбена (Туура), защото тя е бременна от него.

Тюх, брей! Машала!!!

Това е от днешния епизод на хитовия турски сериал "Цената на славата" - единствения турски сериал, който гледам!

добре че са турските серяли иначе щях да си умра от скука.турците вйобще не са зависливи и карезчии,те са повече европеици от булгаристанците,може да е само в серялите,не знам,ама хубави серяли не като нашите за братя галеви,бандитски.

Този не бива да бъде лекуван - да го оставят да умре като псе!

и на тая кифла толко и е акъла да вурже на някакав пазарджишки сиганин..а после се чуди откуде и е дошло.т *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чък Норис пак е палувал из Красно село

кои държи медиите ( нерегистриран ) 11.05.2012 12:20 По масмедиите от лиагвене, агресия и зрелища друго не се забелязва. Общия социлен фон определян помедиите е разгул.По същите медии един лош герой евреин няма.И жени готови на компромиси няма.Ето резултатите

тоя кретен въоръжен като универсален войник направо :) къде ги раздават така пушките и пистолетите на всеки идиот?!

КАЖЕТЕ В КОЙ БЛОК Е СТАНАЛО ТОВА ЧУДО ,НИКЪДЕ НЯМА НИЩО КОНКРЕТНО .ТАЗИ МЪЖКА ЧАСТ СЪВСЕМ Е ИЗТРЕЩЯЛА ВЕЧЕ.

такъв тип хора са много лош материал. независимо дали става дума за мъже или жени. някои решават че една връзка е завинаг. ама това, че другия се е разочаровал, или просто му е омръзнало, или е решил, че е сбъркал - няма значение. решиш да се разделиш и започват едни безкрайни заплахи, и понякога (като в този случай) не само заплахи....... пълно е с психо

Дулцинея отървала белата гладка кожа....

Няма ли куршум за този луд селяндур,да го гръмнат за пример на подобните като него изроди! Сега съдът ще се мотае години наред,докато го оправдае,а ние ще плащаме лечението на пострадалите,та и неговото плюскане по арестите!Горките жени,дано се оправят по-бързо!

Воденичаров

Напълно подкрепям!!

Не съм съгласна с моите пари, внесени за здраве да се лекуват и то не къде да е, а във ВМА, престъпници, на които по принцип мястото им не е на свобода. Ако някой съвестен данъкоплатец и здравноосигурен потърси помощ там, му се отговаря, че не могат да го приемат, да си ходи по район, а ще лекуват в същото време чисти престъпници, които едва дали имат и здравни осигуровки. СРАМ за такава Държава, ако изобщо може да се нарече така!!!!

Отново ПЪЛНО съгласие!! След като го излекуват криминалното говедо да бъде въдворено на работа в подходящи условия (уранови рудници, мини на голяма дълбочина и подобни) и да заработи прехраната, лечението и всички направени по него разходи с полагащата се лихва. Отделно разноски по дело, кръвнина и т.н.

Абсолютни прави сте и двамата! +1

Пазарджиклия - това не е местожителство, това е диагноза.

А перничанин , що е бре?

Ами то между Перничани и Пазарджиклий разлика няма.

"32-годишният Николай Пенчев е настанен за лечение във Военномедицинска академия с опасност за живота." пак ченге ?

Кой раздава оръжията? Как на лабилни хора се раздават оръжия, а КОС?

Разглезени мамини синчета, слаби като характер ,егоистични. Това са днешните мъже. Насила хубост не става.

Тоз позастарял момък 32годишен много го е заболело, че и двете - майката и дъщерята не го оценили за либовник... Ама май баш са го оценили, ама са недооценили колко е луд!!!

Когато котката и мишката се съюзят- то е срещу готвача. Не е издържало момчето ...

Жените в България сме пълни уличници. Като знам аз какво съм причинила на много мъже и напълно оправдавам момчето. Българският мъж заслужава нещо по-добро от нас.

Не знаеш ли драга, че всяко обобщение е признак на повърхностно мислене, ако изобщо ти остава време изобщо да мислиш при тази навалица от бг. мъже около теб! Ти пълната уличница, да не си спинозна, драга, че "Като знам аз какво съм причинила на много мъже"???!!!

Не съди на по себе си, и другите жени.:)) Това,че ти си уличница не означава ,че всички жени сме като теб :) Поздрави от една не уличница! :)))

Аре! Всички имате граница на НЕ-уличност ,няма НЕ-готова да се прададе в Бълагария. Не на мен тия-добре го е казала жената и евала е си признава. Само злите уруспетини се правят на благородни!

Виж какво уличнице, за такива като теб, трябват точно такива мъже, но това не означава, че всички сме такива уличници и естествено не заслужаваме такова отношение. Но за сажаление по някой път попадат и свестни хора на идиоти и не могат да се отърват от тях, защото няма кой да ги защити.

Е -да ,има и такива,несбъднали дълбоките си съкровенни желания...,тежко и драматично въздишащи под тежестта на образа на ''матрона'' и негубещи надежда затова някой да им разкъса чорапогащника със зъби... Леко-леко,че внимателно...!!

Какво значи да попаднеш на такъв? Не си ли го избираш сама?

Българските жени са уличници по рождение и грозни по месторождение.Hяма по грозни от българските жени с изключение на албанките.

Трябва да си много късоглед! По обкръжението и собствените си творения вкъщи ли съдиш??

Воденичаров

Фактите и мнението на огромната част от чуждестранните ни гости е ДИАМЕТРАЛНО противоположно на твоето. Това относно красотата. "Уличността" е въпрос на възпитание, среда, манталитет и много, ама много рядко въпрос на ГЕН.

Нали не забравяш,че си роден от жена Българка? Или си слязъл от небето и преди кацане си се челосал в някое дърво,та толкова просто и глупаво разсъждаваш :)))

Искаш да кажеш кучки, а мъжете трябва да са кучи синове по тая логика. За всеобща изненада има и хора сред българите.

Аман от пишман бабаити бeee!

Аааа кефя се кифлите, как квичат на умряло. Търсят принца на белия кон, но идва само коня, търсят разни бабаити с лъскави колички и недоказани доходи, но после квичат, че перат мръсни чорапи и ядат шамарите. Човек не изперква толкова лесно, сигурно на тоя с тежкото въоражение не му е първата раздяла това, но се чудя, какво ли трябва да му е причинено, че да тръгне да стреля и ръга?

Ти даже не си кон, баце, ти си магаре!

По-добре от свиня, като теб, но и за теб ще дойде Коледа ;)

Да, бе! Търся, "търся принца на белия кон, но идва само на зелен, какво ли трябва да му е причинено"!?!?

Ти искаше да кажеш нещо ли? С тази мозъчна диария, какво имаше в предвид? Явно слушането на чалга и смученето на определени телесни части /то май това е най-умното нещо, което ти е влизало в главата/ по тоалетните на чалкотеките, не ограмотяват!

когато един мъж говори с омраза за всички жени, той визира една определена...нещо да споделиш???

По масмедиите от лиагвене, агресия и зрелища друго не се забелязва. Общия социлен фон определян помедиите е разгул.По същите медии един лош герой евреин няма.И жени готови на компромиси няма.Ето резултатите

красноселски избушляци.

Такива като теб могат да лежат само заради друг мъж, за това си струва, нали?

аззз

ПЕРДПОЛАГАМ ОТ ОПИТ ГО КАЗВАШ, НЕ МОГА ДА НЕ СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ ТИ СИ ЕРУДИТ ПРИЗНАВАМ ТИ ГО

Ей това българския мъж е голям комплексар. Срам ме е, че и аз съм мъж. Каква Европа? С тоя турски манталитет....Горките жени. Изрод мръсен.

Явно не си мъж... или пък българин. Аз съм мъж и българин и не приемам амбриаж като тебе да ме приравнява с този психар! В живота си досега не съм посягал на жена, когато са ме изоставяли съм го приемал и съм започвал на чисто.

Много правилно си постъпвал! Така можеш да откриеш правилния човек за себе си.

Много правилно! За съжаление 80% сме тотални боклуци. По-долу призиви за смърт чета. Тоя обаче не смърт заслужава, а либофф... в индустриални количества. А дано да го спасят и после... големите мангали да му лекуват маясъла и констипацията с анални разтривки в панделата...

Хаха, няма такъв олигофрен.Пушка,сабя. нож. пистолет, базука, гранатомет, танк, умален Миг 29 и това за 2 жени, едната пикла, едната в климактериум.Накрая вместо да ги убие и да се самоубие, едната я прострелял в крака, а себе си - в корема. Каквато ни държавата, такива са и маниаците.

Петраки, това е култово! от всички псевдоинтелектуални напъни се промъква ясна мисъл. "...Каквато ни държавата, такива са и маниаците. "

Петраки, още малко... напомняш ми за един стар виц, за Софийския университет... "Срещат се двама професори в лавката на Софийския. Единият казава на другия:"Абе, какви евреи има по света само- то Айнщайн, то..., а нашите? Ууууу....". А до тях Соломон Паси тихо прошепва: "-Каквато държавата, такива и евреите...". Поздрави!

дами, само да знете какво още ви чакаааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-точно не би могло да бъде казано!

Наистина ужасна драма!българската жена е подложена на системен тормоз физически и психически от такива мъже.

За момичето сте прави, ама при тъща те така трябва да се ходи!

С това въоръжение си е баш за парламента, ама нали любовта е сляпа...

Тоталното изтрещяване на нацията плод на престъпно мачкане, мизерия, чалга и издигане на арогантни крадци! Този е просто един изперкал герой като в "Шофьор на такси'' - лошото е, че такива са стотици. Бъдете хора и си възпитавайте децата, пазете ги от чалгари, мутри бабаити, карайте ги да учат. С тая простащина ще се свърши един ден

това е най-правилния коментар

така е