МВР ще храни мигрантите с шоколад и пастет без свинско

Министерството на вътрешните работи обяви обществена поръчка за изхранване на задържани мигранти.

Обратно в новината

Коментари - МВР ще храни мигрантите с шоколад и пастет без свинско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително дразнещо заглавие и статия с цел по-голяма читаемост. Ясно е, че след като тези хора биват допускани тук, трябва и нещо да ядат. Въпросът е защо изобщо биват допускани! Разбира се, не чакам отговор.

за държавна сметка, т.е от нашия джоб, с шоколад, което не правите за българските деца в училища, детски градини и ясли, настоявам да не им давате пастети от свинско месо, а пастет от свински, пилешки и други животински кожи и кости, което всъщност го правят някои производители за вътрешния ни пазар!

Абе я им давайте свиснко рагу че е най ефтино, пък ано не искат да си гладуват

А тези мигранти ще си отработват ли парите за тях. Работа колко щеш.

Да ги хранят с пастет от свинско и шоколад с мас, нищо няма да им стане!! Никаде в корана не е казано, че свинското е забранено това са интерпретации, помаците си ядат!!!

Е що така по расистки лишавате хорицата от свинско? Нека има за всички! Дайте свински пържоли и пастет на мигрантите де!

не е силната ми страна, но ще се опитам да направя сметката: значи за 30 дни х 10 лв. = 300 лв. САМО за ХРАНА. ..За останалото се грижи държавата. В задачата се пита по колко лева за храна се пада на пенсионер с 200 лв. месечна пенсия, след като плати всички останали разходи - отопление, ток, лекарства, телефон и др. Колко шоколада ( хайде да е халва) може да си купи един пенсионер, за да си" подслади душата" ? Къде е границата на цинизма и има ли такава?

Организирам екскурзия за български пенсионери. Програма : Товарим се на автобуса и излизаме от България през Капитан Андреево. Два километра след границата хвърляме паспортите и се връщаме нелегално през оградата. Обявяваме че сме бежанци и искаме закрила. Настаняват ни в някой лагер за бежанци и след това здравей живот. Кеф ти шоколад, кеф ти гъши пастет. Пенсиите дето ще остават ги подаряваме на управляващите. Да поживеят и те като нас. Стига са се мъчили с тия депутатски заплати.

А на мигрантите канибали от Африка какво месо ще поднасят...?

Iivanov84

моргата на съдебна медицина...

защото то е около тях и те сами ще си го набавят от другите "бежанци".

да им се даде боб със сланина. ако не искат сланина - никой да не ги кара насила.

Iivanov84

а нещо така да поолабат,,некоя циганка от факултето.. :D

Що нямате изисквания за българските бедни пенсионери а сте се загрижили за разни ........ аман от безочие и наглост.

Непрекъснато говорите ,,за езика на омразата,,Аз също мога да кажа и докажа,че толкова ни МРАЗИТЕ,нас пенсионерите,че сте ни оставили с сто евро да живеем и две треи ни вземете в сметки и лекарства.И това ако не е ГЕНОЦИД КЪМ НАС ,кажете ми какво е ,точно управляващите проявявате омраза към нас,а ние защо да ви уважаваме като депутати.Та вие сте ни нсй голямите врагове

Понякога, след подобни новини, ме обхващат такава злоба и ярост, че ми се ще да взема автомата и да хвана гората! И когато и където срещна тези продажни държавни чиновници-антибългари, да стрелям по тях, да стрелям, да стрелям...., докато масло потече от всички отверстия на автомата и цевта му почервенее! Пък после нека да ми говорят, че съм комунист!

Дайте им сланина да ядат!

Тая държава не попадна на нито един свестен министър.

В крайна сметка има ли емигранти или не ?Как са влезли в страната ни ?Ако са влезли нелегално ,обратно от където са дошли !

Не очаквай някой да си признае .

Не очаквай някой да си признае .

За това ли загинаха Ботев и Левски,хилядите знайни и незнайни войници....-сега да храним арабите с шоколад? Народът няма да ви прости тези гаври ГРОБАРИ!

и каква е тука връзката между изхранването на бежанци и смъртта на Ботев и Левски, апропо, тези двамата не са деляли хората по религия и народност. А относно това кой идва у нас - при средна интелигентност трябва да се прави разлика между араби и другите мюсюлмани, чиито представители са бежанците.

апропо за пенсионерите няма, а тези нелегални имигранти си имат процедура - обратно в държавата, от която нелегално са проникнали.

10 лв на ден ...от нашите пари ....а за нас няма ?!!Позор !

те много обичат свински крачета защо ще ги лишават така тези хора !

Не се очаква да ни посетят, а да ни ги изпратят на порции от Германия и други "братски" западноевропейски страни. Явно такава е истината за "златната" сделка сключена между Боко и баба Меркел.

Тези пари спокойно могат да отидат за боеприпаси и награди за охраняващите границата. Като разберат, че се стреля, ще заобикалят България. Ама, пустата Европа не разрешава.

АКО НЯКОЙ ОТИДЕ В СИРИЯ ЩЕ МУ ОСИГУРЯТ ЛИ СВИНСКО????

Само дигитал му е майката. 7,62, 9.07. 9,25, 11,43. 13.00.Който не е доволен, 5-ентобарбитал съсгласно разкладката на Голям брат. Никой не може да каже нещо напротив, защото това са Указанията и препоръките на Световната банка.

Искам и ас да апна, пастет бес свинско. А може и соджук малко, ако има, или филе Елена дагоева

Добре бе,а защо не ги дадете от вашите заплати бе господа управляващи,щом толкова сте се замислили за ислямската измет дето навлиза по нашите земи!??!? Увеличенията на депутатските заплати ги дайте за ислямските бежанци!!!!

Дълбоко отвращение изпитвам от държавата си. Пенсионерите нищо ли няма да направят?

Приятел и аз като теб обичам страната, но мразя държавата! А пенсионерите нищо не могат да направят, дори и да искат! Просто никой няма да им обърне внимание, защото на тях се гледа като на тотален разход за бюджета. Колкото са по-малко, толкова по-добре за фиска! Трябва да направим нещо ние - все още работещите, от които все още, макар и малко, зависи нещо!

Много добре-ние ще ядем свински расте ( с уши,черва и т.н) а ще храним нарушителите с гъши пастет и шоколад?

Шоколадови вафли няма, по простата причина, че няма шоколад в нито един модел фафла:) Те са с какаов крем:)

,,метамфетамините,, от кого...??? че след четири години ,,зобене,, в сирия и ирак ,ще им е трудно като на ,,германците,, през втората световна...!!! бъдете ,,толерантни,,...!!!

министеро, ти в час ли??? Я, си погледни червената книжка и тогава продължавай да ръсиш простотии.

Предлагам тези пари да се дадат на български бедни пенсионери, домове за деца и възрастни. А чужденците - да се връщат там, от където са дошли, или да отиват в държавите, разпалили конфликтите и войните!

трябва да си интелигентен(малоумен) за да си гербаджия???

под 75% и.я. -то иначе ще са опасни за ,,вожда,,...!!!

А СПА, безплатни масажи и труженички, сьомга, карти за почивка, карти за фитнес и по един мезонет няма ли? гАНЧООО, за теб пак остана ролята на обслужващ персонал, плюс дундуркането на гетата. Щот си много умен.... И богат.

моля ,,хаиверът,, за ,,пенсионерите,, ни... че нямат и за хляб...!!!

Не ядели свински пастет.Ееее ама щом сте в нашата държава,ще ядете това,което ядем и ние.Хайде сега и изисквания към храната,това да не им е петзвезден хотел.Магнусти.....

Най добрата храна е АК47 и кой откъде е . А шоколада могат и нашите деца и пенсионери да го ядат

Нека си ги храни МВР-то! Нас пък, Бойко Борисов ще ни храни със суджук и филе Елена, от личните му запаси! Тъй де, те хората му го подаряват, ама той не го яде, че има кръвно, и понеже сърцето му е по-голямо и от презряла тиква Матилда, съм сигурен, че ще се реши да го сподели с нас - бедните данъкоплатци и пенсионери!

При такава политика на изтребление на българският народ - дано и собствените ви майки ви прокълнат жестоко!

Любопитен съм шоколада швейцарски ли ще бъде, или от Своге???Също така съм любопитен щом тези неканени "гости", които за мене са нашественици, ще бъдат хранени с шоколад и пастет какво ще направят нашите безумни властимащи за българите,намиращи се в затруднение ( т.е. борещи се да оцелеят ).

Своге не може, не отговаря на евростандартите, опаковката е от 90 драма. За гостите - само най-доброто, белгийски ръчен.

Да направят помощни стопанства към лагерите за отглеждане на прасета. Свинското за пенсионерите за тях обикновени вафли! Без шоколад!

В нашата държава, изглежда всичко е тотално сбъркано! Уж, няма незаконни емигранти, пък се отделят стотици хиляди за храненето им! Уж искаме да се адаптират към нашия живот, пък адаптираме рациона им според техните изисквания. Уж сме съпричастни към човешката трагедия и отделяме средства да ги изхранваме, а в същото време оставяме нашите бащи, майки, дядявци и баби да умират в мизерия и със пенсии, по-ниски от издръжката на едни престъпници, преминали незаконно границата ни! Уж се борим с тероризма, а даваме убежище на терористи-джихадисти, представящи се за такива, каквито не са и никога не са били - мирни граждани! С подобно поведение, случайно ли е, че който може се изнася от страната. И всички призиви, да спасим страната си от държавата си остават празен звук!! А като прочетох с какво ще ги храним тия нашественици, направо ми стана мъчно за пенсионерите ни - от мизерните си пенсии, отиващи за покриване на лекарства и битови сметки, едва ли са много тези от тях, които могат да отделят по 10 лева на ден за храна, да не говорим, че за шоколад само могат да си мечтаят! Е, нема такава държава!

Тези хора срам нямат ли?от Господ поне не ги ли е срам,има хора във София и страната които нямат къде да спят,викат им бездомници,бъркат по контейнерите за да намерят нещо за ядене,дори и развалено,те го изяждат,защото срещу студа и глада по голямо нещо друго няма,та да нахранят Българските бездомници,вместо да храним чужденци от тъмен цвят на кожата,които след време ще започнат да изнасилват жените,дъщерите и внуците ви.Предатели това ако не е Геноцид спрямо Българският народ здраве му кажете.,

А българските граждани ще храним с данъци, такси, винетки и зелени зони.

тол такси,парно,ток,водата е по-скъпа от в африка...