Обраха банков клон в София от втори опит

Банков клон е бил обран на улица "Ами Буе" в София през изминалата нощ, съобщи БНР. Той се намира в района на "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Обраха банков клон в София от втори опит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е каква е тая банка с 28 000 лв капитал, без СОТ и без охрана

Тея каръци пак не улучиха джакпота. Тюююю язък за барутя, пък и нямало гавази. 30 000лв. то за един банкет с преспиване няма няма да стигнат.

Законитэ са за робите това го э казал Ботэв браво момчэта

Може ли някой регистриран да преразкаже коментара на Sergo, че ми стана интересно как точно е нарушил великия закон на банките!

Случва се по цял свят и то всеки ден.Рискове на банкерството,важното за чия сметка ще бъде грабежа?

Три пъти за щастие!

Както са тръгнали да се сливат и потъват разни кипърски ли, гръцки ли банки - това пряко може да се отрази на нашия приватизиран банков битак.... Те ти лай.янаната митологема за файдата от чужди инвестиции. Кой нормален човек не вижда, че банките станаха главния фактор за световната криза.... банките са опасни за вашето здраве! Изходът - банките да глътнат дръвцето.... на каишка и заковани - да не могат да дишат.....

Обир на банка - аз го разбирам да се жертваш за милиони. какви са тези смешни 30 хилки?! Нещо инфото не ми звучи достоверно.

Още една причина да се намали количеството, НЕ БРОЯ! на банките. На всяко кюше, я банка, я клон, я храст - аман от банки и сателитите им! И това с едничкта цел - да се излови народеца в капана и превърне в икономически роб! А това, че лопат колко били мислили и измислили, като как да ни улеснят живота е като рибарското кюспе - мятащ за да дойде много риба, а после дърпай с въдицата (ГРП или каквото там са измислили) - шарани бол, роби бол. Смучи ги, дои ги, мачкай ги. Да има само за хлебеца, отвреме на време им пущай малко гювеч и пак така, дий краста, дий ...

Има колкото е необходим. Пазара определя колко трябва да са а не малоумници като теб да определят колко да са.

Не банката е виновна, че не можеш да си позволиш да живееш по-добре. Причината е или в работодателят ти, който ти плаща минимална заплата или в теб самия - не си достатъчно конкурентен за да работиш на по-високоплатена работа. Банката е избор. Не е задължение като тока който плащаш на монополистите. И аз искам да живея като американците, както вероятно и ти, но като не съм сигурен в доходите си не ходя да дърпам заем. Капиш!

Потърсете информация за Федералния резерв на Щатите,МВФ,Световната банка и пак ще коментираме темата "какво са банките и тяхната роля в живота на хората.

Защо никъде в сайтовете ,вестниците,медиите не пише Банка обра хиляди взели кредити с безцеремонно увеличаване на лихвата.

Защото първо много от членовете на управляващата върхушка и банкови директори (начело с чадъропазителя Искров) трябва да са в затвора.

Те ги карат на сила да влизат в банките и да теглят кредити и ги карат да се разписват на договорите баз да ги прочетат. Да вярно много са гадни банкерите.

Браво на момчета , другият път да вземат повече

Служебното премиерче какво прави? Нищо!

Довечера ще ходи да пази пред банката, Доволен ли си?

С постоянство всичко се постига :)

"...Би не случиш първи път- опитай се пак..." Ив.Вазов :-)

Браво! Не може Сульо и Пульо да се прави на банкер и да си представя банката като мекичарница. Като си решил да имаш банка, направи я така, че да не може да се обира!

БРАВО трябва си топки за тая работа не лаладжии

поне за тия не ме е яд , заслужат си го както и другите банки

всички банки са зле но тези са рекордни тъпаци...напълно си го заслужават ! ако и болницата им е като банката нямам думи...