Коментари - Битата нотариуска не дава достъп до сделките си | Днес.dir.bg

Битата нотариуска не дава достъп до сделките си

Все още няма задържани за нападенията над нотариуса Валентина Механджийска и журналиста от БНТ Иво Никодимов.

Обратно в новината

Коментари - Битата нотариуска не дава достъп до сделките си | Днес.dir.bg

Коментари

ТЯ знае защо е бита но се опасява че и е малко боя

"Полицията е поискала достъп до делата й ... но засега тя отказва достъп до тази информация."

Чл. 3. (Изм. - ДВ, бр. 73 от 2003 г.) (1) Изнасянето на дела и документи от служебния архив на нотариуса извън нотариалната кантора се извършва само въз основа на писмено разпореждане (определение, разпореждане, заповед) на съдия или прокурор. Преписите се предават срещу подпис на изрично и поименно посочено в разпореждането длъжностно лице. (2) Оригиналите на съхраняваните в служебния архив документи могат да се изнасят извън нотариалната кантора в случаите на изрично разпореждане по ал. 1 лично от нотариуса, като експертиза може да се извършва само в негово присъствие.

Нотариусите са днешните мутри с бели ръкавици. Пълно копие на една корумпирана политическа система и правителство характерни с диктат на беззаконие, кражби (у / пре свояване на народни и европейски средства) и финансиране достъпа до тях чрез гладните за държавни субсидии партии. Нотариуската ще умре, но няма да допусне да разследват сделките и, защото всичките са незаконни или неморални. Моя опит: Нотариус прави сделка при продажба на апартамент и отказва да впише точна сума на сделката и срок за плащане на тази виртуална сума. - дефинира сумата, като парите, които ще отпусне банката като кредит на Купувача??? - за срок на изплащане на тази сума след подписване на договора няма и дума - на въпроса КОГА? - сдин месец, три месеца, 1 година след подписване на договора ли ще бъде изплатена сумата, отговора е до три години... Другото е прехвърляне на държавни, общински и частни имоти на мутри, чрез заплащане за затворени очи.

Пишеш за неща, които изобщо не познаваш. Договор за продажба, в който не е посочена цената е нищожен. Такава сделка няма да бъде и вписана. А сделки при които цената се плаща с банков кредит се изповядват ежедневно. Ти ако си чел нотариален акт през живота си аз трамвай ще стана. Държавните и общински имоти ако не знаеш се прехвърлят с писмени договори, а не с нотариални актове. Министър кмет така продават с писмени договори, които се вписват в Агенция по вписванията. Аба друго е да си развяваш невежеството по форумите ГОЛ. И БОС по темите по които се изявяваш.

Едно е ЯСНО... Този случай ако го разровят достатъчно дълбоко МНОГО ще замирише със сигурност!!!!! Покрай него ще се разберат много неща и тогава вероятни ще има доказателства тази "бита" особа да се окаже в затвора..... Всичко това ако сме поне полу-нормална държава

А агенцията по вписванията какво казва по въпроса ? Много ли е трудно да се извадят вписванията на точно тази особа. Поведението и явно показва, че знае защо е бито и то със сигурност е основателно.

Se taia

Или пък просто не иска да разказва за клиентите, с които е имала работа. Не е задължително да е имала сделки с измама, но може да има сделки с хора, които сега я заплашват. Ще се разбере скоро време...

Нищо не разбрах.. Какво не дава също... Да не би заглавието да е от друга статия

Ето защо е бита тъпата кифла...

Няма да даде достъп, защото може да се окаже, че вместо два-три шамара е трябвало да я разчекнат между четири коня!

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА НЯМА ДА ИМА МЯСТО ЗА ТАКИВА ИНДИВИДИ ... И ГЛАВНЯ СЕКРЕТАР МУТРА И КРАДЛИВАТА НОТАРИУСКА В КЛЕТКАТА И БЕНЗИНА ... КАТО СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ - ГОНЕНЕ НА ЗЛИТЕ СИЛИ С ОГЪН :))) А ПРЕДИ ОГЪНЯ МОЖЕ И ЕДНО ТРИЧАНЕ ДА ИМ НАПРАВИМ :))

След революцията никой няма да те остави да си пишеш глупостите по форумите. Ще имаш хакнат чип в кухата кратуна и ще бъдеш управляван от господарите си дистанционно. Като решат да приключат с тебе просто ще те изключат и дотам си. Това е Новият Световен Ред, който мечтаната от теб "революция" ще докара. А такива дебили като тебе си мислят, че след възцаряването му ще колят и ще бесят. Не е истина какъв идиот си Детройте. Иди се прегледай.

Не ги дава заради професионалната етика, маломозъчници.

Нотариусите в София законно си изкарват по над 10 000 лв месечно,но алчната мастия иска бързо да стане милионерка. А простолюдието гледа ококорено дворците в полите на Витоша,след което мрачно се прибира в опърдяните си и мухлясали панелки.

lu4ka

Етика!? Нали знаеш, че за адвокатите (разбирай и нотариуси) има специално място в ада. Защо ли?

Не давала достъп до сделките си. Явно си е заслужила боя. Следва прокуратурата да провери колко народ е оставила без жилища. Нотариуси, съдия изпълнители - част от организирана престъпност.

vasil

През 1975-1990-по 1 убийство на 3 дни. От 2000 досега-по 1 убийство на 3 дни. Същото е,колкото и да се правят упорити опити да се внушава друго. Пикът е по мутренско време през 90-те.

Тая е вътре с двата крака и много добре знае кой и защо я е върнал в час! СРАМ!

Без съгласието на нотариуса, полицията нямала право да провери изповяданите от него сделки !!!! А имали въобще държава в България ? И кой позволи на нотариусите да приватизират съда ?

Два боклука - малко са ги били !

Нотариалната камара упражнява ли някакакъв контрол върху работата на нотариусите?Вероятно колкото Висшият съдебен съвет контролира продажните магистрати.

малко са я били тази мошеника

явно се гордее с работата си, но от скромност крие високите резултати които е постигнала!

Ако някой нотариус е заподозрян за извършено престъпление,полицията пак ли няма право да провери изповяданите от него сделки?

че аз пък от къде да знам? вероятно вероятността нотариус да е заподозрян в извършване на престъпление е равна на 0

Жената си знае що е бият , затова не дава.

И що не дава? Тъкмо полицията да види, че има още поне 10 човека, дето имат пълното право да и натрошат главата, след като ги е изцоцала финансово.

Щом не дават достъп да ги бият.

Трябвало е не само да я напердашат,но и здраво да я надупят заедно с дъщерята й.

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ, ЛИДЕР - Господарят ти. Ти ВИНАГИ си представляван чрез постоянно НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. Те и само те, ВИНАГИ те, те представляват теб безусловно, нали. Тогава ти реално кой си тук и сега. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон - ДИКТАТУРА. Този шаблон - диктатура създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ - привилегирован елит и паразит. С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек - биоробот (роб). Този ШАБЛОН - диктатура който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА. Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

а знаете ли кво ша са случи, ако прокурори, съдии, адвокати, бизнесмени, политици.... дадат достъп до делата си, а?

Ще им се отвори работа за около 1000 години, или същото ако източат язовир Искър.

"Полицията е поискала достъп до делата й, за да провери повече хора, но засега тя отказва достъп до тази информация." Значи малко са я били.

следващия път биячите ще проверят дали диша и дано е с всичките облажили се роднини,да намажат и те от тотото

Абе, тя си знае защо я бият!

Мдаа, вижда се къде е заровено кучето...

Она си знае що я бият ! Ранините ще зараснат парите остават !

Фройд,признай си откровено:ако знаеш че ще вземеш няколко милиона,няма ли да се съгласиш дори и публично да те надупят?Не забравяй обаче да се запасиш с повечко вазелин!

А може ли да е наобратно: жената да е била бита, защото е отказала да изповяда нечиста (мутренска) сделка?

Като е наобратно, да отиде в полицията да каже, че искат да изповяда нечиста сделка. ти май много филми гледаш???

Ти, колко пъти си подавал оплакване в полицията?

Колко бавно изскачат у нас очевидните неща...

След като не дава документи работата е ясна . Има нещо гнило , с право е яла боят си .

Ето че не и е чиста работата! Какво крие тая нотариуска? А ако Иво Никодимов иска да разбере кой го е бил, да пита соросоидите - те знаят много добре!

Аз пък си мислех че БКП-то е знаело кой го е бил:)

... на тва Mу се вика... конфиденцaлност...

..Това значи ,че на Валя ..не й е чиста ..работата...и си е заслужила боя...!?

Битата мошеничка са я били малко. Щом отказва да даде достъп до документацията й, значи не й е чиста работата и с основание са я ступали. Да се радва, че не са й разместили зъбите. Мафия!

Явно ако ме убият, убийствата ще станат 101, а с разкриването на моето убийство разкриваемостта ще се удвои. Но шанса това да стане е 1 процент. От друга странан и да не разкрият убиеца ми щр се запази същатата разлриваемост, т.е. Нищо не губят

Значи и е малко боя. Още иска.

Мисля, че като я олупат още веднъж , ще стане по-сговорчива. Кой каквото ще да казва, все пак боят има своя възпитателен характер.

Мдаа, 27 години по-късно милиционерите не поумняха. Документите по сделките ги има в Агенация по вписванията, там никой не им пречи да ровят.

хаха ти знаеш ли какво точно има в Агенация по вписванията??? това, което е там никаква работа няма да им свърши. говорите без капка да разбирате...

Спомням си, че на Главния Прокурор Филчев, чрез Нотариус му откраднаха колата, но явно тук случая касае много по-голям от него. Дали не са засегнати интересите на някои суджуци - хахахахх

Ясно, щом отказва вече е ясен мотивът за нападението. Няма какво повече да ровят полицаите може да затворят случая след като отказва няма какво повече да се направи!

А може да отказва, щото не иска подобна информация да попадне в ръцете на честната и компетентна българска полиция, която в никакъв случай не е корумпирана до дебелата си гуша и работи рамо до рамо с мафията? Ама иначе ти е много ясно, а, ганьовец?

Защо не нападнат по поръчка нормален гражданин по улицата ? Няма дим без огън. Тази мърша си го е заслужила, като е направила мръсен номер на някой. Даже малко са я били. Трябвало е да остане в инвалидна количка. Аман от такива утрепки...

Щом крие, не й е чиста работата. Заслужава си е побоя.

Значи малко са я били !

Добро утро, ченгета !

Да се готви за бой Калин Станулов.

Да се стяга за бой Калин Станулов.

Е, значи малко са я били.

Айде утре и теб да те срещнат едни такива, дето по същия начин да те убедят да си дадеш нотариалния акт.

Нике не яде бой напразно

d4

има агенция. по вписванията. за "вписване" нотариуса дере здраво с такси. въобще нотариалните кантори са печатници за пари. къде "чисти" къде"мръсни"... ако почтената нотариуска/за която няма НИТО една жалба/ е изрядна, няма защо да си крие сделките. ама май не е изрядна. затова е гризнала дръвцето.

Проблема не е свързан с нейната почтеност. Огромният проблем, е че тези данни ще отидат в полицията. А нашата полиция е в състояние на забърка немислими абсурди. Преди години в окръжни съдилища изчезваха улики и доказателства.

Кажи честно, толкова ли си загубен, че искрено си вярваш, че в тая държава само "неизрядните" "гризват дръвцето"?

щом и с такъв бой не ги дава смятай каква мафия са досиетата и ...куп фалшиви сделки, неплатени данъци и мафиотски схеми ...да ги разследват като организирана престъпна мрежа заедно с нападателите и кой знае колко човешки съдби са разбили и почернили тия мърши

Коментари - Битата нотариуска не дава достъп до сделките си | Днес.dir.bg

Битата нотариуска не дава достъп до сделките си

Все още няма задържани за нападенията над нотариуса Валентина Механджийска и журналиста от БНТ Иво Никодимов.

Обратно в новината

Коментари - Битата нотариуска не дава достъп до сделките си | Днес.dir.bg

Коментари

ТЯ знае защо е бита но се опасява че и е малко боя

"Полицията е поискала достъп до делата й ... но засега тя отказва достъп до тази информация."

Чл. 3. (Изм. - ДВ, бр. 73 от 2003 г.) (1) Изнасянето на дела и документи от служебния архив на нотариуса извън нотариалната кантора се извършва само въз основа на писмено разпореждане (определение, разпореждане, заповед) на съдия или прокурор. Преписите се предават срещу подпис на изрично и поименно посочено в разпореждането длъжностно лице. (2) Оригиналите на съхраняваните в служебния архив документи могат да се изнасят извън нотариалната кантора в случаите на изрично разпореждане по ал. 1 лично от нотариуса, като експертиза може да се извършва само в негово присъствие.

Нотариусите са днешните мутри с бели ръкавици. Пълно копие на една корумпирана политическа система и правителство характерни с диктат на беззаконие, кражби (у / пре свояване на народни и европейски средства) и финансиране достъпа до тях чрез гладните за държавни субсидии партии. Нотариуската ще умре, но няма да допусне да разследват сделките и, защото всичките са незаконни или неморални. Моя опит: Нотариус прави сделка при продажба на апартамент и отказва да впише точна сума на сделката и срок за плащане на тази виртуална сума. - дефинира сумата, като парите, които ще отпусне банката като кредит на Купувача??? - за срок на изплащане на тази сума след подписване на договора няма и дума - на въпроса КОГА? - сдин месец, три месеца, 1 година след подписване на договора ли ще бъде изплатена сумата, отговора е до три години... Другото е прехвърляне на държавни, общински и частни имоти на мутри, чрез заплащане за затворени очи.

Пишеш за неща, които изобщо не познаваш. Договор за продажба, в който не е посочена цената е нищожен. Такава сделка няма да бъде и вписана. А сделки при които цената се плаща с банков кредит се изповядват ежедневно. Ти ако си чел нотариален акт през живота си аз трамвай ще стана. Държавните и общински имоти ако не знаеш се прехвърлят с писмени договори, а не с нотариални актове. Министър кмет така продават с писмени договори, които се вписват в Агенция по вписванията. Аба друго е да си развяваш невежеството по форумите ГОЛ. И БОС по темите по които се изявяваш.

Едно е ЯСНО... Този случай ако го разровят достатъчно дълбоко МНОГО ще замирише със сигурност!!!!! Покрай него ще се разберат много неща и тогава вероятни ще има доказателства тази "бита" особа да се окаже в затвора..... Всичко това ако сме поне полу-нормална държава

А агенцията по вписванията какво казва по въпроса ? Много ли е трудно да се извадят вписванията на точно тази особа. Поведението и явно показва, че знае защо е бито и то със сигурност е основателно.

Se taia

Или пък просто не иска да разказва за клиентите, с които е имала работа. Не е задължително да е имала сделки с измама, но може да има сделки с хора, които сега я заплашват. Ще се разбере скоро време...

Нищо не разбрах.. Какво не дава също... Да не би заглавието да е от друга статия

Ето защо е бита тъпата кифла...

Няма да даде достъп, защото може да се окаже, че вместо два-три шамара е трябвало да я разчекнат между четири коня!

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА НЯМА ДА ИМА МЯСТО ЗА ТАКИВА ИНДИВИДИ ... И ГЛАВНЯ СЕКРЕТАР МУТРА И КРАДЛИВАТА НОТАРИУСКА В КЛЕТКАТА И БЕНЗИНА ... КАТО СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ - ГОНЕНЕ НА ЗЛИТЕ СИЛИ С ОГЪН :))) А ПРЕДИ ОГЪНЯ МОЖЕ И ЕДНО ТРИЧАНЕ ДА ИМ НАПРАВИМ :))

След революцията никой няма да те остави да си пишеш глупостите по форумите. Ще имаш хакнат чип в кухата кратуна и ще бъдеш управляван от господарите си дистанционно. Като решат да приключат с тебе просто ще те изключат и дотам си. Това е Новият Световен Ред, който мечтаната от теб "революция" ще докара. А такива дебили като тебе си мислят, че след възцаряването му ще колят и ще бесят. Не е истина какъв идиот си Детройте. Иди се прегледай.

Не ги дава заради професионалната етика, маломозъчници.

Нотариусите в София законно си изкарват по над 10 000 лв месечно,но алчната мастия иска бързо да стане милионерка. А простолюдието гледа ококорено дворците в полите на Витоша,след което мрачно се прибира в опърдяните си и мухлясали панелки.

lu4ka

Етика!? Нали знаеш, че за адвокатите (разбирай и нотариуси) има специално място в ада. Защо ли?

Не давала достъп до сделките си. Явно си е заслужила боя. Следва прокуратурата да провери колко народ е оставила без жилища. Нотариуси, съдия изпълнители - част от организирана престъпност.

vasil

През 1975-1990-по 1 убийство на 3 дни. От 2000 досега-по 1 убийство на 3 дни. Същото е,колкото и да се правят упорити опити да се внушава друго. Пикът е по мутренско време през 90-те.

Тая е вътре с двата крака и много добре знае кой и защо я е върнал в час! СРАМ!

Без съгласието на нотариуса, полицията нямала право да провери изповяданите от него сделки !!!! А имали въобще държава в България ? И кой позволи на нотариусите да приватизират съда ?

Два боклука - малко са ги били !

Нотариалната камара упражнява ли някакакъв контрол върху работата на нотариусите?Вероятно колкото Висшият съдебен съвет контролира продажните магистрати.

малко са я били тази мошеника

явно се гордее с работата си, но от скромност крие високите резултати които е постигнала!

Ако някой нотариус е заподозрян за извършено престъпление,полицията пак ли няма право да провери изповяданите от него сделки?

че аз пък от къде да знам? вероятно вероятността нотариус да е заподозрян в извършване на престъпление е равна на 0

Жената си знае що е бият , затова не дава.

И що не дава? Тъкмо полицията да види, че има още поне 10 човека, дето имат пълното право да и натрошат главата, след като ги е изцоцала финансово.

Щом не дават достъп да ги бият.

Трябвало е не само да я напердашат,но и здраво да я надупят заедно с дъщерята й.

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ, ЛИДЕР - Господарят ти. Ти ВИНАГИ си представляван чрез постоянно НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. Те и само те, ВИНАГИ те, те представляват теб безусловно, нали. Тогава ти реално кой си тук и сега. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон - ДИКТАТУРА. Този шаблон - диктатура създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ - привилегирован елит и паразит. С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек - биоробот (роб). Този ШАБЛОН - диктатура който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА. Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

а знаете ли кво ша са случи, ако прокурори, съдии, адвокати, бизнесмени, политици.... дадат достъп до делата си, а?

Ще им се отвори работа за около 1000 години, или същото ако източат язовир Искър.

"Полицията е поискала достъп до делата й, за да провери повече хора, но засега тя отказва достъп до тази информация." Значи малко са я били.

следващия път биячите ще проверят дали диша и дано е с всичките облажили се роднини,да намажат и те от тотото

Абе, тя си знае защо я бият!

Мдаа, вижда се къде е заровено кучето...

Она си знае що я бият ! Ранините ще зараснат парите остават !

Фройд,признай си откровено:ако знаеш че ще вземеш няколко милиона,няма ли да се съгласиш дори и публично да те надупят?Не забравяй обаче да се запасиш с повечко вазелин!

А може ли да е наобратно: жената да е била бита, защото е отказала да изповяда нечиста (мутренска) сделка?

Като е наобратно, да отиде в полицията да каже, че искат да изповяда нечиста сделка. ти май много филми гледаш???

Ти, колко пъти си подавал оплакване в полицията?

Колко бавно изскачат у нас очевидните неща...

След като не дава документи работата е ясна . Има нещо гнило , с право е яла боят си .

Ето че не и е чиста работата! Какво крие тая нотариуска? А ако Иво Никодимов иска да разбере кой го е бил, да пита соросоидите - те знаят много добре!

Аз пък си мислех че БКП-то е знаело кой го е бил:)

... на тва Mу се вика... конфиденцaлност...

..Това значи ,че на Валя ..не й е чиста ..работата...и си е заслужила боя...!?

Битата мошеничка са я били малко. Щом отказва да даде достъп до документацията й, значи не й е чиста работата и с основание са я ступали. Да се радва, че не са й разместили зъбите. Мафия!

Явно ако ме убият, убийствата ще станат 101, а с разкриването на моето убийство разкриваемостта ще се удвои. Но шанса това да стане е 1 процент. От друга странан и да не разкрият убиеца ми щр се запази същатата разлриваемост, т.е. Нищо не губят

Значи и е малко боя. Още иска.

Мисля, че като я олупат още веднъж , ще стане по-сговорчива. Кой каквото ще да казва, все пак боят има своя възпитателен характер.

Мдаа, 27 години по-късно милиционерите не поумняха. Документите по сделките ги има в Агенация по вписванията, там никой не им пречи да ровят.

хаха ти знаеш ли какво точно има в Агенация по вписванията??? това, което е там никаква работа няма да им свърши. говорите без капка да разбирате...

Спомням си, че на Главния Прокурор Филчев, чрез Нотариус му откраднаха колата, но явно тук случая касае много по-голям от него. Дали не са засегнати интересите на някои суджуци - хахахахх

Ясно, щом отказва вече е ясен мотивът за нападението. Няма какво повече да ровят полицаите може да затворят случая след като отказва няма какво повече да се направи!

А може да отказва, щото не иска подобна информация да попадне в ръцете на честната и компетентна българска полиция, която в никакъв случай не е корумпирана до дебелата си гуша и работи рамо до рамо с мафията? Ама иначе ти е много ясно, а, ганьовец?

Защо не нападнат по поръчка нормален гражданин по улицата ? Няма дим без огън. Тази мърша си го е заслужила, като е направила мръсен номер на някой. Даже малко са я били. Трябвало е да остане в инвалидна количка. Аман от такива утрепки...

Щом крие, не й е чиста работата. Заслужава си е побоя.

Значи малко са я били !

Добро утро, ченгета !

Да се готви за бой Калин Станулов.

Да се стяга за бой Калин Станулов.

Е, значи малко са я били.

Айде утре и теб да те срещнат едни такива, дето по същия начин да те убедят да си дадеш нотариалния акт.

Нике не яде бой напразно

d4

има агенция. по вписванията. за "вписване" нотариуса дере здраво с такси. въобще нотариалните кантори са печатници за пари. къде "чисти" къде"мръсни"... ако почтената нотариуска/за която няма НИТО една жалба/ е изрядна, няма защо да си крие сделките. ама май не е изрядна. затова е гризнала дръвцето.

Проблема не е свързан с нейната почтеност. Огромният проблем, е че тези данни ще отидат в полицията. А нашата полиция е в състояние на забърка немислими абсурди. Преди години в окръжни съдилища изчезваха улики и доказателства.

Кажи честно, толкова ли си загубен, че искрено си вярваш, че в тая държава само "неизрядните" "гризват дръвцето"?

щом и с такъв бой не ги дава смятай каква мафия са досиетата и ...куп фалшиви сделки, неплатени данъци и мафиотски схеми ...да ги разследват като организирана престъпна мрежа заедно с нападателите и кой знае колко човешки съдби са разбили и почернили тия мърши