Обявен за издирване е турчинът, убил семейство на пътя

Турският гастербайтер Фарук Бекташ, който на 24 юли блъсна и уби съпрузи с мотор край Драгоман, е обявен за общодържавно издирване. Рокери излязоха на протест.

Обратно в новината

Коментари - Обявен за издирване е турчинът, убил семейство на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОДКУПЕНИЯ СЪДИЯ,КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ,АКО ТОВА НЕ СТАНЕ -ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ

Абе защо тъпите адвокати и други длъжностни лица не носят някаква отговрност, когато се случват такива неща. Иначе за пари са готови и адвокати на дявола да станат. Трябват им някакви дисциплиниращи - т.е. бъркащи дълбоко в джоба им правила. Та зорлем поне да започнат да служат на правото, а не само на кривото.

Малеей, какъв фарс! Ако нямаще и загинали, щеше да е направо комедия! Имитация на съд и правосъдие. Идете в другата статия и прочетете как строго наказва българското правосъдие за това, че някой дръзнал да нарече някого олигарх отровител, защото бил замърсявал околната среда. Добре, че няма вече Белене, че току виж започнат да пращат многознайковците там. Сега разноските по търсенето на този убиец би трябвало да ги плати почитаемият съдия, който го пуснал да си стои в квартирата.

Вижте к'о сия - става въпрос за пари, нищо лично. Ние и лидера на Ислямска Държава ще оправдаем за пари. А журналистчето, дето нарекло Цоцорков олигарх и отровител ще тикнем в пандиза! Тука си има ред, като не плаща - в пандиза!

Eй , вярвайте ми , мисля си , че още от времето на Левски , който беше осъден на смърт от Иванчо Xаджи Пенчевич , още от тогава нашето "правосъдие" си е едно "кривосъдие" и никой не може да изкорени тая гадна пасмина oт съдилищата ни ...!!!

...ми бяга в турското посолство и от там с ескорт в Tурцiя....верно каде ли се е скрил ?!?...и защо в днешно време парвата работа на сада е да пусне обвиняемiя под домашен арест ???...казали му да не бяга и тои казал ...добре ....еи такава ни е "дарJaвата" в момента ...а и такива са ни и законите....вапроса ми е ....до кога ще се примиряваме и ще тарпим това ???...рибата мирише от кам главата !!!

Това е голям трик,да си вземеш квартира под наем където нямаш никаква ангажираност,но си намираш съдия,който да предостави това като аргумент,че няма да се скриеш защото имаш сметки да уреждаш с хазяите и те пускат на свобода.Такива съдии да пукнат дано.

Да покажат договора за наем от кога е

Туркия ке падне!

Предлагам КАТ и АПИ своевременно да съобщават за движението на турски автомобили по отрязъци по пътищата, като при съобщение отбиването в дясно да е препоръчително:).

Министърката какво чака,а не си подава оставката.Да отива да го тъси.Той си е в къщи

ДА НАПЪХА ПОДКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ СЪДИЯ В ЗАТВОРА ,ТОЙ ДА ИЗЛЕЖИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ТУРЧИНА,АКО ТОВА ЕДИН ДЕН НЕ СТАНЕ ,ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПРОКЛИНАМЕ ЧЕ СМЕ СЕ РОДИЛИ НА ТАЗИ НЕЧИСТОПЛЪТНА ДЪРЖАВА

Ако под КРУМ СТРАШНИ си представяш нашия Бочко - забрави...

Да бе няма да избяга да не е луд тука да чака просто още като са го пуснали и е изчезнал .....бог да прости убитите българи !

И докога ще я играем тази игра - едните ги хващат, а другите ги пускат ! И защо най-после НАП не си поиска сумите от придобитото имущество и пари на хората, работещи в съдебната система ! За 25г. все се е натрупало нещо !

Докато има софийски съдии,крайно нуждаещи се от полуостров в Приморско и не ги потопим в морето,няма управия

Докато се върне, нека "съдията" да го почака в ареста!!! Такава мярка рязко ще намали броя на подобни случаи!

Недялке, кой те направи съдия ? Ами ако блъснат твой близък?

Някой може ли да публикува официални дани колко заплата получава средностатистично един съдия и един прокурор? За тази безотговорност,некомпететност и т. н.ние плащаме заплатите им от нашите данъци......

Преди 8г. беше 1000лв.- така се говореше. Сега колко е ?

Докато съдиите не плащат за променените обжалвани и протестирани присъди,няма да има правда и ред

Ха сега на принципа на случайното разпределяне представител(ка) на съдебната власт от кочина БГ да отиде да го намери и доведе в съдебната зала вързан за рязаната бургия. Не е разрешено прелюбодейство с търсения престъпник.

Така се казва подкупната българомразка наричаща се съдия.НЕДЯЛКА НИКОЛОВА.Повръщами се като и чуя името!

А адвоката представил в съда фалшив документ , според който турчина живее и има регистрация в България се казва Даниел Димитров.

На адвоката за това му плащат-да лъже,но колко ли се плаща,да му повярват?

"57-годишен мъж е намушкал с нож 19-годишната си дъщеря... Извършителят на престъплението е задържан за срок до 24 часа." Открийте разликите и приликите с престъплението при което загинаха 2 рокери?

Ето сега е момента, ако сме умни и имаме адекватна политика, да го разменим убиеца за този, когото турската държава търси в България- уж сподвижник на Гюлен!

издирване. Само Интерпол и Европол могат да го намерят , човекът не е избягал да стои в България, той е напуснал страната и е или в Турция, или в Германия.

Тия като са го пуснали под домашен арест сигурно изобщо не са очаквали, че гражданин на Турция, извършил двойно убийство у нас, заплашен от минимум 7 години затвор и десетки хиляди обезщетения ще намери начин да напусне държавата през разградения двор, наречен "южна граница". Ще се покрие в някое селце в Анадола, дето и Аллах не е поглеждал от 40 години и ходи го търси с европейска заповед за арест... която по никакъв начин не важи в Турция.

Спомня ли си някой за онова момче на 20 -30 години дето бе асистент в Иномическия ВУЗ на Свищов. Онова момче дето имаше телефони на всички съдии и дето обещаваше да урежда повишението и разпределението на мъзните съдии? Така а ректора на ВУЗа в Свещов от коя партия е ДПС! Е сега така сещате ли се ................................

Казва се Красьо Черничкия и не е никакъв асистент, ами е сол ташак на онези с многото мангизи.

Когато става въпрос за турски гражданин или циганини, нали се сещате, че системата действа по малко по-друг начин. Просто над нея има елементи, които и нареждат какво да прави. И не случайно сега вместо поне 3 министри да си подадат оставката, всички мълчат на принципа " Ден да мине друг да дойде". Утре ще претрепят някой друг, ще се емна новата новина и всичко ще се забрави. И така убийство сле убийство.

"турчинът, пътуващ от Германия за Турция" ЗАКОН ЗА ЕКСТРАДИЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ Чл. 3. Европейската заповед за арест е акт, издаден от компетентните органи на държава - членка на Европейския съюз, за задържане и предаване от друга държава членка на търсено лице с цел провеждане на наказателно преследване или изпълнение на наказание лишаване от свобода, или на мярка, изискваща задържането му.

Sm3hurk0

Безхаберие на българския съд.... Нищо ново в България !

Защо право охранителната, право защитната, прокуратура, разследване, съдебна система, правораздаване и МВР действат като "орел, рак и щука", сами си създават затруднения едни на други и после взаимно се обвиняват!! Да ни кажат КОЛКО престъпници успяха да избегнат правосъдие и КОЛКО успяха да осъдят България поради НЕКАДЪРНО правораздаване?????

Хаоса е организиран и никой нищо не прави

Аз също смятам, че адресът на протеста е сбъркан тотално. На човек с турски паспорт не му трябва посолство за да мине границата, която все пак пропуска всякакви, дори и такива с психически проблеми, чиито постъпки по-късно никое нпо не може да обясни чрез медиите си държавни.

Не са виновни от турското посолство толкова колкото нашата РОДНА съдийска система,която срещу пари или много пари или нещо повече пускат на свобода някой,който е нарушил законите на Р Б България и то когато е извършил убийство.Защо никой не им търси на тези съдии отговорност? Защо няма наказан прокурор или съдия за неправилно решение? Защо пеликана си мълчи и никоя медия не го пита защо бе идиоти ебавате цял народ и продължавате да сте във властта? Даже любимецът на много лумпени, Бойко Борисов си мълчи,а може би той им казва кого да пуснат и кого да осъдят.Шибана страна!

тези съдии не си ли взеха поука след случая на илиян тодоров - убиецът на децата пред "Соло". Там негов адвокат беше настоящ кандидат за вице президент от партия Атака, съдийката, която го пусна беше небезизвестната Ченалова, а самият убиец се оказа племенник на агент Гоце

турчина ви се смее некъде от анадола. Вероятно, на митинги в подкрепа на ердоганя скандира: армиата към София!

Как пред турското посолство ? Турското посолство ли го пусна от ареста ?

Как се преминава през българска граница на лице, на което е забранено да напуска страната и при това турски гражданин, който подлежи на проверка и печат в паспорта. Значи освен турското посолство са замесени и вътрешни връзки. На съдийката най-искрено пожелавам да загуби близки в подобна катастрофа, а убиецът да избяга заради нейн подкупен колега

Sm3hurk0

от твоите уста в Божийте уши !

амин

А кой идиот му е направил адресна регистрация?

посолството

Наш мръсник е.

Да , интересно разследване може да се получи. Дано някоя телевизия или господари на ефира разследват случая. Незнам защо обаче главният прокурор, министър председателя и министрите на МВР, МВнР, на правосъдието мълчат гузно по случая.

кои сме ние обикновен народец , там някакви прошляци. Знаеш ли ко е тва да седнеш на трона и да движиш всичко! Е ако си предател като БОКО И ЧОКО!

Призовавам да блокираме КПП-тата с Турция, докато не върнат наглия убиец. Така ще видим дали им е толкова скъп тоя подлец и убиец. И ако сега не изгонят незабавно Гьокче от БГ значи нямаме държава.

Tова може да се случи само в BG ! Cрещу договор за наем да го пуснат под "домашен арест" ?! Tъпо,много тъпо, най -тъпо- подозрително тъпо ?!

"турчинът, пътуващ от Германия за Турция" СПОКОЙНО! НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА! Тоя живее в Германия! ГЕРМАНИЯ ДА ГО АРЕСТУВА И ДА ГО ПРЕДАДАТ НА БЪЛГАРИЯ и ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА УБИЙСТВО!

присъда . за издалите присъдата.

Да бе, пуснаха го, а сега ще го издирват!? Абе, що се гаврите с паметта на невинно загинали хора, нямате ли срам и страх от Бога, " правозащитници"? Е,Куневица ще оправи правосъдната система, те с кобурга са по "оправянето"! Наглеци!

kamteh

....Защо не се промени законодателството и при този вид престъпления с причинена смърт,която не подлежи на разследване,защото доказателствения материал е на самото място на престъплението и няма никакви смекчаващи оправдателни причини,лицето причинило смъртта да бъде съден в рамките на 24 часа(дежурен съдия и състав) и да влиза в затвора. Така е в Гърция,а и във други "бели"държави"! Докога държавата(изпълнителна и законодателна власт) ще толелират убийците в ПТП ! Докога ! Дължите ОБЯСНЕНИЕ !!!

Изроди гадни

Сега да сложат в ареста,съдията,който го е пуснал под "домашен арест". Чудя се кой контролира съдийските решения в България?! Как може да пуснеш гастарбайтер,минаващ транзитно през България,убил 2 души на пътя заради "договор за наем".? Ако това не е 100% платено съдийско решение какво друго е?

Турското посолство излезе много по-силно от българската държава, конституция и закони, а Гьокче много по-силен от МВР, ДАНС и Митниците!

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ СЪДИИ И АДВОКАТИ ЩЕ БЪДАТ ПОДВЕЖДАНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЛАТА И ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ГРЕШКИ?

НИКОГА

"На 28 юли Софийският окръжен съд пусна Фарук Бекташ под домашен арест" Колко ли е платил за този домашен арест ? Пуснат е за да избяга.... както много други.....

Пак се осрахте ма..ка ви тъпа.

Еми ,как кой ?,койчо от Драготинци ще поеме вината ,то се знае........

Ами, като си нямаме посланик в Турция! Няма кой да размаха пръст на тамошните власти и полиция, а турските медии да разгласят случая. Докато съдът се чуди, дали да иска общодържавно или международно издирване, рокерите ще си казват думата. Имат демократичното право на това.

Коя е СЪДИЙКАТА ???? Напишете името на надутата и префърцунена СЪДИЙКА, която БЛАМИРА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ! ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ КОЯ Е МАГИСТРАТКАТА ОТВОРИЛА ЧАДЪР НАД ТУРЧИНА-УБИЕЦ !

Името на съдийката която го назначава под домашен арест е Недялка Николова, от Софийски окръжен съд. Да се знае.

За съдии като тая,има решение и колкото по-рано се приложи толкова по-малко зулуми ще направи.Дефакто тя е подпомогнала двойно убийство,пък било то и неумишлено.А за преминаващите турчоля-сещам се за един г-н Драгунов...

abasador

охо, здравй ненормалник, пак си тук и се подписваш с откраднат НИК.... и до кога бе тъпанар? айде да ти е.. лек деня.

АК 47 твоя собственост ли е или на Калашников то и ти си крадец! Всеки има право както иска да се подписва тук да си слага псевдоним!

Ако Българин направи подобно нещо в Турция,какво ли ще му се случи???Особено сега при Ердогановия режим.

Ако режима на Ердоган се приложи поне в часта отнасяща се до съдиите, този мангал щеше да е зад решетките и да си чака секса и присъдата.Така, че на практика се получава нещомного добро от нрежима.И какво му е на режима на Ердоган.Благодарение на този режим все още се удържат пълчищата главорези подкокоросвани и финансирани от Обонговата демокрация.Ердоган може да е всякакъв, но в случая се явява необходимото зло.А ЕС вместо да подкрепят усилията му да се справи с ислямските орди си заравят главите в пясъка със свалени шорти.

питам се кои пълчища спират или подкрепят, ама ти май там си бил ?