Иззеха 30 т месни продукти от фирма, въртяла черна търговия

30 000 килограма месо и колбаси, разопаковани и препакетирани с нов срок на годност, са установени в цех на софийска фирма.

Обратно в новината

Коментари - Иззеха 30 т месни продукти от фирма, въртяла черна търговия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете коя е тази фирма . От кого и от какво ви е страх УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ !?

Какво ядем...съзнанието ни е такова вредим си на нас печалба върху чужд гръб омраза насилие и без хаберие

Аз пък открих в една малка софийска фирма 5 атомни бомби по 500 килотона едната. Води се тайно следствие, значи!Името няма да кажа.

коя е фирмата?!?!?!?!?!?!?

сега да ги наредят фирмаджиите и да ги накарат да го ядат това месо докато си го изядат и ако му мине срока да им го препакетират и пак да ядът ... ако оцелеят свободни са

Коя е фирмата ? Това ме инересува .

Веднага в затвора!!! Всички по веригата!!!

Евро-Качество - пластмаса, химикалки и синтетика! Стада няма, свинеферми няма а произвеждат месни и млечни продукти. Вносна риба от Япония - радиоактивна и т.н. Евро-Месце с приони, хормони и луда кравка. Млекце с богат арсенал бели протеини от соя и пр.

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ КАЗВАТ КОИ СА ТЕЗИ МЕНТЕ ФИРМИ КАКТО Е В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ ЗА ДА МОЖЕ ХОРАТА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ.ТАКА И ТЕЗИ МЕНТЕ ФИРМИ ДА ФАЛИРАТ И ДРУГИТЕ ДА СЕ УЧАТ НА ЧЕСТНОСТ.

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ИМЕТО НА ФИРМАТА НЕЩАСТНИЦИ??? ДОКОГА ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВОДИТЕ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИКА И ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ДА НЕ НАКЪРНИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ШЕПА ОЯДЕНИ БОКЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА. ИЗРОДИ БЕЗРОДНИ!

Може да пишете за ракията на манастира(не ги оправдавам назависимо,че са се трудили).Може репортерите от НТ да бягат след тях да вземат интервюта и през пет минути да ги пускат в ефир като сензация а тези тарикати им спестявате срама пред народа,като не цитирате името на фирмата. Да си купиш ракия е въпрос на желание но храната е въпрос на съществуване на хората.

Не станахме при бай Тошо, но сега може и да станем. Даже ние ще ги молим. Американците, както са пуснали огнения вал от Африка и турците, както го подпомагат..... Наесен друга песен ще пееш.

"ДЖЪРМЪН ИМБИС" ООД Внос и продажба на месни продукти от Германия

Колко са големите фирми в София с месо и колбаси Та..м или А.а една от двете е.

има и в Дружба и в Бояна и в Хаджи Димитър в Лозен в Кътина

А бе мамицата ти дираджийски боклук,чие конкретно име накърнява моят пост и кое в него е обида и цинизъм бе мамицата ти неграмотна и недоклатена и олигофрено! Ре пост: -"Мръсна,шибана,хайдушка държава,управлявана от престъпници и криминални гадове!Наскоро пак имаше подобен анонс и отново анонимен!Това министерство на храните не се интересува много какви продукти има в търговската мрежа и търговските вериги!Корупцията е явна и очевадна,щом не се обявяват имената на тези печелбашки фирми,които се гаврят с нашето здраве!Кучето си лае,..керванът си върви ли върви,властта се угоява за сметка на народа и неговото здраве!" -Та чие име накърнявам бе педерастче,или тъпа кучко?А бе вие в Дира само цървули ли сте се насъбрали!

глypocti na nuza tova ne e verno

Докога, бе, ще ги криете? Като не искате да се разбира коя е фирмата, въобще не я пишете тая статия, да ме дразните...

Да вземат 3-те тона ракия от манастира в Поморие и дружно изгорете 30-те тона меса и л..на, дето се опитвате да ни пробутате...

На никой не му пука,че това месо ще бъде изядено от децата ни.После ще пуснем слух за унищожителен вирус и пълним инфекциозна с пациенти,които ще го отнесат.Няма прасти хора мили сънародници,има прости управляващи,които от силата на позицията махат пръсти и се гаврат с нас.Нищо ново под слънцето.Бог да пази България!

Не виждате ли че използват деца в рекламите на салами а ТЕ СА УЖАСНО ВРЕДНИ ЗА ДЕЦАТА

я си рупам зарзават от село мого ми е гот

А ПЪК АЗ ОГКРИХ БЯЛ ЧЕРВЕЙ В ВИНСКОТО МЕСО, НО НЯМА ДА КАЖА КЪДЕ

Браво.Само така ще се сложи ред в държавата. Но ,който не скача е червен.Имахме си организирана държава с контрол.Тръгнахме към Европа ,без да знаем какво ни чака.Ха сега яжте боклуците на пазарната икономика и плодовете на демокрацията.Децата ни отидоха черни роби в Европа .Като е толкова хубав капитализма защо великобритания се отказва,Холандия също е на път да се откаже.Швийцария оттегли молбата си.Е ние с цървулите кому го дирим в Европа.

Абсолютно безсмислен е този материал, докато криете името на фирмата!

КОЕ Е ИМЕТО НА ФИРМАТА?Каква е целта на тази информация иначе- да шашка населението, да всява смут и безпокойство?Докога няма да се дава гласност за подобни престъпления.Били сме в демокрация, точно БИЛИ, не знам кога е било това, но да няма гласност, да се слагат чадъри на престъпници засрашаващи цялото общество е истинско престъпление и безобразие.

фирмата нищо не означава, по-важно е на кои вериги е ДОСТАВЧИК...

Топлите дни започнаха, а лятото тепърва предстои. Всяка година в този сезон освен стомашно-чревните вируси по морето, има и стотици натровени с храни. Затова и експертите по храните призовават да внимаваме какво ядем в горещините. Най-рискови през летния сезон са месото и саламите. Всички храни от животински произход са рискови и неправилното им съхранение през лятото може да доведе до сериозни стомашно-чревни проблеми.

Търговците масово са се опитвали да ни пробутват развалени или съмнителни храни меса с изтекъл срок на годност, сладкиши с плесени, млечни продукти с неясен произход и други. Само за 15 дни, при това само в столицата, са хванати над 80,000 килограма различни негодни и гнили продукти, съобщиха от Българската агенция по безопасност на храните. Близо 85,000 кила храни ще бъдат унищожени. От тях малко над 84,000 кг са меса и месни продукти с изтекъл срок на годност. В същото време 41 килограма храни от животински произход са спрени от реализация на пазара заради липса на етикет или защото са били развалени.

В коя кочина ги откриха?

Някой да е забелязал раздвижване около фирма от бранша или никой служител на фирмата не иска да каже коя е.

Бо Бо

Умишлено не се споменава името на фирмата и наименованието на колбасите продавани в търговската мрежа. Държавата всячески прикрива и стои зад подобни далавери, тъй като те са част от държавната система, от парламента и политическия климат в страната! Обобщено простичко: Б Ъ Л Г А Р С К А М А Ф И Я ! ! !

обобщено просто - всички ганьовци без изключение са лъжци крадци и измекяри

Липсата на 1 милион от касата чисто счетоводно означава размера на плащането без документи или парите са дадени на ръка и не могат да се запишат счетоводно .....фирмата не е малка

Защо никога не съобщавате коя е "фирмата" Открили са препакетирано месо и колбаси- факт. Препакетирано е, понеже му е изтекъл срокът на годност - факт. Фирмата е съществуваща и го е маправила целенасочено - факт. Ами напишете коя е тази фирма - за да ни предпазите от купуването на други нейни "препакетирани" продукти!

Хайде да споделяте и иментата на тези така "грижещи се за консуматорите" фирми за да бъдат разпънати на кол. Вярвам, че това ще има възпитателен ефакт и другите в бранша ще внимават повече какви продукти използват.

Животът-за-тях-е-рай, за-други-ад.

???недекларирана търговия с месо с фирми от държави в ЕС. В скритото счетоводство на фирмата е отразено движението на голямо количество /Колко голямо?30 тона или повече./ месни продукти, които не са декларирани пред данъчните власти.Всичко това ми изглежда като 1млн.евро в сак в офис на стр.фирма.

Ей за такива изроди, които избиват населението с отровни храни е имало Белене и там са хранели прасетата с тях!

Запорираха 30 тона месо и колбаси на софийска фирма

еми като не си плащат ще ги откриват...

напишете фирмата

И защо не се споменава, коя е тази фирма и под какви имена е продавала до сега продукцията си. Как да знам, че месото в магазина не са го препакетирали точно те преди месец!? Тази липса на информация ясно показва, че държавата всячески прикрива такива "тарикати" и паразити

Госпожо Редактор и аз питам: Докога ще пишете за " един с непоръбен шинел"?

И какво, само са констатирали ли? Веднага се затваря цеха,магазина,фабриката....и се отнема лиценза за винаги. Тези тровят хората, ние само констатираме.

Какъв евр. съюз?! Какви 5 лева?! Продължаваме да лъжем и мажем, а искаме да сме благородни търговци. Мръсотия до шия в търговия, здравеоп., образов., отношения, спорта, тъпотия в управляващите. Всичко това търпим и си мислим, че сме европейци.

Месото ще изчезне,и нищо няма да се бракува.Този номер многократно е отиграван. Предполагам че който има 30 тона месо на склад, има 30 чиновници в НАП и съда. Българина е свикнал да яде храни с изтекал срок на годност, и ако храната е редовна, може да се разболее.

Добавки и пълнители в кренвиршите Соя по БДС в кренвиршите може да има до 3% соя (соев концентрат или изолат). Нишесте ползва се царевично, картофено или пшеничено. Оцветители това са пигменти, които се добавят за постигане на търговски вид. Пълнители някои от тях се слагат за да задържат вода, т.е. изкуствено повишават теглото на продукта абсорбирайки повече вода. Сол в някои случаи се добавя в завишени количества, за да се удължи срока на годност. В много случаи се добавя лой, мас, сланина, кожи и т.н, което не се счита за добра практика. Притеснително е наличието на все повече производители ползващи различни методи за намаляване на загубите, чрез производство на кренвирши от нискокачественото месо, което остава по костите. По този начин потребителя се заблуждава, че яде месо, отделно рекламите му твърдят агресивно, че в някои кренвирши има месо. Но реалността е друга когато месото не е от мускулна тъкан, а има съдържанието на нокът, копито, рог или сухожилие (които можем да обединим под колаген), то не се усвоява от организма на човека.

А най-гнусното в цялата рекламна кампания с кренвиршите е, че включват и деца.......

А, бе кажете коя е фирмата, да отиваме да пазаруваме на евтиния... ееей, тез журналистически тайни!