Коментари - Крадци измъчваха, биха и плашиха с резачка семейство | dnes.dir.bg
назад

Крадци измъчваха, биха и плашиха с резачка семейство

Възрастно семейство е било жестоко измъчвано от крадци в дома им в хасковското село Малко Градище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Крадци измъчваха, биха и плашиха с резачка семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЪРТ ЗА ТАКИВА ИЗВЕРГИ! СМЪРТНА ПРИСЪДА! И не модерни глупости, инжекции и т.н. БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ и всички да гледат!!!! Разпасани варвари варварско отношение заслужават! Що за..що за изчадие тря да си да посегнеш на възрастни хора бе, акъл не ми го побира... Слабаци, комплексари, нещастници долни, какво ще направат с тея хора мизерната пенсийка бе... Боже боже ужас... ама ни бог, ни полоция, ни държава, никой не му дреме, никой нищо не прави.... Тая държава е за боклука, съвсем за боклука е вече!!! Па после имало саморазправи... ми ще има та! СМЪРТ ЗА ТИЯ!!! Как да седиш и да търпиш, че такива неща се случват! Много ясно, че няма да седиш, и като никой нищо не прави, САМОРАЗПРАВА И ТОВА Е!!!

Мамам им мръсни гадове. Жандармерията къд ее нали отиде да пази селата. Съд по бързата процедура полеви съд.

Ako nqkoi ot redakciqta na link chete komentarite - molq napravete edno dopitvane dali da se vyrne smyrtnoto nakazanie !? I posle pratete rezultatite v parlamenta , neka da glasuvat po syvest

Циганите не са хора, колко доказателства искате. Изселване само това ни спасява.

Не се знае какви са, но надали са българи или турци. Цигани най- вероятно.Има вариант обаче и да не са въобще български граждани! Районът е граничен и там е големият поток на пришълци, заблуждаващи,че са бежанци

и Атака и прочистване от лошите цигани...щото има и добри....това е началото на реформите!

Жалко ,не забравяйте ,че всички ние ще остареем и ще бъдем уязвими по същия начин,ако сега не предприемем нещо за промяна на ситуацията,нашите старини ще са още по-страшни,защото тези хора се размножават с неимоверна скорост,а си внасяме и джихадисти отвън

ТОВА Е ЦИГАНСКАТА НАПАСТ

Абсолютно е задължително тези изверги да бъдат открити и най-стого наказани! Това са хора с увредена психика, без срупули и съвест и не трябва никога повече да не бъдат пускани на свобода!

Полицията, размърдайте се, хванете уродите! Парламента, размърдайте се, променете законите! Съдът, размърдайте се и дайте заслуженото на гнусните престъпници, така че другите мнооого да се замислят, преди да решат да извършат нещо подобно. Стига, всички вие, сте вземали големите си заплати на гърба на нещастният народ, който не защитавате по никакъв начин.

Да се върне смъртното наказание за такива изроди!

"България заема осмо място в класацията на държавите с най-много полицаи на глава на населението." Къде са тези полицаи, освен в София? Защо никой не пази населението по селата, състоящо се предимно от безпомощни старци, нападани, обирани, пребивани, изнасилвани и убивани от долни изроди?

Тооолкова съжалявам тези хора,като ги гледам и сърцето ме боли.Но защо журналята само правят констатация и нищо.Защо като гостува в студио вътрешен министър-няма значение кой и не го пуснат в негово присъствие този репортаж и не го питат ДО КОГА???????Тази държава няма бъдеще докато има българи в нея.Мноооого ужасно място за живеене,но ние сме си виновни.

Не пипайте , нападателите , те са "хора" и имат права. ... Освен това са и най-вероятно гласоподаватели срещу кебапчета и двайсетолевки!

СМЪРТНА ПРИСЪДА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ЩЕ РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Г-ДА ПОЛИТИЦИ ТВЪРДЕ МНОГО РАБОТА СЕ Е НАТРУПАЛА ЗА ВЪРШЕНЕ

Само това е достатъчно за да разберем в каква държава живеем. Нагло разпасалата се 60 хилядна армия от тъпи ченгета е напълно безполезна. Това вече не е държава. Жалко за родителите ни, жалко за нас, жалко за децата ни. Но помнете-българското беззаконие ще роди българския Хитлер! Но първо трябва да пометем с колове пасмината, наричаща себе си "управляваща класа"!

Не искам данъците ми да отиват за изхранване на такива изверги в затвора! Ще ги хванат, няма начин - това са кокошкари, не става дума за кражба за милиони. Но искам като ги хванат, да ги разстрелят като кучета!

Когато погубиха роднина на съдия Куцкова ги хванаха за отрицателно време!!!!!!!!!Ама къде е тя,къде са старците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и да се каже дали са цигани...каквито и да са, спор няма че нападателите са за бой...но ако са и цигани вече трябва да има наказани и това да се разкаже на цялото им племе, защото тези хора живеят с усещането на миропомазани.

Не ми излиза от главата тази изродска история. Все ми е в съзнанието картината с извергите, които изтезават клетите старци - чупят им костите с чукове, крещят им, допрели резачка до гърлата им. Не е като във филм на ужасите, много по-страшно е...

Къде е полицията,а сигурно е на протест ,а хората да ги мачкат тях какво ги боли ,нали тях не мачкат-

полицията и да ги хване, съдът ги пуска...това не е ли ясно вече за всички?! Така хора с 5-6 присъди са си на свобода и продългават да си действат със старите методи безнаказано. Когато съдебната система не работи, страда цялата държава -днес са тези хорица, утре ще са други за съжаление...

нито полицията, нито прокуратурата и нито съдебната система си вършат добре работата. Глупаво е да оправдаваме едните с другите.

народната милиция, резултати от мащабните ви мероприятия? Или ще ги хванете, ако се вклю чат в някой протест? Чувам, че там сте особено ефикасни. Абе вие правите ли нещо по въпроса и ако да, знаете какво? България - другото име на трагедията.

каде е "оправданата" милиционерка - препипва мадами, ама ше получи 20 заплати,че се мота из софiя.

....... едно да знаете- българите не се управляват от българи........

Докато няма наказани за по-малки престъпления няма да се страхуват и за по-големи. Ако полицията не се вземе в ръце, народа ще започне със саморазправите. Събудете се!

"Полицията е предприела мащабно издирване на извършителите. " --------------------------- Като им знам мащабите - да си бяха останали до фустите, горките. Те, хората защо са били наели "ЧАСТНА ОХРАНА"? Заради мащаба на полицията.

Имаме най-многобройната полиция на глава от населението в Европа ,а може и в света ,над 1милиард лева бюджет-и какво се случва ,пазят президента ,властимащите ,София ,и някои големи градове -иначе по пътищата събирачи на индулгенция колкото искаш...

Какъв ти 1 (един) милиард бюджет!!!? Те, по времето на Цвъцко бяха 6 (шест) милиарда, а оня - цветния, със зор ги намали на едва 4 (четири). Голямо лапане, човек. И все не им стигат, та си доплащат от нас. А нас си не ебат и расфасоват, как си искат. Това е! В България неотменно плащаш за нещо, което НЯКОГА... може да получиш. А ако не плащаш - държавата ще ти счупи ръцете. Ако плащаш - циганите... Резултата е един. Избора е "#КОЙ?"

Цигани ли са ги нападнали ??! Знае ли се ??

крадци значи ?! това са катили ! убийци не крадци ! кога ще започнем да наричаме нещата с истинските им имена ? тези не са крадци .

ако някои се самнява в някого като изваршител на това жестоко деяние помогнете като се обадите в полицията; утре може и на ваши блиски да се случи.но ако се случи това с някои политик пожелаите им успех

Тия сигурно са митничари.

Нещо води към охранителите дето са напуснали селото!Па незнм.

Абсолютно съм убеден, че милата ни полицийка знае добре кои са тия . Ама сега ще се размотават, ще се сополивят, само и само да не стане така ,че да си имат работа с ОТВРАТИТЕЛНИЯТ хелзинкски комитет! Прословутите българоубийци с техните продажни и мазни адвокатчета са в състояние да вгорчат живота на всеки, тръгнал да защитава някой българин.

Такива старини ни чакат и нас. На каквото сме си постлали, на такова ще легнем, нищо че сега си мислим, че нас не ни касае.

знае, че отделят пари от пенсиите си....за да ги погребат, да не натежават на бюджетите на близките си... Такива са си нашите мили и добри родители...Всеки нападател също го знае, така че "печалбата" му е сигурна , резултатът е това... Крайно време е да се вземат крути мерки срещу всяко посегателство върху здравето, живота, достойноството и собствеността на гражданите!!! Анатема на всеки политик, който отхвърля тази идея и да не намери покой нито в този, нито в който и да е следващ живот!!! Как заспивате господа политици, пред очите на тази женица и това, което е преживяла?!? На траспирант пред народното събрание тези очи трябва да ви гледат и на влизане и на излизане и да ви напомнят за вашия позор и човешко падение!!!

Разплакох се,докато четох.Баба ми беше с кърпа Бог да я прости.А не съм лигла.Трябва да има закон за тези ,не хора.Да бъдат заловени и пред всички наказани.Защото иде зима.Тези случаи ще се увеличат.Трябва да има строги наказания .

Хеви метъл копелета. Фреди Крюгер е жив.

Хеви метъл, мада фака! Жив е! Но в БГ това ще е за кратко! Скоро ще са трупове гадовете!

Толкова ми е мъчно за тази бабичка и този дядо. Какво са преживели, милите... Кога най-сетне МВР ще започне да върши работата си да спре убийствата и издевателствата на старите хора по селата?

GSM операторът може да проследява номерата на мобилните телефони и по този начин да локализира местонахождението на човека- знам го от собствен опит!!! Полицията да не спи и да не се мотка, ами да предприеме мерки в тази посока! Дори и сега да е изключен- все някога има шанс да се активира номера!

Разбира се че може, може да се види в близките 1-2 часа кой номер е влизал в обхвата на клетката, след това в коя клетка е отишъл, откраднатият телефон с него ли е бил ... много неща може ... при желание, ама някой трябва да поеме отговорност за настанените в този район цигани, които изсичат и унищожават гората ... и за мутро-бандитските фирми, за които работят мангалите!!!

Гадове мръсни!!! Ръцеъе да им изсъхнат!! Дано Бог помогне на тези възрастни хора!!!

Държавооо, къде си???

На такава жестокост са способни твари, които само приличат на хора. Нямат милост, нито съвест, нито капчица морал. На кои ви приличат тези първосигнални същества?

На български политици?

Аз, на мястото на старците по селата щях да се въоръжа и да не се оставя на тая паплач гадна да се гаври с мен. Хора, НЯМА ДЪРЖАВА, погрижете се сами за себе си!

Ти даваш ли си сметка, колко е силата на възрастен човек!? А виждаш тая гадна сган на какво е способна, да съсипе живота на хората, ей така, защото е научена само да краде, пребива и убива! Тая сган възпитава така и децата си, че могат да се гаврят с когото си искат безнаказано! Агресивни, неуки, нагли! Нямам думи просто... Не знам, какво трябва още да се случи, за да се вземат радикални мерки срещу тази напаст. Животните имат повече чувство и състрадание към по-слабите си събратя, хората са по-жестоки от хищниците...

кога ще има закон, позволяващ на хората да си защитават домовете и живота ? къде са хелзинския комитет сега ? тия старци да не би да нямат права , според тях ?? това вече мина границите на търпението ни. ако бяха нападнали двама циганори и ги бяха били, сега пред кметството да се бяха събрали поне 200 от тяхното племе и да размахват брадви и сопи. ние не сме хора..

Българи, ние сме чужденци в собствената си страна БЪЛГАРИЯ! Циганите и други подобни изроди пребиват и убиват безнаказано нашите майки и бащи, нашите жени и деца. Това го е нямало и по турско време. И тъй като "държавата" си затваря очите, бавно но сигурно ще дойде времето, когато ще трябва да скочим и да се защитим - НИЕ или те! И ще стане нещо като Ливан, Босна и др. Как никой от нашите управници не проумява това???

Простете ми отново, модераторе! Не можах да се стърпя да Ви заям отново :) Моля, не го публикувайте това, ще се опитам повече да не Ви давам поводи за цензуриране!

До скоро селото е имало частни охранителиу за да се брани от високата престъпност... Някой сеща ли се за работната версия, че тези екс охранители са се опитали да докажат по безспорен начин нуждата от присъствието им. Подбрали са правилно жертвите си - най - уязвимите и безпомощни възрастни хорица. Проучена и изпипана работа....

Господа политици, ДАНС, НСС, МВР и всички държавни служби, моля ви, намерете ги! Не трябва да оставяме изроди да се гаврят с родителите ни и да им се размине! Това не е просто престъпление, това е зверство!!! Оставете всичко друго и докажете, че България има достойнство и няма да позволи да се поругават майките и бащите ни!

Ех бабе да ви е честита победата над фашизма.... Хип хип ура... Джагалите си се размножават както си искат....