МВР отрече за непроверени пътници на летище София

Категорично не са верни твърденията за пропускане на пътници без гранична проверка на Терминал 2 на 27 март т.г. , съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР отрече за непроверени пътници на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли ,,камери,, на гишетата или и те са ,,манипулируеми,,...??? много единен ,,граничният,, пролетарии... ,,като един юмрук,,...!!!

Ха сега, г-н Георг(и) Тупаров да плати надниците на граничарите които е обвинил непрвилно, и тези на проверяващите работата на граничните полицаи. Та следващия път да не си прави такива лоши шеги

kirchevo

Ей нагли МИЛИЦИОНЕРИ. Не стига , че ги мързи да гледат ами и човека виновен ще изкарат.

kirchevo

Забравих да добавя че само за пари и надници мислят без капка труд.

Ама м-р Радев тогава каза,че не ги е имало щото са били отклонени по важни държавни задачи!

И ние да знаете как им повярвахме след като ежедневно се сблкъскваме с лъжите и манипулациите им..

Алооо,МВР-то.Стига се излагайте с тези плоски лъжи.През 2012г. полет от Германия,който пристига в 12:35 през нощта,на пунктовете за проверка нямаше жив полицай.След месец на излизане имах проблем,защото съм нямал печат в паспорта.Я тези ги разправяйте на някой друг.Стига сте прикривали мърлявите си служители,които се мотаят отвън,кафенце,цигарки и сладки приказки.

Е как нема, бе. Нали първо казахте, че единият Мильо спал, пък другият пикал, та немало кой да провери паспортите. Мамата си джасате и мошеници!

Еати Шенгена..............?!

Покажете на хората тоя запис. На всички е ясно, че поставените граничари са хора с връзки и е нормално да ги защитат от най-високо ниво.

loyola

Това, че не са разбрали, не значи, че не се е случило. Твърде много разчитат на камери. Явор колефф да ги подгони за воайорство.