МВР разби банда обирджии, действала в няколко града

Разбита е престъпна група, извършвала взломни кражби на територията на цялата страна. Задържани са четирима мъже и една жена.

Обратно в новината

Коментари - МВР разби банда обирджии, действала в няколко града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно от определенията за кураж В кръчмата в циганската махла да си поръчаш един малък ром и сок от манго

Как може да извършват престъпление след престъпление и да са на свобода? Да се върне смъртното наказание, иначе престъпниците не се страхуват.

като имат осъдителни присъди кво правят на свобода или треба да извършат по големи престъпления за да се стигне до задържането им. чакаха да дойде МВР Бъчварова и тя да заповяда да се задържат

Като видях "МВР разби ..." и - чел-не дочел - още под впечатленията от разбития самолет и щурите коментари, изпъшках: "Ха сега пък МВР - то пък какво!" ... Инерция на мисълта. Та значи МВР?

Еее ма постелете му нещо меко на този дето го влачите дее. "Комитет срещу изтезанията остро критикува България"...

След една седмица са на " терен " ! Те колко пъти са " разбивани " че вече не им пука от МВР !Докато не ми отрежат ръцете няма да спрат да крадат !

Преди време рокерите от нашата махала хванаха един циган седмица след като им открадна мотор - доста скъп при това. Не го биха много, но му начипиха всички пръсти и едната китка. Сега ми е любопито как ще краде.

НЕЗАБАВНО ВРЪШАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!! ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!!

РОМИ???

не, тъмно зелени

Браво, така се действа ! Искаме да разчитаме на полицията.

Браво. Голяма новина. То това не им ли беше работата на полицаите? Звучи сякаш: Днес един даскал научи едно дете! Събитие голямо.

Само в нашата "правова"държава престъпници с огромни списъци от престъпления може да са на свобода-никъде другаде по света! И сега пак ще ги пуснат-нека си вилнеят на воля до другия път-така до безкрай!

хайде да им резнат съвсем случайно по нещо, за да не пипат повече!

"задържане под стража за срок до 72 часа" и после кой от където е.

В отговор на многобройните ви настойчиви питания, любезно ви уведомяваме, че до 72 часа ще бъдат пуснати под гаранция с мярка "подписка"!

след 24 часа и всички журналисти ще ги посрещанат като герои!!!

Препоръките и желанията на данъкоплатците са закон за нас - нека бъдат 24 часа!

телефонната мафия, като всички журналисти ги познават вече поименно? и от Левски, и от Горна Оряховица, и от Павликени? Ми аз като написах жалба до министъра си изтървах нервите и написах: "ако случайно ми попаднат в ръцете, ще им резна главите" и ме извикаха в МВР да ме обвиняват в заплаха за убийство и саморазправа.

Сега тези ще ги осъдят на свобода! След всички присъди до сега са ги пускали,сега пак ще ги пуснат,просто съда работи за престъпниците,стига да има пари под масата!!!!

за кво ги хващат като ще ги пуснат? от пусто в празно само да се намират на работа. Единствения шанс за справедливост е някой потърпевш да се саморазправи с тях, ама не бой че те бой са яли много, ами да ги зарови някъде.

Наложена мярка за неотклонение задържане под стража за срок до 72 часа. След това трябва да бъдат освободени за да "ЗАРАБОТЯТ" хонорарите на защитата.

Да бе, ... оня с 119 регистрации кво го направиха - ми нищо, пуснаха го на другия ден.. тая Тимуровска команда от по на 25 годишни свежи бригадири е тепърва в разцвета на силите си, ще ги пуснат до довечера... ----------- гнилоч и помия навсякъде

И сега кво?

сега пържолка за следователя и така до следващият път когато ще ги заловят пак

Ами,май си отговорих,току-що видях това заглавие на ДИР: Пуснаха от ареста шефа на митницата в Свиленград Пловдивският апелативен съд освободи от ареста началника на свиленградската митница Тодор Караиванов срещу 5000 лв. гаранция.

А с колко го бяха задържали, спомняте ли си? Нещастници-и!

очаквайте крясъци до бога как са били нарушени правата на арестуваните, как са били проснати без причина на земята, как са им сложени белезници, без те да дават признаци, че искат да бягат. А после ще се появят и писания /явно под диктовката на некорумпирани "адвокати" /защитаващи винаги престъпния контингент/, че техните довереници са били бити, малтретирани, подложени на натиск и т.н. и т.н. Дано все повече подобни лица да бъдат съдени и пращани там, където им е мястото.

Прах в очите, кал в ушите...пръдня в торнадото. Вижте ни как работим-плоско.

Криминално проявен за средна телесна повреда, измама, хулиганство, наркотици и управление на МПС след употреба на алкохол!!! Какво прави този урод на свобода, а не е в затвора със сумарна присъда!

Нали трябва да имаме кой да хващаме, за да имитираме работа.

еми да! не виждаш ли, че липсва залавяне за кражба и залавяне за убийство, всичко по реда си...

но съм чувал, че в САЩ третата поредна присъда на един и същи престъпник е до живот. Съвсем ясно е, че това същество е непоправимо - вътре и завинаги !!!

а стига бе! бъчварова ги почна!

Най-после позитивна новина. Явно ако поиска държавата, в лицето на своите институции полиция и прокуратура, може да вкара на топло всички престъпници за нула време, но защо 20 години това не се случва? Престъпници ходят свободно и вършеят както башибозук не е вършал.

Защото партията, която е управлявала най-продължително време, от 9.9.1944 г, до днес - комунистическата - е в генезиса си ПРЕСТЪПНА , което дори е обявено със Закон !

Началото е добро, но сега ще долетят маститите адвокати и ще ореват света, колко стресирани са клиентите им. Съдът пък, нали лесно се разчувства, ще ги пусне с подписка... и така.

Айде, кога ще ги пуснат?

В която и заложна къща да отидат всичко е крадено.

Защо не кажете ,че са цигани,наричайте престъпниците с истинските им имена ! Затова ДПС която вижда,че освен злобата и простотията на партийте с техните безкрайни приперни за щяло и нещяло са прегърнали циганите да доунищожат българите! Много прост народ сме ние българите,разединени,озлобени и сами си вредим денонощно,това използват всички безродници,начело с великата тройка мафиоти- Първанов,Бойко и Доган. Докога бе българи смотани! Утре пак ще изберете Бойко за президент,после той ще извоюва изключителни права като самоуправец! Когато се усетите ще сте зяпнали и ще дишате на предсмъртни пресекулки,докато облещите бялото на слепите си очи! Не ще много акъл,нека всеки остане със себе си за 5 минути и да помисли накъде върви държавата ни и най накрая да се сплотим и изметем тая мърша,затриваща държавата ни! На добър път,иска се малко,ама много малко акъл,ама и него вече май сме загубили!

не разбирам като хванат някои и изброяват за него 1 дулуг списук от криминални прояви. зато тия хора са на свобода като е ясно че никога няма да се променят. само да ни тормозят осте и да пластаме на полицията да гигони. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искам да се усети реална разлика от намаляване на битовата престъпност не да е само част от статистиката. Някой ден може и да стане и дано да е така, но със свито сърце си мисля че няма да е скоро.