Четирима мъже биха и рязаха крадец

Четирима мъже са арестувани, след като пребили и рязали лицето, ръцете и крака на 41-годишен свиленградчанин, съобщиха от полицията в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Четирима мъже биха и рязаха крадец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше по " тоталитарно " време една поговорка : " Циганин и на снимка да го видиш , само бой ! Ти ако не знаеш защо го биеш , той знае ! "

Браво на момчетата !Писна ми да чета как цигани са изнасилвали и клали бабички по селата за 20-30 лева!

"Потърпевш от ромски произход ". Толкова сте жалки ! И да не напишете , че е ЦИГАНИН пак е ясно !

Това е единствения начин за справяне с циганите. Само така може да се цивилизоват. Като не става "со кротце, со благо" трябва малко или повече кютек!!!

Писна ми от статии започващи с мъж на 41 и после от ромски произход. Заглавието следващия път да е Циганин най накрая пребит хванат да краде в къщата на българин, който му издържа чаветата, му плаща общинското жилище, храната, цигарите, алкохола и наркотиците и мангала мръсен пак краде защото не му стига, а българина с останалите му пари си плаща данъците като поп, скоито храни миризливата мърша на върха, която не и дреме за него и БЪлгария.

втори път няма да краде ,като ги пускат като крадът

Напротив, ще краде защото хората, които са си пазели наприкосновенната частна собственост (според конституцията) ще са в затвора. Ама то такива са БГ съдилищата.

Ако беше в САЩ спокойно можеше да бъде застрелян за взлом в частен имот. Искаме американски закони и ТРЪМП за президент! Стига циганско робство! Българино събуди се !

крумовите закони са ефикасни ! Не може да краде без ръце !

Леко се е отървал.Ако беше в Турция,освен всичко друго така щяха да го надупят,че нямаше да може да си седне на задника.

в нюз.бг че са съблекли ромската лайди и са й правили нещо. не ги е срам ама в тези гладни години...

Щом е дошло до самоуправство така става! Когато държавата и институциите и са зарязали защитата на народа си от циганската престъпност посредством закона хората поцват да се оправят сами! Не че оправдавам крайностите!

Частната собственост е неприкосновена, нали така? Ами който посяга на нея трябва да е готов и за последствията...Така, че манго - на съд, а тези, които са му дали урок в живота, да се поощрят... Не че циганин разбира от уроци.

Вервай си. Манго ще го излекуват за наша сметка разбира се и после ще го пуснат по живо по здраво!

Ако Държавата си вършеше работата, не би се стигнало до самосъд! ЗАКОНЪТ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, БЕЗ НАМАЛЕНИЯ ЗА ЦВЯТ, СЕКСУАЛНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ И РЕЛИГИЯ !!!

Браво на четиримата мъже! А, на манго, който се лекува на наш гръб ще повдигнат ли обвинение.

Даже е глупаво да питаш.....

Педеретата да вървят в деретата.

"Стопаните на градината обаче пристигнали и нанесли жесток побой и порезни рани по цялото тяло на мъжа, а колата му бутнали в дере. "

Уважаеми...джурналя,ако човек чете новините от гледната точка,която вие ще му поднесете,то ще излезе така,че би трябвало не мангала,а хората,които са защитили частната си собственост от него,да бъдат...най-малкото линчуване,нали така?!? Ама,как само представяте незаконно влизане в частна собственост..."влезли в градина,за да...режат дървета":)))?!? Тази градина...тяхна ли е била бре,джурналя??? Тези...дървета,те ли са ги садили??? Утре,ако влязат в къщите ви,пак така ли...меко ще опишете случилото се??? Ех,къде си бай Тошо,къде си,само при теб имаше ред в редиците на...кроманьонците:)))!!!

Това са само драскачи.Оня малък крадец си навехнал пръста,като бъркал в автомата за кафе и вместо да е в моргата,трябва да го съжалявам,че не е успял да мине ненаказан

От абдикацията на държавата от задълженията й, до линчуването е много кратък пътя. Лошото е, че при линча гори наред сухо и мокро.

"Четирима мъже биха и рязаха крадец" Това е добра новина!

Лошата е, че са го оставили жив.

ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ - ПОКАЗАХА ДЕТЕТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА - НЯМА НИКАКВИ СЧУПЕНИ РЪЦЕ , КАТО ПИШЕТЕ ПОНЕ ПИШЕТЕ ВЕРНИ НЕЩА

-баси циганите, значи те ще крадат, а ние ще ги черпим с ракия, така ли? Това държава ли е, даже сега хората ще ги окошарят, дето са набили крадците. Малко им е на мангалите, само бой, бой, иначе не става, нито учат, нито работят, не си плащат тока, водата, лежат на нашия работещ гръб, ние да им изкарваме социалните помощи, мамка им...

Това последното не се ли отнася за правосъдната система и народните ни избраници.Мръсници,които искат да съдят защитници на реда и държавната граница/Динко,,,,,,/

Дръвчетата растат по- бавно от мангустите и загубата в случая е много голяма. Ако хората са се издържали от тези дръвчета, значи са лишени от поминък и като са видели, това са изпаднали във физиологичен афект и нищо чудно да не са знаели какво правят с мангустите.

Циганинът казва,че краде,за да оцелее,българинът казва ,че го пребива ,защото само така може да се опази от кражбата.Политиците си гледат сеира,защото нито са гладни,нито някои ги краде,нито някои ги пребива.За да се задействат политиците,трябва или да бъдат ограбени,или да бъдат пребити- т.е. и те трябва да бъдат вкарани във въртележката. .

кой плаща на журналята да пишат глупости. Намериха ли отрязаната глава на циганина Ай стига бе - всички знаем как лъжат циганите.

или изобщо не са го били, по телевизията нямаше никакви следи по ръката на 14 годишното дете , а пропо колко деца има това дете? Елата да видите синини - почти черни по битите лекари от тези цигани. Вие от дира да не сте от Хелзинския комитет?

Властта принуждава хората да стават престъпници,защото не защитава собствеността им.Пред заплахата да загубим плодовете на тежкия си труд,българите предпочитаме да извършим дори и престъпление,защото това е единствения начин да опазим собствеността си.Защото не става въпрос за някакви луксозни придобивки,а за най-необходимото.Такива случаи ще зачестяват,след като това е единствения начин за опазване на собствеността от крадците.

това не е престъпление да пазиш имота си и труда си ,престъпление е да крадеш ,майната ви на законите

е не да се бият, а да им се отрязва оная работа, за да не могат да се размножават. То се видя, че никакви мерки не ги оправят.

ще храним циганята, а те ще ни крадат. А журналята защо ги защитават - нищо не му е било счупено на момчето, пардон детето, което на 14 г. правят по няколко деца, които естествено ние издържаме.

Не мога да кажа нищо в защита на битите...но да се радват че само с това са се разминали.

Е добро утро! то беше въпрос на време на хората да им прекипи и да хванат бухалките. още ще има, ако помиярите-властници продължават да поддържат хаоса.

Само мога да кажа "Браво". Само така с тази мангалска крадлива сган.

Ами като не може да се разчита на полиция и правосъдие това е единственото решение. Не бива да ги съдят - хората са си в правото на защита на частна собственост, която държавата НЕ защитава заради безхаберие и за облагодетелстване на частни охранителни фирми!!!

Там където липсва правосъдие и някои индивиди се смятат за защитен от закона вид започват да действат правилата на капитан Уилям Линч!

Пръстите на 41-годишния Яшар А. от Свиленград, който както информира * вчера бе наказан с невиждана свирепост при опит за кражба, са били отсечени с удар от мачете. Със същия дълъг нож са били нанесени и ударите по лицето и крака на мъжа, който беше хванат от охранители да сече дърва в чужда бадемова градина, недалеч от свиленградското село Момково, пише Телеграф. Ромският клан се придвижил до там с две коли и микробус. Когато мъжете тръгнали да секат, оставили жената да наблюдава и да ги предупреди, ако някой идва. Тя успяла да се обади по телефона на Яшар, че към тях приближават два големи джипа. Той се развикал и другите роми се разбягали. Успели да стигнат до колите и да избягат. Самият Яшар и жена му нямали този шанс. Четирима здравеняци ги хванали точно в момента, в който се опитвали да се качат на буса. След това започнала бруталната саморазправа и с двамата заловени. Те били съблечени. Двама яхнали Яшар и го карали да гледа как другите двама се гаврят с приятелката му. После пуснали жената, Последвали жестоките удари с мачетото.

Първо - няма роми, ами живи са си цигани. Второ - щом е крал, е получил наказание. Дали е съразмерно е друг въпрос, той ще компенсира останалите. В тази градина поне няма да се сече.

И какво искаш да ни кажеш с тези редове??? Когато в една кочина липсва...ред или няма,кой да го въвежда,то рано или късно,обитателите на тази кочина вземат всичко в свои ръце,нали така?!? Или би трябвало всички дружно да си събуем гащите и да се надупим по посока на...бай Мангал,това ли предлагаш???

Защо пишете лъжи??? Дадоха 14 годишния и снощи и сутринта по телевизията-нищо му няма. Леко надраскан. Официално съобщиха, че нито са му счупени ръцете нито е пребит. Виж, за това, че е крадец и че е краднал наред е вярно. Моля, преди да пишете измисли провере!

Планирана раждаемост да се пропагандира особено между ромите. Ако се дадат гражданства на мюсюлмани и негри още по-големи проблеми ще ни правят. Аз съм против насилието, обаче мног от цига.ните наистина са нагли крадци, бандити и обирджии, които ще използват насилие за да ограбят някого, и насилието срещу тях понякога е неизбежно. Ако хищник те захапе, ще му говориш ли или физически ще го отстраниш? Българите да се пуснат веднага и да се предупредят, друг път да не използват хладни оръжия. А цига.ните да се накажат за влизане в частна собственост и кражба, поне една година обществено полезен труд. Нека тоя крадлив циг.анин се покаже по ТВ да видят какво може да се случи на крадците.

А ДА СЕ НАЛАГА! С пропаганда няма да стане, защото те взимат майчински и детски ЗА ЧААВЕ!

Каква пропаганда за планирана раждаемост ще правиш на ромите ?Те именно от нея си живеят, защото планират по 7-8.

Да оставим глупостите написани в статията, но защо полицията не е арестувала бития и, оноден крадец? Нима родната полиция защитава крадците?

Трябвало да бастисат мангала направо с резачката!!!

Проблемът с ромската престъпност не се свежда само до кражби на дребно. Дори и дребни кражби могат да доведат до аварии, произшествия и т.н. Повечето собственици на предприятия, цехове, складове, магазини и др. промишлени и др. обекти успяват да се защитят с наемане на охранители. Но на каква цена? Не случайно в България има хиляди охранителни фирми с повече от 100 хиляди охранители. Вместо усилията и средствата да се насочват към производство и развитие, хвърлят се пари за охрана, оскъпяващи дейността. Тези пари ги плащаме ние. Миналото лято гледах в Гърция край морето огромни масиви от бадемови насаждения, добре обработени, не се виждаше жива душа край тях. И там има цигани, обаче едва ли на някой циганин би му минало през ума да сече бадемови дървета за огрев. Просто е наясно какво ще му се случи. Не че циганското невежество е оправдание, но днес повечето цигани у нас наистина не знаят какво е това труд и с какви усилия се създават материалните ценности. Един от начините циганските деца от малки да се приучават на труд. Учиш до четвърти клас и отпадаш от училище, но не трябва да отпадаш от образователната система, а трябва да продължиш в занаятчийско училище до придобиване на професия. На времето всички цигани са имали професия, може да са били джамбази, железари, лихвари, кошничари и всякакви други но със свой занаят, професия. Независимо от изостаналостта на ромите, упадъкът в обществото като цяло е довел до още по-голям упадък сред тях.

След като написах този текст научих, че не може да става дума за невежество на ромите, а за целенасочена, добре планирана и организирана акция на банда цигани.

Дир, няма понятие "ром". това са някакви малоумни измислици от толерасти. Роме алкохолна напитка от тръстикова захар. ДУмата си е само енда - ЦИГАНИН. Защо не я пишете?

Дир-а все повече заприличва на жълта тротоарна медия с тия заглавия, които леееекичко се разминават с фактите и дори написаното под заглавието.

Когато живееш в джунгла валидни са законите на джунглата. Тези в парламента де не го пренебрегват този закон.

нито 14-годишния крадец , за който излъгаха че му счупили ръцете(показаха го по телевизията - има синини от бой, но НИЩО СЧУПЕНО дори е излязъл от болницата без някакъв проблем за здравето му). Същото и тук - заглавието предполага жестоки садистични действия, но ОТ БОЛНИЦАТА ГИ ПУСНАЛИ В ДОБРО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ. Молба към журналистите - не правете от мухата слон. Крадците в САЩ могат да ги застрелват , но в България собственика няма право дори да ги набие........

Когато няма адекватна държава, започва саморазправа!

Ами така ще бъде , като крадците са защитени от държавата и няма никаква оправия .

възрожденските поети са го казали: няма по-големи изедници от българските чорбаджии. крайно време е да започнат да им налагат солени глоби и затвор за саморазправа. също да изплащат обезщетения на пострадалите. да му платят медицинските разходи и за нова кола, а крадецът (ако се докаже) да бъде наказан според наказателното право на РБ.

Ще ти налея литър рициново масло в гърлото с фуния, па ще те пусна да си ходиш "по живо", "по здраво"...

нека дойдат у вас тия крадци. да ги почерпиш, да им пуснеш жена си и дъщеря си. а накрая за благодарност да им дадеш и теб да оправят.

втори ден добри новини. явно започва пробуждането!

какво да се прави дивашки балкански нрави,за еди ръждясал гвоздеи може да те пречукат,но вижте рафинираните истински крадци със двори два метра каменни зидове,,охранителни камери.джипове!

Евала...!