Полицията откри майката на изхвърленото бебе в Кърджали

Майката на новороденото бебе, чието трупче бе открито на 2 май в Кърджали, е била установена тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицията откри майката на изхвърленото бебе в Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

25-годишната жена е от ромски произход и живее в квартал Възрожденци", научи link. Тя се е водила самотен родител. Нито едно от трите й деца не е било припознато.

vasil

Щом е циганка, значи в повечето случаи живее с бащата на децата. В такъв случай в никоя еврооейска страна с изключение на България не би се водила самотна майка. Приказката за лудия и зелника.

Циганите не могат да се интегрират заради обърнатата си ценностна система. Например за тях децата нямат стойност продават ги в робство, за органи, за пари или ги изхвърлят на боклука. Образованието и хигиената не съществуват в тяхното съзнание. Погледнете ние как се отнасяме към споменатите по-горе неща и ще разберете разликата. (В тяхното общество всеки, който работи и спазва общоприетите норми е презрян.) Трябва да се разбере веднъж завинаги, че интеграцията не е насилствен процес и да се търси друго решение - да им се помогне да се пръснат из целия ЕС.

Защо никъде не пише нищо за етническата й принадлежност? Със сигурност не е българка по две причини: (първо) рядко българките раждат безконтролно и са наплякали 4 броя на 25 години и (второ) ако беше българка, долните джурналя щяха да го подчертая дебело да се вижда от самолет, щото ние българите сме лоши хора и всяка лоша постъпка трябва да се изтъква с пет удивителни, в случай че някой не я забелязал!

Бас държа, че не е циганка. Циганката хато роди, тича за помощи.

Да и режат тръбите на тая. Повече от ясно е че НЕ Е човек. След година-две пак ще го повтори. Щом не иска повече деца, лекарите да и помогнат с една стерилизация.

Да беше го оставила пред Бърза помощ, или пред Родилния Дом - така поне някое бездетно семейство да се ощастливи, а детето да оцелее...

Горкото бездетно семейство, което ще осинови дете с такъв ген!Само проблеми ще им създава.Доброто възпитание култивира, но не решава всичко.

не е точно така. Виждала съм циганчета, осиновени от българки (и то видимо интелигентни жени), и поведението им коренно се различава от обичайното за чаветата. А да зарежеш новородено бебе да умре бавно от студ - това не ми го побира главата изобщо, не мога да го коментирам.

И що пък непременно бездетно семейство трябва да го осинови? Престанете да вменявате на бездетните двойки, че трябва да осиновяват задължително. Всеки може да осинови ако иска да направи добро на изоставено дете.

Принудително кастриране,отнемане на децата и каменоломна доживот!! Ако БХК има възражения,да изпрати служителите си да и помагат при разбиването на камъните..... Съпричастните лица-с още по-сурови присъди!!! Стига толерантност и права,за животните!!

Те поне животните нямат избор... А за майката и подчертавам бащата на горкото дете - каторга до живот !!!

- Язък за изгубения гласоподавател! - Нищо ще ви направим нов!

- Спирала ползваш ли? - Не - страх ме е. - Ами как се пазиш? - Аа, ми като стане - направо аборт!

Може да е циганка, но може и да не е- спомнете си онзи случай, когато живачката роди в гората край цеха и остави детето да умре, а се оказа, че е българка

Ама сигурно с удебелен шрифт е писало, че е българка, а тук нищо не казват каква е, следователно е хомомургавикусглупикус/римлянка/.

Повече от ясно е, че е циганка. На 25год. с три деца. Милата душица е била четвъртото май

Милото детенце. Да се роди, за да умре. И защо? Защото една простачка, без извинение, няма грам сексуална култура и не знае как да се пази. По-добре аборт да беше направила, отколкото да роди и да остави бебето да умре. Това е толкова жестоко, толкова ужасно деяние, повече от садизъм. Нямам думи просто. Тази жена заслужава особено тежко физическо наказание.

Защо да я наказват? Просто е отървала обществото от един бъдещ паразит.

Защото деянието й е повече от престъпно. Детето само по себе си за нищо не е виновно. Човек, способен на такава жестокост, да не би да е особено полезен за обществото? Без значение от етноса му.

След като всички родилки са били в кюпа на заподозрените и са били проверявани, редно е накрая да се обяви етноса на убийцата. Защото различните етноси имат доказано различно отношение към моралните проблеми и не е добре да се приписват определени престъпления на цялото общество!

Бас държа, че е циганка.

...при това миризлива.

ujabg

И с бурка!