Калин Георгиев остава главен секретар, МВР ще се учи на етика и обноски

Главният секретар на МВР Калин Георгиев не е подал оставка, обяви премиерът Бойко Борисов. Повече от 30 минути продължи срещата между двамата, на която присъства и директорът на Столичната полиция Валери Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Калин Георгиев остава главен секретар, МВР ще се учи на етика и обноски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо учене има да пада май, така като гледам...

МВР-и етика.Не са ли несъвместими тези понятия.Питам само.

Не само приемат ами си и запазват доброволната "с достойнство бърсалка"

Комунисти ронят сълзи за човешки права!? Смех, смех, смех.....

Май не си прочел всичко? Ама то комунистчетата сте така - всичката ви работа калпава.....

Тепърва ще ги учат и тези хрантутници. Тая страна се разсипа да плаща за всички некадърници за това че са некадърници. След една година следващите които дойдат на власт трябва да изгонят от държаваната хранилка всички лумпени назначени през периода, в който недоразумението Граждани за Европейско развитие е на власт.

Много кадърни служители бяха принудени на напуснат МВР от интригантни и морално недостойни началници, гледащи единствено своя интерес под формата на унифирмата. Затова резултатите са така плачевни и занапред ще са такива.

Нали копирате от САЩ.Там полицая има утвърдена паметка в която е написано:1. ...;2....;3.... и т.н.А у нас имаме Закон, Наредби и Указания, които над 70% от младежите не ги знаят. А горялите в работата политическите чистки ги махнаха.Останаха синчетата на "еди кой си",които се интересуват да дойде края на месеца, за да им преведат заплатата.Малко са онези дето горят в работата си и с жар и желание я вършат. А етиката се учи в училище.

Т.н. герб не може да съществува без насилие! Герб се гради на насилието! Пожарникарят насилва и се гаври с Цецо Апартаменто, шантажира ситния плевел, унижава до дупка Калинчо, тероризира психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и герб!

МНОГО СИ ПРАВ. НО ТОЗИ НАЧИН НА ВОДЕНЕ НА ПОЛИТИКА НЕ Е ИЗМИСЛЕН В БЪЛГАРИЯ.ТОЙ ИДВА ОТ ЗАДОКЕАНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ГЕРБЕРИТЕ КОИТО ДАВАТ СЪВЕТИТЕ КАКВО ДА СТАВА В БЪЛГАРИЯ.

За мен това ръководство има желание и си върши работата, но периодичните курсове и обучения в системата са задължителни. И не само етика, а както на Запад и в САЩ следва и законодателните промени и действия да им разясняват, новостите, да разучават казуси от миналото и това на всеки няколко месеца. Аз лично се радвам, че остава главния секретар

Поредната постановка на лайняно кафявите гербарии. ББ иска оставка. КГ я подава. ББ я връща. СмЕх.

Какви са тези глупости,главния секретар да подава оставка за изстискани от задника лъжи?Едно време в комунистическо биехме нарушители като тъпани и никой не смееше да гъкне,защото след това боят е 7 пъти по-дебел!

Този пуяк даде ляв мигач и зави на дясно! Нормално за герберастче.

Какво ли му е правил на Бойко 30 минути, че му са размина?! Сигурно много му е харесало.

ЦИРКАДЖИИИ!

Ех,тракторе,тракторе,съвсем ти замръзна антифриза,май...

Калинчо!!!!! Министър Председател!!!!!!!

И ся кой лъже ?! Има оставка, няма оставка ... По телевизията едно .. по електронните жълти медии друго...

Май много му станаха Калинките на колегата д-р Боко Рапонели! Защо продължава да измъчва това момченце, а не го остави спокойно да помисли върху прочутата дилема на Хамлет(Да бъда или на не бъда?). Очевидно е, че оставането му в бандата на ГРОБарите, е пряк път към панделата!

Браво Калинчо само мариз на тези бандити

А не е ли по-лесно цялата пасмина да отиде в оставка и на нейно място да дойдат ителигентни хора?Най-малкото защото обществото не е длъжно да им дава това, което не са получили от родителите си, друг е въпроса, че вече няма как да го получат.

Не е по-лесно, защото трябва да търсят идеалисти, на които може да се плаща по-малко, отколкото други, които искат някак си да осребрят своята интелигентност, още повече на опасна работа..

Aleks

Някой да е очаквал друго???