Внукът на Кирил Рашков се предаде на полицията

Внукът на Кирил Рашков - Кирил младши, който бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за закана за убийство, се е предал доброволно.

Обратно в новината

Коментари - Внукът на Кирил Рашков се предаде на полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно е как внукът на цар Киро е издирван, при положение, че цялото им семейство бе под усилена охрана на полицията. Странно е защото и той е търсен за заплаха за убийство, при положение, че имаме реална смърт при прегазването на Ангел. Това е манипулация, която цели и цар Киро, и внусът да минат по възможно най-лекия състав в този случай заплаха, сякаш обектът на заплахата е още жив, а не е убит. В случая имаме явно поръчителство на убийството, но ГЕРБ и МВР пазят Рашков и внуците му от точно това обвенение, или накратко казано липсата на държава и справедливост, безнаказаността на Рашков личи и сега в най-силна степен.

балгария да разбере че старото диктаторско време е вече минало! балгария е благодарение на господ в еу,затова всеки има еднакви права зигани,балгари,турзи.затова президента и парламента добре да мислят какво да правят!иначе няма да има мир. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България ВИНАГИ и била в Европа и не е и никога няма да бъде в никакво ЕУ (Европейски съюз). Обединение между Изтока и Запада няма и не може да има. Сегашното е конюнктура. Чрез циганите (и други йезуитски способи) Западът се мъчи да държи Изтока държи на верижка на верижка, за което рабира ще понесе последствията.

Да бойкотираме БТВ.

Тази сутрин Ани Цолова в сутрешния блок на bTV, нарече децата ни - Вандали, Младите хора протестират за ред ,законност и Европейски норми на живот в нашата България. Питам аз, - Кои са вандалите? Тези , които ограбиха и разрушиха България повече от 20 години вече или децата ни,които се борят за Справедливост и Законност в тази държава. Що за медия е това ,що за журналисти ???!!!???!??? как подменят ценностната система на българина и въобще не ги е грижа....

ВНИМАНИЕ!!! ЦЕРН се извинява за допуснатата неточност - засечената със скорост по-голяма от светлината частица се оказала не неутрино, а ром с капак от шахта...

А родната полиция, която така усърдно пазеше в къщичките им, къде е била, като са биели българите?! От 30 нападателя хванали 3 много добър процент .Защо даваме заплата на 60000 полицая????

Районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров е съобщил за агенция "Фокус", че са се водили продължителни преговори. Следователно, циганинът не се е предал доброволно, ами според уговорката, пазарлъка, обещанията между адвоката му и властите. Дир.бг, защо се коригираха и изтриха от текста тази подробност?

Твърдението ти, че реакцията на хората за случилото се в Катуица след изборите ще отшуми показва колко нагъл си станъл към "матриала". Този път скудоумието ти ще ти изиграе лоша шега. Твоята власт вече стои върху буре с барут. Хората те разбраха, че ти не си борец срещу лошите, а си с тях.

Бойко знае какво прави и пипа здраво. Хората го подкрепят. А бурето с барут е само в главата ти. И е препикано.

ние хората не го подкрепяме, вие не особено умните сте тези с подкрепата

Герб ще спечели тези избори.....................ама друг път приятелю заблудени-ясен ли съм?

и така до следвастата убита офца беее бее беее :)

ГЕРБ обяви война на народа си

Да не си гяур в страната на Бойко, Цецо, Киро и Волен.

Държавата става все по корумпирана,народа обедня,безработицата се увеличи,циганската престъпност също.Станаха още по нагли ! Боко тиквата ги целува и прегръща едвали не ! Всичко в името на изборните гласове на мангалите ! Такъв е бойко ! Мутра пожарникар - антибългарин !

Циганинът, принц, се е прибрал в полицията, нали правилно съм разбрал?

Трябвало му охрана от няколкостотин полицаи и няколко прокурорки с които да си пие кафето, че иначе ловният сезон започна и може някой ловджия да го отстреля по погрешка. Пък и може и в домашен арест да го охраняват в резиденциите му - да му идват политици на колене за покупки на гласове. До изборите и косъм няма да падне от никой циганин и никого няма да осъдят ... Колкото и свидетели да има за заплахи за убийство и за извършени убийства, в Столипиново има 100 пъти повече свидетели, които ще свидетелстват обратното... Пък малко крадени пари и нови цигански заплахи към свидетелите ще свършат работа...

Калинчо бездеиствието на полицията дразни гражданите а не действията!!!

Искам публичен процес on line или поне първа циганска телевизия да го излъчи

Не я ли знаеш зиганската телевизия -това е БТВ

Добре. Сега да видим разследването, съда и присъдата над Кирил младши. Забранено ли е на Костадинка и на цялата фамилия Рашкови излизането в чужбина? Само Костадинка вече има присъда в Англия, за трафик на укрити скъпоценности... знаете ли къде укрити? Във вагината и. Употребявам медицинската, а не вулгарната дума за анатомичния орган... Още арести трябват. Рашков не е действал сам. Съучастници има, и то не само негови роднини.

Е, добре е да се цитира по-точно. Не е Англия, а Франция.

Внукът отишъл сам в РПУ-Асеновград след неколкочасови преговори! Коя институция е преговаряла? Какво са се договорили (обещали, спазарили), за да се предаде сам?

И си задавате този въпрос??? "Който плаща той поръчва музиката"..Надявам се да не зададете и въпроса "кой плаща"...след подледните събития.

Не си го задавам, разбира се! :) Но, искам медиите да ни информират! Официално!

Много дърт тоя внук на снимката бе. Как ли изглежда дедо му по линия на свакото от втория брак на лелинчо му, ха-ха?! Ше се предават я, крадци нйедни.

Този на снимката е стария Кирил Рашков.

ДИР, защо не отразявате случая с пребитото софийско БЪЛГАРСКО семество?

Чакат разрешение..Вие снощи или тази сутрин да сте чули да се разисква тази новина??

Пресата чака разрешение от Политбюро на новата партия. Милицията чака разрешение от Цецо , амо той е много ангаже - ИЗБОРИ ПРАВИ ЧОВЕКА, ДЕНОНОЩНО ДЕЙСТВА.

мисля че системата в българия е сбъркана. от няколко дни чета и не мога да се начудя по коя логика пловдивското село катуница е към РПУ Асеновград и към асеновградската прокуратура??? значи пловдивско село (почти квартал) на 5 минути от пловдив не е към пловдивските институции а към асеновградските които са на половин час...

Нещо бъркаш географията. Все пак Катуница е по средата между Пловдив и Асеновград. А административно Катуница е към община Садово. Полицията, прокуратурата и съда на Садово пък са към Асеновград. В крайна сметка не е толкова важно кое към къде е, важното е да има ефективност в действията на всички институции. Което явно не е така.

Нито ще има осъден циганин, нито ще има някои хванат, заради случая Модерно предградие тази сутрин, поради чтото на циганите са раздадени много пари за предстоящите избори и те трябва да гласуват за плевнелиев, и едва СЛЕД като минат изборите герб ще си прибере обратно парите и ще ококошари всиииички цигани, жална им майка тогава, но дотогава-жална ни майка на нас, българите

Как се обявява някой за издирване след като "не е търсен защото е наблюдавано придвижването му за да е на разположение на органите.." Направо ни правят на балъци за да приказват такива неща а лошото е че ние "вярваме"

А ти, глупако, на какво се радваш? Излизай на простест!

СЕМЕЙСТВО В СОФИЯ НАПАДНАТО ИПРЕБИТО ОТ 40 РОМИ ТАЗИ НОЩ

Да, знам. Случая е в квартал "Модерно предградие", но журналята покриват случая, че така е наредило МВР. Много ги е страх, от Катуница 2!!!

Тогава откъде си научил?

а, не бяха ли 400?

Не става въпрос за акнето ти.

И добре е нямало полицаи да помогнат на циганите с палките - щеше повече българи-жертви да има пак... Че то сега преди избори полицията само българи бие и арестува...

Стара информация.В момента адвоката на тоя изчадие води преговори с полицията по предаването на внука на Рашков. Какви преговори с тоя престъпник!гонене до дупка и арест!

"Семейство е било нападнато и пребито от група роми в столичния квартал "Модерно предградие" тази нощ"

Изобщо не е нужно да си гадател за да разбереш че внукът на Цар Киро отдавна вече е в чужбина- сигурно получава и пресата там, чете я и се хили публично . Всичко останало е лъжи и измами които само балъци могат да консумират..

И как стана така,че като са държали под контрол придвижването на фамилията Рашкови,внукът изчезна,та сега го"търсят"?И от снощният побой в София,побойниците ЩЕ бъдат задържани!!!И тях ли ще оставите да се укрият,такава нагла протекция за циганите никога,никога,никога не е имало!

Ако не беше толкова трагично, щеше да бъде ужасно смешно. Пет дни ги местят от 4 хотел в 5 и ги охраняват, а сега го обявили за общонационално издирване. След като е извършено убийство, ги задържат за отправена заплаха. Само те не рзбраха, че заплахата е изпълнена. Толкова много не бяха се излагали досега

Трима мъже и две жени са пострадали при побой в столичния квартал Модерно предградие тази нощ, съобщиха от МВР. При опит за кражба от къща в Модерно предградие, двама мъже задържат крадеца. Това е мъж и негов приятел, който му гостува. В отговор група от 40 роми атакуват двамата мъже, задържали крадеца. Незабавно е бил подаден сигнал до 112, но от централата разпитвали за имената на потърпевшите. Циганите се нахвърлили върху двамата мъже, задържали грабителя, свалили ги на земята и с ритници в главата ги пратили в безсъзнание. Съпругата на единия мъж също е с охлузни рани. От побоя единият от мъжете е със счупена челюст, а другия със потрошена скула и нос. При циганската вендета е пострадал още един мъж и жена, които са изписани от Пирогов за домашно лечение.

И добре е нямало полицаи, че повече българи-жертви я щяло да има от палките им... Полицията бие и арестува само българите...

Крещяща некадърсот и лицемерие - защо трябваше да чакат хората да им кажат, че внукът е съучастник ? Защо му дадохте няколко дни да се скрие и да си уговори алиби с адвокатите ? Защото циганите ще гласуват за герб - затова премиерът е пресветнал, че воже да убият още няколко Българи, за да си дадат гласовете ! Тотално разочарование от полицията, премиера и министъра - мрак, нали сте Българи бе - защо се продавате ? Нещастници ...

НОВО НАПАДЕНИЕ НА40 РОМИ В СТОЛИЧЕН КВАРТАЛ ВЧЕРА ВЪРХУ БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО

Кеворк Кеворкян е прав - циганорите са ГЕНЕТИЧНИ конекрадци, а в по-общ смисъл и крадци изобщо. Тези от тях, които се правят на невинни, лъжат - като цигани, прикриват онези от племето си, които престъпват закона. Това е истината, потвърждава го и новината за битото БГ семейство и то дни след събитията в Катуница. Та проблемът е етнически, по-точно цигански, и то провокиран от циганите, защото останалите 3 малцинства в България - еврейско, арменско и турско - се държат абсолютно нормално.

Да, ако имаш за нормално поведението на Доган, Лютви, Юзеирови, Бенатова, СерГей и т.н. от т.нор. малцинства. Щото те вредят по друг начин ан България, и то неимоверно много!

Що си не погледнете "талпата" в собствените очи ами все се криете в "сламката" в чуждите очи??????

въпрос за цели общности, а не за отделни личности. Между другото турците во главе с Доган и Лютви, които споменаваш като вредителиможеха да направят страшни неща на България заради Възродителния процес и сигурно щяха да бъдат подкрепени от международната общност. А ние щяхме да свършим като Сърбия, да речем. Но те не го направиха. Да не говорим, че не крадат на лягане и на ставане.

...

Не бе те не са били пребити от циганите. Семейството се е било само по между си. Циганите само доши да ги разтърват. Поне това ще каже Миролюба и адвокатите на мангалите.

Да мили младежежи така е..не рабирам много от Фейсбук и тьрсачка,но това подставено лице каза по БТВ дословно точно как изнамирва тия групи,които се организират за протести вьв фейсбука,като напише в тьрсачката за групи и приятели ключова дума да речем ..."цугани,"..смърт" и т.н и излизало всичко.Вие се разберете помежду си и измислете някаква ключова дума по различна.Ади евалла ..поздрави от един ДЯДО НА 69.ИСКАМ ДА ДОПЬЛНЯ,ЧЕ ЗА ДА ИМАТЕ УСПЕХ ОБЕДИНЕТЕ СЕ СЬС ЦИГАНИ И ТУРЦИ ВСИЧКИ КАТО СТЕ ЕДИННИ ЩЕ УСПЕЕТЕ И ЩЕ ДОКАЖЕТЕ,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ВИ НЕ СА НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА

Трима мъже и две жени са пострадали при побой в столичния квартал Модерно предградие тази нощ, съобщиха от МВР. При опит за кражба на къща в Модерно предградие, двама мъже задържат крадеца. Това е мъж и негов приятел, който му гостува. В отговор група от 40 роми атакуват двамата мъже, задържали крадеца. Незабавно е бил подаден сигнал до 112, но от централата разпитвали за имената на потърпевшите. Циганите се нахвърлили върху двамата мъже, задържали грабителя, свалили ги на земята и с ритници в главата ги пратили в безсъзнание. Съпругата на единия мъж също е с охлузни рани. От побоя единият от мъжете е със счупена челюст, а другия със потрошена скула и нос. При циганската вендета е пострадал още един мъж и жена, които са изписани от Пирогов за домашно лечение.

+1

Dir.bg ,защо мълчите за това??? link

който не е против циганите-престъпници, той ги поддържа, това е

Нашите чиновници действат толкова зорлем, че... Вдигна се народа срещу Киро - арестваха го. Вдигна е народа срещу внука му - арестуваха го... Сега трябва да се вдинат хората и срещу дргия внук, че да се сетят че и той има вина... Тия прокурори работят ли нещо?!!! Защо трябва непременно хората да им напомнят, че имат и задължения? Те не си ли ги знаят... Ха, да видим: Кой ще е следващият???

Цитат от друга електронна медия - "Цигани пребиха семейство в столичния квартал Модерно предградие. " Инцидентът е станал около 22. 00 часа снощи, когато семейството хванало циганче, което се опитвало да разбие апартамента на техен съсед. " Къде са репресивните органи на държавата да защитят мирните граждани? "Респектират" като разгонват и арестуват мирни протести срещу престъпността ли?

Кръстникът 5 - Марио Пузо "Само не казват, че са пуснали мангото да избяга извън ЕС и тогава са почнали да го издирват. Сега ще стоварят цялата вина на него и ще пуснат дъртия Бай Мангал."

Дир, пуснете новината за пребитото семейство. В другите сайт я има. Трябва да има гласност за да се види какво чудо е!

шшътт млък пази етническия мир и другия път да черпите цигането една баклава link

Не вялвам на нищо докато официално не се отрече, тогава абсолютно сигурно е! А щом МВр отрича, лъжат повече и от мангосите. А тоя киро си е чисто и просто Киро циганина, титла цар нема и кобурготски, просто един прост г-н е!

Рашков е само един от стотиците крадливи покровителствани от властта бандити които в последните 20 години грабят на воля. Само в парламента са 240 такива.

До бг-1. Още по- добре е едно простичко Киро ментето.