Калин Георгиев за сбогом с МВР: Заедно бяхме под дулата на престъпниците

Главният секретар на МВР Калин Георгиев, който подаде оставка и напуска системата, разпространи обръщение към досегашните си подчинени. В него той им благодари, че заедно са се изправяли срещу престъпниците.

Обратно в новината

Коментари - Калин Георгиев за сбогом с МВР: Заедно бяхме под дулата на престъпниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Палячо с измислени пагони

Стига бе , по големи глупости който вкара в МВР не бях виждал . Празнувам че си отива .

Като цяло службата на Калинчо бе една безгласна буква. Не става дума за шут, тъй като на него се дава чат-пат думата, а за едно НИЩО. А нищо е налъм без каишка, на който му липсва дървената част. И то е така, защото той в никакъв случай не е бил професионалист и като такъв не е бил приеман от опитните, професионални служители на МВР, а това във времето на пребиваването му на тази длъжност нееднократно беше демонстрирано и съответно за това му /на Калинчо/ "вземана думата" и забранявано да се показва не само пред медиите, а и пред самите служители - знаете от кого.

Този и той герой- като Бойко с гранатомета...

За какво говори този? Кой е бил под дулото? Какво да кажат хилядите обикновени хора - обрани, без да имат правото дори да гъкнат, та камо ли да се защитят. В моя квартал НЯМА НЕ ОБРАНА къща. Какво ми дреме за наглите, дето притесняват богаташите. Не ми дреме и за нещастната и мързелива полиция, която мисли САМО и единствено за себе си. Когато започне да мисли за хората - тогава ще започна да я уважавам.

Учудвам се колко къса може да бъде пааметта на хората, как забравиха наистина колко операции лично ръководи Калин Георгиев срещу нагли, мафиоти, откровени престъпници и колко полицаи загинаха.....къса памет, прост народ!

Да,така е,много операции ръководи калинката калинчо,но най-вече ще го запомним с безпределната му любов към тиквата,с когото даже и са имали нещичко......

Кви дула бе? Видял си ти дула...в кобура на Цоко Физкултурата, келеш.

Много тревожно е това,че цветлин йовчев имал положително мнение за този лигльо!

Още един достоен мъж напуска редиците на МВР, жалко !

За това,че напуска МВР спор няма,спора е дали е мъж,след крепката му дружба с тиквата

Знаем, знаем, ти, борисов, бареков, цветанов и т.н. сте все хора на честта.

Калин(ка) Георгиев(а) - метресата на Буда Бирджийов Пидалов и Цецко Шлиферов Слухаров си била тръгвала... Чудо голямо.

Държавата не заслужава такива хора като Калин.МВР никога не е имало толкова ерудиран и интилигентен гл.секретар.На добър час г-н Георгиев.А вие селяни прости-колко от вас познават Калин и работата му за да пишете такива помиярщини.Сега бъдете доволни ще ви управляват турци и комунисти

Не знам ти доколко познаваш работата на калинката калинчо,но той лично нищо самостоятелно не е свършил.Всичко което е направил е било разпоредено от тиквата или от цвъки цървула.Толкова безличен и смешен главен секретар МВР никога не е имало

Сбогом некадърно и просто подобие на полицай...Заедно с цвъко сте затънали до кръста в лаййнаа...До кръста само че сте с главата надолу занапред прокурор и съд за вас простаци...

готин човек

След като ЦЦ изпадна в немилост, излязоха няколко интервюта с това момче и хората с учудване разбраха, че е Гл. секретар на МВР. 3,5 г., когато се говореше за МВР се разбираше само ЦЦ, никой не го знаеше кой е той и изведнъж - оказа се много голям фактор. За мене е един натегач и по-добре да си върви...

Интересна биография през последните години имат ръководните ни кадри в МВР. За кариера е необходимо да се преминат няколко школи Сикрет сървис, Европол, Интерпол, ДЕА и ФБР. Много сходни биографии имат с Цветанов. Илюзия не си правя за близките им отношения със горните служби. Тези хора правят кариера по точно определен начин, за да се издигнат трябва да имат подкрепата и съгласието на горните служби, Превърнати в официални техни агенти. Интересно ми е какво са работили родителите им. Дали не са били дипломати по татово време или служители на ДС или пък видни генерали. Калин вероятно ще стане военно аташе, вероятно Турция. Носят се слухове за влошено здравословно състояние. Дано да се оправи човека.

"Никой не става месия в собствената си страна".Георгиев прави впечатление на достоен българин,но точно затова ще се намерят лекета да го оплюят.Тежко на всички ни-нищо хубаво не ни чака от тук нататък в розово-червено-турскосинята мъгла...

Никой достоен не би си позволил да казва как трябва да благодарят на шефа му защото ще знае че това са им задълженията, това им е работата за което им се заплаща..Да са направели нещо на доброволнически начала та да са достойни????

трябва да намеря начин да запазя здравето и семейството си - важни приоритети, които съзнателно загърбвах през годините", съзнателно???

Съзнателно - за пари.

Съзнателно заради отдаването на Родината. Плебей няма как да знае какво означавва тази работа. За това говорят за намаляване на заплатите на хората, които ръководят държавата. Социлизмът е подло и пошло нещо. Той гарантира провал в обществата, като номинира най-добрия лъжец и деноминира честните и себеотдайни хора. Стадо прасета да подложиш на такъв подбор, и то ще залинее, може и да се изгуби. камо ли общество, камо ли за десетки години.

На вниманието на прокуратурата. Компания на Цветанов трябва да прави и този пуяк. Нали той е отговорника за професионалната компетентност и т.н. в МВР. Цветанов е разпореждал да се подслушва незаконно, а този не си е свършил служебната работата като професионалист за да не може да се нарушават законите.

ЦИГАНИТЕ ДА ТИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ

деер

Бяга .... Сега се пита - с какво ще си прехранва семейството? С припечеленото до момента.... С частен бизнес..... С консултантски услуги ... И с трите заедно....

"И на премиера, и на премиера!!!" Това е спомен от "акцията" в Сливен!!!

След Боко Тиквата това е вторият "генералисимус", който управляваше комично, но се изживяваше патетично. Вижте му стойката и осанката - същият александърматросовец и некадърник, който като своя предшественик пледира за особено място в историята. Същата симбиоза между простак и параноик. Боже, пази България!

На всичкото отгоре и без подходящо образование. Защо не се закрие полицейската академия , като се назначават само хора от ВИФ , ПУ и БСУ.

Когато ГЕРБ дойде на влст, започна да изхвърля всичко живо, що не е от тяхната партия, така че дерзайте изхвърлете неграмотниците от ГЕРБ от ключовите места на власта, за да знаят какво значи обида за едни хора които са си гледали съвестно работата и да бъдат изгонени само затова че не са от тяхната корумпирана партия!!! ГЕРБ са едни нагли, неграмотни и корумпирани партиино зависими калинки!!!

Ерунда, бандитска пуля ! Пълен тъшак е този. Егати палячото. Да го приемат във ВИТИЗ без конкурс. Небойсе бе ножа е кожен !? Калинки,калинки и калинки

Една птичка пролет не прави.Едните ги ловят, адругитедето лапат марфата ги пускат.

"Деполитизирания" Калин! Гейбераст та знае ли се! Схванал е че е по-добре да се погрижи за здравето си, отколкото някой друг като го освободи! Няма страшно Боко е признателен, ще те уреди!

Ти целия с в звезди бе бате,станал си гениралисимус,няма на къде да растеш,сигур напускаш от скука.

Ся шъ видиш кък няма да тий скучно.Добре че вече ме няма.

От името на мажо и пашата ли ми го казваш.Сигурно си вече там.

Жалко, че не "пипахте" по-здраво! Имахте власт, имахте разбиране от началството, изпуснахте ги. Те дори спретнаха метеж! Много интелегентен сте, г-н Георгиев. Жалко, че си отиватер но с тези безсрамници - няма как!

Бъди жив и здрав .В България не ни трябват такива хора на нас ни трябват такива като Сидеров Местан Пеевски Станишчо и други подобни такива като теб са ненужни не ценени оплювани и накрая те виновни

само цветанов ли е знаел за незаконите подслушвания, но калинов се ориентира бързо а и този момак от данс. цецо ще пее много но сам тези развалиха триото.

Благодаря за достойната работа, г-н Георгиев. И успех във всяко бъдещо начинание.

Леко да не се подмокриш!!!!

Ти, хайде онази ми работа с бузки да затоплиш!

Какво достойнство има в това да те е.е боко тиквата когато си поиска

Беше и ще си остане една мижитурка който без разрешението на Борисов не смееше и до кенефа да отиде!!!

"Бяхме под дулата на престъпниците край Сливен" - случаят когато един нещастник, влезе в банка, първо поиска пари, после искаше да се самоубие. Та този ли опасен престъпник, Калинчо мамин, ви плашеше с дулото си?

Армията от 70 000 хрантутника в МВР, жестоко заплашвана от дулата на 300-те тежко въоръжени престъпника.

Като в оная реклама на някакъв вид колбас: Съгледвачът на ромеите се втурва при командира и вика: - Българите идват! Те са двама, а ние - само петнадесет... Да бягаме ли?

Красавец мой... сбогом... ще липсваш на......

Georgiev , дано си разбрал поне малко от основните принципи!! Не чакай принципност,нечакай обща победа ,а бъди ефективен !!

Ако беше добър , щеше да разчисти тези които беше разбрал, т.е. мафията и създателите или поне някои ,членове. Разчисти другите поне частично- т.е. поне свърши малко-Сталин.??!!

"Бяхме под дулата на престъпниците край Вакарел и Сливен,Бисер ,Ловни дол,Сарафово"Засегнахте мафията,която предизвика протестите и свали правителството!Мафията със създателите си отново е на власт,върнахме се в 90-те години! ДОСТОЕН МЪЖ,НА ДОБЪР ПЪТ!!!

къдеги тез дула в Бисер, Сарафово, Сливен....

Ама той продължава да си вярва ...

Един млад достоен български мъж. На добър път и успехи г-н Георгиев!

Георгиев, и още помисли си за мръсниците от вътре....... Дали не е трябвало 1- да несе доверяваш 2- мръсници лиса такива като казаков 3- дали си употренил силата и самостоятелността 4- дали не си се доверил моного на най горния ,а той не е ли от другите , сигурно е така- Не вярвай на никого и се съмнявай най моного в собствените си интуиции и сънища ,които най често са искания да стане твоето верою ???!!! - пак Конфуций

Георгиев, когато си имал възможност да си я оползотворявал. Сега е достойно , но си помисли не е ли по-добре било да си свършил всичко за което си мислил и искал когато си бил силен и същевременно да се махнеш когато си почуствувал стената ,но вече си знаел , че ти си откъснал парче от тази стена и си си запазил възможността и силата ----Конфуций.??? !!!!!

Само на тия престъпници , които пречеха на трафика на Буда!!!

да не сте били в Сливен, че знаете какво е правил, смешници.

Кали Георгиев- еди достоен българин!

Моля? Срещу какво си се изправял? Някакъв книжен плъх, който изпълзяваше от дупката си само когато имаше светлини на прожектори! Като се изправяше срещу дулата що те пазеха една сюрия държавни мутри (да се разбира НСО)? Единственото срещу което си се изправял са кожените пушки на Борисов и Цветанов!

Аз като гражданин на България имам нужда от такива достойни мъже като Георгиев , а не от патки като тебе! Замълчи и когато поумнееш се застреляй!

Всички гейове имате нужда от мъж

Пуснах мъжка сълза. Сапунени драми. На 2 юни си спомнете за достойните мъже.

изключителен прфесионалист, много образован в областа. достоен млад мъж. успех К. Георгиев!!!