10-годишно момиче се удави в язовир в Елховско (обновена)

10-годишно момиченце се е удавило снощи в язовир, намиращ се в землището на елховското село Мелница. Полицаи откриха тялото му днес.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно момиче се удави в язовир в Елховско (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото момиченце! Това не е новина, това е НЕЩАСТИЕ!!! Бог да прости детето, съболезнования на родителите! Такава болка не се преодолява, не се забравя!!! ГОСПОДИ, ПАЗИ ДЕЦАТА НИ!!!

Толкова е тежко, че дори не ми се пише. Аз съм дядо, не бих понесъл подобна вест. Няма значение какво е детето, от коя национална група е - пред лицето на смъртта всички ме равни и цената, която плащаме, е непосилна. Дано ангелчето ни прости от небето!

ДЕТЕТО Е ПЛАТИЛО ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ!! СЕГА МАЙКАТА ПИЩИ И ХАПЕ И ГЪЗ-АМА КЪДЕ БЕШЕ ВЧЕРА-НА КАФЕ С ЦИГАРА, НАЛИ!!?? И ХИЧ НЕ И Е ПУКАЛО НА КЪДЕ Е ОТИШЛА ГРУПАТА ДЕЦА!! ТОВА СА ДЕЦА-ТЕ ВЪЗРЪСТНИТЕ СА МАЛОУМНИ, ТА ДЕЦАТА ЛИ ДА МИСЛЯТ? ГОРКОТО ДЕТЕНЦЕ-ЗА РОДИТЕЛИ НЕ МИ Е ЖАЛ-ТЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ НЕ СА ГО ОПАЗИЛИ, И НЯМАТ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ И ИЗВИНЕНИЕ! ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ!!

Горкото момиченце, не е видяло нищо от живота.

Всяка година по този нелеп начин загиват доста деца...само от началото на тази година прочетох няколко такива статии. Ако се направи статистика при какви нещастни случаи загиват най-много деца със сигурност удавянето в неохраняеми водоеми ще заеме челни места... И разпространяването на такава статистика от медиите би било доста полезно за много родители, които подценяват този риск.

Ако има хора от моето поколение, ще се сетят, че на по 10 години не сме имали прилепен родител зад нас да ни варди. По цяла ваканция се събирахме на групички и си ходехме където ни скимне. Не е било немарливост, просто всички бяхме така и се считаше, че децата са достатъчно отговорни. Нещастни случаи сигурно не са липсвали.

Интересно, че аз не не сещам за по-сериозен инцидент като сме били деца Въпреки това ако нашите деца играеха както ние играехме, щях да съм на нокти през цялото време. Слава Богу, или за съжаление, не сега играят както ние играехме тогава.

Чат-пат имаше инциденти. Аз уцелих един приятел с фунийка в окото, 3 седмици беше с превръзка, слава-богу размина се, още сме приятели. На една Нова година имаше цял блок избушен от бомбички с миниум и бял бронз - един от горния клас остана без пръсти.

НеСлучаен

Разбира се, че имаше инциденти- и с възрастни, и с деца. Това обаче не прави сегашната случка по-малко тежка. Винаги ми се свива сърцето, когато чета подобни новини :( Жалко за детенцето и дано родителите намерят сила да продължат нататък.

От какъв етнос е било детето???

От твоя етнос. И сега какво? ТЪПАНАР

Някой ще обвинят родителите на починалото дете и донякъде с право. Обаче проблемите са доста по комплексни. В много случай за да преживяват родителите са толкова заети с трудови ангажименти, че почти нямат контрол върху децата през деня. Това е когато и двамата родители са работещи. Може да ме обвиняват в незачитане на човешки права или каквото и да е, но когато майката се грижи за децата те могат да получат едно по добро възпитание и в същото време контрола е по -голям. В противен случай жената става жертва на амбициите на някой организации за човешки права , които преобръщат естествените функции на двата пола. Резултата е отрицателна раждаемост и липса на контрол и възпитание на децата. Жените сами стават жертва на това да излязат от рамките на естествените им функции. Вижте западният свят на какво е заприличал. Пълно падение дегизирано като борба за човешки права. Но има божии закони, които са тях. Но сякаш са забравени от новите вавилонци.

Данчо, аз съм расла при социализЪма, но и двамата ми родители работеха! И познай дали цял ден, особено през ваканциите, не кръстосвахме до мрак на тумби! Е, не мога да кажа, че моите родители са били безотговорни, но го имаше другото - в тумбата големите се грижеха за малките и цялата тумба беше задружна! Сега станахме големи индивидуалисти, да не кажа егоисти, децата са кът, а и развлеченията им се промениха - според паричните възможности на родителите !

Не са виновни Ганьовци само Родителитре най виновни са и собствениците на тези водоеми,те трябва да са заградени със висока ограда за да не могат да влязат там деца,и да има охрана,Лека му пръст на Момиченцето Господ много млада я прибра.

ти от какъв произход си

Ами да вземат и на Морето и на Дунава да сложат по една ограда. Бива ли да си толкова тъп?

Какви са тия родители, бе!

Сигурно работещи, може би дори в чужбина.Вече са наказани достатъчно, не ги обвинявайте.

А къде са били родителите, когато десетгодишното им дете се е къпало в неохраняем водоем? Кога най-сетне ще започне и на родителите да се търси отговорност?

Сигурно на къра са били.

нада ли са питали родителите си дали може да отидат да се къпят на неохраняем язовир

На работа тъпако,от сутрин до вечер за по 350лв.