Режисьор е в неизвестност от 10 дни

МВР издирва вече 10-ти ден 49-годишния режисьор и продуцент Захари Илиев Паунов. Той е в неизвестност от 18 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Режисьор е в неизвестност от 10 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоа се е вкарал в некъв филм

Дано всичко Е наред ! --- Заклещените от снега в хижата ? Вече-спасените ? Неща с 'наште' поради творбите-му ? Семейството-му ?

боже! Какви хора сте бре? Какви са тия глупости дето ги драскате тук? Човек изчезнал, те правят сметки кога е завършил и т.н. Само за миг си представете ,че се е случило на ваш близък!

дано е жив и знрав. но понеже идглежда малко къркач, да не се е запоил някъде.

Браво на това младо зелено режисьорче - на 50 години дебют, на 70 години може и филм да снима

Пътища много! Ама ти като си спънат и с въже да те дърпат, до никъде няма да стигнеш! На този режисьор да не би баща ти да му е направил път! ЗАСРАМИ СЕ! На крива ракета (като тебе) и космосът е тесен!

Хората в чужбина цял живот учат и сменят професии. Лично познавам инженер, който на 50 стана учител по английски. Сред състудентите ми имаше поне десетина, преквалифициращи се след 50-те. Никой не го намираше за странно. Единствено в България селяндурското мислене налага как на 30 си "стар чанта" или "стар ерген" и нямаш право на живот и развитие. Направо срам, че сме географски сме в Европа като мисленето ни е в дълбока Ориента.

Може да е пийнал вода човекът и да му е прилошало. А може и да е решил да се изкъпе, макар че това е малко вероятно.

тука в спор влязоха членове на добанорната комисия и есграон-а

Показателно. Колко малко ни пука за другите. Може ли поне за малко да спрете с идиотщините??? Ако знаете нещо съществено, го кажете! Ако просто ви е скучно, по-добре замълчете!!! Търси се Човек!

Сега чувам за тоя режисьор. Може да е катастрофирал на някое по-такова място и е въпрос на време да намерят тленните му останки.

Туй да не ти е Хималаите?

От други статии става ясно, че режисьорът не е тръгнал от Варна за София, а от Варна за Бургас и от там за село в Родопите, където наскоро купил къща, но всъщност е бил измамен и вместо къщата, са му продали пустеещо място. Измамили са го с около 20 000 евро. А измамникът се казва г-н Станчев от село Кръстатица. Полицията, какво чакате, че не си размърдате задните части и да поработите малко???

Като го гледам, режисьорчето, хич алкохол не е близвал! Дали не го е почерпил някой някъде едно малко и човека още да не може да се съвземе?

Дано да е станало така и човека да си е жив и здрав. Всички в България си пийват, така убиваме мъката. Едва ли ти си различен, че да критикуваш другите.

като се разтопи снега сам ще се покаже от някоя преспа .

На 21 години е завършил ВИИ" Карл Маркс"(УНСС)??? На тези години се уволних, а същата 1986 завърших този институт и в момента съм на 53. Има нещо неточно в тази информация, но дано го открием жив и здрав!

Кое е странното? Човекът е на 49 години. През 86-та завършва и е 21-годишен. От 86-та до днес са минали 28 години , което си прави точно 49-години. Явно веднага след гимназия е завършил университет, вместо да иде първо в казарма. Кое е странното?

и аз завърших пурвото ви хе на 21, ок :-) даже на 1ш бъ ах в су пурви курс и в казарма не сум била-жена сум *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За УНСС може да е така - да е тръгнал по-рано, а после да е бил освободен от казарма, ама на 25 г. да си зам. д-р на 'Да обичаш на инат' ме учудва доста.

Чиче, ако на тези години си се уволнил (21) и си завършил ВИИ през 1986, чисто и просто си с 4 години по-голям от този режисьор. Как ти не излизат сметките? Всичко си точно.

Чичовото, ония години първо се кандидатстваше, след това ако те приемат отиваш в казармата и служиш като висшист. Ако не те приемат служиш като среднист (повече). След казармата ако искаш пак кандидатстваш. Важното е че във всички случаи в казармата се влизаше на 18 години, така че колкото и малко да служиш, няма как на 21 години да имаш висше.

Ама как го издирва МВР-то? Защото под издирване от МВР те полицаите имат предвид, че е пусната обява по вестниците и по новините на телевизиите. И те го търсят разбираш ли от топлите кресла на МВР-то, издирват го , докато пият кафета, пушат цигари или протестират мълчаливо. А от този месец МВР освен наличните 68 000 полицаи назначи нови 1700 полицаи. Да са ни честити! Все пак заплатите ние им ги плащаме, за да вършат работа като кучето на нивата.

То да не е един човек да се издирва или двама, че да пратят полицаи да го търсят. Я отвори да видиш колко хора се издирват. Навремето мой познат изчезна - намериха го пролетта убит - какво трябваше да правят полицаите - да изкопаят снега от всички ниви наоколо, за да го намерят ли? Щото беше на 40 км от града. А от Варна до София са над 600 км - колко полицая трябват, за да се покрие целият път? А другата работа кой ще я върши? Дрънкаш глупости да се намираш на работа. Нали се имаш за гражданин - изпълни гражданския си дълг и, ако минаваш по този път, оглеждай се за катастрофирал автомобил! Дано се намери човекът, ама 10 дни не са никак малко. Все пак, ако е починал, дано го намерят - добре е за роднините да знаят какво е станало!

Какъв "граждански дълг" от този селянин.

Как все ще се намери някой "умник" като тебе да обясни на другите как седят нещата и как някаква работа не може да бъде свършена. Типично за мързеливия българин е , като му се каже нещо да бъде свършено, да каже : Ама то не може сега, то няма как да стане! И от Варна до София са 440 километра, не 600, както "умната" ти глава е измислила. Освен това човекът не е пътувал за София, а за Бургас! МВР-то пак са се объркали, защото са много заети! Щом за теб е нормално 70 000 тюфлека да дремят по цял ден и ако не могат човека да намерят, поне да намерят колата, ми ок, значи си заслужаваш робската съдба. Доброто е, че все повече хора мислят различно от теб и че като някой получава заплата от данъците ти, той трябва да работи за тая държава. Иначе "умните" мисли нали знаеш къде да си ги завреш!

Поне някаква информация за тази кола да бяхте публикували. Ако някой я види, как да разбере, че е тя.

Дано се намери жив и здрав, човека! Но някак, като го гледам, доста мърляв вид има, леко на клошар се докарва, а и на алкохоле! Дано се е запил нейде и като изтрезнее да се прибере, а не нещо по-лошо!

Този май вода скоро не е пил, че не се е и мил... ама творец- трегер на културата... Дано се намери все пак !